Puerto Rico MATKAKOKEMUKSIA?

__minttunen__

Olen lähdössä ensimmäiselle ulkomaanreissulle poikaystäväni kanssa Tammikuussa.
Olisin kiitollinen, jos jollain olisi kerrottavaa Puerto Ricosta tai yleisesti Cran Canariasta. Onko mukava paikka lomailla? Oliko paljon tekemistä? :)

7

2415

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • gretu

      Tulin lauantaina Puerto Ricosta , siellä oli todella mukavia ihmisiä ja paikka oli aivan mathtava lähtisin vaikka heti uudestaan ! Aurinkoa ainakin riittää : )

    • suosittelen

      olen ollut kaksi kertaa puerto ricossa ja tykkäsin paikasta. Linja-autolla pääsee kätevästi käymään esim. inglesissä ja laivalla kannattaa käydä puerto de moganissa. lähellä on myös markkinoita. Varsinaisia nähtävyyksiä ei ole tullut katseltua, kun enemmän viihdyn rannoilla ja kaupoissa kierrellen. Puerto rico on yleensä saaren lämpimin ja tuulettomin paikka. Tulette varmasti viihtymään.

    • paikkaan ihastunut

      Kävin Puerto Ricossa marraskuussa 2006 ja tykkäsin kovasti. Puerto Ricon oma ranta on kiva, mutta noin 2 kilometrin päässä on hienompi Amadoresin ranta, jossa hiekka on vaaleaa ja vesi turkoosia. Sinne pääsee kävellen "rantatietä" pitkin, joka kulkee välillä korkealla kallion päällä. Reitti lähtee Puerto Ricon oman uimarannan toisesta päästä. Maisemat matkan varrella ovat hienoja.

      Puerto Ricon oman uimarannan/sataman lähellä on suomalainen ravintola Ulvova Mylläri, löytyy toki myös muita hyviä ravintoloita. Ostoskeskus sijaitsee vähän matkan päässä uimarannasta ja siellä on enemmän ravintoloita sekä pieniä matkamuistomyymälöitä.

      Kannattaa matkustaa bussilla Aqualand -vesipuistoon, joka on Maspalomaksen puolella. Netistä löydät lisätietoja vesipuistosta. Samalla suunnalla on myös Palmitos Park -eläinpuisto, josta pidimme kovasti.
      Puerto Ricon satamasta lähtee erilaisia veneretkiä. Me osallistuimme muutaman tunnin retkelle delfiinejä bongailemaan, mutta emme kuitenkaan niitä nähneet.

      Puerto Rico oli mukavan pieni paikka. Korkeuserot ovat suuria, joten kannattaa varautua jyrkkään ylämäkeen, kun suuntaatte rannalta takaisin hotellille. Hauskaa matkaa teille!

    • Matkailija31

      Aika pieni ja rauhallinen paikka, lämmintä ja kaunista. Itse tykkäsin kovasti. Tekemisen puute saattaa iskeä loppuviikosta paikan pienuuden takia, mutta sieltä pääsee helposti bussilla inglesiin ja muualle :-) Oikea paikka auringonottajalle!

      • 1+3

      • rantaloma
        1+3 kirjoitti:

        Tosielämän matkustamista Espanjassa. Suomalaiset reissussa.

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/9298826

        Onko siellä maalis, huhtikuussa rantakeli, tai vielä epävakaa?


    • pieniaa

      Tammikuun elämykset on aloittajalla jo varmasti matkamuistojen joukossa. Omat kommenttini seuraaville lähtijöille. Maailmaa on kierretty vuosikymmenien mittaan, mutta pahimmat turistikeskittymät on jätetty koluamatta. Tuli kuitenkin pakottava tarve ja äkkilähtö, josta ei voinut kieltäytyä: viikoksi Puerto Ricoon Gran Canarialle. Takuuaurinkoa ja rauhallisempi kuin Ingles, kerrottiin. Pitihän se katsoa.

      Pitkulainen laakson pohja, rinteet molemmin puolin ja pirusti petipaikkoja = turistirysä. Iso ostoskeskus, josta näki heti päältä, että on sitä kävijät kuluttaneet. Norjalaiset ja irkut, saksalaiset ja britit näyttivät olevan haluttua riistaa. Ulvova mylläri ja Pappa Tunturi antoivat suomalaisväriä, no, eivät kovin häävejä loukkoja olleet. Iso D:kin oli Ulvovassa turneella 10.1.11, mutta kun sen paikan ja pienuuden olin todennut, niin jätin menemättä. Tuskin sinne olisi mahtunutkaan.

      Siitä ostarista erikseen. Kellarin parkkiin ei kenenkään kannata autoa viedä homehtumaan. Herran jestas, että osasi haista pahalle! Keskikerros oli varsinainen puotiosasto ja ravintoloita sen verran, ettei nälkä yllättänyt. Yläkerta oli varsinainen ravintolakeskittymä, jossa sisäänheittäjät kävivät kitkerää sotaansa ohikulkijoista. Ravintoloita oli muuten niin paljon, että jos kaikissa olisi syönyt tai juonut, kuukausi ei olisi riittänyt.

      Plussalle pääsivät Murphy´s Kitchen B.B.Q., Det Norske Bakeriet, Planet Steak House, Steak House Albatros, El Rancho ja erityisesti San Miguel, paras kohdalle osunut.

      Pitkiä miinuksia sateli seuraaville:
      Snack Restaurant Sabidan Steak House: kusetusmainokset ja ruokalistat
      Las Brasas: sisäänheittäjä huono häviäjä, heittäytyi herjaamaan muualla syöneitä
      Isla Bonita Mexican Food: ei pitäneet sisäänheittäjän lupaukset paikkaansa, lasku päin honkia, hidas tarjoilu eikä juomat ja syömisetkään olleet tilauksen mukaisia.

      Muista puodesta sen verran, että Mirwani´s Bazar Elitessa ne viinat ja muut löytyy.

      JOY Parfum & Cosmetics ja Free Zone Parfums JOY Cosmetics ja niiden intialaiset tai pakistanilaiset lääppijät kannattaa kiertää kaukaa. Tai sitten jos hyvän tarjouksen tekevät, osta saman tien ja varmistu siitä, että saat sen mistä oli sovittu. Ärsyttäviä ja kieroja iholle tunkijoita!

      Kanaria on vanhaa vapaakauppa-aluetta. Se kyllä valkeni, kun katseli ja kyseli, muiltakin kuin niiltä, jotka aina ja joka paikassa olivat utelemassa, että mistä olet ja mistä tulet. Oli intialaisia, pakistanilaisia, bulgaareja, kiinalaisia, thaimaalaisia, nepalilaisia, argetiinalaisa, irkkuja, engelsmanneja, ruotsalaisia, norjalaisia, suomalaisia ja herra ties mitä, siis siellä myyntipuolella. Tuli mieleen, että taitaa olla vähemmistönä paikalliset yrittäjät.

      Paikallisbusseja voi suositella lämpimästi. Parempaa on meno kuin Linnanmäen vuoristoradalla. Muutenkin bussit ovat mainioita ja edullisia kulkuvälineitä, suosittelen.

      Uimarantoja löytyy Puerto Ricossa ja molemmin puolin lisää. Maspalomasiin ja Inglesiinkään ei ole kuin parikymmentä kilsaa. Ja jos valtaisan rannalle sijoittuneen lerppa- ja lurppagrillin nähdä haluaa, niin Maspalomasin majakalta se alkaa ja jatkuu pitkälle Inglesiin päin. On siinä lihatiski!

      Lämmintä riitti tammikuun eka- ja tokaviikollakin, mitä nyt aamut koleita olivatkin.

      Muuten vahvistui käsitys siitä, että Gran Canarialla turismi on teollisuutta. Liian keinotekoista ja kansoitettua ollakseen juuri minun makuuni.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1260
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1056
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      63
      797
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      750
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      661
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      648
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    Aihe