muistilisra asuntonäyttöihin?

Myyjä+perhe

Olemme myymässä asuntoa ja ensimmäinen näyttö on pikapuoliin..mitä tulisi muistaa näyttöjä varten? Siivota juu, mutta muuta?
Olette esim ottaneet hyllyjä tyhjemmäksi, siivonneet kummemmin vaatehuoneita tai varastoja, mitkä yleensä (ainakin meillä...) on aika lailla sekasin..jokunen kulkuväylähän siellä menee ;)
Tai oletteko jynssänneet saunan jokaiselle näyttökerralle, tuuletysräppänät, pesseet wc:n kloritella tms.
Tai onko jtn mitä olette huomanneet, käydessänne näytöissä, että mitä olisi voinut putsata, mikä on osunut silmään tms..
Meillä on lemmikkejä, kannattaako niiden ruokailukipot yms jemmata jonnekkin kaappiin näytön ajaksi?

4

934

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Asuntoa vai kotisiivouspalvelua?

      Normaali perussiivous riittää, toki nuo varastotilat on hyvä saada sellaiseen kuntoon että ostaja pystyy hahmottamaan niiden koon :)

      Ja miksi eläinten ruokakupit pitäisi piilottaa, jos ostajalla on allergia niin hän kyllä huomaa lemmikkien olemassaolon muutenkin, etenkin jos on paha kissa-allergia (kissa allergisoi voimakaammin kuin koira).

      Tärkeintä on kuitenkin että sinulla on tarvittavat paperit ainakin näytettäväksi ostajalle, ja että vastaat rehellisesti kaikkiin kiinnostuneiden esittämiin kysymyksiin. Asioiden kaunistelu karkoittaa hyvänkin ostajaehdokkaan, pidä se mielessä.

      Onnea myyntiin!

      • ap.

        naapurin asunnossa (kävin naapureiden pyynnöstä näytössä ;) ) oli karsittu kaikki turha pois, asunto näytti minusta kalsealta mutta sitten taas joka paikassa toitotetaan että tulisi kaikki "ylimääräinen" laittaa vaikka laatikoihin ja ottaa autoon mukaan esittelyn ajaksi...hmm.. Meilläkin tuota tavaraa on kuitenkin aika paljon...


    • 3xmyynyt

      Kokemusta meillä on kolmen asunnon myynnistä. Aluksi ekoille näytöille puunattiin paikat todella hyvin ja loppunäytöt meni jo vähän vähämmellä siivouksella.
      Jos sulla on avohyllyjä,joissa säilytät koriste esineitä tai roinaa,niin ehdottamasti tyhjentäisin tälläiset ja asettelisin vain muutamia koristeita esille.Sopivasti ettei näytä tyhjältä. Monesti kun sitä tavaraa alkaa liikaa kertymään.
      Aluksi työnnettiin kaikki ylimääräinen tavara vaatekaappeihin,niin että kun oven aukasi niin vyöryi päälle.Ei tajuttu että kyllä jotkut ihmiset niitä kaappeja sisältäkin katsovat,joten ei ole kauhean hyvä jos tavarat tippuu päälle.Varastotiloja katsovat myös,joten sen verran siivousta että sisälle mahtuu ja ei ihan yli täydeltä näytä.
      Nyt viimeisimmän asunnon myynnin yhteydessä vuokrattiin varasto ja vietiin sinne ylimäärä tavaraa.Oli tällä kertaa hieman isomman koko luokan tavaroita ja haluttiin ylimääräisiä huonekaluja pois tukkimasta kulkureittejä.Oli siinäkin hommansa,mutta meillä se kannatti kun muuten olisi ollut liian ahdasta.

      Itse en jaksanut alkaa ees ikkunoita kunnolla pesee,vaikka hyvähän se olis ollut.Pesin vain sisäpuolelta tahrat pois. Yksi mikä tehtiin aina oli kaappien ovipinnat ja kaikki tasot pyyhittiin hyvin,koska niihin nyt enemmän kiinnittää huomiota kuin nurkassa olevaan pölyyn.

      Arvokkaat tavarat kannattaa laittaa piiloon,eli ei ainoastaan kaappiin vaan kaapissa johonkin mistä niitä helpolla ei voi ottaa.Ja mieluiten johonkin sellaiseen huonekaluun mikä ei jää asuntoon,niin ei ole ostajallakaan mitään asiaa tonkia sun piironkeja tai kirjahyllyjä.
      Me ainakin laitettiin koirankipot pois esiltä ja muutkin tavarat hieman syrjemmäs.

      • Ostajaehdokas

        Kun katselen netistä asuntoa, en lähde edes paikan päälle, jos huoneisto on täyetty viidenkymmenen vuoden aikana säästetyillä tavaroilla, vessat ja kph:t pursuavat purnukoita ja pinttyneitä pintoja, keittiötä ei ole siivottu kunnolla vuosikausiin ja elukoiden/lasten romppeet on ympäriinsä. Minä etsin itselleni asuntoa, jonka ei tarvitse näyttää kenenkään "kodikkaalta pesältä". Voin myös kuvitella millaiselta sellaisessa paikassa haisee.

        Ottakaa kuvia omasta asunnostanne ja katsokaa niitä, kuin ne olisivat jonkun muun huushollista. Tulette yllättymään ja näette, mitä kannattaa poistaa.

        Kaikki valokuvat, rahanarvoiset koriste-esineet ja pienet elektroniikat ilman muuta pois. Mitä siistimpi ja yksinkertaisempi asunto on, sitä enemmän voi antaa oman mielikuvituksen lentää sen sisutamisessa. Jos tiskirätit alkavat ärsyttää tai pyykkivuoret inhottaa, jäävät ne mieleen eikä innosta uusintakäynnille.

        Kun vielä otatte uudet kuvat stailauksen jälkeen, voitta tarkistaa ennen näyttöä, miltä sen nyt pitikään näyttää. Kylppäriin siistit pyyhkeet, jotka otetaan näytön jälkeen pois seuraavaa kertaa odottamaan.

        Raivaus on osa tulevaa muuttoa. Mutta siisteydellä myyjä sekä houkuttelee että arvostaa ostajaa. Asunto kertoo asujistaan todella paljon. Jonain päivänähän kohdataan kaupan merkeissä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Terveystalo paljasti yksityisen sairaanhoidon empatia puutteet

      Yksityisellä puolella raha ratkaisee, jos ei ole rahaa potilas ei saa empatiaa eikä siten apuakaan: Poliisi teki rikosi
      Maailman menoa
      132
      1308
    2. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      139
      1175
    3. Mä todella toivon että

      Sulla on nyt kaikki hyvin sun elämässä, olet sisukas nainen sen näki jo ensimmäisestä hetkestä.
      Ikävä
      24
      804
    4. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      147
      798
    5. Katselimme pitkään ja se merkitsi minulle paljon

      Sinulle se ei merkannut näköjään mitään.
      Ikävä
      41
      736
    6. Naiselle kysymys

      Oletko rakastunut minuun?
      Ikävä
      54
      723
    7. Olen ollut pois täältä neljä kuukautta

      Neljä kuukautta sitten olin tosiaan psykoottinen, ja jouduinkin osastolle hoidettavaksi kahdeksi kuukaudeksi. Ystävyys-
      Ikävä
      149
      705
    8. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      48
      698
    9. Ymmärräthän, että sun katkeruus ajaa mut pois

      Sä olet niin itseriittoinen, ettet edes tajua mitä myrkkyä suollat ympärillesi. Olet harhaisessa päässäsi kuvittellut et
      Ikävä
      27
      578
    10. Sun pitää mies unohtaa

      Minut jo. Tiedän että se on sulle tosi hankalaa. Mut sun pitää unohtaa mut jo. Älä kirjoita mulle tänne viestejä enää.
      Ikävä
      36
      551
    Aihe