Kanaali-Koskinen

on suomen

Pahin ja pelätyis rikollinen kautta-aikojen. Koskisella on kyllä aina ollut asenne kohdillaan, satun tietämään mistä puhun kun istuin huumetuomiota joskus sörkassa samaan aikaan kun vataja.

Sinnehän ne rakensi sille jopa oman sellin, koska oli niin saatanan vaikea kaveri. Selliä kutsuttiin siihen aikaan " Koskinen kesähuvilaksi " Tietääkö kukaan onko se vieläkin Koskinen käytettävissä tarvittaessa, vai asuuko siellä joku muu vittumainen vanki?

Muistan aina kuinka Kanaali/ roy vataja / Koskinen ( miksikä häntä haluaa kutsuakin ) Kiusasi vartijoita vuodesta toiseen mitä vittumaisimmilla konsteilla. Eräs sen Favorites oli sellainen, että hän hautoi kusta ja paskaa, laittoi sen sinappipurkkin muhimaan. Kun vartija tuli aukaisemaan oven, Koskinen pruiskautti kusen ja paskan sieltä sinappipurksista vartijan päälle. Sen jälkeen kuului aina kanaalin naurua ja vartijan huutoa käytävältä " taas se saatananpaska onnistui ".

Vartijat kerran kostivat Vatajalle eräällä erittäin pirullisella tavalla. Koskisella oli nimittäin tapana vetää leukoja ulkona erään puunoksalla. Eräänä aamuna kun Roy vietiin ulon, olikin oksa katkaistu ja 10 vartijaa pihalla varmuuden vuoksi.. Nauru oli valtavaa myös vartijoiden puolesta tällä kerta..


Onkohan Koskinen muuten vapaalla nykyään? En tunne henk.koht mutta silloin tällöinhän on alibissa juttua, silmiin on pistänyt se, että ainakun se on otettu kiinni on taskusta löytynyt Revolveri ( ja vain ja ainoastaan Revolveri) ja joskus myös huumeita, kuten hasista...


Missäköhän vaikuttaa tänäpäivänä tuo kyseinen Venkuloiden venkula....?

5

1107

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vitun selittäjä

      Vitut sä mitään muista, tuon olet lehdistä lukenut ja siinä kaikki, klowni.

      • mene teini kotiis

        ja odota, että finnit menevät pois rumasta naamastasi ja, että kikkelikarvat alkaa kasvamaan, tule sitten selittämään olenko ollut sörkassa samaan aikaan Vatajan kanssa vai en....!;-)


      • Myös lusinut.
        mene teini kotiis kirjoitti:

        ja odota, että finnit menevät pois rumasta naamastasi ja, että kikkelikarvat alkaa kasvamaan, tule sitten selittämään olenko ollut sörkassa samaan aikaan Vatajan kanssa vai en....!;-)

        neiti koskisen kesähuvilaa ei koskaan. Koskis-Vatajan huvila sijaitsi Sörkan eristysosastolla rundissa, aina kun hän oli läpikulkumatkalla. Toki oli lusimassakin ennen kuin v.1980 teloi vasaralla erään tunnetun edesmenneen Reiskan. Sen jälkeen Kakolan kamaa.
        Sörkkaan kyllä tuli erityisselli Länsipään päiväselliosastolle, mutta muita varten. mm. Volvon pakokaveri Mikko asutettiin tuossa erityissellissä.


    • Sörkän seksiorja

      kaikki veti sua perseeseen...

    • Anonyymi

      Homo ja onneton Paska koko koskinen

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2773
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2350
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2130
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1894
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1747
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1746
    7. 121
      1712
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1706
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      130
      1491
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe