Finnsat FHD 5000 PVR-C Ongelmia muilla ???

JaakkoZZ

Onkos muilla ollut ongelmia tämän finnsat:in lippulaiva hd-mallin kanssa ? Itselläni ollut k.o laite 3 kuukautta ja aikamoisen epäluotettavalta paskalta tuntuu. Kaukosäädin ei toimi kunnolla, saa yrittää eri kulmista vaikka paristot ihan uudet.Lisäksi todella usein kuva "pätkii" ja ruutuun tulee teksti " ei signaalia"...vaikka kaikki johdot taatusti kunnolla kiinni.

Muilla käynyt samaa ?

Ja suurimpana ongelmana: EPG ei toimi kunnolla...vähän aikaa sitten tuli welhon tms kautta joku päivitys ja epg meni ihan sekaisin. soitto finnsat:in kalliiseen palvelunumeroon (miksi prkl sähköpostitse ei voi enää ilmaiseksi lähettää kyssäreitä...ja kehtaavat vielä mainostaa että pidämme poikkeuksellisen hyvää huolta asiakastyytyväisyydestä...).

Tehdasasetuksien palautus sai epg:n toimimaan jälleen jotenkin, muttei kaikilla kanavilla eikä kaikki näy muutenkaan läheskään aina oikein. ohjelma-ajat epänormaalin pitkiä (saattaa nauhoittaa jotain epg:n kautta tallennettua ohjelmaa, jonka kesto 2 tuntia, 8 Tuntia !!!

Soitettu sinne finnsat:ille nyt joulukuussa 2011 ja laitteessa on kuulemma uusin ohjelmistoversio ( 1.02.0A )

edellinen finnsat hajosi ja saimme tämän ikäänkuin tilalle...ja sama paska jatkuu.

mikä tässä merkissä mättää...? vai onko mulla vaan huono tuuri ja maanantaikappaleita...?!?

42

7961

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • olevan...?

      http://217.30.188.16/forums/showthread.php?t=74621&page=3 on keskusteltu asiasta ja ongelmia tuntuu olevan muillakin. HD-kanavat tallentuvat heikosti, ja EPG:ssä on omat ongelmansa. Onko kaapeliverkossa tehdyt kanavamuutokset päivittyneet automaattisesti? Jos automaattinen kanavanumeroiden päivitys ei ole toiminut, niin tallennuksiin voi tulla sekoiluja (EPG ja kanavanumerot eivät ole synkassa?). Welhon kaapeliverkossa on EPG:t usein vajaita tai ne puuttuvat joiltakin kanavilta kokonaan.

    • todella pettynyt

      Samaa mieltä! PASKA vehje! Olin ostavinani hyvän ja KALLIIN laitteen, ja tämä on täysi susi. Äänittää miten sattuu ja usein tuota ei signaalia juttua.
      Mitähän kuluttajansuoja sanoo tästä- onkohan oikeus palauttaa tämmöinen epäkelpo vehje!!!

      • epäluotettava peli

        Kyllä on hankala ja epäluotettava laite!!!! Meillä on perheessä aina yhtäaikaa 5 digiboxia ja tämä on kyllä toiminut huonoiten. Turhan usein kanava ei näy. Nauhoituksessa myös ongelmia. ÄLÄ IHMEESSÄ OSTA 'KOTIMAISTA'


      • Merkkiä vaihtanut

        Juu ei muuta kun kauppaan vaan takas - niin tein minäkin aikani tuskailtua,
        kun ei kanavat näy ja tallennukset toimi eikä asiakaspalvelukaan!!!


    • Vituttaaaaa

      Täysin samat ongelmat kuukauden vanhassa laitteessa, tosin nyt ei näy enää mitään muuta kuin tuo teksti "ei signaalia". Kauppaan Giganttiin lähtee tämäkin takaisin.

    • KalleAlvari

      Samaa virttä täälläkin veisataan.
      Minulla meni äänet.
      Eikä mikään auta,
      Ei piuhojen vaihdot eikä tehdas asetusten palautus.
      Kaatopaikallekko koko laite?

    • Neitsytlinna

      Samma Här
      Vuosi sitten ostettu ja Ei signaalia sekä HD-kanavan tallennus saa muut kanavat pimeiksi ja tallennus katoaa... Aivan P'stä

    • Ismo82

      Aivan surkea kapistus. En suosittele. "Toimi" mulla takuuajan, vaikkakin kerran jouduin huollossa takuuaikanakin käyttämään. Takuun loputtua katosi kanavat ja boksi löysi vain kanavista rippeitä. Huollossa ei oltu lainkaan kiinnostuttu kun kuulivat takuu ajan menneen umpeen, eivätkä vastanneet sähköpostiini mitään vaikka tiedustelin kannattaako kone tuoda huoltoon. En koske Finnsatin koneisiin edes pitkällä tikulla. SURKEA! (PS. tehdasasetukset ja päivitykset tai kovalevyn korjaukset eivät auttaneet)

      • Myyjän ja maahantuojan vastuu ei lopu takuun loppumiseen.


    • vihainen-90

      jees mullakaan ei epg toimi. sääli että ostin kyseisen laitteen lahden mustasta pörssistä joka lopetti toimintansa viimevuoden puolella =)

    • tallentaja

      Hienosti toimi kaksi päivää,tänään kuva mosaiikkia.Syy saattaa olla digitan heikossa lähetystehossa,nämä uudet laitteet vaativat paljon vahvemman signaalin,ja ongelma-alueita taitaa olla melko paljon.sääkin vielä pahentaa ongelmaa.mulla kyllä finnsatin perusmalli toiminut moitteettomasti useita vuosia.

    • Juuso L.

      MInulla tallennus välillä toimii ok, mutta välillä on tallentanut vain esim. 15 min tunnin ohjelmasta.
      Finnsat'in tukeen voi olla yhteydessä sähköpostitse, sieltä vastataan noin vuorokauden viiveellä. Ohje on aina sama; päivitä uusimpaan versioon, kaksi kertaa on näin vastattu kolmen kk:n aikana.
      Ihmettelen, että laitteen tallennus ei toimi kuin 3kk ja taas pitää päivittää, että tallennus toimisi.
      Luottamus laitetta kohtaan murenee.

      • OPH

        Mulla marraskuussa 2011 ostettu FST03PVR. EPG pätkii toisinaan. Suurin ongelma on signaalin häipyminen. Kun laitteen laittaa päälle, kuva pätkii ja katoaa. Löysin ongelmaan ratkaisun: Vaikka asetukset näyttää että aktiiviantenni ei ole päällä, syöttää se silti jännitettä antenniin. Asetuksista aktiiviantenni päälle ja pois niin taas on kuva siihen asti kunnes laite sammutetaan. Sitten vaan sama asetus uudestaan päälle ja pois.
        Olen ollut yhteydessä huoltoon ja sieltä tarjottiin ratkaisuksi galvaanista erotinta antenniverkkoon. Varmasti se saattaa ongelman poistaa, mutta ei se ole silti ratkaisu. Kyllä laitteessa on vikaa jos aktiiviantenni kytkeytyy aina päälle kun sen käynnistää.
        Aikas velikultia siellä "ASIAKASPALVELUSSA"


    • Moriensta! tietääkös joku millä saisin nollattua fhd5000c salasanan? olen unohtanu sen kun niin harvoin tarvinnaa sitä. :(

      • Tehdasasetus peliin?

        Oletko kokeillut tehdasasetusten palautusta (tai ensiasennus?)??


    • sti67

      Kokeilisin mutta, tehdasasetukset vaatii salasanan. :/

    • hanski19761

      salasana on 0000

      • hanski19761

        On kyllä niin paska laite. Mulla ongelma on siinä, että vähän väliä tulee "ei signaalia" ja silloin tyhjentää kaikki tallennukseen laitetut ja tallettamassa olevat ohjelmat. Eli vaikka virrat palaa itsestään, niin kaikki tallennusmuisti on tyhjentynyt. Vika on varmaan elisan kaapeliyhteydessä, mutta ei edellinen handan-digipoksi ollut moksiskaan kun kaapeliyhteys pätki (tietokoneella messenger kaatuu n. tunnin välein, joka johtuu siitä että kaapelinetti pätkii).


    • epic fail

      lisäisin tähän vielä että manuaali on täysin väärin suomennettu, epg:ssä ei saa listattua ohjelmia kunnolla vaan joutuu selaamaan ohjelma kerrallaan pitkälle jos haluaa nauhoittaa esimerkiksi viikon päästä jonkun lähetyksen. Kaukosäädin ei myöskään tunnu tottelevan mitään vaikka paristot on uudet. hyvä suomi

      • ...

        Volume-nappulaa ylös/alas ja EPG vaihtaa päiviä eteenpäin/taaksepäin.


    • sarik 3

      Osaako joku neuvoa miten saan tallenteista otsikon poistettua. Nauhoitin ohjelman joka ei onnistunut en tiedä miksi,vaikka näyttää että on onniustunut?Kun sitten yritän poistaa otsikon niin ei lähde millään pois.Laite on kaapeliverkkoon ja kuukauden vanha.Mistä tämmöinen voi johtua?

      • 1+2

        "Osaako joku neuvoa miten saan tallenteista otsikon poistettua."

        En ole koskaan nähnyt digiboksia, jossa tuo olisi mahdollista. Mitä hyötyä siitä sitä paitsi olisi? Pelkkä tallenteen otsikon poistaminen tuntuu oudolta ajatukselta. Poista koko tallenne!


      • sarik 3
        1+2 kirjoitti:

        "Osaako joku neuvoa miten saan tallenteista otsikon poistettua."

        En ole koskaan nähnyt digiboksia, jossa tuo olisi mahdollista. Mitä hyötyä siitä sitä paitsi olisi? Pelkkä tallenteen otsikon poistaminen tuntuu oudolta ajatukselta. Poista koko tallenne!

        Tarkoitin tallennetta. Ei lähde millään pois ei edes otsikkoa vaihtamalla. Ei auta vaikka suljen kokonaan aina vaan killii siellä.


    • Joskus on hankalaa..

      sarik 3: Onhan digiboksissa lyhyt loop-kaapeli paikallaan LOOP OUT => LOOP IN -liitinten välillä, jolloin tulee myös digiboksin toinen viritin käyttöön. Joillakin bokseilla tallennus epäonnistuu, jos LOOP-kaapeli puuttuu ja kesken tallennuksen vaihdetaan kanavaa.

      Ilmeisesti yrität poistaa tämän viallisen tiedoston? Kokeile, pystytkö edes vaihtamaan sen nimeä? Jotenkin siihen tiedostoon on päästävä käsiksi, ennen kuin sen saa poistettua. Luulisi boksin huomauttavan, jos se on lukittu -tilassa?

      • sarik 3

        En tiedä tästä Loop kaapelista. Poika asensi ja on nyt matkoilla.Ei onnistu nimeä vaihtamalla.Boksi ei huomauttele että olisi lukittu. Muut nauhoitukset ovat onnistuneet ja olen saanut ne poistettua.


    • pettynyt3

      Meillä aivan samoj ongelmia. Aivan älytön laite. Rahat mennyt täysin hukkaan.
      Nyt on viikon ajan "tallentanut" kansioita ihme nimillä joita ei voi avata tai poistaa.

    • Saako sitä ärsyttävää toimintoa pois joka ilmoittaa uusista kanavista? Ainoa keino on hakea kanavat uudestaan ja suosikit häviää samalla. Ärsyttää. Nyt hajosi kaukosäädin, aivan mykkä, alle 2v vanha laite. Muuten toiminut yllättävän hyvin.

      • Korjataan tota ikää. Alle vuoden vanha eli takuuseen menee. Ei kai tässä laitteessä ole topfieldin sisuskaluja? Mulla oli kaksi samanmallista tallentavaa topperia ja molmmat oli takuuhuollossa ja toinen niistä hajosi aika pian takuu ajan jälkeen. Totesin että pysytään topfieldista erossa. Toivotaan etten lyönyt kättäni p**kaan!


    • finnkakka

      Älkää ikinä ostako Finnsatin digiboksia, itsellä fsh05pvr, toimi pari viikkoa jonka jälkeen kaksi kertaa huollossa ja aina rikkinäisenä takaisin. Ei tallenna eikä löydä kiintolevyä edes ylläpidosta. Molemmilla kerroilla muka vaihdettu kiintolevy, kerran virtalähde sekä kaukosäädin.Eivät ole huollossa varmaan tehneet mitään!!!!

    • Signaali paremmaksi

      Mulla on uusi finnsatin FST03PVR antenniverkon digiboksi. Ihmettelin miksi laite toimi moitteetta kun oli 2 x 1,5m 1m antennijohto liitetty peräkkäin mutta ei uudella Clas Ohlsonin 10m antennijohdolla eikä Prisman 5m sinisellä "pro" antennijohdolla. Niinpä päätin sitten kytkeä Prisman 5m johdon tohon 2x1,5m 1m yhdistelmään ja TOIMII.

      Toi yhdistelmä oli liian lyhyt, siksi tarvitsin uuden antennijohdon. Ylen 1 ja 2 näyttää vihreää signaalivoimakkuutta (menu / ylläpito / palveluntiedot) mutta esim. maikkari ja nelonen punaista / oranssia, näin Espoossa. Mulla toi aktiiviantenni päälle ja pois ei auttanut.

      Mutta jos on takuuta jäljellä niin riittävän vihaisena takaisin kauppaan vaatimaan boksia, joka toimii ilman viritelmiä :-)

    • sunfit

      Tietääkö kukaan saako tässä mallissa "määrättyä" että laite sulkeutuu (siis virrat pois) kun tallennus on päättynyt? Vanhassa Kaonissani laite kysyi tallennuksen päättyessä suljetaanko virta ja jos ei vastannut mithän, boxi kytkeytyi päältä parin minuutin kuluttua. Ohjeista en löytänyt, ajattelin vaan et jos olis joku kikkakolmonen...tällä hetkellähän jos vaikka jättää laitteen yöllä tallentamaan ohjelmaa ja painuu pehkuihin niin iloisesti on virrat päällä aamulla. Ei ny sinänsä haittaa mut jos joku tietää niin bueno!

      Muuten toiminut suht ok, paitsi toi jonkun jo aiemmin mainitsema epg-ominaisuus eli että ei saa listassa siirryttyä vaikka viikon eteenpäin muuten kuin selaamalla, se on aika kehnoo. Ja kaukkari tosiaan vaatii todella tarkan kohdistuksen ennen kuin toimii. Metka on myös ominaisuus et kortti pitää olla lukijassa, muuten herjaa joka kanavan vaihdossa kortin puuttumisesta - onneksi mulla on ylimääräinen (toimimaton) kortti, se rauhoittaa boxin =). Aikamoinen kiuas tuo finnsatti on, vaikka ilma kiertää hyvin eli laite on suht vapaassa tilassa niin etenkin vasen puoli laitteesta on todella kuuma, kauaa ei sormiaan siinä lepuuta - mutta ei tässä vuoden aikana ainakaan palamaan oo syttynyt...

      • sokkairtos

        Myin omani jo aikaa sitten ja hyvä kun pääsin eroon oli aika vikapesä koko laite mut muistaakseni siinä piti muuttaa joku tallennusaika asetus joka oli oletuksena jotain 24 tuntii, se piti laittaa vaikka viiteen minuuttiin niin sitten sulkee laite ittensä kun tallennus päättyy, siis viis minuuttii tallennuksen jälkeen.


    • Saa nähdä tätä...

      Minä ostin vanhan kunnon 6,5 v toimineen Toppyni :( tilalle Finnsat FSC03PVR:n.
      Laite on niin uusi, etten ole vielä huomannut pahempia vikoja. PAITSI surkeista surkein EPG! Olenko vaan niin tottunut Toppyn oppaaseen, että tuo tuntuu kummalliselta, vaikealta ja huonolta...lisäksi ohjelmien nimet tulevat harmaalla tekstillä, jossa on ikäänkuin varjo :( Toppyssä pystyi katselemaan - tai se ainakin oli se kuva - pientä kuvaakin samalla kun selasi opasta. Haluaisin myös päästä katsomaan HETI tietyn kanavan ohjelmalistaa, mutta en ole ainakaan vielä keksinyt miten, Miksei näissä voida ottaa mallia vanhojen laitteiden hyvistä puolista???

      Vai onko se vaan niin, että 6,5 v Toppyn tapaa vaikeuttaa tottumista toiseen...

    • kamaju1

      Mulla on uusi finnsatin FST05PVR hypridiboxi. On tosin nyt huollossa, koska kaikkia tallenteita se ei suostunut näyttämään. Käytössäni on antenniverkko, jossa Digitan signaali on 75%. On ollut huollossa jo yli 3 viikkoa, saas nähdä kuinka käy.

    • Finnshit

      Joo kyllä hermo menee!! Koskaan ei ole toiminut. Ekan kerran huoltoon parin viikon käytön jälkeen kun ei ottanut käskyjä säätimestä. tallennus ihan miten sattuu. n. kolme kertaa illassa joutuu boottaamaan, tänään sitten kun boottasi, nollasikin koko laitteen. Sinne meni kanavalistat ja tallennukset! Eniten harmittaa kun kaikki lastenohjelmat meni. Selitä siinä nyt 2 ja 4 vuotiaille, että "kun tää boksi on niin p###a"!

      • surkea Finnsat

        Kyllä, hermo menee. Meidän Finnsat FH05-HDR on ollut takuuhuollossa jo neljä viikkoa. Tämä huono valinta tehtiin Citymarketista Tampereella, en suosittele.
        Laite ja sen "takuuhuolto" on jopa surkeampi kuin tallentavalla KAONilla, jonka huolto kesti viikon.
        Päätelmä:
        ei enää digiboksia Citymarketista
        EI Finnsatia


    • FinnsatOminaisuudet

      Hiukan omia kokemuksia Finnsatin FSC03PVR boxista. Boxissa alkoi näitä ongelmia esiintymään käytännössä välittömästi.

      -Jos boxi on päällä liian kauan, niin se jumittuu niin pahasti jotta aina keino on vetää virtajohto irti ja kytkeä takaisin.
      -Jos boxi on stand-by tilassa liian kauan, niin se jumittuu niin pahasti jotta ainoa keino saada boxi heräämään on vetää virtajohto irti.
      -Signaalintaso heikkoa kanavilla, aivan kuin antennivahvistin olisi aivan täysin riittämätön, tämän vuoksi kuva pikselöityy usein.
      -Tallennukset jumittavat välistä, sekä niissä esiintyy pätkimistä. Kadottaa muutaman sekunnin mittaisia pätkiä tallenteista, joskus koko tallennuksen ajan.
      -Äänet katoavat välistä täysin esim. 5-10sekunnin ajaksi ja palaa sitten takaisin, ellei vaihda kanavaa ja palaa takaisin sille kanavalle jota katsoo.

    • EiFinnsatille

      Eipä ole laadukkaista nämä Finnsatin tuotteet:
      Ostin kesäkuussa 2011 Finnsat-digisovittimen FST05PVR. Heti alkuun, jo muutaman viikon sisällä laite nauhoitti tallennetuista ohjelmista vain muutaman sekunnin pätkän: toimitin laitteen huoltoon ja sain vastauksen, että laitteesta ei löydy mitään vikaa. Kuitenkin heti samaisen vuoden alkusyksystä sain huollosta ilmoituksen, että näihin ”pätkätallennuksiin” ongelmiin on tulossa ohjelmapäivitys eli laitteessa olikin vikaa toisin kuin huolto ensin ilmoitti. Muutaman kuukauden päästä eli lokakuussa 2011 (laite oli tuolloin neljä kuukautta vanha) lähetin Finnsatille sähköpostin, jossa valitin laitteen vikaa, jossa se ei nauhoita ajastettuja ohjelmia lainkaan. Tuolloinhan laite oli vielä selvästi takuun piirissä. Sain huollosta tiedon, että tulevan ohjelmapäivityksen pitäisi ratkaista myös tämän ongelman. Päivitys tuli jonkin ajan kuluttua ja asensin sen laitteeseen ja tein tehdasasetusten palautuksen Finnsatin huollosta saamien ohjeiden mukaisesti. Mutta laiteen vika ei poistunut tälläkään päivityksellä. Olen siis jo vuosia tuskaillut laitteen toimimattomuuden takia (siis vika on ollut laitteessa lähes uudesta saakka). Taas viime syksynä kysyin sähköpostitse Finnsatin huollosta, josko vikaan löytyisi jo ratkaisu. Nyt sain vastauksen Jere-nimiseltä henkilöltä, että vika on laitteen kovalevyssä, joka pitäisi vaihtaa. Epäilin tätä hänelle, mutta hän oli hyvin varma asiasta ja vakuutti, että vika korjaantuisi kovalevyn vaihdolla. Ostin laitteeseen uuden kovalevyn (hinta 65 euroa) ja vaihdoin sen ”Jereltä” saamien ohjeiden mukaan. Pettymykseni oli todella suuri, kun asensi laitteen takaisin käyttöpaikkaansa ja totesin vian olevan täysin samanlaisen kuin aiemminkin: laite nauhoittaa joskus aivan ok, mutta useimmiten ei nauhoita lainkaan. Lähetin tästä taas viestin heidän huoltoon ja vastaus oli tämä:

      ”Hei,
      Kurja juttu.
      Silloin on todettava etta laittessa on vika jonka pystyy korjaamaan vain tv radio huolto liikkeessä.
      Meidän huollossakin se onnistuu mutta siihen tulee posti kuluja ja viivästymistä joten suosittelen paikallista liikettä.
      Kannattaa kysyä myynti liikkeestä voisiko kiintolevyn palauttaa liikkeeseen kuittia vastaan.
      Ystävällisin terveisin,
      Jere
      Finnsat tuki”

      Siis nyt Finnsatin huolto jo myöntää, että laitteessa on vikaa, mutta ei suostu asiaa hoitamaan vaikka olen valittanut ja reklamoinut samaisesta viasta heille jo muutamaa kuukautta laitteen ostamisen jälkeen. Ja vika on ollut laitteessa koko tämän ajan eikä se ole miksikään korjaantunut heidän päivityksestään huolimatta.

      Lähetin heille sähköposti asiasta viimeksi 31.1.2017. Tähän en ole saanut vastausta:

      ”Siis Finnsat ei ota mitään vastuuta valmistamastaan epäkelvosta tuotteesta: tämä vika on ollut laitteessa lähes uudesta saakka kuten sähköpostin viestiketjun päivämääristä voi selkeästi lukea, olenhan valittanut tästä samaisesta viasta jo syksystä 2011 alkaen. Olen todella, todella pettynyt toimintatapaanne. Ja varmasti en saa kovalevyä palautettua, koska myyntipakkaus on avattu ja levyssä ei ole mitään vikaa. Ja olen hämmästynyt siitäkin, että annatte asiakkaallenne virheellisiä neuvoja eli että tuossa kovalevyssä olisi ollut vikaa ja tästäkään ette ota mitään vastuuta. Todellisuudessahan vika on ollut alunperinkin valmistamassanne laitteessa jo ainakin syksystä 2011 alkaen eli kohta tuotteen ostamisen jälkeen eli takuuaikana”.

    • renika

      Ei hyvää päivää. Sinä ostit laitteen vuonna -11 ja vielä vuonna -17 tappelet näiden ongelmien kanssa. Eikö olisi jo kannattanut ostaa uusi boxi näiden 6 vuoden aikana. Heh, taidat olla köyhä tai tyhmä tai köyhä ja tyhmä!

    • SatFinn
    • julipuli

      2 niitä on ja typerän kaupan tein kumpikin tilttaa jumettaa ym aina repimässä töpseliä seinästä eli paskoilla ei mitään tee ku ei ole peltoakaan.

    • Roska.mikä.roska

      Finsatia ei enää löydy ainakaan Helsingin kaupoista. Syy on selvä: ei toimi. Turkkilaista laatua.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      194
      4538
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      254
      2550
    3. 133
      1677
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1381
    5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      201
      1259
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      83
      1110
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1094
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      74
      1047
    9. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1041
    10. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1037
    Aihe