Jatkuva metelöinti kerrostalossa

pikkuhiljaa kyrsii

Mietin tässä, että miten kannattaa lähteä liikkeelle, kun yläkertaan syksyllä muuttaneet nuoret ilmeisesti siirteleevät huonekalujaan pitkin yötä? Myös betonisia seiniä on porailtu alusta asti ainakin viikottain. (Se ei ole kaunis ääni, yleensä ollaan itse lähdetty loppupäiväksi liikenteeseen, jos porailu on alkanut kuulumaan)

Lisäksi huoneistosta kuuluu rottweilerin haukuntaa ja ulvontaa, jos se on jätetty yksin. Myös ihmiset pitävät ääntä. Huutaavat toisilleen, sillä normaali puhuminen ei kuulu meille edes seinänaapureilta.

Itse en tosin häiriinny muusta, kuin tuosta poraamisesta. Nukun kuin tukki, mutta isäntä on nyt lähes joka yö herättänyt minutkin kuuntelemaan, miten sielä yläkerrassa metelöidään. Hän kun tekee vuorotyötä ja olisi varmasti mukava saada nukkua yöllä ennen aamuvuoroon lähtöä tai tultuaan yövuorosta.

Koitin etsiä jotain lakipykälää, jonka tulostaisin ja laittasin postiluukusta, mutta en löytänyt nopeasti mitään semmoista.

Kysymys sitten kuuluukin, että MITEN tähän pitäisi alkaa puuttumaan? Soitetaanko ensikerralla poliisit, vai vingutaanko joka aamu isännöitsijälle asiasta?

15

2645

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • siedätyshoitoo

      tuleeko poliisit????????????????????

      Elämään kuuluu erilaiset äänet varsinkin muuton jälkeen.Ette tekään varmaan äänettä muuttaneet.....

      • minäkin,

        useastikin, mutta ikinä ei ole ollut tarvetta keskellä yötä huonekaluja siirrellä. Sellaista ei tarvitse naapurien sietää, se ei missään nimessä kuulu normaaleihin elämisen ääniin!


      • asdfghjhgfasdfgh

        Kai sinäkin totut siihen, että nenä on vähän toisella poskella.


    • Jonkun naapuri

      Isännöitsijälle valitus ensin, joka muistuttaa asukasta järjestys säännöistä.

    • pikkuhiljaa kyrsii

      Onhan täällä toki poliisit pyörineet sen jälkeen, kun tuo kyseinen pari tänne muutti. Itse olemme asuneet talossa reippaat 3 vuotta ja varmasti jotain ääniä muutto aiheutti, mutta tapana on ollut tehdä ne huonekalujen siirrot päiväsaikaan ja lisäksi nostamalla niitä, ei raahaamalla pitkin lattioita.
      Ennen sentään kuului vaan aamu-uutiset kyseisestä huoneistosta.

    • meillä ei mölytä

      ja kysy häneltä millainen tapa teille parhaiten sopii puuttua asiaan. Kyllä se isännöitsijän velvollisuuksiin kuuluu vastata teille miten asiassa kuuluu toimia että mekkalointi loppuu.

      Ja nuo vastaukset voit jättää omaan arvoonsa jossa tuota käsketään sietää, sillä sellaisen vastauksen saat vain juuri tuollaisilta ihmisiltä jotka kokevat oikeudekseen häiritä muita kerrostaloasujia surutta. Päässä viiraa niillä ja sen huomaa täällä vastauksistaankin.

      • jepsas

        Ja nythän tuli se laki näistä remonttien ilmoittamisvelvollisuudesta, että jos on jatkuvaa poraamista niin sitten tosiaan isännöitsijälle kyselyä, onko remontista ilmoitettu.


    • osakas `

      on kestettävä, oli se sitte koirien haukuntaa tai ajottaista porailua, ja työn ääniä. Mutta yöllä 22-06 on oltava hiljaisuus, silloin ei työnääniä ja koirien ulvontaa saa kuulua. Isännöitsijän kautta vain kirjallisia varoituksia metelistä, ja ohjesääntöjä asukkaille. Jos ei auta, niin pahemmissa häiriköinti tapauksissa poliisin raportti on oikeusistuimissa pätevä todiste, jolla häiriköijät saadaan poistettua.

      • pikkuhiljaa kyrsii

        No siis tottakai äänet sallitaan päiväsaikaan. Otetaan nyt esimerkiksi taas viimeyö: Huutoa ja musiikkia 01 saakka, jonka jälkeen ihmiset lähti. Meni 5min ja alkoi se dogi sielä ulvomaan. Ulvontaa jatkui lähes taukoamatta 03:30 saakka, jolloin ihmiset tuli takaisin. Tämän jälkeen taas kovaäänistä keskustelua ja kolinaa huoneistoissa.
        Olimpahan kerrankin valveilla ja kuulin, millaista se meno tuolla öisin on.
        Mutta joo, yhteyttä isännöitsijään siis hetj huomenissa -> kiitti vastanneille.


    • sdfghjklkjhgffgh

      Kyttäätte vaan, että milloin ne erehtyvät soittamaan musiikkia hiljaisuuden jälkeen. Sitten ei kannata enää miettiä, että tekeekö valituksen. Ennen osattiin elää kerrostalossa "villasukat jalassa" mutta nykyään uusavuttomat maksimoivat metelin. Itsekkyys vaivaa ihmisiä eikä muita edes osata ajatella. Jotkut muuten porailevat ihan piruuttaankin, kun hulluja ovat. Kuulee ettei terä edes uppoa mihinkään. Silloin kannattaa kysyä isännöitsijältä, että onko niillä lupa remontoida ja mitä.

      • vituttaa myös

        Kyllä, asumiskäytös on muuttunut rajusti alaspäin nykyaikana. Nuorempien ihmisten päivärytmi on täysin päälaellaan eli päivät nukutaan ja yöt hillutaan. Bailaus ja päihteet on joka iikalla sossupummista professoriin IN. Ja kun kapakoissa on nykyisin kalliit hinnat ja ne ovat auki aamuun, niin porukat juhlii ja mölyää asunnolla kauemmin kuin ennen wanhaan. Myös kaikki E-lisäaineet, einekset, kännykkäsäteily sekä runsas päihteenkäyttö lisäävät päässä viiraamista ja siksi ongelmanaapureita on yhä enemmän.


      • Jutta......
        vituttaa myös kirjoitti:

        Kyllä, asumiskäytös on muuttunut rajusti alaspäin nykyaikana. Nuorempien ihmisten päivärytmi on täysin päälaellaan eli päivät nukutaan ja yöt hillutaan. Bailaus ja päihteet on joka iikalla sossupummista professoriin IN. Ja kun kapakoissa on nykyisin kalliit hinnat ja ne ovat auki aamuun, niin porukat juhlii ja mölyää asunnolla kauemmin kuin ennen wanhaan. Myös kaikki E-lisäaineet, einekset, kännykkäsäteily sekä runsas päihteenkäyttö lisäävät päässä viiraamista ja siksi ongelmanaapureita on yhä enemmän.

        " Asumiskäytös on muuttunut rajusti alaspäin nykyaikana." Väite on valitettavasti totta. Osa ihmisistä on todella piittaamattomia muista kanssa-asujista. Tiedän asukkeja/pariskuntia jotka ovat saaneet varoituksen asumistavoistaan, eivätkä silti ymmärrä huomioida toisia. En usko, että kukaan toivoo toiselle asunnottomuutta, mutta kaikkia eivät talon Järjestyssäännöt tunnu hetkauttavavan suuntaan tai toiseen, ennen kun asunto lähtee alta.


    • bfdbbdfbbfd

      Onneksi et ole yksin,meitä on paljon,jotka joutuvat kärsimään moisesta.. yöllä pitää olla hiljasta, käyttäytyä hissukseen häiritsemättä naapureita. Poliisit paikalle,jos se menee yöllinen metelöinti menee yli.

    • Anonyymi

      Porissa yksin asuvat häiritsevät yöllä. Olen joutunut vaihtamaan asuntoa 3 kertaa.

    • Anonyymi

      Mikä lääkäri on oikea Porin häiriköile,??

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2221
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1948
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1908
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1710
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1498
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1178
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1173
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe