sopivat olot kiekoille

fisufisu

Juu että ollaan hankkimassa semmonen 460l akvaario joka on sen 60cm korkea ja paksu, pitkä se on sen 130cm eli tommonen mp scubaline 130. aattelin et voisko sinne laittaa semmonen 5-6 kiekkoa ja vaikka 10-15 parvi kardinaali tetroja plus 3-6 monnista ja pari partamonnia? :) jos ois hyviä ideoita kalaston muuttamisesta niin valaiskaa minuakin :)

kiitos etukäteen :)

3

403

  Vastaukset

  • Itselläni juurikin kyseinen pytty, enkä kyllä kiekkoja noihin litroihin laittaisi. Korkeintaan niin että kalojen kasvettua hommaisi isomman altaan. Usein kiekkoja suositellaan pidettäväksi vähän useampia (esim. n. 8kpl), näin ei mahdollinen joukon pahnis joudu silmätikuksi. Kiekot ovat kaikkinensa sen verran rapea investointi että jos niitä mielii niin kerralla kannattaa laittaa kunnollisen kokoinen allas :)

   • Itsellä oli 360L:ssa 130 kiekkoa, pieniä tosin. Kyllä 460 litraiseen voi ottaa 6-8kpl. Ei ne kaikki kuitenkaan kasva suuriksi aikuisiksi kaloiksi. Joku voi kääpiöityä ja joku kuolla tapaturmaisesti. Jos kaloja on liikaa, niin sitä voi kompensoida useimmilla vedenvaihdoilla. Kiekot tykkää 30c lämmöstä ja muut kalat on hyvä valita lämpöä kestävistä lajeista.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  • Tunnistatko tulevaa romutransua?! Kuvat julki Markus Kuotesahon lapsuudesta ja nuoruudesta – ”Ne on kuvia minusta, eli rumia ovat!”
  • Ohikulkijat kurkkivat sisään! Sofia Belórf avasi kohuparin uuden luksuskodin ovet Seiskalle – kuvat ja video!
  • Outo sotku Aamulypsyn ympärillä! Jaajo tiedotti suosikkiohjelman paluusta - ohjelmapäällikkö tiukan vähäsanaisena tauosta: "Kuunnelkaa huomenna"

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuka tietää Seinäjoen perhesurmasta

   sirkankujalla ja miksi?
   Seinäjoki
   62
   3626
  2. Opettaja koulutus uusittava välittömästi. Ei vastaa tätä päivää.

   Kun näiden kiusaamisten ja tunnilla häiriköinti tapausten määrä näyttää vain lisääntyvän ja pahentuvan on opettajakoulutusta pakko muuttaa. Kolme asi
   Maailman menoa
   250
   2221