new born libero vai pampers?

33f3fwfssdvvxvvdsv

meillä vastasyntynyt vauva. ollaan käytetty libero 1:stä ja nyt myös pampersin pienintä. tuo pampers vaikuttaa tosi ohuelta verrattaen liberoon ja pampers on myös päästänyt läpi. onko muilla vastaavia kokemuksia? vai sattuiko vauva vaan pissaamaan tuona kertana enemmän.. eli varsinainen kysymys kai on: onko pampersin pienimmän koon kuorikerros riittävän pitävä, ettei päästä läpi? libero kun tuntuu tosi pitävältä.

18

3786

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hgfkufyuf

      kokemuksella, käytän pelkkää Pampersia. Liberot ovat mielestäni pksuja tollukoita, ja meillä ei Pampers ole falskannut koskaan (ekovaipat, joiden merkkiä en muista kylläkin). Oliko "reisisuojat" hyvin asetellut, kun läpipissaus tapahtui ?

      • f3qf3f3f433f3f

        testailin kakkavaippaa vielä kaatamalla siihen vettä: eli ei se läpi päästä pissaa, mutta kuorikerros ulkopuolelta tuntuu nihkeältä joka kerta. en sitten tiedä, "hikoaako" ulkopinnan materiaali jotenkin vai mistä johtuu..


      • jepulis jee
        f3qf3f3f433f3f kirjoitti:

        testailin kakkavaippaa vielä kaatamalla siihen vettä: eli ei se läpi päästä pissaa, mutta kuorikerros ulkopuolelta tuntuu nihkeältä joka kerta. en sitten tiedä, "hikoaako" ulkopinnan materiaali jotenkin vai mistä johtuu..

        Itse olen nyt käyttänyt pääosin LIberoa ja olen siihen ollut tyytyväinen. Alkuun meillä oli myös yksi paketti noita Pampersseja mutta meillä ne falskasi joten en ole niitä sen vuoksi jatkossa ostanut.


      • adfafdafda
        jepulis jee kirjoitti:

        Itse olen nyt käyttänyt pääosin LIberoa ja olen siihen ollut tyytyväinen. Alkuun meillä oli myös yksi paketti noita Pampersseja mutta meillä ne falskasi joten en ole niitä sen vuoksi jatkossa ostanut.

        Meillä sama juttu. Lisäksi tuli pamperista ihottumaa, joten käytetään pelkästään Liberoa.


    • Meillä oli alussa käytössä sekä Liberon että Pampersin pienimmät koot. Libero päästi läpi kerta toisensa jälkeen, Pampersin kanssa vahinkoja sattui todella harvoin ja syykin tavallisesti näkyi: "pitsit pielessä". Pampers on meillä nyt myöhemminkin ollut ainoa, joka ei jatkuvaa pyykkäystä ole aiheuttanut. Koko on vaan oltava se oikea.

    • murrmel1

      meillä myös käytetty kumpaakin mutta itse henkilökohtaisesti pidin liberoa parempana, pampersin vaipat alkoivat haista jo heti pienen pissan jälkeen, luultiin aina että siellä on isotkin satsit.

    • plaaplaajoo

      Meillä käytetään myös Liberoa ,ehdottomasti mielestäni paras.
      Pampers on mielestäni kauhean ohut ja jotenkin ei miellytä lainkaan..

      (PS,ja Libero-paketin mukana tulevilla pisteillä voit sitten Libero kerhosta tilata jotain kivaa:-)

    • libe

      Meillä oli aluksi kaksi pakettia Pampersia ja sitten tajusin onneksi kokeilla Liberoa...siinä ei ole voiteita, eikä samallalailla pidä vauvan ihoa kokoajan "koateana"...Pampersin kanssa tuli vaippaihottumaa (ilmakylvyistä huolimatta), Liberon kanssa ei ole tullut (vähemmilläkään ilmakylvyillä). Pampersit päästi usein läpi ja todellakin haiskahti nopsaan...Liberon kanssa ei ole vuotoja samallalailla sattunut.

    • pampers..

      Meillä on ollut käytössä Pampers-vaipat; Liberoista tuli ja tulee ihottumaa, josta syystä se oli hylättävä. Olen jonkun kerran kokeillut vaihtaa takaisin, mutta niissä on jotakin pinnoitetta, joka ei tämän pojan ahterille käy.
      Molemmat ovat hyviä, enkä ole havainnut (ainakaan poikavauvalla) eroa siinä, falskaako vaippa.

    • pipsa87.

      libero ehdottomasti...
      pampperssissa pissa haisee hirveästi läpi ja muutenki jättää pyllyn kosteaksi... minkä vuoksi mukulan vehkeet haisee todella pahalle...

    • j

      me ei vielä tiedetä kumpia ostetaan. Ehkä kokeillaan molempia. Terveis. J

    • Meillä kans päästi pampersin 1 vaipoista pissan läpi, Libero taas ei kertaakaan, kun niihin sit heti ohivuodon jälkeen siirryttiin ja niissä ollaan vieläkin ! :)

    • 5vk

      Nyt 5 viikkoisella käytössä Pampersit ja ehdottomasti aion pysyä näissä. Aluksi oli jotain halpismerkkiä, jonka kanssa vuotojakin. Pamperseilla ei kertaakaan, enkä kyllä ole vielä huomannut mitään hajujakaan. Ihottumaa ei myöskään toistaiseksi ole näkynyt.

    • neitinen..

      meillä käytetään vaan liberoa, paras meidän neidin pyllylle ja eivät valskaa :) pampperseja koitettii tuli pissat ohi ei ollut hyvä,

    • jsfghghj

      Meillä on tälläkin hetkellä molempia, sekä Pampperssin että Liberon pienimpiä vaippoja. Pampperssit on valskannut jo monta kertaa, Liberot ei kertaakaan. Mutta kun tuli ostettua Pamppersseja heti 2 pakettia niin pakko kait nuo on nyt käyttää :/ pitää vaan vaihtaa vaatteet vauvalle melkein joka vaipan vaihdon yhteydessä... Pampperssin vaipat on jotenki ohuemman olosia ja niistä jää ainakin meidän pienellä keskospojalla semmonen rako vaipan yläosaan josta sitten pääsee pissa ruutaamaan vaatteisiin. Lisäksi Pampperssin vaipat tarttuu pojan vehkeisiin kiinni silleen inhottavasti että vaippaa vaihtaessa joutuu "repimään" vaipan irti vauvan pepusta. Libero siis meillä todettu paremmaksi ja jatkossa en enää Pamppersseja tuu ostamaan... Vois kyllä vielä testata niitä Lidlinki vaippoja ne ois varmasti halvempia ku Liberot.

    • Ulla Taalasmaa

      LIBRESSEÄ SEN OLLA PITÄÄ!

    • kassu

      Libero ehdottomasti

    • also

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 184
      2011
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      1922
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      145
      1505
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1204
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1163
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1128
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      11
      1127
    Aihe