Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

70 neliötä

sinkulle?

Onko 70 neliön kolmio liian iso sinkulle?

3

1085

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • -

      Miks olis? Jos nyt sattuu vaikka usein kutsumaan vieraita, on vierashuone ihan hyvä tai jos vaikka harrastaa, jotain mikä vaatii vähän enemmän tilaa, niin miksipä ei yksi huone siihen käyttöön.

      Rahastahan nuo yleensä on kiinni, mut jos sitä riittää, niin muuta/osta ihmeessä.

    • kohtuu kokoinen

      kolmion saa yksiön hinnalla/vuokralla niin mikäs siinä. Omat asuntoni seuraavat. 19-vuotiaana oli edullinen yksiö vuokralla 23,4 m2, seuraava isoäidin vanha kaksio 38 m2 vuokralla ja sen myynnin jälkeen puoli vuotta taas yksiössä vaimoni kanssa 32 m2. Seuraavat 6 vuotta kaksiossa 40 m2 jolloin myös poikamme syntyi. Jäi kieltämättä liian pieneksi ja ostimme 90 m2 rivarin. Ihan riittävä kolmelle ja koiralle. Tuossa 5 vuotta sitten tuli ajatus työ/vierashuoneesta. No totesimme että sen hinta pikkuisen muilla neliöllä maksaisi noin 60-80,000 euroa. Päätimme että pari kertaa vuodessa satunnaiset vierailijat saavat nukkua alakerran sohvalla tai meidän kustantamassamme hotellihuoneessa joka olisi halvempaa kuin sen vierashuoneen osto. Noh tähän asti on kyllä pojan 18 m2 huone kelvannut yöpymiseen anopille ja hänen miehelleen.

    • Gunnar Pässi

      Tietysti rahansa voi pistää järkevämpäänkin kohteeseen kuin tyhjiin huoneisiin. Ylimääräiset neliöt maksavat ostaessa kymmeniä tuhansia ja rahat ovat kiinni ehkä vuosikymmeniä. Eikä tilojen ylläpitokaan ole ilmaista. 25 lisäneliötä tekee hoitovastikkeeseen lähes 1000 euroa lisää vuodessa, ja maksamista riittää myös remonteissa. Putkiremontti saattaa maksaa 15 - 20000 euroa ylimääräistä.

      Rahaa siis menee, mutta jos sitä riittää, ei liian isoa asuntoa olekaan. Siivoustyötä on enemmän, mutta siihenhän voi liialla käteisellään palkata jonkun muun. Elämä on valintoja. Mieluummin ostaisin lisähuoneen kuin uuden auton.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2454
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2153
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1808
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1601
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1566
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1535
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1488
    8. 54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1309
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      31
      1227
    Aihe