Homppeleita ja lesboja

PeikkosJusa

Näkyy olevan bingomummon vieraslistalla, mamut ja tummat sun muut rikastuttajat pyörii näissä kekkereissä kunniavieraina.Ensi vuonna vielä näitä riistettyjä Romanian tummia kehiin, niin eiköhän monen kunniavieraan lompsat ja mitallitkin saa uuden kodin.

10

737

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • laatu.

      yhen illan juttu, mutta MUSTALISET EDUSKUNTAAN !

    • salppipalppihuu

      suomen itsenäisyys on itsessään jo ihan farssi, liekö enempää voi vaatia linnan juhlilta, joita juhlitaan edesmenneen suomen itsenäisyyden päivänä,.. Rauha suomen muistolle ja suomen sodassa kaatuneiden muistolle...:(

    • Homppeleita

      Mut mites suut nyt pannaan kun linnan jatkoilla, Räsäsen äijä joka muuten on liperikaulus pappi sanoi toimittajan kysyessä että siunaako homoja? Johon vastaus että ei kun suuri kirja sanoo psalmissaan mitä mieltä kristinusko on homoudesta.

      • linnanneito..

        eihän tuo nyt mikään yllätys ollut ja papeille on annettu oikeus itse päättää siunaako homoliittoja vai ei.


      • vihaan vihaa :D

        Eniten huvittaa se, että joku vielä uskoo tähän äijien kirjoittamaan satukirjaan. Se räsäsen äijä nyt ei ainakaan usko, muutenhan pitäisi akkansa hellan ja nyrkin välissä.


    • Reino-täti

      Minua tasa-arvon puolestapuhujana kauhistutti, kun sinne oli kutsuttu musta homo, Mr. Gay Finland, lebsoja...mutta lampaisiinsekaantujien edustajat oli tyystin unohdettu, ei siellä kukaan uskaltanut pissa- ja kakkaleikkikaapistaan ulos astua ja vieläkään ei ole käteenvedon suomenmestari ole saanut ansaitsemaansa arvostusta.

      • minnei.

        Hyvin sanottu tässä ketjussa !! Se on just noin. Minuakin kauhistutti kun siellä mustamies tanssi niin onnellisena ja näyttävästi toisen miehen kanssa ja lepakoista puhumattakaan, sussiunatkoon. Tästä se alkaa , se naisten ja miesten tanssit?? Naiset tanssii keskennää ja miehet keskennää,, voihan sitä muuallakin tehdä niin, kun kerran suomen arvokkaimmassa juhlassa voi.


      • -<-<-<-<-
        minnei. kirjoitti:

        Hyvin sanottu tässä ketjussa !! Se on just noin. Minuakin kauhistutti kun siellä mustamies tanssi niin onnellisena ja näyttävästi toisen miehen kanssa ja lepakoista puhumattakaan, sussiunatkoon. Tästä se alkaa , se naisten ja miesten tanssit?? Naiset tanssii keskennää ja miehet keskennää,, voihan sitä muuallakin tehdä niin, kun kerran suomen arvokkaimmassa juhlassa voi.

        Katselin tuota ohjema kauhistusta lasten kanssa ja koetin selittää mitä tarkoittaa, kun on homo tai lesbo.
        Toinen lapsi kysyi ,että kumpi noista miehistä lapsen tekee..

        ELi ei taässä maassa enää tehdä lapsia, vaan tänne tuodaan pakolasia, pakoilemaan...


    • "Veronmaksaja"

      Olen tässä viimepäivinä seurannut tätä homojen ja lesbojen,esiintymishalusta aiheutunutta kritiikkiä.Voin sekä,omalta osaltani että, tuttaviltani saadun palautteen perusteella, ennustaa tälle sairaalle homppeliväelle vaikeita aikoja.Muutamat ääriryhmät kun aktivoituvat kummasti tällaisesta homoretostelusta.Eipä silti,etteikö tavalliset perheenisät ja äidit jo heittäneet ilmoille tavallista väkevämpää mielipidettä,katsoessaan linnan juhlia.Saatatte arvata ettei kyse ollut ihan Presidentin kunnioituksesta.Mielenkiinnolla tulevaa odotellen!

      • teuvo homon

        Itsenäisyyspäivä menetti merkityksensä, tänä vuonna. Kutsuvieraissa homoiltiin, mustia naisia vihakirjeitä taskussa, valkoisia lenkkareita. Jo riittää. Ennen Marskin ritareita nyt ruskean reiän ritareita. Halonen pilasi juhlat tällä kutsuvieras valinnallaan. >Ja olihan siellä myös jokin tumma mies paskahuusi seura huussin ämmän avec, joka alkoi riehua jatkoilla.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      143
      10446
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      2983
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      206
      2809
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2117
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1868
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1689
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1616
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1587
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1533
    10. 82
      1378
    Aihe