Osakkeiden seuranta/ostaminen ja muutosten tekeminen?

kt.jt

Pitääkö asentaa läppärille joku pörssi softa josta näkee reaaliajassa pörssitiedot verkosta?

ja sen kautta pystyis sitten tekemään muutoksia ?

Kertokaa lisää aloittelijalle ?

4

1180

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Osakemies!

      Voit käyttää pankkien selainpohjaisia palveluita tai asentaa erillisen softan. Itse suosittelen esimerkiksi FIM Direktiä joka on parempi ja halvempi kuin pankit. Mikäli tavoitteesi on vain ostaa osakkeita ja pitää, niin silloin luultavasti perus pankin verkkopankki on paras sinulle.

    • Ei pidä. Pörssitietojen seuraaminen ja jatkuva muutosten teko ei tuo osakeomistukseen mitään lisäarvoa.

      Mitkään toimenpiteet pörssissä ei oikeasti johda mihinkään jonka takia osta ja pidä on paras sijoitusstrategia. Ainoa asia mikä pörssisijoittamisessa pitää tehdä on riskin ajallinen ja toimialakohtainen hajautus. Pörssistä saavat kaikki riskihajauttajat saman tuoton. Helppoa!

      • Robottiman

        Osoitteesta http://www.piksu.net/blogs/janne-leino löydät osakesäästäjän sijoitusrorobotin, jossa on kerrottu sen toimintaperiaatteet. Robotti valitsee salkkuunsa viisi parhaiten tuottanutta osaketta viikottain sunnuntaisin klo 18.00, jotka on noteerattu Helsingin Pörssissä. Joka sunnunta se vaihtaa huonoimmat pois ja uusia tilalle saman määrän. Viidestä osakkeesta voit valita omasi tai jotain muita osakkeita, mutta moni luottaa sijoitusrobotin valintoihin. graafiset kuvat tuotosta ovat monipuoliset, saat aamukatsaukset, tiedoksiannot ja paljon muuta tietoa.

        Sijoitusrobotti ei itsessään ole mikään pankki, vaan tarjoaa vain palvelua parhaan tuloksen löytämiseksi. Ennen kuin voit tehdä osakekauppoja sijoiturobotin välityksellä, täytyy olla Nordnet Bankin asiakas, jota haetaan erillisellä kaaviolla ja postitetaan Nordnetille. Postitus on maksuton.

        Lähetin tänään oman hakemukseni, koska 16.2.2011 vapautuu S-pankin 10-vuotiselta säästötililtä 3000 € ja ajattelin ainakin osalle hakea parempaa tuottoa osakkeista. Kestää todennäköisesti pari viikkoa, kun saavat käsiteltyä hakemukseni, jonka jälkeen saan jotain papereita vielä allekirjoitettavaksi ja lopuksi käyttäjätunnukset.

        Käy katsomassa sivulla olevaa sijoitusrobottia. Sieltä löytyy puhelin ja kännykkänumerokin, johon voi soittaa, jos on jotai tiedusteltavaa.


    • trippe

      Sinun pitää oman pankkisi verkkopalvelussa täyttää lomake, että aiot alkaa osakesijoittajaksi. Kaikki tähdellä merkityt kohdat pitää täyttää. Muuten kaavake ei mene loppukatsauksessa läpi.

      Tapa on helppo, nope ja vaivaton. Kun olet täyttänyt ja lähettänyt kaavakkeen eteenpäin, kestää noin 1-2 pankkipäivää, kunnes saat sähköpostiisi tiedon osakesäästöhakemukesen vastaanotamisesta ja kaavakkeen käsittelystä. Saat automaattisesti osakesäästötilin ja sitävarten tiliavaimet, jotka ovat vain osakekauppoja varten tarkoitettu.

      Salkunhoitaja huolehtiin arvopapereiden sälytyksestä ja määrätyissä tapauksissa joudut antamaan valtakirjan salkunhoitajalle kaupankäyntiä varten. Itse päätät mitä ostat ja myyt, mutta salkunhoitaja huolehtii niiden toimeksiannosta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      123
      9726
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      50
      2847
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      170
      2634
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2059
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1816
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      15
      1637
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1547
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      15
      1505
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      11
      1449
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1336
    Aihe