Miksi ei matkoja Marokkoon?

jr.

Eikö Marokon valtion kannattaisi panostaa matkailuun. Marokko on minusta yksi parhaista lomakohteista arabimaissa. Kokemusta on, sillä olen asunut Egyptissä, käynyt Syyriassa, Libanonissa, Jordaniassa ja Marokossa. Ihmettelen suuresti, miksi Marokko ei panostaa matkailuun kuten esim. Egypti tekee. En tiedä sitten tehdäänkö muista pohjoismaista matkoja Marokkoon. Marokko on kuitenkin suhteellisen lyhyen lentomatkan päässä ja siellä on talvellakin sopivan lämmintä.

25

1984

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ----

      kyllähän sitä sitten pitää Marokon matkoja järjestää kun kerran sinun mielestä se on yksi parhaista lomakohteista arabimaissa.
      se ei nyt vaan satu olemaan kovinkaan monen muun mielestä hyvä paikka.

      • eihän paikasa ole suurempaa vikaa,mutt suomalaiset turistit on hävinnyt kuin p..u saharaan.suomesta ei luultavasti tule shartteri lentoja lainkaan marokkoon.ennenhän suomalaisia tuli jokaviikko useampia lentoja .
        ovat luultavasti vaihtaneet kap verden saarille.itse olen ollut marokossa 8 talvee enkä minä nää mitään suurempaa muutosta tapahtuneen ainakaan pahempaan suuntaa ,päin vastoin.joten ei muuta kuin tervetuloa
        Agadiiriin


    • kaleviis

      On todella valitettavaa,että Marokon charterit täältä ovat loppuneet. Ruotsista Apollo ja Ving järjestävät tänäkin talvikautena matkoja mm Agadiriin.Lisäsi Norwegian-lentoyhtiöllä on lauantaisin suora lento Agadiriin muista pohjoismaista. Nyt meillä suomessa on uutena Apollomatkat, joka kuuluu sveitsiläiseen Kuoni-konserniin.Ensi tulevana kesäni tällä matkanjärjestäjällä on lentoja Valimeren kohteisiuin. Toivoa sopii, että tuo matkanjärjestäjä ottaa talvikiaudella myöskinb kohteekseen Marokon ja lähinnä Agadirin.

    • Mevaan

      Suomalaisia inhotaan Marokossa huonojen käytöstapojen ja pihiytensä takia. Saksalaisia, amerikkalaisia ja venäläisiä lellitään, he ovat haluttuja matkailijoita. Sitten tulevat britit, tanskalaiset, ruotsalaiset ja norjalaiset.

      Parempi onkin, että suomalaiset käyvät Kreikassa ja Kanarialla. Se on mukavampaa myös todellisille Marokon ystäville, kuten Kalevi S:lle ja jocke.k:lle ja kumppaneille. Massaturismi pilaa vain suomalaisten maineen: Marokon kansan, kulttuurin ja luonnon ystäville on luultavasti aikamoista kärsimystä seurata maamiehiensä toopeilua.

    • yksi retki riiitti

      Aurinkomatkojen retki Marokkoon ja vajaa päivä paikanpäällä: 70-luvun mersujen hautausmaa, tungettelevia kauppiaiata, huonoa ruokaa, ei oluen olutta missään, huivipäisiä seksittömiä naisia...

      Siis niin täyttä paskaa, että en todellakaan ymmärrä miksi yksikään suomalai´nen mies matkustaisi koskaan milloinkaan ko paikkaan.

      Kertokaa edes yksi hyvä syy, niin voisin harkita.

      • Minni Hiiri

        Yksi retki riitti - ilmeisesti teille sopii paremmin joku Deturin 4.luokan rantaloma, eika mikaan kulttuuri matka. Juuri taman takia suomalaiset eivat ole suosittuja Marokossa, monet ovat ylimielisia, royhkeita, maajusseja, joiden olisi para pysytella Harmassa.


    • GVJK

      OLEN KÄYNYT ELÄMÄSSÄNI TASAN YHDEN KERRAN MAROKOSSA, AGADIRISSA. OLIN VIIKON JA MENETIN SYDÄMENI MAROKOLLE. RUOKA, IHMISET YM UPEAA. MEIDÄN LOMALLA, KAIKKI SUJUI HYVIN,. OLTIIN ARINKOMATKOJEN MATKALLA 3 VUOTTA SITTEN. JOTENKIN EMME OLE MIEHENI KANSSA SAANEET AIKAISEKSI LÄHTEÄ MAROKKOON REITTILENNOLLA, JOTENKIN NUO LENNOT EIVÄT SINNE OLE HELPPOJA.
      MUTTA HETI KUN SUOMESTA TEHDÄÄN LOMALENOJA LÄHDEN, VAIKKA EN LOMALENNOISTA NIIN VÄLITÄ

    • nice'n easy

      Helsingistä Malagaan ja siitä yli Melillaan, johon lentoja joka tunti. Melillasta auto alle ja menoksi. / Tai Helsingistä Madridiin ja sieltä Nadoriin, ei mahdoton odotus silläkään reitillä, normaali vaihto. Tässä vaihtoehoinen aluevalinta teille länsirannikkoa ajatelleille. Mm. Nadorin kentältä on vähän toista tuntia Saidiaan hviä teitä pitkin, on kiva lomakaupunki, jossa tarjolla runsaasti majoitusvaihtoehtoja, eikä edes tarvitse varata etukäteen. Hyvää lomaa!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1727
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1547
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      55
      1260
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      729
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      725
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      717
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      668
    Aihe