Naurettavaa pelleilyä!

asfafasfasfasfasfasf

Naurettavaa pelleilyä tämä halloween-hössötys! Yritetään väkisin tunkea tätä juhlaa Suomeen ja juuri ketään ei oikein kiinnosta. Aivan naurettavaa. Tunsin viimeyönä suurta myötähäpeää, Tampereella käydessäni. No, tietty olin yöelämässä niin sielä oli muutama urpo pukeutunut joksikin viikatemieheksi tai muuksi pelleksi, se myötähäpeä mitä tunsin, oli sanoin kuvailematonta.

24

737

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • hunajainen79

   Äitini luo tuli sitten yksi kakara lauma eilen karkkia kerjäämää, no eihän sillä raukalla ollut mitään varattuna, niin kuin ei suurimmalla osalla !

   Ei ollut eded tietoinen mokomasta päivästä, itse taas en vietä tänne kuulumattomia "juhlia".
   Viimiset irtikarkinsa antoi sitte pussistaa, todella hramittavaa, jos vielä karkkia vaille jäädessään rupeavat paikkoja sotkemaan !!

   • typerä

    Sitä "juhlaa" ei vietetä Suomessa,ja muutenkin se on ihan typerää!


  • 16+17

   Mieluummin viikatemiehen kaapu kuin burka..

   jos pitää joku kulttuuria rikastava tapa ottaa.

   • ei ärvellystä

    Vainajia pitäisi muistaa viemällä haudalle kynttilät, eikä juhlia jenkkien mukaan naamareineen.Turhaa sähläystä ottaa oppia amerikoista joka lähtöön. pienet lapset jo puetaan haamuihin ja viikatemiehen asuihin,vaikka eivät ymmärrä koko asiaa.


   • hunajainen79
    ei ärvellystä kirjoitti:

    Vainajia pitäisi muistaa viemällä haudalle kynttilät, eikä juhlia jenkkien mukaan naamareineen.Turhaa sähläystä ottaa oppia amerikoista joka lähtöön. pienet lapset jo puetaan haamuihin ja viikatemiehen asuihin,vaikka eivät ymmärrä koko asiaa.

    Tämä amerikan ihannointi ja apinoiminen menee jo aivan yli äyräiden...mitähän seuraavaksi...


  • jotain tähän

   Viime viikolla yhtenä yönä vein ulkomaisia vieraita tutustumaan suomalaiseen yöelämään. Kaikki paikat joissa käytiin, suomalaiset vetivät kaksin käsin alkoholia kurkusta alas. Ette voi kuvitellakkaan sitä myötähäpeätä mitä tunsin, ulkomaiset kaverini näkivät miten suomalaiset juovat.

  • salattu28

   ei halloweeniä saa viedä lapsilta

  • jhgftykmnbvcf

   ei halloween ole mitään turhaa silloin kunnioitetaan ja muistetaan kuolleita! ja ja ne eivät ole halloweenit vaan kekkerit ja se tulee siitä kun on sadon korjuun aika ... mutta sana halloween tulee siitä pyhänpäivästä kun juhlitaan kuolleita all hallow eve sanasta :)

  • - joku ukkeli kaukaa

   Tämänkin palstan kyselijät ovat pää-asiassa äitejä jotka miettivät minkälaiset kekkerit perustaa lapsilleen ja toki täällä lapset kyselee samaa että miten juhlia.
   Kaupat on pullollaan naamareita ja krääsää...

   Aikuisena vietän Halloweenia kovertamalla kurpitsalyhdyn pihalle ja sen sisälle lyhdyn. Yöllä katon kauhuleffoja ja syön hyvää ruokaa.

   Lapsena olis varmaan jännää toki pitää kemuja, mutta sellaiset jopa aikuisiässä huvittavat minua. Baari on baari, eipä se halloween koristelu siihen mitään uutta tuo.

   Joskus on vaan kiva syventyä kauhun pariin.. pyhittää nimenomaan halloween aatto sellaiselle. Näin aikuisena vietän tätä juhlaa.

   Lapsille pitäisi olla joka kylällä joku aikuinen pukeutuneena mike myersiksi joka jahtaa heitä pelotellen... siinäpä vasta hauskaa.

   toinen mikä juolahti mieleen oli että olis kiva keksiä joku pirullinen ihmisten pelotteluniksi aatoksi... mutta ei ole helppoa säikytellä naapuriraukkoja vai onko? Minäpä keksin!

   lähden pelottelemaan kylän teinejä!!

  • -

   Jos teidän mielestä halloween on 'epäpyhä' ja 'ylikaupallistettu' juhla, miksi ette valita pääsiäisestä tai joulusta ? Samanlaista sesonkikrääsää myydään silloinkin.

   Haittaako, jos kerran vuodessa vetää kunnolla överiksi ja maalaa naaman vihreäksi ? Ei se, että Suomessa vietetään halloweenia ole suoranaista amerikan matkimista. Itsekkään en voisi kuvitellakkaan käyväni halloweenina kiertelemässä ovelta ovelle, mutta voin silti järjestää halloweenjuhlat tai pyöriä kaupungilla naamiaisasu päällä.

   Niin, ja jos ette halua juhlia tätä 'epäpyhää', 'syntistä', amerikkalaista sadonkorjuun- ja kuolleiden muistojuhlaa niin ÄLKÄÄ JUHLIKO. Suomessa on monia eri uskontokuntia jotka selviävät hengissä joulustakin vaikka eivät sitä juhli. Kävelkää vain kaupassa halloween-krääsän ohi, ostakaa maitonne ja menkää kotiin. Niinkuin aina, enemmistö voittaa.

  • oma mielipide

   minusta se on jokaisen oma asia miten viettää kyseisen aja kohdan. itse juhlin ystävieni kanssa halloweenia. toisetmuistelevat lähimmäisiin kun toiset eivät piittaa koko päivästä

   • morsomarsu

    Minunkin mielestä se on jokaisen oma mielipide viettääkö halloweenia, vai ei. Itse menen kaverini järjestämiin halloween juhliin. Minun mielestäni halloweenin vietto on hauska ja hyvä tapa irtautua hetkeksi arjesta ja olls kavereiden kanssa vähän samalla hauskaa pitäen. Myös asun suunnittelu ja toteutus on todella hauskaa. Mutta jos jonkun mielestä on tyhmää/turhaa käyttää rahaansa moisiin turhuuksiin niin ei ole pakko juhlia koko juhlaa.


  • Älkääkitiskö

   En tajua tätä ihmisten täysin turhaa kitinää aivan ihme asioista o.o Kenen persettä se oikeasti oin kauheasti voi kutittaa, jos joku haluaa kerran vuodessa hassutella ja järjestää juhlia teeman mukaan? Krääsää myydään joulunakin, huhuh ompas sekin täysin turha juhla.

   Karkin kerjäämistä en kyllä ymmärrä. Pääsiäisenä sentään voi kysyä saako virpoa eikä suoraan hyökätä kurkkuun D:

  • tää ei oo warattu

   Jos me lapset haluamme juhlia sitä niin mikäs ettei.Ymmärrän etteivät osa siitä tykkää ja sehän on tullut ulkomailta mutta silti.Sillon on ihana tehdä juhlat ja koristella koti ihanaksi.Hei, eihän se ole niinkuin joku joulu mutta silti pidän halloweenistä

  • mie vaan

   Me emme myöskään vietä mitään Usasta väkisin tuotua juhlaa.Kuinka voit kohteliaasti sanoa muksuille jotka jo pari pv ennen tulee ovelle karkkia pyytään et ei me vietetä sitä juhlaa?!Holmistyneenä ainakin ovat ja keposta sit tarjoavat.Juu ei käy..

  • vcxcvfds

   Halloween on mahtava juhla kaikkine koristuksineen. Toivoisin sen olevan suurempi juhla Suomessakin, etenkin olisin toivonut sen olleen silloin kun olin nuorempi. Kateellisena aina katsoin televisiosta halloweenia.

  • 7+12

   Samaa mieltä että halloween on kyllä melko väkisin päälleliimattua jenkkiviihdettä jonka alkuperäistä ajatusta tuskin kukaan enää muistaa. Kyllähän se on niin että mainostajathan sitä halloweenia Suomessakin joka hemmetin vuosi tyrkyttää koska se lisää kassavirtaa. Lapsille ja nuorillehan tuo on vain hauskanpitoa, ryyppäämistä, karkkia ja tonneittain erilaista muovikrääsää.

   Suomalainen kekri on niin monta sataa vuotta ollut jo unohduksissa että kyllä senkin "uusio" juhlinta varmasti nykyaikana monista tuntuisi väkinäiseltä. Luultavasti joku ryppyotsainen tutkija antaisi vielä tiukat "juhlinta"ohjeet suomalaiselle juhlalle, mitä saa syödä ja mitä ei yms. Olen täysin varma että aikoinaan kun suomalaiset heimot omia juhliaan HYVÄSTÄ SYYSTÄ juhlivat niin se oli railakasta, reipasta ja iloista eikä mitään syyllisen näköistä mököttämistä. Eikä ainakaan mitään valmiiksi paketoitua, markkinoitua krääsää :)

  • Halloween Suomeen!

   Eiköhän se halloweenin juhliminen ole ihan jokaisen ihmisen oma asia, että juhliiko vai ei..Itse ainakin tykkään juhlia halloweenia, ja tänäkin vuonna pidän juhlat. Itse ainakin tykkäisin jos halloween oikesti tulisi ihan kunnolla suomeen ja virallistuisi. Ja kerranhan se vuodessa vietetään, että ei se varmaan ihan maailmanloppu ole, jos kerran vuodessa muksut tulee ovelle kerjäämään karkkia? Vai olenko väärässä? No jokatapauksessa jotkut ihmiset tykkää, jotkut ei, eiköhän anneta niiden ihmisten sitä juhlaa viettää jotka siitä oikeasti tykkäävät.

  • coolya

   Olis siistii jos suomessa juhlittais halloweenii samaltaval ku jenkeis. 8) suomalaiset on liian tosikkoja tälläse suhteen. ;)

  • Halloween Suomeen!

   Näinhän se on :)

  • halloween typy 12v

   mun mielestä on naurettavaa jos mennään kiertelee ovelta ovelle ja sillee mut jos pitää jotkut halloweenbileet nii se on just siistii ku kaikkia pelottaa!! :DD

  • x

   Halloweenbileet ja se idioottimainen karkinkerjäys on ihan eri asia. Vielä en ole päättänyy, pidänkö omia juhlia, mutta jotenkin muistan päivää:)

  • Tyhmät?

   Köhköh itse taidat olla porukkaa oon 10v ''en sais mennä yöl ulos mut tää on halloween saa tehä kepposii muhaha'' JOS JOTKUT OIKEASTI TYKKÄÄ HALLOWEENISTÄ? mietippä sitä älä tuu tänne valittaa ei sun tarvii tehä mitään bileitä älä valita siitä meille tämä on ihan turha keskustelu.Oon samaa mieltä kun Halloween suomeen!

  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Rydman "elämäni hirveimmät päivät" Entäs uhrisi?!

   https://yle.fi/uutiset/3-12515383 Rydman valittelee että vaikeaa on ollut kun jäänyt kiinni mutta entäs uhrisi? Ei yhtään empatiaa uhreja kohtaan!
   Maailman menoa
   375
   5826
  2. Nakkilassa on raiskattu wanhus

   Wanhus on raiskattu nakkilassa palvelutalossa. ( näin uutisoivat molemmat iltapäivälehdet sekä yle )
   Nakkila
   19
   4025
  3. Haluaisin tietää miten sulla menee

   Onko kaikki hyvin? Ja onko sulla yhtään ikävä mua? Itse haluaisin niin kovasti nähdä sut taas :(
   Ikävä
   95
   1678
  4. Natoon liittymisen hinta kova.

   Suomi joutuu luovuttamaan kurdeja Turkkiin, maksoiko Suomen Nato-jäsenyys monien kymmenien ihmisten vankeus ja kidutuskohtalon vai peräti kuoleman. ht
   Maailman menoa
   376
   1513
  5. Sofia kertoo et halusi luvan kokeiluihin seksin suhteen Lontoossa asuessaan..

   Katos nainen alkaa kertoa et seksikokeilut alkoi maistua, kun muutti Lontooseen.Marokkolainen räppäri ja tietenkin sekin on varsttu mies ja itse sen k
   Kotimaiset julkkisjuorut
   169
   1474
  6. Mikamika missä mika

   Polliisi etsii https://poliisi.fi/-/epailty-henkirikos-torniossa?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
   Tornio ja Haaparanta
   13
   1468
  7. Totuus on että

   Se kaikki sattui ihan vit**ti koska mä tykkään susta todella paljon. Oikeesti tosi paljon. Menin ihan pois raiteilta enkä tajua tätä itekään. Oon mä j
   Ikävä
   42
   1458
  8. Uskallatko paljastaa

   Kaivattusi nimikirjaimet ja sukupuoli? Minä aloitan, KA, nainen.
   Tunteet
   61
   1391
  9. Aiotko saattaa sen loppuun

   ..mikä on meillä pahasti kesken..ja milloin...en jaksa odottaa enää..
   Ikävä
   54
   950
  10. En halua satuttaa sinua

   Mutta tässä ei ole järkeä!..
   Ikävä
   39
   948
  Aihe