Kunnanelätti kuoliaaksinaurattajana

aatteleppa ite

Näillä sivuilla köyhää puolankaa on oltu "liittämässä" milloin mihinkin paratiisiosuuteen. Oulunkaareen oltu menossa ymmärtämättä huolitaanko heitä sinne. Perusasia on jäänyt heti aluksi kysymättä -huolitaanko köyhää ja syräistä puolankaa liitettävään yhteisöön.

Jos puolankalaisilla ei ole asettaa todellista neuvottelijaa, jolla on siitä kokemusta - puolanka jäänee naurunalaiseksi heittopussiksi. Kunnanelätti Rajala ei osaa neuvotella, munaa loputkin puolankalaisten mahdollisuudet asialliseen dialogiin.

http://www.kainuunsanomat.fi/cs/Satellite?pagename=KSA_newssite/GoToHomepage

Kerroin tällä foorumilla jo vuosia sitten, että kyse on kahden kaupasta -liitettävän ja liitoksen haluavan. Kysyin huoliiko kukaan köyhää puolankaa. Nyt vastaus on selvä Oulunkaaresta -ei kelpaa.

Kunnanelätti Rajala on lehtijutuissa profiloitunut lähinnä riitely&rähinä henkilöksi. Tämän takia hänen kommenttejaan ei voi enää ottaa vakavasti. Valitettavasti Rajalalla ole kykyä ajattella asiaa siltä näkökulmalta, että Oulunkaaren kuntayhtymä ei ryhdy kilpailemaan köyhästä syrjäisestä Puolangasta, kun vastapainona on toisen kuntayhtymän hajoaminen. Kaikki ei halua samaa tarpeetonta rähinää kuin puolankalaisten elätti Rajala. Tämä esimerkkinä Rajalan osaamattomuudesta ja "pelisilmän" puutteesta. Mitenpä sitä kehittyisikään köyhässä syrjäisessä kunnassa kovan luokan neuvotteliaksi.

Paljoko kunnanelätti kulutti tähän epätoivoiseen sirkukseen kuntalaisten varoja?

Kyllä kuntayhtymässä nauretaan nyt makeasti, kun piipittävä puolankalaisten kunnanelätti alkaa laukomaan vaatimuksiaan.

Tosiasiassa Kuntayhtymässä osataan riittävän hyvin aritmetikka -Puolanka on ollut ja on edelleen suurin nettohyötyjä kuntayhtymästä. Esimerkiksi huostaanotoissa Puolangan kuntayhtymällä maksattama osuus n. 1 milj/ vuosi.

Tarpeeton pullistelu ja uhoilu koitui Puolangan tappioksi -jo alkuunsa startegia oli epäammattimaisen tunarin -kunnanelätin- suunnittelema. Lopputulos naurattaa ulkopuolista.

72

3454

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • CityKajjaanilainen

      Tosi on, Kajaanilaiset veronmaksajat joutuvat kustantamaan Kainuun pienten kuntien menoja kuntayhtymän kautta. Halvemmaksi olisi tullut jos Puolanka olisi siirtynyt Oululaisten harteille.

      • TOSI ASIA

        ME PUOLANKALISET JOUDUTAAN MAKSAMAAN KAJAANILAISILLE TAI MAAKUNNALLE ENITEN.


    • kainuun eetu

      Syödään kuntayhtymän pöydästä ja lopuksi haukutaan se. Liekö puolankalainen tapa vai olisiko kunnanjohtajan sivistyksessä puutteita.

    • oulunkaareen

      Toim.Hakkarainen aloittajan linjoilla.

    • Isä Aurinkoinen

      meidät olisi ottanut mutta tultiin neuvotteluissa siihen tulokseen ettei kannata liittyä. Mielelläänhän Oulunkaari olisi Puolankaan liittynyt kun täällä osataan tuottaa palvelut niin kustannustehokkaasti kun sairaanhoitajat tekee lääkärien työt. Tahallaan Kainuuta härnätään että siellä huomattaisiin että olemme paras ja tärkein osa Kainuuta. Todellinen valttikortti meillä on vielä tikkurin hihassa.

    • maakunta rules

      Käenpoika Puolanka vailla kulujen maksajaa. Suostuuko Kajaani ja Sotkamo ja millä ehdolla?

      • hyvejääkö se?

        Löytyykö sitä kaenuusta puolankalaisten elättäjää? Siis toista kuntaa, joka ottaa huostaan valtionavuilla leuhottavan syrjäisen pikkupitäjän kaikkine rajaloineen?


    • Hei, haloo!!!

      Täytyy todella ihmetellä Puolangan kunnantalon virkailijoiden laskutaitoja. Esim. viime vuoden lopulla lehdistössä uutisoitiin laajalti, että useana viime vuotena nimenomaan Puolangan kunnan lapsista ja nuorista on sijoitettu kodin ulkopuolella selvästi suhteellisesti enemmän kuin missään muussa Suomen kunnassa! Kaikkien yhtään asioista perillä olevien pitäisi tietää (ml. Rajala, Karsi-Ruokolainen Kanniainen, Huusko Peltola), että sellainen puuha on todella kallista. Rahat tuohon toimintaan on kuitenkin kiltisti maksettu maakuntakuntayhtymän pussista. Eipä vaan ole tullut tämäkään kustannustekijä, kuten ei sekään mikä aiheutuu siitä, että Puolanka kilpailee 'menestyksellisesti' Kainuun vanhusvoittoisimman kunnan tittelistä, mieleen siellä kunnantalon kahvi- ja juorukeskusteluissa, kun maakuntakuntayhtymää on syytetty milloin mistäkin.

      Uskon vasta sitten, kun kuulen, että Puolangan kunnantalon virkailijat ja muut itseoppineet "laskijanerot" ovat saaneet nobelin taloustieteen palkinnon, että nimenomaan he laskevat nämä kulunkiasiat paremmin kuin useat maakuntakuntayhtymän ja mm. Kajaanin pitkän matematiikan taitajat.

    • reviisori

      Puolankalaisten surkuhupaisa kunnanelätti Seppo Rajala hölisee kahvipöytäkeskusteluissa, että "kun pääsis terveenä eläkkeelle".

      Naurettavaa hölinää henkilöltä, joka ei ole tehnyt työpäivää -ainkaan avoimella sektorilla, josta rahat oikeasti tulevat.

      • näkkyy emäntä

        päässeen paikalliseen sit.lehteen kukkia kastelemaan. sama homma tais olla aikoinaan kunnanvirastolla.


    • hoidokkipuolan

      No taitaa niitä töitä kohta olla. Kuka muu siellä pesee laitoksessa hoidokkien persukset? Ammatti-ihmisiä ei ole saatu aikoihin, mutta kunnanjohtaja ja hallintojohtaja lienevät vapaana tämmöisiin touhuihin.

    • Koaenuun Koaleppi

      Puolankaa odottaa pakkoliitos, sillä epätoivoinen ja rähinöintiin altis Seppo "kun pääsis terveenä eläkkeelle" Rajala tulee kaiken todennäköisyyden mukaan käymään kaikenlaista viivytys taistelua kuntaliitoksessa, että pääsisi "terveenä eläkkeelle".

      Arvatkaa vain millainen arvostus on Seppo Rajalalla kainuulaisessa kuntapiirissä? On jossain säälin ja naurettavuuden rajamailla.

    • vsdvasdggagasgf

      Eikö sen kunnanjohtajan mootto ole "Vielä olen saanut virassa olla." Mikä ettei saisi, kun pomotkin on aivan ulkona maailmasta.

      • mauttomuutta

        Satunnaisesti vierailen Kainuun palstoilla. Onko tämän ketjun takana sama rakkikoira. Jos näin on, olisi syytä mennä hakemaan keskusteluapua vaikka psyk. sairaanhoitajalta.


    • mehtolainen

      Juu täällähän olisi pari noita latauksen säätävää hoitajaa,lääkärin lisäksi,,

    • Pakko Liitos

      http://yle.fi/alueet/kainuu/2012/02/rajala_maakunnan_edustajat_hiljennettava_3268352.html

      Tämä pelle kertoo kuka puhuu, kenelle ja mitä? Taitaa elää haavemaailmoissa.

      Eiköhän Jokelaisella ole vielä sananvapaus.

    • Kepulisti

      Mihin hoitopiiriin Puolanka sysätään. Lain mukaan johonkin on kuuluttava, mutta kun Puolankaa ei kukaan halua.

    • Se nutturapää ope

      Ketjun aloittaja! Puolanka kuten muutkin paikkakunnan nimet kirjoitetaan isolla p:llä. Sen asukkaat, siis puolankalaiset, taas pienellä p:llä eli p-kirjaimella.

      Ensin se kansakoulu tai peruskoulun ”supea kursi” läpi ja sitten tänne elvistelemään ns. asiatiedoilla, kiitos.

      • mIKSI

        tällä palstalla valitat, meneppä oikealle palstalle


      • kÄviNsEn

        sUpeAn kUrSin mElkEiN lÄPI; mITä sEuRaAVaKSi, hALuTtaIs kÄydä lISäÄ kUrRSsEjA jA oPpIA.


    • Per S. Keles

      On siinä puolangan päättäjillä ihmettelemistä, kun pitää kiivetä Leipivaaran yli Kajaaniin anomaan takaisin siihen puljuun, josta juuri melkoisen älämölön kera pois lähtivät. Siinä on karvalakki tuhannella mutkalla, kun maakuntaneuvoksen ovelle kolkutellaa, notta pääsikö tuota takaisin samalle hiekkalaatikolle.

    • ketjun aloittaja
      • -kapitaali

        kukahan se olikaan,joka kunnasta sattui pääsemään yksityiseen yritykseen hommiin,yritykseen,jolta taisi loppua se kapitaali jokin aika sitten.


      • 10 pisteen vihje
        -kapitaali kirjoitti:

        kukahan se olikaan,joka kunnasta sattui pääsemään yksityiseen yritykseen hommiin,yritykseen,jolta taisi loppua se kapitaali jokin aika sitten.

        Kuka? Kerro nyt, tai anna ainakin vinkki.


    • Eiköhän ne

      yksityistenkin rahat tule sieltä samasta kassasta, valtiolta. Vai omistatko ap muka joka euron joka lompsassasi on? Lainassa ne on vaan....

      • Huvittunut 82739

        Vai että yksityisten rahat tulee valtiolta. LOL.


    • Rajala 6 , eiku 60v

      Kunnanelätti ja kainuunpelle Seppo Rajala täytti 6 vuotta, eiku 60v. Hän tykkää kun saa kuvan lehteen ja lisäksi suoltaa tekstiä, joka on kuin 6 vuotiaalta.

      Poimintoja tekstistä, jotka osoittavat lukijalle hänen kypsyystasonsa:

      1. Media ei ymmärtänyt asioita -hän ymmärtää.

      Tämä on tyypillisintä naurattaja Rajalaa, ylivoimainen osaaminen on vain syrjäisen kunnan -kunnanelätin päässä.

      2. Valtio hoitaa Puolangan kunnan liittymisen johonkin sairaanhoitopiiriin.

      Jo seuraavassa lehdessä valtion puolesta eräs hallitusneuvos lopetti tylysti Rajalan mopon keulimisen. Kunta hoitaa omat hommansa -valtio voi sakottaa kuntaa jos ei hoida.

      Todettakoon, että mm. Peltola on hyvin tietoinen, että Rajala 6v, eiku 60v. kun saa puheenvuoron mediassa möläytyksiä ja sammakoita riittää aina. Tämän takia asiakysymyksissä Peltola antaa yleensä lausunnot, joita ei sitten valtion virkamiesten ja muiden Kainuun kuntien edustajien tarvitse oikoa.

      Kukin lukekoon torstain ja Perjantain lehdet ja päätelköön, kuinka uskottava tämä kunnanelätti Rajala on. Lisäksi päätelkää, lisäsikö em. spedeily luottamusta Rajalaa kohtaan, ennenmuuta muiden Kainuun kuntajohtajien silmissä.

      Puolanka olisi säästynyt paljolta, jos Rajala olisi saanut jatkaa Pylkönmäen kunnaelättinä.

      Rajalan valinneet maallikkopäättäjät olkaa ylpeitä valinnasta. Valintaa vastustivat vain Tuulikki Moilanen (kesk) ja Viljo Heikkinen (kesk).

      Tässäkin valinnassa puniikit myötäelivät kepun juoksupoikina/tyttöinä.

    • mummot maksaa

      Onko nyt kallis kunnanelätti ollut kuvassa kainuulaisissa medioissa? Jos, niin missä roolissa?

      • kunn,hallit. kans

        Pellen roolissa Rajala esiintyy Puolangan sirkuksessa


    • Kepuilu elättää

      http://yle.fi/uutiset/puolanka_sai_pahiksen_maineen/6283330

      Tämän juttu aukeaa todella selvästi, kun kerron muutaman perustosiseikan haastatelluista:

      1)
      Anna-Kaarina Uusitalo on 100% kunnanelätti. Eero Kemppainen ei tietääkseni taas ole.

      2)
      Koulukeskusvelan jälkee Puolanka joutui valtion erityishuostaan velkojensa takia. Uusitalo taisi istua tuolloin vielä koulupenkillä, oppiakseen kunnanelätiksi.

      Juuri tätä on ollut Puolankakepuilu viimeinen kymmenenvuotta. Kunnanelättikeput kerjäävät rahat kuntalaisten lisäksi valtionapuina, mutta loppu on lähellä.

      Valtionavut tulevat romahtamaan jo seuraavina vuosina Puolangalla ja tätä myötä Puolanka kuntana kerrotaan vain historiankirjoissa. Kunnaelättikeput jatkavat itsensäelättämistä syrjäpitäjissä, kun resurssit ei riitä pelipaikoille.

      • Asiaan 567

        Kumpikin väite on täysin perätön.


    • Älä räksytä

      Lopettakaa heti tuollainen typerä räksytys ja arvostelu ryhtykäämme yhteistyöhön tulevaisuuden parantamiseksi Kainuun kunnissa kiitos.

      • Nuoriso Säätiö

        Kepuilijoille on myrkkyä kuulla, että valtioneuvosto tulee leikkaamaan pikkukuntien köyhäinapuja ja valtionosuuksia. Jos pikkukunta haluaa olla itsenäinen, olkoon, mutta omilla varoilla.

        Tämä toteutetaan nyt kun kepuilijat ovat oppositiossa.

        Kaiken tämän esilletuominen on kepuilijoille räksytystä, eivät he halua elää reaalitodellisuudessa.

        Arvaukseni on, että kepuilijoiden puolue tulee saamaan murskatappion Puolangallakin.


    • Yksityisellä puurtav
      • My go food

        Puolankalainen ikiliikkuja pysähtyy heti, kun valtio lopettaa rahottamisen.

        Puolangalla 688 yksityisellä työskentelevää ja 297 julkishallinnon elättiä. Eli työssäkäyviä yhteensä 985 henkilöä.

        Jokaisella puolankalaisella 23 yksityisellä tienaavalla on 10 julkishallinnon elättiä elätettävänä. (Lähde: Tilastokeskus, VATT)

        Ehkä juuri tämän takia kunnanelätin suosittelijaksi valitaan toinen kunnanelätti, kuten Seppo Rajalan valinnassa toimittiin.


      • Miten muualla
        My go food kirjoitti:

        Puolankalainen ikiliikkuja pysähtyy heti, kun valtio lopettaa rahottamisen.

        Puolangalla 688 yksityisellä työskentelevää ja 297 julkishallinnon elättiä. Eli työssäkäyviä yhteensä 985 henkilöä.

        Jokaisella puolankalaisella 23 yksityisellä tienaavalla on 10 julkishallinnon elättiä elätettävänä. (Lähde: Tilastokeskus, VATT)

        Ehkä juuri tämän takia kunnanelätin suosittelijaksi valitaan toinen kunnanelätti, kuten Seppo Rajalan valinnassa toimittiin.

        Katsokaapa mitä on vastaava suhdeluku esimerkiksi Kajaanissa ja Oulussa.


    • Retun Viuhka
      • SeponSepitykset

        kyllä sieltä Eero, Unto, Harri ja kumppanit tulevat avuksi... ei hätiä mitään...


    • kummastelija
    • VE nro 1= kainuu
    • on jo katastrofi
    • naksauttelija

      aattelepa itelle. miten suu nyt pannaan kun puolanka olikin oikeassa. paljastu porsaan reikä jota ei muut älynneetkään kuin vain kunnan elätti.
      hatun nosto kunnan elätille.

    • Kaenuulaene

      Jospa nyt rauhassa odotellaan ainakin vuosi-kaksi ja tarkastellaan sitten kunnaelättien aikaansaannoksia. Jos "naksauttelijan" logiikan mukaan äly on puolanganeläteillä, mutta ei muilla kainuun kuntien päättäjillä, olet tainnut lukea liian kauan ainoastaan Puolanka-lehteä.

      Attedon riidat ovat olleet sääntö, eikä poikkeus, kun he ryhtyvät pikkukunnan terveydenhoitajiksi.

      Attendo vie rahat ja pikkukunta vikisee. Näin on käynyt jo useissa kunnissa.

      Malttia "naksauttelija", monesti liiallinen into korvaa asiaosaamisen. Lisäksi ikunen eläminen puolangalla (työttömänä) tulee selkeästi esiin kirjoituksista. Jos ei muualle kelpaa niin sitten puolustellaan tyhmiä päätöksiä.

      PS. Miten muuten Mycofood jakselee, milloin kuntalaisten lisärahaa taas tarvitaan.

      • naksauttaja

        valitettavasti naksauttaja ei ole kotoisin puolangalta. minusta on vain hauska seurata ja kommentoida teidän hölmöilyä. mikähän kateus tai muu juttu on tehnyt noin katkeraksi niin kuin kuulostaa. saisko selvennystä. ???


    • Housuvaaran ukko
    • Nils Nälkämaa
      • maan korvessa

        Niii-iin. Olisiko tätä pitänyt ymmärtää pohtia silloin, kun Puolangalle sanottiin jääräpäisesti ei??

        Ei myönnytty puolankalaisten tahtoon ennen kuin isot herrat tulivat valtion puolelta hätiin. Kajaanin kaupungin johtajan mielestä mitään ongelmaa ei ole ollutkaan!! Puolanka otettiin avosylin vastaan..

        Näitä menetyksiä ei olisi tullut, jos Kainuun kuntien jääräpäiset päättäjät olisivat ymmärtäneet toimia oikein. Vaan mitäpä se hyvejää. Kun ei ole kyse omasta kukkarosta, tuhlaillaan sitten vaikka näin.


    • sivusta seuraaja
    • tottako2

      Sitä saa mitä tilaa... Puolankalaiset neuvottelijat rassausi muiden kainuulaisten kanssa aikansa...ja nyt sitte ollaan ruikuttamassa takasi samalle hiekkalaatikolle...Voi meitä ja meijjän "muka " neuvottelijoita?!"#! Änkyrä mikä änkyrä!!

    • lojotalavi

      Jospas se hymmyilee kuoliaaksinaurattaja, oohan tuo lepponen talaven alaku,,,

    • Vieno Huttunen

      Nyt kun Puolangan kunnanelätti on kainuussa profiloitunut kuntalaisten varoilla rähiseväski loiseksi, on hänellä aika suunnata katseet uusille territorioille.

      Kun vääjäämätön pakkoliitos odottaa, asukasluku lähenee 2900, koulutettu väki muuttanut paikkakuntaa, nyt rähisemään muiden kuntien kanssa.

      Lähimmät kunnat joita Rähinä Rajala voisi lähestyä olisivat Pudasjärvi, Utajärvi, Taivalkoski. Yksikään edellä mainituista ei kuulu Kainuuseen, mutta toki kaikissa kunnissa jo tiedetään Rajalan toimintatavat.
      Kuntayhtymien vaihtoviikot menivät jo pieleen, eikä Puolanka ollutkaan niin haluttava, kuin kunnanelätti luuli. Vielä kun lisätään, että valtioneuvostolta tulee pakottava määräys (alle 20.000 as) kunnille yhteistyöstä.

      Kukaan kainuussa ei halua tehdä yhteistyötä Rähinä Rajalan kanssa.
      Kainuussa Rajalalla ei ole uskottavuutta eikä hänen ajattelunsa saa tukea muilta kunnanjohtajilta.

      Kaikesta tästä kärsivät eniten Rajalan palkan maksajat eli puolankalaiset.

    • Rahat veroparatiisii
    • Jokisen eväät

      http://yle.fi/uutiset/riittaako_osaaminen_ja_aika_puolangan_sosiaalihuollossa/6417528

      Kuka valvoo Rajalan mielenterveyttä, nyt ja heti?????

      "Olen jo insinööri ja opettaja..." Kyllä valistunut lukija ymmärtää tästä, että kyse lienee mielenhäiriöstä, joka vaatii ammattiapua. Puolangan kunnahallituksessa eikä valtuustossa ole ensimmäistäkään jolla kyky havaita tallaisia pimenemisiä.

      Retorinen kysymys puolankalaisille. Ostaisitko käytetyn auton tältä kuvassa näkyvältä Rajalalta?

    • mitäpä se hyvejää

      Ainakaan sillä insinööriosaamisella ei kannata revitellä. Muutamana esimerkkinä Rajalan insinööriosaamisesta olkoon se, että käski talonmiesten ruuvata rivitalon lämmityksen nollantienoille, jonka jälkeen rivitalossa -luonnontieteen mukaisesti- jäätyivät ja tuhoutuivat kaikki putkistot. Näin kertoi muuan valtuutettu ja lisäsi, että asia pitäisi salata, kun on niin arkaluontoinen. Tiettävästi rivitalo seisoo nyt käyttökelvottomana.

      Ihmeellistä, että näin osaava henkilö ei kelpaa mihinkään muualle, kuin kuihtuvaan syrjäpitäjään.

    • tri sykerö

      Rajalalla on vahvasti Napeoleon kompleksi. Kompleksisimpia ovat yleensä juuri pienikokoiset, heiveröiset miehet, kuten Rajala. Lisäksi oireet viittaa mahdolliseen sairaalloiseen narsismiin.

      Hän uskoo olevansa Puolangan hallitsija eli Uljas Korsström.

      http://hikipedia.info/wiki/Puolanka

    • Leena Rehumäki
    • elätti ehdolla

      Huomasin Kainuun Sanomat -lehdestä, että Seppo Rajala on ehdolla vuoden kainuulaiseksi. Huumoria on tarvittu asettaa tällainen kuntapelle edes ehdolle. Pelle on valmis kaikkeen missä saa naamansa lehteen.

    • hiihtelijä

      Ei tullut puolankalaisten elätistä vuoden kainuulaista, ei lähimainkaan. Paremmin olisi sijoittunut -vuoden kainuulainen rähisijä& riitelijä- mittelössä.

      Kyllä kainuulainen hiihtoprinsessa painii ihan eri sarjassa, kuin naisen äänellä piipittävä kunnanelätti.

    • lärvi rutussa

      Tavoite tuli saavutettua. Rajala sai naamansa lehteen.

    • bntyntrnrumty

      Kyllähän tässä tapauksessa pelle on palkkaaja, eikä paviaani, joka on pantu lukuhommiin.

    • KS:n lukija

      Taas oli kunnanpelle saanut kalsean naamansa lehteen. Lukekaa aihe ja ajatelkaa, millainen pelle teidän rahoilla kylvää ritaa.

    • tk.hon

      aikamoinen pelle--mutta ei peloton,tämä nilkkis,joka nimimerkkien takaa vuodesta toiseen louskuttaa samaa laulua--tule reilusti esiin nimelläsi,tai mene tk:on kertomaan ongelmistasi--on hyvä hermoinen mies meidän kunnanjohtaja.

    • uutiset kainuusta

      Hänestähän tuli uimahallin rakennustyömaan valvoja,,

    • mopomekaanikko
      • lähti lapasesta

        Heh heh, ei se enää keuli. Mopo on lähtenyt lapasesta jo aikoja sitten..


    • noh niin,jos

      tuo oli kova isku kuvitelmiin,,

    • moppo2

      Mopo keulii.

    • Turpaan tuli

      Nyt hallitus pysäytti Rajalan mopon keulimisen. Ei päästäneet enää riitelemään muiden kainuun kuntien kanssa tätä elättiä. Vain kaksi arvotonta juoksutyttöä oli kannattamassa rähinöinnin jatkamista, muut antoi kylmästi turpaan kunnanelätille.

      Valta sille jolle se tosiasiallisesti kuluu -ei arvottomille rähinä eläteille.

      http://www.puolanka.fi/fi/poytakirjat/?kokous=2013734&ot=4

    • ulkotyövuoro

      Ei tämä henkilö saa hyviä lausuntoja kuntalaisilta uuteen pestiin, kunhan siirtyy maaherrakadun porttivahiksi,,

    • ratkaisu

      Myydään puolankalaiset orjiksi Heikki Kovalaiselle, Eero Suutarille ja Seppo Saastamoiselle. Niiden yhteiset vuositulot on Puolangan kunnan budjetin verran.

      • Niinkö?

        Ihmiskauppa on kielletty. Jopa oli huono ratkaisu. Keksi parempi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3527
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      157
      2143
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      206
      1845
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      134
      1756
    5. 80
      1175
    6. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      320
      1136
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1104
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      132
      1031
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      949
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      73
      919
    Aihe