Miten päästä sisään!?

läheskokematon

Olen löytänyt ihanan pojan ja harrastimme seksiä viikonloppuna. Me yritettiin harrastaa anaaliseksiä muttei siitä tullu mitään ku en tienny miten menisin sisään.. Käytettiin rasvaa ja kaikkea mut jotenki en vaan päässy sisään ja se nolotti mua tosi paljon. Saatiin me kyl tyydytettyy toisemme suuseksillä mut jäi tosi paljon harmittaa ku en päässy sisälle. Mitä neuvoja teillä olis?

15

7566

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oppi ja ikä kaikki

      Kaverin pitää vaan rentoutua. Jos pinnistää reikää, ei sinne mikään mee.

    • sormettamalla

      Reilusti rasvaa, aluksi 1 sormi, sitten kaksi ja kolme.

    • asöldfj

      Heips.

      Itsellä ei ole koskaan ollut aivan tuollaista ongelmaa, mutta voisin kertoa pari vinkkiä.

      Kuten jo tuossa mainittiin, rentoutuminen on kaiken alku ja lähtöpiste. Jos jännittää liikaa, ei penetraatiosta tule mitään. Toinen kohta on kunnollinen liukkarin käyttö. Tarpeeksi liukkaria niin ei ainakaan luistosta jää kiinni. Kolmantena peppureiän ''lämmittely'', etenkin jos kokemuksia anaaliseksistä ei ole (paljoa).

      Kannattaa aloittaa siten, että ensin työntää yhden sormen sisään, toista niveltä myöten. Annat sen olla siellä paikallaan, odotat vähän aikaa että kaverisi ehtii tottua tunteeseen. Tämän jälkeen pientä painelua alas- ja ylöspäin sekä sivuille. MUISTA OLLA HELLÄ!!! Jos kaveria sattuu älkää jatkako.

      Voit liikutella sormea edestakaisin. Kun kumppanisi on valmis, työnnä toinen sormi (kuten vaikka etu- ja keskisormi). Tälläkin kertaa, rauhallisesti, anna pepun tottua sormeen. Sulkijalihas voi revähtää liian rajuista otteista. Toista samat kohdat kuin ensimmäisen sormen kanssa. Käyttäkää tähän aikaa, toiset voivat olla valmiita seksiin vasta kymmenen tai enemmän minuutin lämmittelyn jälkeen. Liiallinen hosuminen vain pahentaa asiaa.

      Kun kaksi sormea menee helposti, lisää kolmas. Myös pieni dildo (kenties vibralla) on hyvä apu tähän. Tehkää tästä ''lämmittelystä'' esileikki, nauttikaa toisistanne. Kun varsinaisen penetraation aika tulee, voit käyttää vähän voimaa. Kaverin asento pitäisi olla sellainen, että jalkoja ei tarvitsisi jännittää turhaan. JOS TUNTUU KIPUA EI PIDÄ JATKAA samalla tahdilla.

      Mukavia leikkihetkiä teille.

      • Kake 51 v

        Taas kerran sentään saa lukea jonkun asiallisenkin vastauksen toisten kysymyksiin, ettei aina ruveta irvailemaan toisen kokemattomuutta/tyhmyyttä.
        Toivotaan että toisetkin ottais oppia tuon edellisen vastauksen tyylistä.


      • mistänäitäsikiää
        Kake 51 v kirjoitti:

        Taas kerran sentään saa lukea jonkun asiallisenkin vastauksen toisten kysymyksiin, ettei aina ruveta irvailemaan toisen kokemattomuutta/tyhmyyttä.
        Toivotaan että toisetkin ottais oppia tuon edellisen vastauksen tyylistä.

        kieroja kaikki ruskeanreijänritarit.


      • takaa päin

        Asento tärkeä. Jos yrittää sängyllä jalat suorina, niin pitää olla lantion olla paljon koroketta. Parempi jos pantava on ikäänkuin polvillaan, eli sängyssä jalat ovat kokonaan sängyn ulkopuolella.


      • Jorma Isomela
        mistänäitäsikiää kirjoitti:

        kieroja kaikki ruskeanreijänritarit.

        Kummasti sinäkin vaan tällä tirkistelet pikkunappula kourassasi.


      • eg 43
        Jorma Isomela kirjoitti:

        Kummasti sinäkin vaan tällä tirkistelet pikkunappula kourassasi.

        kummasti sinä täällä pikkunappula auot isomunasille päätäsi.


    • vanha1

      oikein pojat, nauttikaa toisistanne ja rakastelkaa oikein kunnolla.kunno perse panoa ei voita mikään, se ihana tunne kun toisen kyrpä painuu anaaliisi ihan juurta myöden ja alkaa hillitön pumppaus, välillä tuntuu kun perse repeäisi mutta se tunne häipyy nopeasti jatilalle tulee ihana kiima jossa haluat kyrpääyhä syvemmälle ja kovemmin ja viimein tulee laukeaminen se on parasta jos kerkeät vetää kyrvän pois perseestä ja antaa suihin se perseen maku ja haju mikäkyrvästä huokuu antaa lisää kiimaa ja lopuksi se sperma mkä purkautuu suuhusi ja kurkuusi maistuu ihanalta.

    • sodoma kuka mitä häh

      sairaita. ja sairaissa on se tyypillistä että ne ei tunnista sairauttaan. eivätkö tunnusta.

      • Terve homo

        Sairainta on homopalstojen tirkistely ja päivittely.


    • hanki tietoa

      ja sitten on sillätavalla sairaita, että ne kieltää kaikki tuntemansa tunteet - käyvät vain esim. tirkistelemässä homosekstailua, netissä tai tälläisillä palstoilla joiden otsake on miesten kesken. ja sitten vetävät hissuun, pikku munaansa ja lähtevät vaahto suupielistä roiskuen huutamaan, kuinka kauheesti ja kauheita ja.. ne homot on.

    • kaikki käy.

      jep! monessa heterosuhteessakin mies panee mieluusti per rectumiin,naistaan, jos nainen vain suostuu, kun se on paljon tiukempaa tavaraa..
      Meillä aloitetaan ensin vaginaan panolla, mutta jossain vaiheessa takaapäin pannessa, mies sitten ottaa kalunsa vaginasta ja aloittaa peräreikään panon varovasti ja kun menee jo sisälle hyvin, alkaa jumalaton rynkytys.
      ja puhutaan siis normi parisuhteessa elelevästä heteroparista.

    • Kokemuksia on.

      Moottorisahaa vaa perseeseen, kyllä pauli-setä tietää.

    • vähän kokeneempi

      perseen lämmitys on kaiken a ja o oli mies tai nainen ja siis kunnolla liukastaa suolen joka ois hyvä olla tyhjä ja siis nuolemalla ja antaa räkää sinne ja pikkuhiljaa sormella peppua totuttaa siihen ja ekana varovasti yksi sormi ja RAUHALLISESTI ja kokoajan muistettava liukastus.ja sitehkä 2 sormea ja kuunnella kaveria et miltä tuntuu ja rauhallisuus tärkeintä.ja lämmittelyyn saa mennä vaikka tunti.ja paras asento on että naitava selälleen ja vaik tyynyjä pepun alle ja otat jalat omille olkapäilläe ja sit asetat kalua anukselle ja RAUHALLISESTI sisään.tekene avaat sulkija lihast n 5cnm matkalta ja siis lyhyitä vetoja ja jos kaveri ok ni sit enemmän sisään ja laskeudu kaverin päälle ja suutele ja helli häntä niin pahin kipu ei tunnu niin pahalta.eli RAKASTELE,älä nussi.ja ekal kerral ei missään nimessä takaapäin.onnellisia rakastelu hetkiä teille!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      42
      2197
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      51
      1728
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      37
      1548
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      43
      1511
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1459
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1454
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1430
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      3
      1361
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1281
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      8
      1245
    Aihe