Tamperelainen luokkakokouksessa

*RAUTANYRKKI*

Ei ole helppoa syntyä Tampereella, elää siellä, käydä kylässä tai edes ajaa kyläpahasen läpi ja tämän oli Tamperelainenkin jo oppinut. Monesti Tampereen saattoi jopa haistaa, kun vain käänsi kasvonsa sen suuntaan. Ei ollut sattumaa, että Mekka oli muslimien pyhä kaupunki.

Eräänä aamuna Tamperelainen heräsi hervantalaisesta sosiaalihuollon omistamasta yksiöstään. Viimeviikkoisissa banaaneissa kolonisoivat kärpäset surrailivat hiostavassa kuumuudessa ja epätoivon vimmalla tyhjennetyt kaljapullot täyttivät lattiapinnan. Tamperelainen vääntäytyi pystyyn virtsarakon pakottamana. Vessaan asti hän ei kuitenkaan jaksanut raahautua. Ehei! Tamperelainen laittoi menemään siitä vaan matolle ja kosteuden vääntelemälle muovilattialle.

Aamupalaksi Tamperelainen kaapi kattilan pohjalta viime viikkoista puuroa. "Tänään on oltava voimissaan": pohti Tamperelainen. Kansakoulun luokkakokous on tärkeä tapahtuma. Sinne pitää laittaa housutkin jalkaan.

Kokous alkaisi iltakuudelta, joten Tamperelainen tappoi tämänkin päivän katselemalla videolta Ostostv:tä. Hänen suuri haaveensa olisi joskus saada ostetuksi puhelin, jotta voisi tilailla kaikkia noita ihanuuksia, mitä kanavalla esiteltiin. Varsinkin niistä tytöistä Tamperelainen tykkäsi ja siitä miehen möreästä äänestä, joka kertoo Passelista.

Ilta tuli ja Tamperelainen lenkutti kokoukseen. Siellä oli tupa täynnä puku päällä istuvia miehiä ja leninkeihinsä verhoutuneita naisia. Puheensorina vaimeni hetkeksi, kun Tamperelainen astui saliin, mutta jatkui entiseen malliin vahtimestarin saapuessa paikalle vieden Tamperelaisen syrjemmälle. "Enkö minä jo viimeksi sanonut tarpeeksi selvästi, että jos sun v***n naamaa näkyy täällä vielä kerrankin, niin mä leivon sen niin he****tin huolella, ettei sun l**ka äitiskään sua enää tunne! Nyt sä painut kyllä jätkä hevonv***n, etkä tuu tänne enää koskaan pyörimään!": vaahtosi vaksi ja paiskasi niskaperseotteella reppanan ovesta pihalle. Tamperelaisen nenä kolahti kadunreunukseen ja pikkuisen murtui. Verta valui solkenaan Tamperelaisen paidalle.

Laahustaessaan takaisin kohti Hervantaa törmäsi Tamperelainen luokkajuhlista myöhässä olevaan tyttökaksikkoon, joka pikkuhiprakassa vielä tunnisti vanhan luokkatoverinsa. Tytöt huusivat :"Sinä se et tuhkamuna sitten koskaan päässyt tätä pidemmälle elämässä! Hihihihihiii!!!" ja jatkoivat matkaa kohti juhlia.

2

2983

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mää vaa

      Oli surkee......

    • sestäs,vai?

      PÖLÖ

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      107
      2057
    2. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      113
      1512
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      124
      1490
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1337
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      70
      1184
    6. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      482
      1111
    7. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      62
      1087
    8. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      88
      943
    9. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      912
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      866
    Aihe