Minkä aineen opettajaksi Englannissa?

kjhgfd

Tahdon päästä Englantiin töihin,se on saletti. Opettajan ammatti on aina ollut mielessäni,joten mietin mitä teen. Haluan valmistua Suomessa yliopistosta. Ajattelin,että kun haluan asua Englannissa,niin opiskelisin englannin opettajaksi,sillä jos asun joskus Suomessa,niin opettaisin englantia (mielellään yläkoulussa). Mutta sitten pitäisi valita toinen aine ,jota opettaisin Englannissa.Ensinnäkin,pärjääkö hyvin siellä,jos opettaisi alakoulussa? Mietin,että mikä aine olisi siellä hyvä? kaiken maailman sanastoa kapillaari-ilmiöistä ketunleipään ja lineaarisiseen riippuvuuteen... uskonnostosta en ole kiinnostunut,ja englannissahan on ehkä eri uskontokin kuin täällä? atk,käsityöt,liikunta,kotitalous ja tämmöset on mulle hankalia.
Mitä kieliä opiskellaan Englannissa? Voinko yrittää valmistua äidinkielen lehtoriksi,ja koittaa etsiä suomenkielistä koulua englannista(tähän on luultavasti tosi pieni mahdollisuus)? Onko ala-asteen luokan opettajan opetettava mitä kaikkea? olen nyt ysillä ja mietin kaikkea.Varasuunnitelmakin on,jollen jostain syystä valmistu (tai mikä lie) opettajaksi,on että kouluttautuisin merkonomiksi.
Joten,voisiko joku neuvoa,mitä minun pitäisi tehdä? Anteeksi jos tuli vähän sekavaa tekstiä,koittakaa ymmärtää :)

3

636

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Opex

      Kannattaa tutustua brittiläiseen koulujärjestelmään. Eroja on paljon suomalaiseen verrattuna, esimerkiksi eri yhteiskuntaluokkien koulunkäynti on hyvin erilaista, koulunkäynti aloitetaan 4 - 5-vuotiaana jne.

      Lisäksi pieni tarkennus: lehtori on ammattinimike, mistään oppilaitoksesta et voi valmistua lehtoriksi.

      Sinun kannattaa nyt ensiksi käydä lukio hyvin arvosanoin. :)

    • ...

      Englantia tietysti kannattaa opetella ihan siitä syystä, että englanti on sitten todistettavasti hanskassa. Äidinkielen opettajan opinnot on tietysti myös sinänsä hyvät, että kyllä Englannissakin opiskellaan suomea. Tosin se ei varmastikaan ole niin yleistä, että työpaikkaa olisi helppo löytää. Opiskele ensin Suomessa esimerkiksi äidinkielen opettajaksi ja opiskele englantia sivuaineena ja hae sitten opiskelemaan yliopistoon Englannissa jotain itseäsi kiinnostavaa aihetta. Näin sulla olisi tukevana pohjana suomalainen tutkinto ja pätevyys suomen kielen opettajaksi, mutta olisit myös englantilaisittan pätevä, kun sulla olisi joku sikäläinen tutkinto.

      • kjhgfd

        tykkään myös tosi paljon näyttelemisestä.olisiko mahdollista että opettaisin teatteria/näyttelyä/draamaa/mitä onkaan jossai koulussa englannissa? miten valmistuisin sekä englannin opeksi että teatteri-ilmaisun ohjaajaksi/opeksi (ja äidinkielen opeksi)? vinkkiä miten pärjäisin maailmalla=)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2615
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2223
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1937
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1671
    5. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1665
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1626
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      35
      1599
    8. 91
      1543
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      117
      1408
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe