Facebook: "Haluatko varmasti poistaa käyttäjätilisi käytöstä? Tilin poistaminen käytöstä poistaa profiilisi käytöstä ja poistaa nimesi ja kuvasi kaikesta, mitä olet jakanut Facebookissa."
Tarkoittaako edellinen, että kaikki linkit ja kommentit, joita olen kirjoittanut Facebookissa muiden henkilöiden ja ryhmien seinälle kuitenkin säilyvät, eli niistä poistuu vain nimi ja kuva, mutta itse kirjoitus ja linkki säilyy?
Tarkoittaako edellinen, että kaikki linkit ja kommentit, joita olen kirjoittanut Facebookissa muiden henkilöiden ja ryhmien seinälle kuitenkin säilyvät, eli niistä poistuu vain nimi ja kuva, mutta itse kirjoitus ja linkki säilyy?
Vastaukset 6
Vanhimmat
Näin mun tietääkseni. Kuitenkaan se ei poistu ikuisesti, koska Facebook ajattelee että haluat sit jossai vaihees uudelleen tulla..
En tiiä paremmin.
Mikset kokeile? Saahan sen tilin palautettua jos kiinnostaa palata sinne.
krääsät jää sinne näkyviin ja tuo tilin poisto ei poista koko tiliä, vaan voit kirjautua sisälle milloin haluat. Poista valokuvat ja sen sellaiset ja sulje tili kokonaan. 2 viikkoa menee, että saavat suljettua tilin ja sitten tilille ei voi enään kirjautua.
http://www.facebook.com/help/?page=842&hloc=fi_FI
kiitos kaikille vastauksista, tulipahan vain pelko, että kaikki jättämäni kommentitkin häviävät.
KYLLÄPÄ VAAN KAIKKI POISTETUN TILIN JÄTTÄMÄT KOMMENTIT JA LINKIT HÄVISIVÄT TAIVAAN TUULIIN FACEBOOKISTA TOISIN KUIN SANOITTE!
Onneksi en poistanut tiliä lopullisesti, joten kaikki tekstit palautuivat takaisin, kun kirjautui uudelleen sisään.
avaruudesta sateliitilla.