PRESA CANARIO

Kakkkahousu

Joo, ei kuulu mihinkään palstaan. täällä vaan tuntuu olevan oikeita koiraihmisiä. Ja juu, ennen kun kukaan tulistuu muusta ni toki on muutkin koiraihmisiä ja vittusaatana.

Omakohtaisia kokemuksia rodusta? Olen lukenut rotumääritelmä(t) presa vs. dogo ja kaikkea mahdollista, mutta. Tarina on tosi ja taatusti typerä. Tapasin kaikinpuolin kivan naisen, jolla nyt sattuu olemaan tuo presa. Koiran pariin kertaan tavannut, eikä siinä mitään... Jokseenkin olen aina ollut vastaan näitä 'tappajarotuja' ja ihmetellyt miksi kukaan edes sellaisen tahtoo ja vieläpä; miksi helvetissä tahtoo sellaista suomessa? Täällä kun ei saa lain mukaan koira OIKEASTI vahtia tai suojella. Ei tule häkkiä, mutta tulee sakkoa ja piikki.

Toisille on häritsevä tekijä lapset, toiselle levinnyt perse... Mua häritsee tämä koira. Eikä edes kyseinen koira, ainakaan vielä, mutta koko asia. Tekeekö noinkin vahtiviettinen ja 'kova' koira elämästä suppeeta ja yhtä helvettiä? Varsinkin kun EI ole sitä hemmetin huvilaa rikkauksineen jota vahtia? Vieraat ihmiset aina haaste ja projekti?

Tämä mainitsemani koira on puolitoistavuotias narttu ja pelkästään ns. epäilevä kun ovi aukeaa ja minut pyydetään sisään. Katselee hetken matkan päästä, tulee haistamaan ja menee menoihinsa/jää jalkoihin makaamaan. Minua on ohjeistettu, mutta tarvitseeko jokainen vieras saman saarnalitanian kuin minä? Jostain syystä en osaa rentoutua, en vaikka tämä koira makaa täysin unessa jaloissani.

Sanottakoon vielä, että olen kyllä koiraihmisiä. Kokemukseni vain valitettavasti rajoittuu pelkästään noutajiin.

1

592

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • safdafaetgaewg

      Jos tapailet naista joka on menettänyt sydämensä presan kaltaiselle upealle rodulle, niin otat rodun elämääsi naisen mukana. Itelläni on sekarotuinen koira, joka menee lähelle samaan kastiin. Mieheni ei olisi elämääni päässyt jos ei olisi koiraani hyväksynyt ja tulevaisuudessa saman oloisia, ihan rotukoiria tulee perheessämme olemaan. Kaikki ei tykkää lampaista, mutta kyllä oikean ihmisen käsissä presakin on melkoinen lammas, omalle laumalleen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2625
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2223
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1947
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1675
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1671
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1626
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1606
    8. 91
      1553
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      120
      1415
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1274
    Aihe