Eteisvärinä ja orapihlajauute

Memmi62*

Mä sain toisen eteisvärinä "kohtauksen" viime viikolla. (Eka oli vuosi sitten).
Ekalla kerralla tilasin kotiin ambulanssin, kun en tiennyt tästä "taudista" mitään. Oli pelottavaa. Lääkkeillä saatiin rytmi takaisin. Viime viikolla tuli tämä toinen. Olin ollut töissä noin tunnin, kun olo muuttui huonoksi. Sydän löi yli 100 epätasaisesti ja verenpaine nousi n. 160-110. Ensiavun kautta pääsin kotiin. Rytmi palautui aika nopeesti, kun pääsin ensiapuun. Kävin äsken luontaistuote kaupassa ja ne suositteli orapihlajauutetta tippoina. Se kuulemma rauhoittaa sydäntä, eli sitä voi ottaa tarvittaessa tai jatkuvaan käyttöönkin sopii. Onko kukaan ottanut näitä tippoja, esim. frimmerin ollessa päällä tai muuten rytmin ollessa nopea? Onko tipat vaikuttaneet?

15

7180

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pelokas naaras

      Sinulla on onni kun on noin harvakseltaan. Pelkästään tänä vuonna minulla on ollut eteisvärinää jo 19 kertaa. Itse olen ajatellut ostaa myös orapihlajauutetta jos kuitenkin auttaisi ettei tarvi syödä sivuvaikutuksia olevia lääkkeitä. Sinulla ei varmaan ole lääkitystä kun on noin harvekseltaan. Syön myös magnesium ja omega 3.

      • memmi62*

        On mulla ollut verenpainelääke jo monta vuotta ja emconcor. Eilen ostin myös magnesiumia, sekin vaikuttaa sydämeen ja lihaksiin myös.
        No joo, taidan olla tosi onnekas, jos sinulla on ollut jo noin monta kertaa. Onko mennyt itsestään ohi, vai oletko käynyt ensiavussa?


      • pelokas naaras
        memmi62* kirjoitti:

        On mulla ollut verenpainelääke jo monta vuotta ja emconcor. Eilen ostin myös magnesiumia, sekin vaikuttaa sydämeen ja lihaksiin myös.
        No joo, taidan olla tosi onnekas, jos sinulla on ollut jo noin monta kertaa. Onko mennyt itsestään ohi, vai oletko käynyt ensiavussa?

        Ensimmäinen flimmeri alkoi 3.12.2003 yöllä ja oli todella peloittavaa kun en minäkään tiennyt mitä minua vaivasi. Menin Mehiläiseen ja sieltä lähettivät ensiapuun ja tehtiin ensimmäinen rytminsiirto. Senjälkeen olen ollut ensiavussa 4 kertaa ja alkoi olemaan jotenkin vastenmielinen niin pikkuhiljaa aloin odottamaan josko menis ohi. Nykyisin jos tulee flimmeri niin otan ylimääräisen Emconcorin ja odotan että menee ohi. On suunnilleen kestänyt 1-5 tuntia ja mikä autuas olo kun meni ohi.
        Emconcorin lisäksi minulla on myös Primaspan. Tällä hetkellä kardiologi ehdotti tahdistinta mutta en ole halukas siihen niin en voi muuta kuin katsoa miten se tästä menee eteenpäin.


      • pelokas naaras
        memmi62* kirjoitti:

        On mulla ollut verenpainelääke jo monta vuotta ja emconcor. Eilen ostin myös magnesiumia, sekin vaikuttaa sydämeen ja lihaksiin myös.
        No joo, taidan olla tosi onnekas, jos sinulla on ollut jo noin monta kertaa. Onko mennyt itsestään ohi, vai oletko käynyt ensiavussa?

        Sain ensimmäisen flimmerini 3.12.2003 yöllä ja pelästyin kovin, en minäkään tiennyt mitä minua vaivasi. Menin suoraan Mehiläiseen ja sieltä passittivat minut ensiapuun jossa tehtiin rytminsiirto. Sen jälkeen olen ollut ensiavussa 4 kertaa. Jotenkin se tuntui niin vastenmieliseltä että aloin odottamaan josko menis ohi. Kun flimmeri tulee otan ylimääräisen Emconcorin ja odotan että menee ohi. Yleensä kestää n. 1-4 tuntia ja mikä autuas olo kun meni ohi.
        Emconcorin lisäksi otan myös Primaspania. Mutta jos kestää yli yhden vrk niin tietysti menen ensiapuun.
        Tällä hetkellä kardiologia suositteli tahdistinta mutta en ole halukas ottamaan. Katson miten tämä flimmeri menee näillä näkymin kun ostan vielä orapihjalauutteen.


      • Anonyymi

        Muualla Euroopassa rytmihäiriöön käytetään antroposofista lääkettä Mangnesium Cardiodoron Comp. ja Cactus komp. Niitä ei saa tilattua kuin reseptillä.


    • bluusia

      kannattaa käydä antroposofisen lääkärin vastaanotolla, joka määrää antroposofisia lääkkeitä. niistä olen saanut itse avun, niitä voi käyttää yhtä aikaa muun lääkityksen kanssa. eteisvärinä on eniten aivoinfarkteja eniten aiheuttava sairaus. orapihlajauutetta kannattaa käyttaa 3 kertaa 10 tippaa päivässä raakana. uusissa rytmihäiriölääkkeissä teho on vain 50 prosenttia.

      • rytmiä

        orapihlajaa saa myös homeopaattisena lääkkeenä tilaamalla saksasta. klikkaa crataekus.com


      • Anonyymi

        Mistä sellaisia lääkäreitä löytää ?


      • Anonyymi

        Suomen lainsäädäntö käsittelee homeopaattiset ja antroposofiset valmisteet yhtenä ryhmänä. Niille onkin yhteistä se, että molempia on laimennettu ja dynamisoitu suunnilleen samojen periaatteiden mukaan.

        Molemmat siis luokitellaan uskomustieteiden ryhmään. Uskokoon ken tahtoo.


    • Anonyymi

      Minulla oli 10 rytmihäiriötä, jotka hoidettiin sähköisellä rytminsiirolla Meilahdessa,sitten kokeiltiin Multec nimistä rytminhäiriölääkettä, mutta häiriöt palautuivat 2 päivän kuluttua siirrosta ja uusista lääkkeistä huolimatta. Sen jälkeen käännyin antroposofisen koulutuksen saaneen lääkärin puoleen, jolta sain antroposofiset lääkkeet vaivaan, Mangnesium Cardiodoron comp. ja Cactus comp.Kaikki rytmihäiriöt paranivat 7 kuukaudessa ja sen jälkeen ei ole ollut rytmihäiriöitä. Suosittelen kokeilemaan. Näitä lääkkeitä voi käyttää muiden lääkkeiden kanssa, on Eu: n lääkeviraston hyväksymiä lääkkeitä.

    • Anonyymi

      Tommoset uutteet on vähän sama,kun menisi nuotion ympärille intiaanitanssia tanssimaan,mutta Propral 40mg on hyvä pikävaikutteinen beetasalpaaja.toimii.

      • Anonyymi

        27 % potilaista hoidetaan väärin tai väärillä lääkkeilla, kirjoitti hs muutamavuosi sitten,
        vedä siitä



        sulevi


    • Anonyymi

      kannattaa kääntyä antroposofisen lääketieteen lääkärin vastaan otolle.hän määräsi minulle mangnesium cardiodoron comppia ja jotain muutakin lääkettä, nämä on reseptilääkkeitä. puolessa vuodessa rytmihäiriöt loppuivat kokonaan. tätä ennen minulle tehtiin sähköinen rytminsiirto kymmenen kertaa meilahden sairaalassa joista ei ollut mitään apua. suomessa on 10 antroposofisen tukinnon suorittanutta lääkäriä. suosittelen.


      sulevi

    • Anonyymi

      Jaa että oikein uutetta sydän sairauteen .
      On aikoihin eletty kun ihminen jolla on sydämmessä vikaa kävelee luonnontuote kauppaan ja ostaa uutteita . Usko voi siirtää vuoria —- tai ei .

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      26
      1366
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1292
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1206
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1204
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1183
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1181
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1177
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe