Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

''Home'' näppäin jumissa

jumittaaaaa

Niin, eli mulla on jumittunut tuo ympyrän muotoinen näppäin. Nyt jos esim menen viesteihin, joudun sammuttamaan koko puhelimen että pääsen takaisin alkuvalikkoon...

Onko mitään kotikonstia miten ton sais korjattua vai pitääkö viedä jonnekki kauppaa jossa ne sitte sen korjais?

31

5091

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sakke.kl

      kaadellut cokista tai muuta tahmeaa sen päälle.vaikea putsata vaikka jotkut osaa itse purkaakkin tuon.
      Kokeile kostealla pyyhkiä hyvin ja naputtele samalla nappia.Kun saat toimiin älä näpelöi paskasilla sormilla puhelinta.Takuu ei tuollaisia kata jos limasormilla saat puhelimeen toimimattomuuden.

      • Liukkaaksi tuli

        Hyvin alko pelittämään, tais olla hilloa välissä.. kannattaskohan laittaa suoja ?


      • iphone 4

        Ja mitä oikein mouhoot?? !! Mulla uuden karhea iPhone ja hyvin suojattu, pari päivää vasta ollu käytössä. Putipuhtailla sormilla sitä hivelly ja samainen pallonappula MENI JUMIIN!!! Super hitaalla kävi sitä ennen...


      • Panssari nyrkki
        iphone 4 kirjoitti:

        Ja mitä oikein mouhoot?? !! Mulla uuden karhea iPhone ja hyvin suojattu, pari päivää vasta ollu käytössä. Putipuhtailla sormilla sitä hivelly ja samainen pallonappula MENI JUMIIN!!! Super hitaalla kävi sitä ennen...

        Näppäimen vaihto maksaa 290 €. Ei niitä näppäimiä ole tarkoitettu podarin sormille..
        Hellät puppelipojan sormet on i pöhön turva !


    • Öhkfjfjhg

      Mulla kaikki muukin rikki ilman että tehnyt mitää, asetuksista saa onneksi tuon assistive touch hommelin

    • appsipuhelin

      Normi iPhone juttuja!

      sehän lagaa aina!

    • hoomeet museoon

      Homeessa on koko fööri

    • Jermu 76

      En varmasti enää ikinä osta iphonea.. Luuri tippu tielle ja lasi rikki. Virallinen huolto sairaan kallista. Sain tietää että iTapsa huoltaa pikkase halvemmalla mutta siis silti erittäin kallista. Huollon jälkikin oli mitä oli. Korjauksen jälkeen home-näppäin jumitti jonkun verran ja kuoret lonksu vähän. Ja itapsan jälkeen takuukin meni puhelimesta mistä ei mainittu ennen "huoltoa". Nyt iphone tippu pöydältä lattialle ja taas rikki. En suosittele iTapsaa enkä koko luuria!

    • itapsa.com

      Hei,

      Jermu 76, Huolloillamme on kuluttajansuojalain asianmukainen takuu. Jos havaitsit huollon jälkeen ongelmia näppäimessäsi, sinun pitää asioida meidän kanssamme, jotta vika saadaan korjattua. Vaihtamillemme varaosille myönnämme myös puolen vuoden takuun - poislukien luonnollisesti kosteusvauriot ja itseaiheutetut mekaaniset vauriot.
      Kuten itsekin mainitsitte, emme ole virallinen huoltoliike. Emme tämän takia luonnollisestikaan tee takuunalaisia huoltoja. Tähän ratkaisuun olemme lähteneet juurikin edullisimpien huoltohintojen ja ennen kaikkea nopean huoltoaikamme takia (95% alle 30min).
      Tiedostathan myös, mikäli laitteesi on saanut kosteusvaurion tai se on mekaanisesti vaurioitunut (lasi rikki), ei takuu enää kyseiseen laitteeseen päde. Vaihtolaitteen, johon olisit takuun saanut, hinnan tiedätkin jo.
      Applen laitteilla on vuoden takuu.

      Terveisin,
      Johannes Huttunen
      iTapsa Services Oy
      http://www.itapsa.com

    • Tuskin takuuseen!

      iPhonen tyyppivika!

    • YasminaL

      Jaiks Tapsa tykkää naisista vaik näytti olevan sormus sormes :P Ite otan tollasen huumoril ja tietynlaisena kunnian osoituksena vaik ymmärrän suaki..Tapsa tais tehä jälleen onnellisen pinkin iphone femman omistajan ;) Ens kerral huollan edullisemmas huollos. Huomasin niitä olevan vähä kauempana, puhelin vaa postiin :)

      • Jos asiaa sinnepäin

        Tallinnassa Narva mnt 23, ennen yliopistoa, r-kiskan vieressä, korjas 20 e !
        ja odottaessa.


    • IlariP

      Huomioikaa paljon edullisemmat huoltoliikkeet kuin iTapsa :) taskuomena tuttu ja palvelu asiallista. Nyt näitä huoltaliikkeitä tupsahdellut kuin sieniä sateella, joten valinnanvaraa riittää. Kilpailevat hinnoissa kovasti.

    • jaakkolij

      i tapsa on paskaa

    • iTapsasta

      Samaa mieltä. Ei ole kuulemma kalliit huollot menneet nappiin.

    • PekkaJuhan

      Hienoa havaita, että en ole ainoa joka on todennut iphonen huonon hinta laatusuhteen. Monia vuosia sitten ipod oli ok ja sitten uutena tullut iphone. Viime vuosina iphone on polkenut paikallaan tai oikeastaan huonontunut laadun suhteen. Hinta kuitenkin pysynyt korkealla. Ratsastaa vanhoilla mielikuvilla. Puolet halvemmalla saa laadukkaamman laitteen.

      Ymmärrän iphone faneja, jotka haluavat pitää uskostaan kiinni. Vaikeaa on myöntää tosiasia ja vielä vaikeampaa tehdä vaihdos.

      Kesti kauan oman tyttöni kohdalla ennenkuin hän sen huomasi kunnolla itsekin. Kolmas iphone oli hälle viimeinen pisara. Meni juuri vuosi täyteen, kun hän kertoi ettei navi näppäin oikein toimi ja virtanäppäimessä on jotain vikaa. Akkukin tyhjentyy nopeasti. Tästä pari kk niin lataus johto ei taaskaan toiminut kuten aikaisemmissakin iphoneissa. Syy kontaktipinnat puhelimessa. Ym
      Lopulta meni näytön lasi rikki, kun taisi itse hermostua puhelimeen.
      Näytin korjaushintoja, että maksatko tällä kertaa itse ensimmäisestä palkastasi, kesätyössä. Vai ostatko jonkin muun puhelimen. Ilmeisesti kaveri piirissä on havaittu myös "suositun" iphonen laatu ja kallis hinta. Kaveri piirissä olikin jo tehty vaihtoja muihin merkkeihin.

      Itse olen nyt tyytyväinen, harmittaa vaan hiukan yli 2000€ mitä iphonen kolme puhelinta on viimeisen alle viiden vuoden aikana korjauksineen vienyt rahaa.

      • Anonyymi

        Kaveri________piiri


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaveri________piiri

        Kaivoitko tahalleen kymmenen vuotta vanhan ketjun että saat päteä?

        Muuten iPhonessa ja iPhonessa esim. 7 plussassa ei ole fyysinen se nappula vaan digitaalinen.


    • Itatatapsa

      Harvemmin päädyn kirjoittamaan tänne mitään, mutta kirjoitan nyt sitten ettei muut mene samaan halpaan kuin minä.

      Samsung S4:ni ilmeni latauksen portissa vikaa, en ollut tietoinen että samsungilla on 2 vuoden oma takuu, joten vein suoraan puhelimen Itapsaan. Luin vielä liikkeessä olevista mainoksista sekä verkkosivuilta mieleen painuvat lauseet "Käytämme aina alkuperäisiä varaosia." Näin ei kuitenkaan ollut vaikka he kovaa toisin väittävät. Maksoin puhelimen huollosta 70-80e noin, meni muutama viikko ja huomasin puhelimessa jatkuvasti vikoja, kuten (vanhva samsung telakkani ei tunnistanut enää puhelinta, Kies ohjelma ei tunnista puhelinta, eikä samsungin matkakaiutin) Näin päätin viedä puhelimen SAMSUNGIN omaan huoltoon, missä sitä tsekkailtiin läpi ja todettiin että latausportti joka oli puhelimeeni asennettu on niin sanotusti "piraatti" eli halpis versio, mikä tekee sen että samsungin omat ohjelmat ja laitteet eivät tunnista tätä puhelinta. Rupesin selvittämään tilannetta Itapsan kanssa, sieltä en saanut muuta kuin puuta heinää ympäri pyöreitä vastauksia ja väittelyä kaupan päälle. Ilmoitin ottavani asiasta yhteyttä kuluttajaviranomaisiin sillä asia on asiakkaan harhaanjohtamista myynti tilanteessa ja näin teinkin, vastasi itapsan asiakaspalvelija minulle "Kuluttajaviranomaisia ei kiinnosta mitä meidän sivuilla lukee, tai onko varaosamme alkuperäisiä vaan heitä kiinnostaa raukeaako takuu meidän huollon jälkeen" Siis what? Mikä tämä tälläinen vastaus on? Kuluttajia tämä asia kyllä kiinnosti, soitin heille ja sanoivat että ovat aikaisemminkin kuulleet valituksia kyseisestä yrityksestä. Älkää hyvät ihmiset käyttäkö Itapsan palveluita, menetätte pysyvästi puhelimenne oman takuun (jos sellaista on) sekä saatte jotain piraatti osia puhelimeenne mitkä eivät toimi oikein, hyvällä lykyllä menetätte rahanne niinkuin minäkin ja jäin yhtä tyhjän päälle. Tähän loppuun, äänitin koko puhelun joten pystyn tulevaisuuden tulevissa selvittelyissä todistamaan itapsan jokaisen hienon asiakaspalvelijan lausahduksen kuten "On olemassa virallisia huoltoja ja epävirallisia, joten kysyn miksi päätit sitten ottaa tämän epävirallisen" Kiitos Itapsa huikeasta palvelusta.

      • halvemmalla itse.

        hyvä tietää, korjaan siis mieluummin itse.


    • Anonyymi

      Varokaa iphone se 2020 mallissa myös nappula, kivikautinen systeemi.

      • Anonyymi

        eipä ole, digitaalinen on ja todella hyvä.


      • Anonyymi

        itseasiassa tuo nappula on yksi suurin tekijä mikä on puhelimeni kriteereissä tärkein asia, ja tuo on digitaalinen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        eipä ole, digitaalinen on ja todella hyvä.

        Jep. Fyysinen painike on nykypäivänä täysin turha puhelimissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jep. Fyysinen painike on nykypäivänä täysin turha puhelimissa.

        Tuo painike on digitaalinen ja todella tarpeellinen puhelimissa, jos ei ole nappulaa, on puhelin todella huono käyttää.
        Varainkin Androideissa ei toimi ollenkaan napittomat puhelimet


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jep. Fyysinen painike on nykypäivänä täysin turha puhelimissa.

        Et siis älyö, vaikka se nöyttää nappulalta, on se digitaalinen nappula


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et siis älyö, vaikka se nöyttää nappulalta, on se digitaalinen nappula

        Ei ole vaan fyysinen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ole vaan fyysinen.

        Kyllä se on nappula toimii digotaalisesti, siinä ei painu mikään alas niinkuin mekaanisessa nappulassa, se on töysin digitaalinen, turha siitä on Vapusen jankuttaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä se on nappula toimii digotaalisesti, siinä ei painu mikään alas niinkuin mekaanisessa nappulassa, se on töysin digitaalinen, turha siitä on Vapusen jankuttaa.

        Mannerheim-ristin ritariksi nimitettiin jatkosodan aikana ja välittömästi sotien jälkeen 191 sotilasta.[1] Mannerheim-ristin 1. ja 2. luokan ristit kuuluvat Vapaudenristin ritarikuntaan. Ritarikunnan sisäisessä järjestyksessä 1. luokan Mannerheim-risti on toisena Vapaudenristin Suurristin (VR SR) jälkeen. 2. luokan Mannerheim-risti on järjestyksessä neljäs. 1. ja 2. luokan väliin sijoittuu Vapaudenristin 1. luokka rintatähtineen (VR 1 rtk.)

        Puolustusvoimien komentajina toimi sotien jälkeen kolme Mannerheim-ristin ritaria: kenraalit Erik Heinrichs (1945), Kaarlo Heiskanen (1954–1959) ja Yrjö Keinonen (1965–1969). Viimeinen puolustusvoimien palveluksessa ollut ritari oli merivoimien komentajana vuosina 1966–1974 toiminut vara-amiraali Jouko Pirhonen.[2] Ritariksi nimitettyjen keski-ikä oli 32 vuotta.


    • Anonyymi

      Voiko turhempaa toimintoa älypuhelimessä olla.

      • Anonyymi

        Kuin sormenjälki, näpääräkotinäppäin, tunnistus, yms.

        No ei varmaan jos on android


    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      91
      2344
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      52
      2029
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      88
      1863
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1858
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1638
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1572
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      26
      1437
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1410
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1392
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1370
    Aihe