Mitenkä tämä nyt menee?

???

Onko hollannissa turistin ihan laillista "pössäytellä" eli poltella kannabista niissä "kahviloissa". Joku on joskus väittänyt etteivä turistit oikeasti saisi poltella kyseisissä kahviloissa. Mitenköhän se menee ihan pykälien ja paikallisten lakien mukaan, onko kellään fakta tietoa? Ja toinen kysymys tietäville: Saako "kahvilasta" ostettua kannabista polttaa myös muualla kuin kahvilassa esim. kadulla tai puistoissa?

6

3441

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • anna.s

      Ihan laillista on turistin poltella kahviloissa. Mista oikein olet toista kuullut? Kahviloissa ainoastaan saa polttaa ja/tai kotona. Ennen sai polttaa myos hotelli huoneessa, nain kertoivat paikalliset poliisit minulla. Nykyaan KAIKKI hotellit Damissa on savuttomia, muutamia poikkeuksia lukuunottamatta. Esi. Flying Pig hostellissa saa polttaa ja Greenhouse effectissa myos. Kaduilla ja puistoissa se on kiellettya, mutta ei se minua koskaan ole estanyt jos vain on varovainen!

      • ???

        Tuttu puhu semmosta kun kävi siellä pari vuotta sitten, ajattelinkin että ei varmastikkaan pidä paikkaansa ja ajattelin kysyä että mitenköhän tämä on. Mainitsit että ennen sai polttaa myös hotelli huoneissa. Eikö nykyään saa polttaa "rohtoa" huoneessa vaikka huoneessa saisi muuten polttaa tupakkaa, löytyy vielä joitain hotelleja jotka eivät ole savuttomia. Mitenköhän käy jos esim. Siivooja löytää tuhkiksesta jointin tumpin?


      • ???

        Piti vielä lisätä että esim. Hotelli Plantage ei mainosta itseään savuttomana ja joissain kuvissa on tuhkakuppi pöydällä.


      • anna.s
        ??? kirjoitti:

        Piti vielä lisätä että esim. Hotelli Plantage ei mainosta itseään savuttomana ja joissain kuvissa on tuhkakuppi pöydällä.

        Mina oon aina polttanut jointteja huoneessa jos on tuhkakuppi loytynyt. Joissain hotelleissa on saannot kirjoitettuna jossa kerrotaan ettei saa kayttaa huumeita. Aina on jointit jatanyt tuhkikseen ja siivojalle viimeiset hasikset/pilvet "tipeiksi". Jos ei kelpaa niin roskikseen ne menee! Koskaan ei olla tultu kyselemaan tai soittelemaan peraan.. Anna palaa vaan jos loydat hotellin jossa saa polttaa huoneessa.


    • Johann Cruyff

      Täällä jo joku kertoikin, että polttelu on sallittua vain alan kahviloissa(coffeeshopeissa)ja joissain (nykyisin aika harvoissa)hotelleissa. Itse asun aina Greenhouse Effect nimisessä paikassa, jossa se on sallittua ja joka muutenkin fiilikseltään on ihan huippumesta. Ja tiedän todella mistä puhun, pidän kaupunkia toisena kotikaupunkinani ja olen käynyt siellä jo parikymmentä kertaa ja seurustellut hollantilaisnaisen kanssa. Nuo coffeeshopit ovat siis paikkoja, joissa poltellaan ja josta sitä saa ostaa. Virallisissa coffeeshopeissa on vihreävalkoinen tarra ikkunassa. Näissä paikoissa ei myydä alkoholia. Jos kuppi kuitenkin maistuu ja haluat poltella samaan aikaan, löytyy muutamia juomaravintoitakin joissa saa poltella(mm. Stones cafe Warmoesstraatilla), mutta niistä ei siis cannabista saa ostettua.
      Kesäisin on tietty mukava pössäytellä jossain ulkosallakin. Se ei ole oikeasti sallittua(paitsi coffeshoppien terasseilla), mutta kun sen tekee ilman suurempaa huomiota, ei siitä koskaan ole kukaan tullut valittamaan.

      • coffee...

        Saa nähdä että kieltävätkö viranomaiset turisteilta pössyttelyn kokonaan. Nythän niillä on oikeus tehdä niin kun EU-tuomioistimelta tuli tälläinen päätös. Linkki uutiseen: http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/Oikeus linjasi Hollannin avaruuskahvilat voidaan sulkea turisteilta/art-1288356561523.html


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1727
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1547
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      55
      1260
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      729
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      725
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      717
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      668
    Aihe