Bon Jovi karsiutui Rock and Roll Hall of Famesta

Kyämeinaan

Haahaahahaha...Bon Jovi ei päässyt. Vitun asiallista. Olisihan se nyt täysi vitsi jos Bonkka olisi päässyt Rock and Roll Hall of Fameen. Ei sinne pelkällä isolla levymyynnillä pääse, vaan pitää olla vaikuttanut jotenkin ja tuonut jotain uutta rock-musiikkiin. Tämän orkesterin suurin saavutus on iso levymyynti, siihen pystyvät räppäritkin. Rock and Roll Hall of Fameen otetaan vain merkittäviä artisteja ja musiikillisia vaikuttajia. HAahahahahaha...

Tänä vuonna sisään pääsivät muun muassa Alice Cooper (huhhuh johan oli aikakin), Neil Diamond, Dr. John ja Tom Waits.

7

389

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • ehhehehehehheorchest

   Bon jOvi on hatullinen teinix paskaa , sen pitäs osallistuu Idolsiin, ei se siellä pärjäis kuiteskaan, mokoma kiljukaula teeskentelijä.
   joviaali ilmiö HEH.
   on se vaikuttanu muhun!!!!.
   mä käännän aina radion OFF tai toisen kanavan kun se rääkyy ratiossa.

  • Pertsaaaa

   Kateelliset persereiät!! Bon Jovin vaikutuksia musiikkibisneksessä ei voi vähätellä. Vaikka kaltaisenne kateelliset perslävet sitä kovasti toitottavatkin. : )) Ei onnistu, ei.

   • Quantanamo

    Niin kuin aloittaja totesi, Bon Jovin suurin meriitti on levymyynti. Jos levymyynnin perusteella bändejä RARHOF:n jäseniksi otettaisiin, niin sisään pääsisi kohta joku Backstreet Boyskin. Bonkka ei ole mitenkään merkittävä bändi rock-historiassa. Ei ole luonut mitään uutta ja merkittävää. Perus pop-hard rock -yhtye, ei juuri muuta.


  • minane

   kyllä jaksatte nähdä yllätävän paljon vaivaa kuitenkin tulla tänne haukkumaan.luulisi olevan parempaakin tekemistä jos bändi on mielestänne noin paska.

  • Judas Priestin ja Paul Rodgersin pitäisi päästä Hall of Fameen. He ovat yhtiä eniten musiikkibisnekseen ja muihin artisteihin vaikuttaneita esim. Chuck Perryn, Jerry Lee Lewiksen, Little Richardin, Elviksen, Beatlesien, Zeppelinin, Queenin, Purplen, Ronnie James Dion, Michael Jacksonin, Boy Georgen ja joidenkin vanhojen jazz-ja bluesmuusikoiden ohella. Priest on monen metallibändin-ja artistin esikuva tai yksi niistä ja moni pitää Paul Rodgersia yhtenä parhaimpana ellei parhaana bluesrocklaulajana.

  • Bon jovissa ei mitään vikaa, en vain kauheasti kuuntele. "Bed of roses" oli yhteen aikaan yks mun suosikki kappale rockin kentältä.

  • Anonyymi

   Nythän ne on Hall Of Famessa. Nykykokoonpanon lisäksi myös Richie Sambora ja Alec John Such nähtiin seremoniassa pitkästä aikaa lavalla - Richie soitteli pikku pilsnerissä mitä sattuu, Alecin bassoa ei vissiin ollut edes mikitetty ja pääjehu JBJ itse mylvi niin päin vittua kuin olla ja voi:

   https://youtu.be/Oixyd0-kxNA

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mitä kuuluu nyt? Maajussi-Mustafa paljastaa, onko sutinaa vai ei - Yllätys kuvausten jälkeen

   Turkin lahja suomineidoille elikkäs Maajussi-Mustafa on kyllä aikamoinen tapaus! https://www.suomi24.fi/viihde/mita-kuuluu-nyt-maajussi-mustafa-palja
   Viihde ja kulttuuri
   33
   3223
  Aihe