vikoja?

ostaisko

Alla olevia juttuja lukiessa, pistää silmään että kukaan ei valita pikkuvioista tai suuremmistakaan. Yleensähän täällä tulee ilmi ko. automerkin harvinaisemmatkin viat ja niistä valitetaan. Onko siis näin, että Beetle on suhteellisen laadukas ja luotettava auto?

19

11507

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • ostaisiko

   Olisiko Beetle Minulle sopiva auto. Minä tykkään kuplavolkkareista. Miksi ette vastaa Minulle? Minä tiedän kaiken autoista. Jos ette vastta, niin sitten en ainakaa osta. Minulla on säästöpossussa jo 12 euroa, joten voin kohta ostaa oman kuplan. Onko niin vaiko onko näin? Valittaako ihmiset vai eikö valita?
   Minä niin tykkään kuplasta, mutta en uskalla ostaa (ei varaakaan) kun en tiedä onko siinä vikoja.

   • equw45iu

    Golfi sama paska samassa paketissa. Saat helpomman pirssin.


   • niitä
    equw45iu kirjoitti:

    Golfi sama paska samassa paketissa. Saat helpomman pirssin.

    kuplia oikeesti kellään käyttöautona,minä luulen että vain perheitten rouvilla kakkosautona.


  • Diesel rullaa

   Moi

   Minulla puhtaasti käyttöautona New Beetle, vaikken olekaan kotirouva, vaan sellainen karvaisempi versio ihmisestä...

   Auto -99 mallin 1.9 TDI ja ajan sillä luokkaa 40 000km/vuodessa.
   Kesärenkailla ja rajoituksilla kulutus noin 5.3l/100km ja talvella 4,8l/100km matkassa.

   Mitään isompia vikoja ei ole autossa ollut, koska aina huollatettu ajallaan ja kunnolla. Tottakai kulutusosaa mene kuten kaikissa muissakin autoissa, mm. golf IV/beetle taka-akselin puslat tms... Samat viat ja vahvuudet kuin Golfissakin, seuraile samanikäisten Golfien osalta keskusteluja. Beetle on hiljaisempi kuin Golf, ainakin minun mielestäni. Jäykempiin sporttialustoihin tottuneena alussa Beetle tuntui huojuvalta, osittain korkeudesta johtuvasta tuuliherkkydestä johtuen. Siihenkin tottuu. Ilmastoinnit ja vakkarit kun löytyy, niin uudempaa käyttöautoa matka-ajoon en kaipaa lainkaan. Vanhana kuplaharrastajana myös auton lievä erikoisuus ja iloisuus on mieleen.

   Kaikissa autoissa on vikoja. Niihin vain suhtaudutaan eri tavoin. Toinen vaihtaa auton heti kun joku vika ilmenee ja haukkuu auton heti automaatisesti huonoksi. Jollekin taas mikään vika ei ole liian suuri, kyse on vain yksilöiden välisistä eroista asenteessa autoiluun. Toki maanantaikappaleita on kaikissa merkeissä ja ne saattavat saada hermoraunion partaalle.

   Minulla ollut 4 Volkkaria ja kaikki ovat olleet luotettavia ja vähävikaisia autoja. Kaikki hankittu käytettyinä ja aina koitettu etsiä se parhaiten pidetty ja täydellisellä huoltohistorialla oleva yksilö. Historia kertoo autosta paljon ja huippuyksilöstä maksettu hieman korkeampi hinta mielestäni kannattaa pitkässä juoksussa...

   • 6+17

    niin se on, varsinkin vähemmän ajavien on hullua ostaa uusi auto, parempi kun hankkii sellaisen hippasen alle 10 vuotiaa alle 100 000 kilsaa ajetun hyvän yksilön. Siinä on hinta/laatusuhe kohillaan ja autoa pitkäsksi aikaa.


   • maalikko

    varsinainen beetle 1,9 diesel ja vielä turbokin.ikävä kyllä turbo hajos ja työnsi öljyt koneeseen. kone kävi öljyllä ja hajotti koko koneen.


  • mirvaan4

   Minulla on ollut Beetle 1999 2.0 kohta vuoden. Mitään vikoja ei ole ollut. Yksi outo ehkä vain joskua on kuramatolle etupenkkien eteen tullat vähän vettä? muuten kuin unelma, ihana ajaa,i love it!!! miehenikin sanoo ettei ikinä olisi uskonut kuinka mukava ja hyvä ajopeli. tukeva ajaa ei mitään valittamisa. Tietty ei voi kauheesti tavaraa kuskata takapenkillekään ei kansi kovin isoja ihmisiä laittaa. mutta sehän ei haittaa. sitävarten meillä isompiauto. Eikä vie paljoa Bensaa..n. 8 satasella max.

  • kviikkapokatra

   Nimein on pokaatra. Kaunis auto peettle on. Sitä vain en tiedä, makssaakopaljon vakuutusja verotus. Myöskin mistä saisin edullisen? Hienoautojuu. Ensin täytyy rahaa säästää. Kvii

  • Perheajoonkin

   Beetlessä sielukas ulkomuoto. Nykyautoissa harvoin. Ja ainakin itselleni asti kantautuneet huhut kertovat, että tosiaan hyvälaatuista kamaa on...

   Mielestäni autossa saa olla näköä. Elämän ei tarvitse muutenkaan olla perusharmaata japaninpullaa, kaikille samanlaista. Pitää olla makuja, värejä, asennetta. Niinpä voisin ostaa itselleni tuollaisen Beetlen. Kahden vuoden päästä kun seuraavaksi vaihtelen...

   • Kuulemma vähän

    Kehyksetön ikkuna. Suhiseeko ?


   • awef
    Kuulemma vähän kirjoitti:

    Kehyksetön ikkuna. Suhiseeko ?

    Ei suhise ikkunat ei. Mutta eivät toimi talvella. Jäätyy kiinni --> ovia ei saa pakkasella auki! En suosittele kenellekään joka aikoo autoilla talvella. Uusi The Beetle on puhdasverinen kesäauto. Harmillista, muuten olisi niin hyvä ja sielukas laite. Tässä esimerkki: http://www.youtube.com/watch?v=yMfsN0E96eQ


   • ivr5k
    awef kirjoitti:

    Ei suhise ikkunat ei. Mutta eivät toimi talvella. Jäätyy kiinni --> ovia ei saa pakkasella auki! En suosittele kenellekään joka aikoo autoilla talvella. Uusi The Beetle on puhdasverinen kesäauto. Harmillista, muuten olisi niin hyvä ja sielukas laite. Tässä esimerkki: http://www.youtube.com/watch?v=yMfsN0E96eQ

    Ikkunoista Audi-puolella keskustelua: http://keskustelu.suomi24.fi/node/11880955


   • Eihän tuo estä...
    awef kirjoitti:

    Ei suhise ikkunat ei. Mutta eivät toimi talvella. Jäätyy kiinni --> ovia ei saa pakkasella auki! En suosittele kenellekään joka aikoo autoilla talvella. Uusi The Beetle on puhdasverinen kesäauto. Harmillista, muuten olisi niin hyvä ja sielukas laite. Tässä esimerkki: http://www.youtube.com/watch?v=yMfsN0E96eQ

    ajamista, siis tiivisteet joustaa sen verran, että oven saa auki ja kiinni, vaikkei ikkuna liikkuisikaan. Vähän matkaa ajettua auto lämpenee sen verran, että ikkunatkin alkavat toimimaan ja sen jälkeen sen saa laskettua ja nostettua oikealle paikalleen. Tämä siis tietoa, joka pohjautuu omaan kokemukseen. Ja tuo sisätilojen lämpiäminenkin tapahtuu Beetlessä nopeasti - kuten TM:n talvitesti vuodelta 2012 todistaa.

    Toki järkevämpää olisi, jos etuovet eivät olisi "raamittomia", mutta en siis jättäisi Beetleä ostamatta tämän ominaisuuden vuoksi, jos auto muutoin kiinnostaa.


  • UusBeetle

   Ikkunat vaivaa….

   Mulla on ollut The Beetle pari kuukautta. Etuikkunat jäätyivät heti ekana pakkasyönä kiinni, enkä uskaltanut avata niitä, vaan menin sisään takaluukusta. Vähän kyllä harmitti, kun uudenkarheaan autoon piti pikkupakkasella kepulikonstein mennä.

   Soitin VW-huoltoon ja sain asiallisesti heti seuraavalle päivälle huollon.
   Siellä putsasivat ja voitelivat ikkunatiivisteet ja vakuuttivat, että ikkuna toimii. Eikä lumisena & kylmänä viime (2012-2013) talvena ollut tullut yhtään valituksia?!

   Asiasta säikähtäneenä asennutin Beetleen webaston (n.2000e). Nyt oon lämmittänyt sitä puoli tuntia ennen aamulähtöjä. Ovet kyllä aukeaa, vaan tosi nihkeesti ikkuna toimii. Ei nouse takaisin ylös automaattisesti, vaan pitää nostaa erikseen sähköllä. Eikä nouse sitenkään aina - vasta auton lämmettyä enemmän. Onko kellään kokemusta siitä, voisko VW-huollosta saada jotain todellista apua vaivaan? vai onko kyseessä tosiaan beetlen ominaisuus, mikä ei toimi suomen talvessa. Nyt on meillä ollut kuitenkin vain 10-15 astetta pakkasta. Mitenhän homma toimii, jos on - 25 pallanen?

   Harmittava juttu, kun Beetle on muuten tosi mukava auto ajella. Puhtia tarpeeksi, kaunis ja tosiaan kevyt ajella.

  • mlh2

   New Beetle vm. 2000 ollut tosi hyvä, katsastuksessa ei ollut kertaakaan huomauttamista. Toinen Beetlen cabriolet vm. 2004 myös virheetön, sähköinen katon mekanismi vaatii tosin hyvää akkua, että toimii. Ihan kivoja autoja, jos ei tarvitse rahdata roinaa.

  • Jetta 2

   Kesäautoja Beetlet ovat.

  • Anonyymi

   Ei valitella vikoja ei ne valittamalla korjaannu. Pitää olla sen verran varaa että vie huoltoon, jos erikoisauton ostaa.

  • Anonyymi

   Vajaa pari vuotta olen nyt VW Beetlellä ajellut, ostettaessa vuonna 2020 km-määrä oli noin 130 tkm, nyt mittarissa on 147 tkm.

   Vuosimalli on 2012. Joustavan huolto-ohjelman mukaan merkkiliikkeessä huollettu, viimeksi kausihuolto lisätyöt jarrunesteen ja tulppien vaihto maksoi 370 euroa, huollon kesto 2 tuntia.

   Hyvä on auto ajaa kaupungissa ja maantiellä. Ainoat viat ovat olleet takasumuvalon ja lisäjarruvalon pimeneminen, ne ovat led-lamppuja (muut, ajolamput vanhantyyppisiä halogeenipolttimoita).
   Eli led-lamput on ehkä vähän VW:n tyyppivika. Ja siis autojen Led-lamput ei todellakaan ole ikuisia, tapauksessani led-lamppuelementti oli kallis, Beetlessä nämä molemmat maksavat nyt noin 136 euroa/elementti - eikä niitä saa muualta kuin VW varaosista.

   Beetle on toteutettu samalla alustalla kuin Audi TT, joten ajotuntuma, ohjaus, jousitus, (aiempien A4, golfin ja seatin jälkeen), on mielestäni tosi hyvä, ja äänieristyskin on kohtalainen, eli on tosi kiva ajettava kaikinpuolin.

   Talvella on ovet jäätäneet pari kertaa, mutta keskuslukko toimii avaimella etuovesta avaamalla. Silloin, kauppareissulla, olen ajanut autohalliin sulamaan ja palatessa ovet taas toimineen kaukosäätimestä - sellaisia nämä urheiluautot ovat - kun jätät auton taivasalle räntäsateeseen voi ikkuna/ovi jäätyä ...

   Että tämmöstä palautetta.

   t.
   Ikuinen nuori, pappara vm. 1958

   • Anonyymi

    Kyllähän tuollaisia kilometrejä kestää mikä auto tahansa. Jopa veevee.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina Aitolehti poseeraa rakkaansa kanssa - Somessa kuitti:"Oletko lainannut Haaviston Antoniota?"

   Hmmm, onhan noissa miehissä yhdennäköisyyttä täytyy myöntää… Vai mitä mieltä sinä olet? Lue lisää ja katso kuvat: http
   Kotimaiset julkkisjuorut
   172
   2351
  2. Miksi itsenäisyyspäivää vietetään...

   ...kun itsenäisyys menetettiin 4.4.2023 kun meidät liitettiin NATOon? Päätäntävaltamme siittettiin UsaNatolle tuona suru
   Maailman menoa
   437
   1274
  3. No joko susta on nainen tullut johtaja

   Kun sä olet opiskellut niin paljon, ja olet niin terävä?
   Ikävä
   74
   1065
  4. En ole kiinnostunut sinusta ikävä

   Ikämies, olet ilmaa luuseri olet.
   Ikävä
   87
   984
  5. Hyvästi, vaalea nainen

   Edelleen pyörit päivittäin mielessäni. Mitä teitkään minulle. Niin tuttu, vaikka tutkimaton. Kaipuu ja polttava tunne si
   Ikävä
   35
   851
  6. Pystytkö puhumaan seksistä?

   Tai onko se maailman luonnollisin ja parhaimmillaan kauneimpiakin asioita mistä et pysty puhumaan kokematta seksuaalista
   Sinkut
   126
   835
  7. Lempinimi kaivatulle

   Minkä lempinimen olet antanut ikäväsi kohteelle mielessäsi häntä ikövöidessä? Hän kulkee aatteissa mukana lempinimellä
   Ikävä
   36
   808
  8. Olenko tehnyt sulle jotain

   Ikävää?
   Ikävä
   28
   747
  9. Martinan ruukavalio

   Voi hyvää päivää taas, mitä tekstiä picukissa. -ohjeilla, jotka voita vaikka lopun ikää. -kesto 6viikkoa, voit kuin jatk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   133
   740
  10. Oikeastaan rakastuneena

   On mukava olla😇 Niin huumaava olo. Olo varmaan niin, kuin maanisilla.. yhtään pysy paikalla, ajatus ei liiku, mihinkään
   Ikävä
   53
   697
  Aihe