Naisten itsetyydytysfantasiat

aika likka

Mitä nainen ajattelee kun tyydyttää itseään, mikä on se kiihottava fantasia?

72

31730

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • miehellä tuo

      ”aika likka”

    • leathergirlie

      nahkahousut komean uroon päällä...aahhh.

    • jup55555777

      aina kun näpitän joudun ajattelemaan erästä tiettyä miestä.olemme "yhtyneet" vain muutaman kerran,mutta käytän kaikki muistoni ja lisään vähän lisää. ihana punainen ympärileikattu kulli terska kuin iso tatinlakki

      • v12345

        ai miten niin "joudut"?


    • mamauu

      Mies on fantasiassani alistava, nainen antautuva. Piiska ja rangaistukset kuuluvat fantasiaan isona osana. Myös jonkinasteinen kipu, jota mies aiheuttaa.

      • On mitä muistella

        Olen jo eläkkellä eukko, olen katsellut nuoria poikia ja haaveillut mitä kaikkea sais tehdä nuoren kullille. Kerran sain houkuteltua sänkyyni ja kun poika suostu nain sitä kunnolla ja annoin välillä annoin sille kunnolla suihin. Sain itsekkin kunnonlla suihin kun käskin pojan jalkojen väliin nuolemaan. Nyt on mitä mitä muistelee kun sai joka reikään kun halus. Välillä on pakko ottaa dildo kun sai poikaa alistettua himoihini.


      • Kun antaa kunnolla
        On mitä muistella kirjoitti:

        Olen jo eläkkellä eukko, olen katsellut nuoria poikia ja haaveillut mitä kaikkea sais tehdä nuoren kullille. Kerran sain houkuteltua sänkyyni ja kun poika suostu nain sitä kunnolla ja annoin välillä annoin sille kunnolla suihin. Sain itsekkin kunnonlla suihin kun käskin pojan jalkojen väliin nuolemaan. Nyt on mitä mitä muistelee kun sai joka reikään kun halus. Välillä on pakko ottaa dildo kun sai poikaa alistettua himoihini.

        Mulla on mennyt fantasiat vanhana naisena nuorten poikien kanssa sekasin. Kun suostuvat niin (panetan) itseäni kunnolla ja jos ei tee rankasen. Seksi on hyvää kun saa hallita tilannetta, ja välillä runkata että valittaa.


    • joskusvielänäin

      Nuoresta asti kiihottavin fantasiani on seuraava:

      Tulen tajuihini ja roikun käsistä köydellä kattopalkista. Jalkani ovat kiinni lattiassa, eli olen vaan pitkin pituuttani sidottu pystyyn roikkumaan. Huomaan olevani alasti, ja olen merirosvolaivassa. Merirosvot istuvat ympärilläni juoden ja rähisten. He eivät ole erityisen hyvännäköisiä, vaan juuri sellaisia karvaisia ja isoja miehiä. He himoitsevat minua aivan valtavasti ja koskettelevat sieltä täältä. Juuri kun joku miehistä on käymässä minuun kiinni, merirosvopäällikkö tulee ja miehet väistyvät. Olen hänen omaisuuttaan. Mmmm...

      Merirosvot voi kuulostaa vähän lapsellisilta mutta oi että kuinka kiihottava ajatus on että on juomatynnyreitä, keinuva ja vanha tietyn tuoksuinen laiva ja niin...

      • Missä voin toteuttaa

        Haaveilen vanhemmasta miehestä , jotain yli 60 v. Olemme ajautuneet samaan huoneeseen ja jotenkin hän vetää minua puoleensa. Yritän pysyä "järjissäni" että ennhän nyt noin vanhan kanssa voi mut en pysty kieltäytymään. Hänen katse tummenee ja hän osaa kaikki tehdä niinkuin pitää. nUOLLA JNE.
        kÄYN JO KUUMANA kun ajattelenkin


    • Risunainen

      Mietin usein risujen saantia ja joiskus annan itselleni vitsaa ja tyydytän itseni kun hehkuu jännästi takauksissa.

    • 2+1

      Mä fantasioin, että olen kahden miehen kanssa, toinen on oma mies ja se toinen
      on sen kaveri, joka käy meillä kylässä silloin tällöin.
      En tiedä, mikä ihmeen vetovoima siinä miehessä on, mutta siitä haaveilen, että se
      olis mulla ja mun miehellä kolmantena pyöränä sängyssä.
      Kerran kun se poikkes kahvilla ja istuttiin olkkarissa, niin aloin leikitellä ajatuksella,
      että mitähän tapahtuis, jos nyt sanoisin, että mennään kolmistaan makuuhuoneeseen.
      Oli pakko lähteä olkkarista keittiöön, kun alkoi pimpsa kostua jo pelkästä ajatuksesta.
      Mun mies ei edes ikipäivänä suostuisi mihinkään kolmanteen pyörään, vaikka mies
      olisikin joku tuntematon, saati sen oma kaveri.

    • LuvYaBoy

      Ulkomaalaiset miehet joilla on iso kulli ja osaavat käyttää sitä oikein. ;)
      Kiihoittava esileikki ja sitten raju pitkään kestävä seksi, mmmh. Lopuksi molempien tultua söpöilyä toisen kainalossa, täydellistä! (:

    • himokas sinkku

      roikun katosta, ei mitenkään kiduttavasti vaan ihan kokovartalotuella mukavasti, mutta jalkani eivät ota lattiaan. Jalkani ovat tuettuna levällään ja mies panee minua takaa päin samalla kun toinen mies tai miksei nainenkin etupuolelta nuolee klittaani.
      On niitä muitakin, mutta tämä toimii aina vaikka olis vähemmänkin kiihottunut ensialkuun..=)

    • --is---

      Mulla taitaa olla varsin vaatimattomat "aatokset" muihin verrattuna, kun itseäni viihdytän... Mielessä ihanan rakastajani paksu patukka ja kaikki ne "taiat", mitä hän sillä tekee...

      • tylsäkö

        Oon ihan yhtä "tylsä" kuin sinäkin. Meillä niin loistava seksikemia, että omaa kultaani ja sen temppuja aina mietin sormeillessani. Pääsispä pian kotiin kunnon hoitoon... Alkaa näitä juttuja lukiessa niin tehdä mieli... ;)


    • Muistoja vain

      Ninä vanhempana naisena tykkään poika katsella pukeutuu verkkosukkiin ja liiveinkin. Oli kiva katsella nuorta juhlakunnossa kun onanoin samaan aikaan. Sitten tein sille kunnolla kun duostu. Nykään otan dildon ja muistelen pojan isoa munaa ja saan kunnolla. Ei se oikeata kullia vastaa mutta muistoissa elää kun tyydyttää itseään.Ainakin iso jäi mieleeni mitä ennen saanut .

    • sparkway81

      esim. poliisi ottais mut maijan takana.. lähettäis "parinsa" etukäteen laitokselle, jotta vois hoidella mut. Palomies fantasiat toimii.. sitten toki noi normi sitomis fantasiat ja mies on todellakin se joka määrää tahdin. Ja sitten tietty kuvittelen antavani täydellisen suihinotan äijälle, joka nauttii siitä suunnattomasti. Nautinnon antaminen toiselle on turn on! ahhhh.. mutta joo parhaimmat fantasiat lähtee poliiseista ja alistamisesta selleen sievästi.

      • palomiessss

        Juuri tän takia halusin palomiehen miehekseni. Miehen ei tarvii ku laittaa Nomexit päälle ja aaaahhhhh, kostun samantien.


    • jessiiica___88

      kiihotun ihan käsittämättömästi henkilöistä kenellä on valtaa ja univormu, fantasioissa usein on poliisi tai vartija......olen poliisiautossa tai jossain kopissa käsiraudoissa ja tämä uniformupukuinen mies tulee ja ottaa mut väkisin enkä voi tehdä mitään estääkseni sitä....:):) hullua mut toimii

    • Vessanuori

      Koulun vessa... Kyllä. Olen etsinyt sopivaa vessaa fantasialleni ja viime syksynä se löytyi uudesta koulustani. Vessa on käytävän varrella oleva kopperoinen, ahdas ja täydellinen. Juuri sopiva fantasialleni.
      Haluaisin että mies nostaisi minut tiiliseinää seinää vasten ja saisin otettu tukea vastakkaisella seinällä olevasta lavuaarista ja sitten se olisi menoa. Parasta on vielä se että lavuaari on noin 30 cm päässä ovesta käytävälle joten kiinni jäänisen riski olisi erittäin suuri.

      Kerran jäin siihen vessaan vähän pidemmäksi aikaa koskettelemaan itseäni sitä tiiliseinää vasten. Oli kuitenkin pakko lähteä kun joku jonotti oven takana ja tunti oli alkamassa. Ehkä joskus saan tämän toteutettua oman kumppanin kanssa :)

      • mirkku47v

        sama vähän mulla


    • z

      Mies miehen paras kaveri yhtäaikaa, toinen ottaisi takaapäin ja toinen nuolisi samalla. Jännittävämmäksi fantasiat tekee se, että tiedän mieheni olevan kiinnostunut ryhmäseksistä, mutta valitettavasti parinvaihto mielessä vain...

    • Hetero88

      Haaveilen tyttöystävästä ja seksistä hänen kanssaan. Tai ylipäänsä naisista. Miehet ei oikein nappaa.

    • mirkku47v

      nuorta poika

    • ADHD89

      Itsetyydyttäessä en pysty keskittymään ajattelemaan seksiä. Mielessäni pyörii sekavia ajatusksia ihmisen seksuaalisuudesta ja ne vaihtuvta sekunnin murto-osassa. Siinä että fantasioi ilman itsetyydytystä on tarpeeks tekemistä, että pysyy siinä fantasiassa, eikä ajatukset karkaa. Mutta eipä toi ole mikään ongelma ollut

    • MiraIhmemaassa

      Toista naista. Ihania vartalon kurveja, pehmeitä suudelmia, nännien nuolemista, suuseksiä.. Saisinpa oikeasti. Ehkä vielä joskus..

    • neitonen18v

      itse fantasioin kimppakivasta autossa !

      • nimierkkimerkki

        Jep! mopoautossa, ei tiiä kuka kenenki reiässä on;)


    • Haaveilijatar38

      Haaveilen eräästä ihanasta isosta munasta, jota olen kahdesti päässyt maistamaan. Antaisin sille taas kunnon käsittelyn. Suihinottaminen on kiihottavaa ja kun näen millainen vaikutus sillä on mieheen.

      Kolmen kimppa, kaksi miestä ja minä. Toinen tuo yllämainittu isomuna ja toinen poliisi.

      Sidottuna, alistettuna oleminen. Turvallisen kumppanin kanssa. Ei mitään satuttamista. Nautinnollista seksuaalisuudella mässäilyä. Kiiman pitkittämistä. Monta peräkkäistä orgasmia.

    • näpsäneiti

      itsetyydytysfantasioissani useimmiten kuvittelen toisen naisen nuolemassa pilluani. jos fantasioinnin kohteena on mies, on hän reilusti minua vanhempi ja ottaa minut rajusti. usein mietin erästä entisen kouluni opettajaa. ajatus sidottuna ja alistettuna olemisestakin kiihottaa mielettömästi. en ole varma mitä noista haluaisin todellisuudessa toteuttaa, naisen kanssa sekstailun varmaan ainakin.

    • N32 v

      minä ajattelen

      1.) miesystävääni kourimassa ja panemassa koulutyttöjä
      2.) rajua seksiä kahden tai kolmen tummaihoisen, treenatun ja isomunaisen miehen kanssa

      toimii.

    • anni37

      Itse haaveilen joskus toista naista, rintojen koskettelua. Riisumme toisemme hitaasti ja varmasti. Hieromme ja leivomme toistemme pyöreitä kiinteitä rintoja. Hinkkaamme rintojamme yhteen ja kiihottavaa suutelua, nännien imemistä ja suuseksiä. Uhhuh ihan saan melkein orgasmin pelkästä kirjoittelusa.. :)

      • Bigtits

        Itselläni on aivan sama fantasia. B-kuppisena haaveilen, että toisella olisi reilut rinnat ja hänen nännit olisivat aivan kovat. Aloitan oman kivan usein hieromalla omia rintojani peilin edessä. Välillä katson isojen rintojen kuvia netistä, tosin alusvaatemainoksetkin riittää.


    • HC mimmi

      Minä fantasioin masturboidessani sellaisista asioista, joita ei kukaan kehtaa edes tällaiselle palstalle kirjoittaa... Mulla ei vaan toimi enää tylsät "normifantasiat". Ennen toimi, mutta koko ajan on täytynyt keksiä uutta ja jännempää... Ja nyt se on jo aika hc:tä... :D
      Huom. Fantasiat on vaan mielikuvitusta, en tahtoisi toteuttaa mitään noista hc jutuista, vaikka ne kiihottaakin ajatuksena erittäin paljon ;)

    • mttitmi

      Fantasioin aika usein homoista. :D

    • Kiimaviiva

      Uniformumiehet ja muutenkin rakenteeltaan isot miehet, ne saa tämmösen pienen 150cm tytön kuumaksi.. Myös ajatus kokeilla seksiä naisen kanssa kiihottaa..

    • Tuhma M.

      Kuvittelen olevani toisen ihmisen (n. 22-vuotiaan naisen) vartalossa, mutta oma mieli on kuitenkin. Istun ystäväni sohvalla. Seuranani on n. 60-vuotias mies, ystäväni, ja ystäväni kaveri. Minulla on haluja 60-vuotiasta miestä kohtaan, ja hädin tuskin pysyn järjissäni kiimasta ja haluista tätä miestä kohtaan. Katsahdan häneen, ja hänen silmänsä kostuttavat pilluni niin kosteaksi, että valkoisiin päällishousuihini tulee iso tumma läiskä. Ystäväni ja tämän kaveri lähtevät keittiöstä hakemaan juomista, ja minä ja haluttuni jäämme kaksin olohuoneeseen. Yhtäkkiä tämä käy päälleni. Yrittäisin vastustella tämän nussintayritystä, mutta en voi, koska haluan sitä meistä paljon. Tunnen housujen läpi hänen kovaksi jäykistyneen peniksensä litimärkää pimppaani vasten. Alamme hinkata, ja riisumme vaatteita. Yhtäkkiä ystäväni ja tämän kaveri yllättävät meidät, ja pyytäisin miestä lopettamaan, mutta en voi. Haluan häntä niin paljon.

      Hän riisuu minut ja itsensä, ja muut vain katsovat. Sitten hän nuolee ja lipittää ihanasti kiimasta sykkivää, tulessa olevaa pimpsaani. Sitten hän alkaa nussia minua oikein kunnolla, kunnes hän laukeaa. Onneksi hän oli muistanut laittaa jossain vaiheessa kondomin. Hän jatkaa nussimistani ja samalla klitorikseni hieromista, kunnes lopulta minäkin laukean. Nestettä tulee minulta niin paljon, että ystäväni sohvanpäällinen menee pesuun. Laukeamisen jälkeen hän alkaa kovemmin hieroa ja nussia minua, kunnes huudan ja selkäni nousee kaareen orgasmista. Aah!

      - Pst, pillu ihan märkänä nyt. Ehkä tänä yönä tolla fantsulla jatketaan? ;) -

    • Panooinnokas

      Ihanan kuulonen toi äskenen kiihotuin itsekkin siitä! Mulla yleen menee silleen et meen mun huoneeseen ja alan kuvutella meijän luokan poikaa, sit alan runkkaa sitä sängyn kulmaa ja laitan siihen sellasen vartalovoide purkin mun pillun alle ja kuvittelen et se on sen pojan penis, ja si se alkaa riisuu mua ja mä vaan oon sit se panee ja panee ja aahhaahahhahahahahah haluun nyt panna jotain mut en voi ku oon mummil ja mummi o tos iha vieres!!!haluun sellasen jäykän lullin ja ison munan ahahahahahah äää haluun pannanaa! En kestä enää sekunttiakaan !!!

    • Dreamerr90

      Fantasiani liittyy sitomiseen, siihen että käteni sidottaisiin tai minut laitettaisiin käsirautoihin. Avuton olo kiihottaa valtavasti. Unelmoin myös kovemmista otteista, kuten (kevyestä) läpsimisestä ja tukasta kiinni pitämisestä. Saatan seuraavalla kerralla pyytää miestäni toteuttamaan tämän fantasiani... Toisinaan fantasioihini kuuluu seksikkäitä julkkismiehiä, kuten Alexander Skarsgård. ;)

    • bisexually

      fantasioin aina naisista, en koskaan miehistä vaikka olenkin vakituisesti heterosuhteessa ollut jo 7v

    • 2 1 Mulla samat fantasiat! Olis aivan ihana panna omaa rakastaan ja sen seksikästä kaveriaan.. Ei tule ikinä onnistumaan ei.

      Toinen olisi harrastaa seksiä naisen kanssa. Naiset osaavat nuolla jne. paremmin kuin miehet, koska naiset tietävät paremmin mikä tuntuu hyvältä!

      Onneksi on aina mielikuvitus johon voi paeta :P

    • ujotytsi

      Useimmiten fantasioin että olisin sitonut poikaystäväni ja tyydyttäisin itseäni hänen yllänsä. Hän joutuisi tuskaisen kiimaisena odottelemaan koska antaisin hänelle tyydytystä.

      • Kiima kuumenee

        Jätitkö sitomatta???


    • outo kuvio

      Huomaan olevani muita "pahempi" fantasioissani. Olen todellisessa elämässä sovinnainen ja perinteinen seksikumppani, mutta yksi kiihottavimmista fantasioistani on seuraava:

      Eräs lihava mies, joka ei ole mielestäni yhtään komea, ja joka on ollut pitkään ihastunut minuun, on luonani kylässä. Olen kiimassa, ja paremman puutteessa lupaudun antautua lihavan miehen nussittavaksi. Riisuudun hänen edessään, ja hänkin riisuu vaatteensa ja paljastaa kiimaisevana jöpöttävän kalunsa. Mies huohottaa halusta. Itse haluaisin jonkun toisen miehen naivan minua, mutta koska paikalla ei ole muita ja minun on nopeasti saatava tyydytys, joudun tavallaan vastahakoisesti antamaan tuon hieman vastenmielisen miehen naida minua. Mies itsekin tietää olevansa minulle epämieluinen partneri ja vahingoniloisesti nauttii siitä, että olen kiimassani hänen armoillaan. Mutta mutta mutta: juuri kun olen asettunut hänen eteensä ja avannut haarani niin että limaisena sykkivä pilluni on himokkaan inhottavan miehen edessä, valmiina nussittavaksi, ovikello soi.

      Kun käyn avaamassa oven, siellä on komea, salskea mies, jonka riemastuneena kutsun sisään. En tarvitsekaan enää lihavaa miestä. Inhottava lihava mies joutuu katselemaan, kuinka komea mies riisuuntuu, ja farkkujen alta ponnahtaa uljas alfauroon kalu, ja kuinka minä alan huohottaa komeaa miestä ja hänen kaluaan katsellessani. Avaan huohottaen limaisen pilluni komealle miehelle, ja lihava mies seuraa vieressä, kuinka komea mies alkaa nussia minua upealla kalullaan, ja kuinka minä huohotan hänen otteissaan.

      ................................................

      Olen heteronainen. Olen jotenkin todella monimutkaisella tavalla perverssi, kun tällaisesta kuviosta kiihotun. Sadomasokismia?

    • 23

      Minulla on ollut kaikenmoisia fantasioita teini-ikäisestä asti. Nykyään päälle parikymppisenä suosikkifantasiani ovat seuraavat:

      1. Minua vanhempi herrasmies, joka on suhteellisen hallitseva seksissä. On vietävän komea ja pukeutuu klassisen tyylikkäästi, tuoksuu huumaavalta. Ottaa minut määrätietoisesti, vaikka epäröisinkin aluksi. Saattaa joskus antaa piiskaa.
      2. Näen sivusta, kun mieheni on toisen, jonkun minua kauniimman naisen kanssa.
      3. Ulkonäköni on parantunut huomattavasti, mieheni salaisia haaveita täysin vastaavaksi. Olen itsevarma ja hyvin himokas. Mieheni on kiihottuneempi kuin ikinä, kun harrastamme seksiä.
      4. Lesbo-orgiat, joissa on mukana ainakin 4 naista. Vaikka en tosielämässä ole kiinnostunut anaaliseksistä, enkä varsinkaan peräaukon nuolemisesta, lesbofantasioissani esiintyy myös näitä asioita.

      Olivat kai vähän omituisia juttuja, mutta mitäpä siitä, kun ne kerran toimivat. :)

    • aaaaaahhhh

      Itse kiihotun siitä kun ajattelen että olen menossa nukkumaan ja yhtäkkiä luokkani kuumin poika tulee ovesta ulos ja riisuutuu ja kysyy pannaanks? ja minä olin juuri tyyydyttämmässä itseäni joten poika katsoo sen loppuun ja seuraavaksi hän panee mua seuraavat 5 tuntia ja saan useita orgasmeja! aaahhhh meen makkariin! ;)

      kuulostaa ehkä vähän tylsältä mut toimii uskokaa pois!

    • kliimaksi

      Milloin mitäkin. Joskus kolmen kimppa kiihottaa (2 n 1m), joskus minua otetaan takaapäin ja samalla otan suihin toiselta mieheltä, joskus pikapano jossain mukavassa paikassa, joskus taas pitkä esileikki ja romanttinen ympäristö. Katon myös gaypornoa, se kiihottaa.

    • <3

      Tää on tosi SAIRASTA mutta kuvittelen lesbo seksiä johanna tukiaisen kanssa
      Se ajatus vaan kiihottaa mua.... :)

    • siveä neitonen ;)

      Itse kuvitelen usein olevani oikein "muovinen" pornoleffanainen, isoilla silikonitisseillä ja vahvalla meikillä ja vitivalkoisilla barbihiuksilla. Usein fantasiassani olen pornoleffan kuvauksissa ja kuvittelen ison kuvausporukan olevan ympärilläni kun masturboin leluillani. Voihkin masturboidessani niin kuin pornoleffojen naiset tekee ja tykkään myös katsoa peilistä itseäni samalla.

      Sitten saatan fantasioida olevani prostituoiduksi pakotettu, oikein rivoissa ja paljastavissa vaatteissa saapuisin hotellihuoneeseen jossa odottaa maksava asiakas tai useitakin...(miesporukan seksileluna oleminen kiihottaisi kovasti) Mies pyytäisi minua riisuutumaan ja esittelemään vartaloani ja masturboimaan hänen edessään ensin. Vaikka kuinka hävettäisi, joutuisin avaamaan haarani asiakkaan edessä ja ottamaan kyrpää joka reikään.

    • Ratsastaja nainen.

      Masturboidessani kuvittelen ratsastavani hevosella.Masturboin mielelläni istuen satulatuolilla ,joten on helppo eläytyä ratsailla oloon.Mielessäni ratsastan ilman satulaa.Aluksi ratsuni saa mennä hiljaista käyntiä.Kiihottuessani alan hoputtaa ratsuni hiljaiseen laukkaan.Mitä enemmän kihotun sitä lujempaa laukkaa haluan.Haluan ratsastaa jollekin harjanteelle.Kiihottuessani haluan päästä nopeammin harjanteen laelle.Rinne jyrkkenee ja ratsuni haluaisi hiljentää,mutta haluaisin sen vievän minut nopeammin harjanteen laelle. Ajan sitä lujempaan laukkaan kannuksilla,mitä kiihottuneemmaksi tulen isken kannuksia kylkiin säälittä.Kun ratsuni saavuttaa harjanteen saan räjähtävän orgasmin.Hiestä märkä ratsuni saa levätä.On nautinto istua huohottavan ratsun selässä orgasmin saatuaan.

    • alistuva nainen

      No jaa, itse fantasioin usein että minut on tainnutettu jossain kadulla yöllä ja herään sidottuna ja riisuttuna jostain kämpästä. Herättyäni minua vastapäätä tuijottaa harteikas, suht. hyvännäköinen, todella alistava mies kalu pystyssä. Sen jälkeen saisin niin rajua kyytiä että silmissä sumenis.. Saisin koko menon ajan olla ns. vain se uhri. Välillä saisin huutaa kivusta mutta näkyviä vammoja en saisi.

      Toisaalta tuo on pelottavaa, jos oikeasti noin kokisin, menisin varmaan niin shokkiin että harkitsisin ehkä jopa itsaria, en tiedä (onneksi). Yhä useemmin oon myös alkanu nähä unia jossa lopuksi alistun/luovutan täysin. Esim. Juoksen karkuun joitain miehiä, mutta kun tajuun että en tuu pääseen niitä näin pienenä ihmisenä karkuun, luovutan, pysähdyn, odotan että he pääsevät rinnalleni ja herään.

      Onneksi en ole ainoa täällä joka kiihottuu alistumisesta fantasioissaan! (:

    • työtön reppana

      99% näistä jutuista on saman miehen kirjoittamia. Sama kaava ja tyyli aina.

    • Fem35

      Rivakka ryhmäsessio kahden timmikroppaisen (mahdollisesti mua 5-15 vuotta nuoremman) miehen kanssa.
      Jonkun todella takakireän ja estoisen miehen sitominen ja viettely (ei kuitenkaan mitään piiskaamista tms., ainoastaan sellaista lempeää dominointia: "luota minuun, tämä tuntuu hyvältä"). Mahdollisesti myös myöhemmässä vaiheessa peggingiä (strap-onin käyttöä).

    • Liekkiherkku

      Fantasiani on että, asun huoneistossa jonka vuokran maksan luonnossa vuokranantajalle joka on ihan ok mutta vähän minua vanhempi. Tulen aina suihkusta suihkunraikkaana ja minua harmittaa kun tämä vuokraisäntä on taas tullut juuri eteiseen omilla avaimillaan ja ottaa minut heti takaa päin, minä nojaan pöytään. Tepsii aina.

    • linnan neito

      Perhevierailu vankilassa monen eri miehen luona...

    • salaa

      Parhaiten tulee, kun ajattelen yhtä tiettyä huippu-urheilijaa panemassa minua kakkoseen... mitä ei kyllä koskaan oikeasti ole koskaan tapahtunut, muuta kylläkin tuon kaverin kanssa, mutta kakkoseen asti ei vielä ole päästy, toivottavasti vielä joskus... kiihottaa ajatus siitä ihanan isosta kalusta porautumassa mun kakkoseen, aahhhh!

    • vahinkotyttö

      Aika perusjutut toimii, mutta yksi aika outo juttu on ylitse muiden. Ehkä joidenkin mielestä sairastakin. Mä usein kiihotun ihan märäksi, kun ajattelen, että tossa lähistöllä pikku kulmakaupassa käydessä minulla olisi aivan kamala vessahätä. Teen ostokset jalat ristissä loppuun ja yritän kävellä kauppakassin kanssa kotiin vessaan, mutta hätä käy ylivoimaiseksi ja lopulta pissaan housuuni keskellä katua, kaikkien ohikulkijoiden nähden. Ei ole edes pitkää takkia, jolla peittää vahinko, joka näkyy tiukissa sinisissä farkuissani niin edestä kuin takaakin tummemmaksi värjäytyneitä alueina, aina lahkeisiin asti. En voi muuta kuin antaa kaikkien nähdä ja tuijottaa, kuinka tytöltä on päässyt housuun. Nolostuttaa niin, että meinaa tulla itku. Sitten joku hyvännäköinen ja kiltti tulisi halamaan ja lohduttumaan, sanoen "ei se mitään, vahinkoja sattuu" ja sitten veisi minut kotiini suihkuun pesulle ja hoitelisi minut siinä samalla! Ihanan tuhmaa!! Jollain tapaa tollanen tosi nolostuttava juttu, että käy pissavahinko kaikkien (tuntemattomien!!) nähden, kiihottaa mua tosi paljon. Ei tollasta uskalla koskaan oikeasti tehdä eikä varmaan moni haluaisi nähdäkään, mutta saahan sitä fantasioida :) Taidankin mennä makkariin.. :D

      • anonymer112

        Toi on siis just mahtavaa!!! En tajunnu saavani kiksejä tollasesta ennenkuin se kävi mulle. Olin nimittäin marjanpoimija-aikana joutunut (tai päässyt) päiväksi myymään niit marjoja yhen kauppakeskuksen parkkikselle ja siitä ei voinut häipyä mihinkään ettei kassa häviä ja korvaajani ei tullut sovittuna aikana paikalle. Olin juonu liikaa ja tunnollisena tyttönä en halunnu poistua mihinkään. Uskoin kestäväni hädän, mut sitten kävi vahinko.... major bad!! Ja vaaleisiin pillifarkkusortseihin. Osa halveksui, kun näki mitä oli käyny, mut osa kyseli mitä oli tapahtunu ja lohdutteli punaposkista ja siitä jollain tapaa alko kiihottuu vaan enemmän. Kämpillä oli vielä illalla aivan järkyttävät tärinät päällä.

        En tosin usko, että tahallisesti tehtynä "vahinko" vaikuttais niin voimakkaasti.


    • hankkisi elämän

      2 edellistä tarinaa kirjoitti onneton runkkari, mies 54 vee.

      • Vahinkotyttö

        No enpä oikein tunne itseäni 54v mieheksi :D Ymmärrän kyllä, että pissajutut ovat vaan juuri niitä fantasioita, jotka mielletään vanhojen ällöpervomiesten jutuiksi. Usko pois, naisilla on ihan yhtä paljon salaisia fantasioita kuin miehilläkin. Kaikki eivät huutele niistä, moni pitää omat juttunsa hautaan asti vain omassa päässään ja omana huvinaan. Kivaa syksyä! :)


    • suvvviii

      Moikka, arvon leidit! Minä olen kohta 30-vuotias kosmetologinainen. Minun fantasiani on aika yksityiskohtainen, mutta siihen liittyvät henkilöt eivät ole todellisia, ajattelen asiaa yleisellä tasolla. Se on jotakuinkin tällainen (aika pitkä stoori):

      Kaksi kokematonta poikaa tai nuorta miestä (16-20 -vuotiaita) tiukoissa farkuissaan skeittaavat väärässä paikassa ja menen ojentamaan heitä sen johdosta. Toisella pojalla on geelillä pystyyn laitettu tukka ja toisella suoralippainen lippis. Pojat ovat ehkä tehneet vahinkoja ja vaadin heiltä siitä korvausta. Korvaukseksi kelpuutan perusteellisen panon.

      Hieron hämmentyneiden kollien etumuksia ja kun molempien tikkarit ovat ovat puolittain seisokissa, niin avaan sepaluksen ja otan ne ulos housuista pallien kera. Annan niiden roikkua vapaina ja naureskelen ilkikurisesti - osoittelen poikien vehkeitä niitä sormella ja pilkkaan "prinssinakkien" kokoa, kunnes hepit jo kohta ovat häpeästä ja kiimasta ojossa ja heiluvat niiden yhä kasvaessa kohti lopullisia mittoja. Leikittelen kulleilla kuin kissanpentu ja läpsin niitä käsilläni niin että ne heiluvat puolelta toiselle, ylhäältä alas - kuin uimahallin ponnahduslauta. Pojat katsovat vuoroin kullejaan, minua ja toistensa epäuskoisia ilmeitä. Runkkaan, nuolen, imen, lutkutan, hinkkaan etuhampaitani vasten ja teen kaiken mahdollisen noille koskemattomille, pilaantumattomille nuorten miestenalkujen tikkukaramelleille. Sitten keikuttelen farkkupersettäni poikien edessä ja riisun housuja juuri sen verran että pippeli löytää tiensä kiimaiseen pilluuni. Pojat vetävät minua takaa päin vuoron perään, hitaalla temmolla. Sitten toinen pojista menee maahan selälleen, minä työnnän hänen kyrpänsä pilluuni ja toinen poika tulee päälleni ja vetelee toiselle puolelle pillua. Pienet pippelit mahtuvat ongelmitta molemmat sisään.

      Kun tulee laukeamisen hetki, otan molemmat hepit käsiini, runkkaan niitä hurjalla vauhdilla, kunnes poikaraukat eivät enää kestä, vaan laukaisevat lämpimät kermansa söpöistä, pullollaan olevista pusseistaan naamalleni. Pippelit heiluvat joka puolelle ja osa spermasta lentää tummille hiuksilleni ja osa maahan. Vatkaan ja imen hepit tyhkiksi ja laitan ne, molemmat jo vähän veltostuneet sukukalleudet yhtä aikaa suuhuni. Hieron pippeleitä yhteen, niin että poikien yhä lämpöiset ja tahmeat eritteet sekoittuvat keskenään.

      Varmistan pojilta, että varastot ovat varmasti tyhjät ja samoin halut pahantekoon ja pojankoltiasten touhuin vähäksi aikaa loppuneet. Pojat vannovat olevansa loppuunajettuja ja tyhjinä, kuiviin imettyinä roikkuvat pallit vahvistavat tämän väitteen. Lopuksi revin toiselta pojalta farkut jaloista ja pyyhin niillä spermat naamaltani, hiuksistani ja maasta. Sitä on muuten paljon! Miten pikkuisista, karvattomista ja lähes sileistä kivespusseista voikin tulla noin paljon tavaraa?! Farkut tulevat aivan spermaisiksi, jolloin annan ne pojalle takaisin. Hän ei tiedä laittaisiko ne ylleen ja kävelisikö boksereillaan kotiin. Otan myös toiselta pojalta farkut pois ja samoin bokserit. Pidän ne itselläni muistona. Ikään kuin signeeraukseksi puristan kumpaisenkin kalusta vielä viimeiset pisarat farkkujen takamukselle.

      Päästän heidät pinteestä. Pojat lähtevät juoksujalkaa pois paikalta. Toinen yltäpäältä spermaa valuvissa farkuissaan ja toinen täysin munasillaan, löysä pippeli ja tyhjät pussit juostessa heiluen.

      :)

      • Aijai, että tämä on mahtavan kiihottava fantasia! :) Myös näin miehelle. Vaikea lukea ilman että alkaa pullottaa kovana housuissa. Sopivasti omalaatuinen & mieleenpainuva, tuhma ja kinky stoori :)


    • kaupassa asioiva

      Mä haaveilin tänään yhdestä meidän lähikaupan (Cittari Turussa) myyjämiehestä. Oon monesti katellu sitä ku käyn kaupassa ja tänään ekan kerran hieroin itteäni samalla ku haaveilin.

      • Himottava myyjä

        Mikä Cittari? Mäkin oon katellu yhtä myyjää siihen malliin, et paikat kostuu :) Oon meinannu sille jotain joskus ehdottaa, mut ehkä viel uskallaudun!


      • ;)
        Himottava myyjä kirjoitti:

        Mikä Cittari? Mäkin oon katellu yhtä myyjää siihen malliin, et paikat kostuu :) Oon meinannu sille jotain joskus ehdottaa, mut ehkä viel uskallaudun!

        Skanssi? ;)


    • NuorikkoInen

      Haaveilen naapurin seksikkäästä minua n. 10 vuotta vanhemmasta miehestä.. Hänestä fantasioiden saan orgasmin. Toinen kohde on työpaikkani eräs vartija... Kumpa joskus pääsisi sinne vartijoiden huoneeseen;)

    • tekee taas mieli :D

      Olen parikymmppinen ja fantasioin viiskymppisestä tukevasta äijästä, joka tuijottaisi ensin jossain messuhallilla tms. missä paljon porukkaa ja sitten vaivihkaa veisi minut johonkin siivouskomeroon ja panisi kunnolla.

    • minulla hauskaa

      minä usein fantasioin pojasta joka on autolla pysähtytynyt tien reunaan vetämään käteen ja minä oysähdyn sinne autollani ja kysyn pojan aukiolevasta ikkunasta että voisinko auttaa häntä jotenkin.Pika päästää minut autoon ja alan ottää häneltä suihin.Sen jälkeen avaan housuni ja hän alkaa nuolemaan pilluani ja hänellä seisoo.Seuraavaksi hän alkaa panemaan oikein kunnolla ja minä vouhotan nautinnosta.

      hieman epätavalline mutta toimii :)

    • KiimainenJanna

      Yleisesti nautin ajatuksesta, että oon ensin vastahakoinen, mutta lopulta niin kiimainen, etten voi kuin huutaa nautinnosta ja mennä mukaan. Saatan fantasioida esimerkiksi lesboseksistä ystäväni kanssa, tai naapurin ällöttävästä miehestä...

      Esimerkiksi keikistelen eräälle ällöttävälle vanhalle miehelle, koska tiedän saavani hänet hulluksi himosta. Hän on jo aiemmin kertonut runkkaavansa usein minua ajatellessaan, joten heitän hieman vettä myllyyn ja hipaisen häntä ohimennessäni tai kumarrun nostamaan jotain, niin että hän näkee vilahduksen minusta.

      Nukun kotonani ja yhtäkkiä herään siihen, että tämä mies tulee päälleni makaamaan ja on kiimasta sekaisin. Hieroo minua ja uhkaa tehdä minut hulluksi halusta. Vastustelen aluksi ja minua ällöttää ajatus seksistä hänen kanssaan, halusin vain kiusoitella.. Mutta lopulta hän saa minut niin kiimaiseksi, etten voi muutakun kiemurrella ja voihkia nautinnosta..

    • asdasdasd97

      Pano tuntemattoman kanssa kiihottaa. Tää toimii tällä hetkel:
      Olen jossain lämpimässä maassa rannalla yksin hieman ennen auringon laskua. bongaan komean paikallisen nuoren miehen. Ilman yhteistä kieltä päädymme rantahiekalle paneskelemaan koko illaksi.

    • nainen194

      Fantasioin usein omasta miehestäni kiimaisena. Kuvittelen hänet runkkaamassa ja hieromassa itseään kaikkialta.

      Pissaleikkien kuvittelu saa minut usein laukeamaan..

    • festareilla

      Olin muutama vuosi sitten kesällä festareilla, kahden tytön ja yhden miehen porukalla. Majotuimme teltoissa, ja viereemme ilmestyi 3 hengen tyttöporukka. Tutustuimme tyttöporukkaan, joista yksi näistä tuntui erityisen mukavalta. Illan edetessämme juttelimme, ja hän tuli meidän telttaan, jossa olin yksin. Makoilimme, kunnes hän pussasi minua. Hieman hämmästyin, mutta samalla se alkoi jotenkin kiihottaa. Tilanne ei tässä vaiheessa edennyt pidemmälle.

      Seuraavana päivänä sulkeuduimme telttaan tämän tytön ja seurueeni miehen kanssa. En muista miten, mutta yhtäkkiä tilanne muuttui, kun tyttö alkoi suutelemaan kaverimiestäni. Sen jälkeen hän suuteli minua, olimme päällekkäin, hän hieroi pilluani housujeni päältä.. Ahh, hänen ihanan isot rintansa, koskettelin niitä minkä kerkesin. Yhtäkkii joku teltan ulkopuolelta tokaisi "mitähän sielä oikein tapahtuu?", kunnes touhumme loppui. Fantasioin aina siitä, miten tyttö olisi nuollut pilluani, olisin saanut upottaa sormet hänen pilluunsa.. Päässäni kehittelen vaikka mitä erilaisia tarinoita joka kerta ;) Nytkin aivan kosteana!

    Ketjusta on poistettu 19 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      5
      1609
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      25
      1301
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      13
      1079
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      19
      1058
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      5
      1051
    6. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      954
    7. 4
      942
    8. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      1
      938
    9. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      6
      924
    10. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      1
      922
    Aihe