Vinkkejä miehille, mitä ostaa tyttöystävälle lahjaksi!

sassy 3

Tässä olis tällainen lista miehille mitä voisi ostaa tyttöystävälle lahjaksi :). Toivottavasti on apua :).

- Suihkusaippuat, vartalovoiteet. Plussaa kaunis pullo/pakkaus (silloin ei edes haittaa niin paljon jos tuoksu menee vähän metsään)
- Koru (voit kokeilla itse ostaa, mutta itse toivoisin että saisin itse valita korun)
- Pehmeät, lämpimät ja kauniit sukat
- Joku kiva likööripullo (kysy myyjältä, mikä olisi hyvää)
- Erikoiset suklaat (ei mitään fazereita vaan vaikka jostain hallista jotain erikoista, mitä ei normaalista kaupasta saa)
- Tuoksu/vartalotuoksu (kannattaa kysyä myyjältä, mutta silti voi mennä metsään)
- Lahjakortit (esim. jonnekin kauppaan tai kauneushoitolaan. Itse tykkäsin lahjakortista kulmakarvojen ja ripsien värjäykseen, todella mieluinen olisi myös manikyyri)
- Kaunis viltti (ei sitten mikään yksivärinen ruskee vaan sellanen josta luulisit tytön tykkäävän, tärkeää myös että on tosi ihanan tuntusta materiaalia)
- Pussilakana setti
- Pyyhe
- Maljakko tms (kirkas kristalli varmin, jotain kaunista kuviota siinä tai kaunis muotoilu niin avot. Jos värillistä maljakkoa meinaa niin varmemmin ei tule mieluista, mutta jos tiedät millasesta tyttö tykkää niin sitten!)
- Kynsilakka (jonkin laadukkaan merkin klassikko sävy esim. Chanel jne, kannattaa kysyä myyjältä. Tämän lisäksi vaikka kirkas lakka, joka käy niin päällys/alus lakaksi, ja vielä vaikka kauniita pieniä kynsitarroja)
- Kirja (esim. jos tyttö tykkää leipoa niin leivontakirja, nykyään on paljon ihania uusia leivontakirjoja)
- Iso laadukas palapeli, jonka voi koota ja laittaa seinälle (muista aiheet mistä tyttö voi tykätä, esim. jos tykkää hevosista niin heppoja ja jos jostain muusta niin sitä sitten :))
- Taulu
- Korurasia (muista kysyä myyjältä että tulee varmasti hyvä, jossa korut säilyy hyvin ja ei naarmutu, parhaita sellaset pehmustetut ja joissa on suht. paljon eri luukkuja/kohtia, ja muista taas ulkonäkö!)
- Jotain tytön harrastukseen liittyen
- Kiva suristin pornokaupasta (Itse suosittelen Klitoriskiihotinta nimeltään Pikkukarhu!!!! Se on niin hyvä!!! Muista myös pattereita ostaa samaan pakettiin ;)!)
- Vie tyttö syömään
- Oikein ihana yhdistelmä olisi syömään meno (ei mitään pizzerioita vaan tyyliin amarillo ja muu parempi paikka) ja antaisit vaikka jonkun korun siellä vaikka kesken tai ennen ruokailua :)! Mielellään näissä korujutuissa sitten ihan aitoja koruja, eikä rihkamaa. Hopea, kulta, valkokulta, pronssi jne, eikä mitään muoveja! ;)

Itse en halua mielellään vaatteita, koska ne on niin mielipide asia ja vielä kaikki istuvuus ym koot. Ne haluan itse valita ja sovittaa. Tietenkin ehkä jotkut pikkuhousut vois onnistua hyvinkin ostamaan jos mittaat vaikka tytön vanhat pikkarit (joita käyttää nykyäänkin) ja katsot koon lisäksi niin voit hyvinkin onnistua ;)! Nämä koothan vaihtelee merkittäin niin paljon niin sen takia suosittelen ehdottamasti mittaamista ja ota huomioon miten paljon jotkut esim. joustaa! Ite olen tehny huomion että monet stringit esim. on tosi joustavia ja niistä pitää melkeempi pienempi koko ottaa kuin muista.

Onnea etsintään!

9

6136

Vastaukset

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. En ymmärrä holokaustin kieltäjiä?

  Aivan sama kuin kieltäisi ettei 2 maailmansotaa ole ollutkaan. Onko heillä pimeä alue tuolta osin vai onko se tahallista kieltämistä. Jos myöntäisi se
  Maailman menoa
  456
  3558
 2. Seija Vaaherkumpu haastatteli Björn Wahlroosia

  YLE ykkösaamussa oli haastateltavana pankkiiri Björn Wahlroos. Haastattelijana toimi kokoomuksen luottotoimittaja Seija Vaaherkumpu. Haastettulu päät
  Maailman menoa
  39
  553
 3. Martina ei lähtenytkään Hankoo .

  Ihana Helsinki nyt. Yleensä ihana viikonloppu Hangossa. Sitruunasuolaa koneeseen ja menoksi.
  16
  407