pettynyt

äitienpäivä

Miten teillä meni äitienpäivä? Meillä mies keitti aamulla vaan kahvin,mutta siihenpä se sitten jäikin, itse sain tehdä ruoan ja passata perhettä vaikka olisi tänä päivänä pitänyt olla toisinpäin.

14

2707

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Äiti

      Käytiin anopilla pikakahvilla ja sitten kotiin. Halin sain kyllä päivällä pojalta.
      Tiedätkö miksi näin?
      Koska inhoan kaikkia tällaista kaupallista ja he tietävät sen. Pyhisin nyt jotain lapsen takia järjestän esim. joulu, pääsiäinen tms. mutta turha hehkutus saa olla.
      Ihan normaali huomio toista kohtaan päivittäin on mielestäni ihan riittävä.
      Anteeksi unohtui että mieheni antoi eilen ruusuja ja yllätti tietenkin.

      • Mia

        Minulle ei kukaan keitäny kahvia...mies nukkuu aina kauemmin kun minä.Lapset jo maailmalla mutta tulivat kukkapuskien kanssa käymään niinku muinaki vuosina.Ruuat tein ja kakkukahvit saivat.Minusta oli ihan mukavaa passata .Ei mun mielestä äitienpäivä oo sen kummempi.Kauppiaitten juhlaa.


    • Mami84

      Nii..Meilläkin semmonen homma että ukko tuli aamulla puol kuus, kun lähti illalla "yhelle"! Minä hoidin muksun ja keittelin itelleni kahvit kun ukko nukku toisessa huoneessa ja hais pahalle..Tää sattu oleen vielä meijän eka äiskäpäivä, mutta päin persettähän se sitten meni. Kaipa se sitte siitä..Mutta kyllä on paha mieli.. :(

      • 34 äitienpäivää nähnyt

        Hyvin se teilläkin pyyyhkii!
        Taisi olla 3 edellistä äitienpäivää jokseenkin siedettäviä, mutta sitä edelliset päin peetä. Tämän päivän pelasti 8v ja 7 v lapsenlapset, kun tulivat yökylään ja aamulla lauloivat ja antoivat omatekemät lahjat.
        Ukko vaihteeksi eilen illalla katsoi pullon pohjan ja haukkui huoraksi kuten tavallisestikin kännissä. Koko päivän se krapulaasa paranteli. Tuli kyllä syömään, mutta ei tikkua ristiin koko päivänä tehnyt.
        Olen tottunut jo moiseen menoon 37 v aikana.
        Nykyisin ei enää korpee, kun opettelin ajattelmaan, että omapa on maksansa, jos se "laulaa". Mitä tuosta yhdestä päivästä, ei kannata pillastuakaan, kun muuten vielä viinalta töihin menee säännöllisesti.
        Ole sinä viisaampi ja mieti, kannattaako noin pitkillä yhden ottajia ikuisesti katsella. Tosi harvat siitä paremaksi muuttuu.


      • äityli

        melkeimpä sama homma kävi minullekin,
        isäntä oli koko päivän olevinaan ku ei ois mikään erikoinen päivä ollut.ei kahvia, ei lahjaa ei mitään erikoista koko päivänä. Ja ensimmäinen äitienpäivä mulle.Olen tosi pettynyt mieheeni :( ja olin eilen todella maassa, tuli pari kertaakin itkettyä, ku kaikki kyselivät, että mites on sujunut eka äitienpäivä...


      • Kokemusta
        äityli kirjoitti:

        melkeimpä sama homma kävi minullekin,
        isäntä oli koko päivän olevinaan ku ei ois mikään erikoinen päivä ollut.ei kahvia, ei lahjaa ei mitään erikoista koko päivänä. Ja ensimmäinen äitienpäivä mulle.Olen tosi pettynyt mieheeni :( ja olin eilen todella maassa, tuli pari kertaakin itkettyä, ku kaikki kyselivät, että mites on sujunut eka äitienpäivä...

        Kyllä miehesi siitä oppii, voi olla vaikeaa aluksi osata huomioida sinua lapsensa äitinä, mutta kun lapsi siitä kasvaa alkaa se äitienpäivä merkitsemään jotain. Varsinkin kun lapsi jo seuraavana vuonna osaa itsekin osallistua järjestelyihin, voi iloinen yllätys olla luvassa :)

        Miehet eivät ole kovin hyviä noissa jutuissa, siltä välillä tuntuu.


      • äityl
        Kokemusta kirjoitti:

        Kyllä miehesi siitä oppii, voi olla vaikeaa aluksi osata huomioida sinua lapsensa äitinä, mutta kun lapsi siitä kasvaa alkaa se äitienpäivä merkitsemään jotain. Varsinkin kun lapsi jo seuraavana vuonna osaa itsekin osallistua järjestelyihin, voi iloinen yllätys olla luvassa :)

        Miehet eivät ole kovin hyviä noissa jutuissa, siltä välillä tuntuu.

        kiitos sulle kannustavasta viestistä :) toivotaan ensi vuonna parempaa päivää.


      • Kokemusta
        äityl kirjoitti:

        kiitos sulle kannustavasta viestistä :) toivotaan ensi vuonna parempaa päivää.

        Joo, älä tuosta lannistu, ei se unohtaminen tarkoita etteikö miehesi sinua rakastaisi, ne vaan ovat tuollaisia... hmm, miehiä :)

        Äidille äitienpäivä on iso juttu, hoitaahan hän yleensä suurimman osan kotitöistä ja lasten hoidosta, mutta isä ei välttämättä tajua miten paljon yksi päivä voi merkitä. Mahtaako juuri muistaa omaa äitiäänkään?

        Mutta kuten sanottu, eiköhän se siitä parane kun lapsi kasvaa ja mies tottuu siihen että sinäkin olet äiti.

        Älä anna tämän liikoja masentaa, kyllä se kevät vielä paistaa teillekin, vaikka nyt voi olla hiukan vaikeaa, ei saa luovuttaa :)


    • ninni

      Sain kimpun valkovuokkoja ja lapsilta kuolaset suukot, muuta en tarvinnut. Kiitos

    • sanna

      mieti asiat nyt hyvin ja jätä se mies! Lapset voit jättää sen hoitoon, sitten ne ei häiritse sun uutta seurustelua ja muutenkin hauskuuden pitämistä. Mies saa passata lapset ja sä vierailet siellä kun huvittaa ja lapset tulee sille olemaan esteenä uudelle seurustelulle!

      • rölli

        neuvoja. Älä jätä lapsia jos vaikka ukkos jätätkin. Kokemuksesta tiedän ettei lapset ole tosirakkauden este. 15 äitienpäivää minäkin ukkoni luona vietin. Niistä oli 3 sellasia että mies viitsi keittää kahvit ja vain yhden kerran osti lahjan. Kukkia olen saanut jos olen itse viitsinyt käydä ostamassa. Lapsia mulla on kolme ja ne ovat tietenkin hoidossa ja koulussa tehneet kortteja ja ne ovatkin olleet päivänpelastus, pari kertaa ovat lapset laittaneet kahvin ja jotain voileipää ja se on liikuttanut tosi paljon. MUTTA...mielestäni kakun ja kahvin laitto kuuluu miehelle ja lapsille siinä sivussa, ihan vaan perinteiden jatkamisen opettelun kannalta!!!! Ei lapset opi kunnioittamaan mitään jossemme me aikuiset opeta. Itse olen yrittänyt neuvoa ja isänpäivänä näyttää että näin kuuluu tehdä ja että tehkää niin myös omassa elämässänne sitten kun teil on puoliso ja lapsia. 18v poikani joka elää jo itsekseen toikin minulle kukkasen tänä äitienpäivänä, joten oppi ei ole mennyt hukkaan. Myös mummit saivat kukkasen. Olen iloinen et isän huonosta esimerkistä huolimatta ehkä poikani tuleva vaimo ei kärsi huonosta kohtelusta.


    • tiili

      Sain kahvia kun olin jo ollut pari tuntia hereillä ja huolehtinut lapsen aamupesut yms. Enkä edes pidä kahvista! Jotain pientä huomionosoitusta olisin toivonut, en kalliita lahjoja. Se oli sitten samanlainenn sunnuntai kuin kaikki muutkin. Mutta eipä meidän perheessä juhlita enää isänpäivääkään.

    • Pettynytkö !

      Elä hyvä ihminen oo pettyny kun oot saanut aamukahvit ja siula on uskollinen ja hyvä aviomies. Ei kuulema juo eikä käy vieraissa saisit olla ylpeä miehestäs.
      Kyllä se vielä lahjankin ostaa kun maltat mieles.

    • heipähei!!!

      Eikö äitienpäivänä täytyisi olla iloinen lapsistasi? Ei sulla näköjään ole hääpäivää!!??

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      174
      6975
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      39
      4107
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2075
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      2009
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1849
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1666
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      28
      1601
    8. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1593
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      21
      1578
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      37
      1415
    Aihe