Kukkalaatikko mieheni 1

Hotellikukkanen

Tunsin hotellihuoneessa mieheni Markun kanssa otettujen juomien humaltavan vaikutuksen. Kiihkeän diskomusiikin rytmi sai minut kuumaksi. Kevyen polviin saakka yltävän kesämekon alla minulla ei ollut lainkaan alusvaatteita, ilta oli niihin liian kuuma ja tällainen asu puri paremmin miehiin. Oma mieheni oli jäänyt huoneeseen valmistelemaan omaa osaansa eli piiloutumaan vaatekomeroon. Meillä molemmilla oli varsin eriskummalliset fantasiat. Minä fantasioin ja nautin suunnattomasti rakastella täysin tuntemattomien miesten kanssa, kun taas mieheni oli intohimoinen tirkistelijä ja omalla tavallaan nautti vielä erityisesti siitä, kun joku rakasteli hänen omaa vaimoaan ja samalla hän itse joutui aisankannattajan rooliin. Makunsa kullakin. Harrastimme tätä aina silloin kun meillä oli mahdollisuutta matkojen yhteydessä. Parhaiten se kuitenkin onnistui hotellissa ja jos siellä oli naisten tanssit niin tulos oli täydellinen. Kumpikin saimme suunnatonta seksuaalista tyydytystä, mieheni lopulta siinä vaiheessa kun sai työntyä sisääni toisen miehen liukkaaksi tekemänä ja häpäisemänä, kuten mieheni asian ilmaisi.
Nyt olimme syntisessä Jyväkylän yössä ja kävelykadun kuumuus oli täyttänyt parketin ja minun mielen. Olin hakenut jo toisen kerran samaa komearaamista miestä, joten tällekään ei enää ollut epäselvää mikä oli minun pelin henki. Tunsin kuinka kiihottuneisuuteni valui säärtäni pitkin, mutta sitä ei voinut huomata tämän kuuman yön ja tanssin hektisyydessä . Olisin heti halunnut huoneeseen tämän hyvin ruskettuneen miehen leluksi ja otettavaksi, rosoiset huulet imemään nännejäni . Voimakkaat kädet puristivat ohuen kesämekon läpi pakaroitani ja rytmi sekoitti todellisuuden. Mies oli huomannut alusvaatteettomuuteni ja sormet hakeutuivat yhä syvemmälle pakaroihini. Tiesin että tänä kuumana yönä rakastelisimme intohimoisesti ja mieheni saisi katsella.
Puolen yön jälkeen kuiskasin miehelle huoneeni numeron; kymmenen minuuttia ja tule sitten. Tumman ruskea silmät kiilsivät kiimasta ja mies nyökkäsi ja minä kiirehdin hissiin. Huoneeseen päästyäni join pöydällä olevan siideri pullon loppuun ja kysyin onko valmista? Miehin vastasi kuin maan alta että on. ”Onko komea?” hän vielä kysyi. Vastasin että erityisen komea, ja iso penis. Vastauksena oli aavistuksen raollaan olevan kaapinoven raosta kuulunut vaimea murahdus.
Oveen koputettiin. Avasin sen ja astuin askeleen taaemmaksi. Käytävällä oli illan tanssittamani mies, mutta myös toinen hyvin saman oloinen kaveri jota en ollut nähnyt. ” Tämä kaverini on Pertti, niin ja minä olen Ana” mies esitteli kaverinsa ja itsenä. Kysyvään ilmeeseeni hän vastasi, että olin ollut niin kiimaisen ja halukkaan oloinen että oli pyytänyt kaverinsa mukaan että tyydytykseni olisi kaskin verroin suurempi. Nyökkäsin ja miehet tulivat sisälle. Ana ojensi minulle samppanja pullon. ”Illan emännälle”, hän sanoi ja
kaappasi minut syliinsä ja painoi voimakkaat huulensa huulilleni. Tunsin miehen shortsien läpi että hänen esileikit oli leikitty, kuten omani. Kahden ottavan miehen läsnäolo sai nesteeni valumaan valtoimenaan.

8

19505

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hotelli kukkanen

      Kevyesti kuin perhonen Ana nosti minut hotellin sängylle ja villieläimen raivolla suorastaan repi mekon minun yltä. Makasin alastomana sängyllä ainoastaan korkokengät jalassa miesten arvioiden katseiden alla. ” Ei hullumpi” Pertti arvioi ja kiersi sängyn toiselle puolelle. Hän tarttui ranteisiini ja veti kasvoni sängyn laidalle avaten samalla housujensa vyön ja pudottaen ne lattialle. Hänellä ei ollut niiden alla muita housuja joten puoliksi jähmettynyt elin pompahti kasvojeni eteen. Hetken mielessäni kävi kaapissa oleva mieheni ja siinä samassa Pertti veti kasvoni kiinni penikseen jonka koko alkoi olla melkoinen. Kuljetin kieltä terskan vartta pitkin.
      Samalla tunsin Anan sormien etsiintyvän sisääni. Kun Pertin penis liukui hellien mutta vaativien huulieni välissä laskin mielessäni vaginassani olevia sormia, kaksi, kolme. Sormet tekivät minusta kostean kirnun. Otin Pertin syvemmälle nieluuni ja tunsin neljännen sormen uppoavan helposti sisääni. Myös pepun reiällä leikki sormi, sitten toinen. Puristin Pertin kivekset kouraani ja tunsin toisenkin sormen pepussani. Sitten Anan viides sormi ahtautui vaginaani ja tunsin halkeavani. Kolmas sormi peppuun ja Pertin penis oli saavuttanut täyden kovuutensa. Jokaisella liikkeellä tunsin tukehtuvani. Pertti roikotti minua ilmassa käsistä ja Anan nyrkki kokonaisuudessaan painui sisääni. Huhotukseni kiihtyi ja ääneni muuttui vaikerrukseksi. Alakertani vavahteli tunnottomuuttaan, oliko se orgasmia vai voimakkaan nyrkin sisäisesti tekemää tunnottomuutta. Anan penis sykähteli aivan kuin valmistautuakseen purkautumaan.
      Samassa Anan liike pysähtyi ja hän perääntyi sängyn laidalla pudottaen minut vatsalleni sängylle. Ana katsoi kysyvästi Perttiä ja nosti sormen huulilleen. Vilkaisin takanani olevaa Perttiä jonka sormet olivat vielä sisälleni ja vaginani lihakset puristelivat jälkimainingeissa niitä. Hänkin oli kysyvän näköinen.
      Ana meni ovelle ja kurkisti ovisilmään. Sitten hän tuli takaisin sängyn viereen ja antoi katseensa kiertää huoneessa. Olimme kaikki hiiren hiljaa. Samassa kun huomasin mieheni partakoneen tv:n vieressä, Ana riuhatisi vaatekaapin oven auki. Yhdellä käden nykäisyllä hän repäisi mieheni rinnuksista lattialle. Kirkaisin. ”Mikäs saatanan hiiri täältä naisen kaapista löytyi?” Ana kirosi ja nosti Markun seisomaan. Pertti tarttui mieheni käsiin ja taivutti ne selän taakse kuin poliisisarjassa.
      ”Antakaa kun selitän” vaikersin, mutta Ana karjaisi ”Turpa kiinni huora!”
      ” Vai kukkalaatikko miehiä ja tirkistelijä sellainen” Pertti naurahti.
      ”Heitetäänkö pihalle?” Ana kysyi. ”Ei kun annetaan sitä mitä haluaa” Pertti murahti. Ana haki kylppäristä aamutakkien vyöt, siirsi seinän vieressä olevan matalan ja kapean pöytätason keskelle lattiaa.”Huora siihen selälleen” Tottelin mukisematta kun näin Markun kasvoilla tuskan Pertin vääntäessä kättä voimalla.
      Värähdin viileän puupinnan koskettaessa selkääni kun laskeuduin tasolle. Ana veti minua jaloista sen verran että alapääni jäi pöydän reunalle. Sitten hän sitoi käteni tason jalkoihin. Pääni roikkui sen reunan yli. Omista housuistaan ottaman vyön hän kiristi vatsani kohdalta tason ympäri ja veti nilkoista aamutakin vyöllä taaksepäin kiinni pöydän jalkoihin. Olin avuton ja otettavissa ja se lisäsi kiihottumistani entisestään. Tällaista en ollut kokenut edes villeimmissä fantasioissani. Ana penkoi kaapista mieheni vyön ja irrotti seinästä tietokoneen johdon. Mielessäni kävi, että he sitovat Markun tuoliin ja hän joutuu katsomaan kun he ottavat minut tässä tasolla.
      ”Mieshuora tähän päälle” Ana komensi. Pertti talutti uikuttavaa miestäni jalkopäähän. ”Ei kun toisin päin”

      • Hotelli kukkanen

        Ana laski mieheni housut ja repi alkkarit yhdellä riuhtaisulla. Mieheni penis oli seisokissa mutta mitättömän kokoinen Anan ja Pertin elinten rinnalla. ”Tuhkamuna” Ana naurahti ja puristi Markun kiveksistä niin että tämä parkaisi. Mieleeni ei tullut huutaa apuakaan sillä oli tilanteesta äärimmäisen kiihottunut ja tunsin että pääsimme tänä yönä kokemaan jotain ainutlaatuista.
        Alastomaksi riisuttu Markku talutettiin pääni yläpuolelle. Pertti kiristi otettaan ja painoi Markun päälleni niin että kivekset roikkuivat kasvojeni yläpuolella ja kasvot olivat häpykarvoitukseni kohdalla. Ana sitoi Markun kädet johdolla tason alla tiukasti yhteen. Pertti painalsi Markun polvitaipeista nyrkillä ja tämä putosi painollaan minun päälleni. Mitättömäksi kutistunut penis roikkui kasvoillani. Hamuilin sitä suuhuni mutta Pertti esti sen.
        Meidät oli sidottu yhdeksi nipuksi. ”Nyt alkaa sellainen hupi jossa kaikki saavat jotain” Ana nauroi. Näin kuinka Pertti kaivoi minun suihkulaukkua ja löysi sieltä käsirasvan. Hän kaivoi sen koko sisällön ja tuli minun kasvojeni luo. ”Arvaa huora mihin tätä tarvitaan? Sinä olet jo liukas, mutta miehesi ei. Onko häntä pantu koskaan?” kauhistuin ja puistelin päästäni. Niin teki myös Markku. Tiesin että tavallaan hän oli jonkinlainen homofobia. Pertti levitti purkin sisällön Markun pakaroiden väliin. Mieheni rimpuili kauhuissaan toisen miehen työnnellessä sormea hänen neitseelliseen pyllyreikään.
        Samaan aikaan kun katsoin tätä uskomatonta, näytelmää tunsin Anan sormet vaginassa. Markku joutui katsomaan aitiopaikalta kuinka minua naitaisiin ja samalla tuntemaan itse mitä miehen penis tuntuu omassa suolessa. Ana väänsi sääreni erilleen ja tunsin kuinka suuri penis työntyi sisääni. Hamusin Markun velton peniksen suuhuni kun samalla Pertti tarttui pakaroihin ja hänen suunnattoman suureksi paisunut penis lähestyi mieheni pyllynreikään. Kun penis alkoi työntyä neitseelliseen anukseen, mieheni penis alkoi jäykistyä vaikka hän ulisi kivusta jota neitsyyden menetys aiheutti. Anan penis liikkui sisälläni voimakkaasti ja määrätietoisesti. Olin niin kiihottunut että orgasmit vyöryivät välittömästi kehossani. Kouristelin nautinnosta kun Anan penis teki voimalla sisällä miehen työtä. Markku taas rimpuili ja riuhtoutui Pertin voimakkaiden ja tuskallisten työntöjen tahdissa. Pertin kivekset heilahtelivat silmieni yläpuolella ja näin kun Markun anuksesta pursui ruskehtavaa käsivoidevaahtoa. Markun orgasmi tuli suuhuni ja kasvoilleni melkein välittömästi. Spermaa valui pitkin kasvojani ja silmiäni.
        Myrskyä kesti useita kymmeniä minuutteja. Olin sekaisin tilanteesta, tunteesta ja sen nautinnollisesta huumasta. Ana voihkaisi, että häneltä tulee. Hän perääntyi sisältäni ja kuulin Markun voihkimisen ja Ei huutojen muuttuvan muminaksi. Arvasin, että hän oli joutunut ottamaan Anan purkautuvan peniksen suuhunsa. Pertti perääntyi Markun sisältä ja ohjasi elimensä minun suuhun. Imin silmät kiinni kiihkeässä kiimassa tuota mieheni sisällä ollutta penistä joka paisui entisestään ja alkoi purkautua voimalla. Samalla Pertti survoi rasvattua nyrkkiään Markun pyllyaukosta sisään ja toisella kädellä piti minua niskatukasta tiukassa otteessa. Nieluni täyttyi laukeavan miehen mehuista ja Anan karjumisesta tiesin Markun kokevan samaa. Meidät molemmat oli otettu yhtä aikaa ja samalla tavalla. Olimme huora-aviopari. Kahden raavaan miehen leikkikaluja ja sen saimme vielä tuntea sinä kuumana yönä useasti!


      • Haluaa jatkoa...
        Hotelli kukkanen kirjoitti:

        Ana laski mieheni housut ja repi alkkarit yhdellä riuhtaisulla. Mieheni penis oli seisokissa mutta mitättömän kokoinen Anan ja Pertin elinten rinnalla. ”Tuhkamuna” Ana naurahti ja puristi Markun kiveksistä niin että tämä parkaisi. Mieleeni ei tullut huutaa apuakaan sillä oli tilanteesta äärimmäisen kiihottunut ja tunsin että pääsimme tänä yönä kokemaan jotain ainutlaatuista.
        Alastomaksi riisuttu Markku talutettiin pääni yläpuolelle. Pertti kiristi otettaan ja painoi Markun päälleni niin että kivekset roikkuivat kasvojeni yläpuolella ja kasvot olivat häpykarvoitukseni kohdalla. Ana sitoi Markun kädet johdolla tason alla tiukasti yhteen. Pertti painalsi Markun polvitaipeista nyrkillä ja tämä putosi painollaan minun päälleni. Mitättömäksi kutistunut penis roikkui kasvoillani. Hamuilin sitä suuhuni mutta Pertti esti sen.
        Meidät oli sidottu yhdeksi nipuksi. ”Nyt alkaa sellainen hupi jossa kaikki saavat jotain” Ana nauroi. Näin kuinka Pertti kaivoi minun suihkulaukkua ja löysi sieltä käsirasvan. Hän kaivoi sen koko sisällön ja tuli minun kasvojeni luo. ”Arvaa huora mihin tätä tarvitaan? Sinä olet jo liukas, mutta miehesi ei. Onko häntä pantu koskaan?” kauhistuin ja puistelin päästäni. Niin teki myös Markku. Tiesin että tavallaan hän oli jonkinlainen homofobia. Pertti levitti purkin sisällön Markun pakaroiden väliin. Mieheni rimpuili kauhuissaan toisen miehen työnnellessä sormea hänen neitseelliseen pyllyreikään.
        Samaan aikaan kun katsoin tätä uskomatonta, näytelmää tunsin Anan sormet vaginassa. Markku joutui katsomaan aitiopaikalta kuinka minua naitaisiin ja samalla tuntemaan itse mitä miehen penis tuntuu omassa suolessa. Ana väänsi sääreni erilleen ja tunsin kuinka suuri penis työntyi sisääni. Hamusin Markun velton peniksen suuhuni kun samalla Pertti tarttui pakaroihin ja hänen suunnattoman suureksi paisunut penis lähestyi mieheni pyllynreikään. Kun penis alkoi työntyä neitseelliseen anukseen, mieheni penis alkoi jäykistyä vaikka hän ulisi kivusta jota neitsyyden menetys aiheutti. Anan penis liikkui sisälläni voimakkaasti ja määrätietoisesti. Olin niin kiihottunut että orgasmit vyöryivät välittömästi kehossani. Kouristelin nautinnosta kun Anan penis teki voimalla sisällä miehen työtä. Markku taas rimpuili ja riuhtoutui Pertin voimakkaiden ja tuskallisten työntöjen tahdissa. Pertin kivekset heilahtelivat silmieni yläpuolella ja näin kun Markun anuksesta pursui ruskehtavaa käsivoidevaahtoa. Markun orgasmi tuli suuhuni ja kasvoilleni melkein välittömästi. Spermaa valui pitkin kasvojani ja silmiäni.
        Myrskyä kesti useita kymmeniä minuutteja. Olin sekaisin tilanteesta, tunteesta ja sen nautinnollisesta huumasta. Ana voihkaisi, että häneltä tulee. Hän perääntyi sisältäni ja kuulin Markun voihkimisen ja Ei huutojen muuttuvan muminaksi. Arvasin, että hän oli joutunut ottamaan Anan purkautuvan peniksen suuhunsa. Pertti perääntyi Markun sisältä ja ohjasi elimensä minun suuhun. Imin silmät kiinni kiihkeässä kiimassa tuota mieheni sisällä ollutta penistä joka paisui entisestään ja alkoi purkautua voimalla. Samalla Pertti survoi rasvattua nyrkkiään Markun pyllyaukosta sisään ja toisella kädellä piti minua niskatukasta tiukassa otteessa. Nieluni täyttyi laukeavan miehen mehuista ja Anan karjumisesta tiesin Markun kokevan samaa. Meidät molemmat oli otettu yhtä aikaa ja samalla tavalla. Olimme huora-aviopari. Kahden raavaan miehen leikkikaluja ja sen saimme vielä tuntea sinä kuumana yönä useasti!

        älyttömän kiihottava tarina...

        Kiitoksia ;)

        Samaistuin vuoronperään/vuorotellen sekä mieheesi että "hyväksikäyttäjiinne", taidan olla ihan outo...

        Josko tämä olisi vielä ihan tottakin niin aina vain parempi =)

        Jos vain mahdollista niin olisi erittäin kiva lukea jatkoa...


      • jade4252
        Hotelli kukkanen kirjoitti:

        Ana laski mieheni housut ja repi alkkarit yhdellä riuhtaisulla. Mieheni penis oli seisokissa mutta mitättömän kokoinen Anan ja Pertin elinten rinnalla. ”Tuhkamuna” Ana naurahti ja puristi Markun kiveksistä niin että tämä parkaisi. Mieleeni ei tullut huutaa apuakaan sillä oli tilanteesta äärimmäisen kiihottunut ja tunsin että pääsimme tänä yönä kokemaan jotain ainutlaatuista.
        Alastomaksi riisuttu Markku talutettiin pääni yläpuolelle. Pertti kiristi otettaan ja painoi Markun päälleni niin että kivekset roikkuivat kasvojeni yläpuolella ja kasvot olivat häpykarvoitukseni kohdalla. Ana sitoi Markun kädet johdolla tason alla tiukasti yhteen. Pertti painalsi Markun polvitaipeista nyrkillä ja tämä putosi painollaan minun päälleni. Mitättömäksi kutistunut penis roikkui kasvoillani. Hamuilin sitä suuhuni mutta Pertti esti sen.
        Meidät oli sidottu yhdeksi nipuksi. ”Nyt alkaa sellainen hupi jossa kaikki saavat jotain” Ana nauroi. Näin kuinka Pertti kaivoi minun suihkulaukkua ja löysi sieltä käsirasvan. Hän kaivoi sen koko sisällön ja tuli minun kasvojeni luo. ”Arvaa huora mihin tätä tarvitaan? Sinä olet jo liukas, mutta miehesi ei. Onko häntä pantu koskaan?” kauhistuin ja puistelin päästäni. Niin teki myös Markku. Tiesin että tavallaan hän oli jonkinlainen homofobia. Pertti levitti purkin sisällön Markun pakaroiden väliin. Mieheni rimpuili kauhuissaan toisen miehen työnnellessä sormea hänen neitseelliseen pyllyreikään.
        Samaan aikaan kun katsoin tätä uskomatonta, näytelmää tunsin Anan sormet vaginassa. Markku joutui katsomaan aitiopaikalta kuinka minua naitaisiin ja samalla tuntemaan itse mitä miehen penis tuntuu omassa suolessa. Ana väänsi sääreni erilleen ja tunsin kuinka suuri penis työntyi sisääni. Hamusin Markun velton peniksen suuhuni kun samalla Pertti tarttui pakaroihin ja hänen suunnattoman suureksi paisunut penis lähestyi mieheni pyllynreikään. Kun penis alkoi työntyä neitseelliseen anukseen, mieheni penis alkoi jäykistyä vaikka hän ulisi kivusta jota neitsyyden menetys aiheutti. Anan penis liikkui sisälläni voimakkaasti ja määrätietoisesti. Olin niin kiihottunut että orgasmit vyöryivät välittömästi kehossani. Kouristelin nautinnosta kun Anan penis teki voimalla sisällä miehen työtä. Markku taas rimpuili ja riuhtoutui Pertin voimakkaiden ja tuskallisten työntöjen tahdissa. Pertin kivekset heilahtelivat silmieni yläpuolella ja näin kun Markun anuksesta pursui ruskehtavaa käsivoidevaahtoa. Markun orgasmi tuli suuhuni ja kasvoilleni melkein välittömästi. Spermaa valui pitkin kasvojani ja silmiäni.
        Myrskyä kesti useita kymmeniä minuutteja. Olin sekaisin tilanteesta, tunteesta ja sen nautinnollisesta huumasta. Ana voihkaisi, että häneltä tulee. Hän perääntyi sisältäni ja kuulin Markun voihkimisen ja Ei huutojen muuttuvan muminaksi. Arvasin, että hän oli joutunut ottamaan Anan purkautuvan peniksen suuhunsa. Pertti perääntyi Markun sisältä ja ohjasi elimensä minun suuhun. Imin silmät kiinni kiihkeässä kiimassa tuota mieheni sisällä ollutta penistä joka paisui entisestään ja alkoi purkautua voimalla. Samalla Pertti survoi rasvattua nyrkkiään Markun pyllyaukosta sisään ja toisella kädellä piti minua niskatukasta tiukassa otteessa. Nieluni täyttyi laukeavan miehen mehuista ja Anan karjumisesta tiesin Markun kokevan samaa. Meidät molemmat oli otettu yhtä aikaa ja samalla tavalla. Olimme huora-aviopari. Kahden raavaan miehen leikkikaluja ja sen saimme vielä tuntea sinä kuumana yönä useasti!

        tarina/kokemuksen kuvaus...jatka tilannetta, tuo on älyttömän kiihottava tilanne, ja sitä vois muunnella/jatkaa vaikka kuinka...ehdottomasti tuota on jatkettava! Kielenkäyttö voisi mahdollisuuksien mukaan olla rivompaa


      • trio
        Hotelli kukkanen kirjoitti:

        Ana laski mieheni housut ja repi alkkarit yhdellä riuhtaisulla. Mieheni penis oli seisokissa mutta mitättömän kokoinen Anan ja Pertin elinten rinnalla. ”Tuhkamuna” Ana naurahti ja puristi Markun kiveksistä niin että tämä parkaisi. Mieleeni ei tullut huutaa apuakaan sillä oli tilanteesta äärimmäisen kiihottunut ja tunsin että pääsimme tänä yönä kokemaan jotain ainutlaatuista.
        Alastomaksi riisuttu Markku talutettiin pääni yläpuolelle. Pertti kiristi otettaan ja painoi Markun päälleni niin että kivekset roikkuivat kasvojeni yläpuolella ja kasvot olivat häpykarvoitukseni kohdalla. Ana sitoi Markun kädet johdolla tason alla tiukasti yhteen. Pertti painalsi Markun polvitaipeista nyrkillä ja tämä putosi painollaan minun päälleni. Mitättömäksi kutistunut penis roikkui kasvoillani. Hamuilin sitä suuhuni mutta Pertti esti sen.
        Meidät oli sidottu yhdeksi nipuksi. ”Nyt alkaa sellainen hupi jossa kaikki saavat jotain” Ana nauroi. Näin kuinka Pertti kaivoi minun suihkulaukkua ja löysi sieltä käsirasvan. Hän kaivoi sen koko sisällön ja tuli minun kasvojeni luo. ”Arvaa huora mihin tätä tarvitaan? Sinä olet jo liukas, mutta miehesi ei. Onko häntä pantu koskaan?” kauhistuin ja puistelin päästäni. Niin teki myös Markku. Tiesin että tavallaan hän oli jonkinlainen homofobia. Pertti levitti purkin sisällön Markun pakaroiden väliin. Mieheni rimpuili kauhuissaan toisen miehen työnnellessä sormea hänen neitseelliseen pyllyreikään.
        Samaan aikaan kun katsoin tätä uskomatonta, näytelmää tunsin Anan sormet vaginassa. Markku joutui katsomaan aitiopaikalta kuinka minua naitaisiin ja samalla tuntemaan itse mitä miehen penis tuntuu omassa suolessa. Ana väänsi sääreni erilleen ja tunsin kuinka suuri penis työntyi sisääni. Hamusin Markun velton peniksen suuhuni kun samalla Pertti tarttui pakaroihin ja hänen suunnattoman suureksi paisunut penis lähestyi mieheni pyllynreikään. Kun penis alkoi työntyä neitseelliseen anukseen, mieheni penis alkoi jäykistyä vaikka hän ulisi kivusta jota neitsyyden menetys aiheutti. Anan penis liikkui sisälläni voimakkaasti ja määrätietoisesti. Olin niin kiihottunut että orgasmit vyöryivät välittömästi kehossani. Kouristelin nautinnosta kun Anan penis teki voimalla sisällä miehen työtä. Markku taas rimpuili ja riuhtoutui Pertin voimakkaiden ja tuskallisten työntöjen tahdissa. Pertin kivekset heilahtelivat silmieni yläpuolella ja näin kun Markun anuksesta pursui ruskehtavaa käsivoidevaahtoa. Markun orgasmi tuli suuhuni ja kasvoilleni melkein välittömästi. Spermaa valui pitkin kasvojani ja silmiäni.
        Myrskyä kesti useita kymmeniä minuutteja. Olin sekaisin tilanteesta, tunteesta ja sen nautinnollisesta huumasta. Ana voihkaisi, että häneltä tulee. Hän perääntyi sisältäni ja kuulin Markun voihkimisen ja Ei huutojen muuttuvan muminaksi. Arvasin, että hän oli joutunut ottamaan Anan purkautuvan peniksen suuhunsa. Pertti perääntyi Markun sisältä ja ohjasi elimensä minun suuhun. Imin silmät kiinni kiihkeässä kiimassa tuota mieheni sisällä ollutta penistä joka paisui entisestään ja alkoi purkautua voimalla. Samalla Pertti survoi rasvattua nyrkkiään Markun pyllyaukosta sisään ja toisella kädellä piti minua niskatukasta tiukassa otteessa. Nieluni täyttyi laukeavan miehen mehuista ja Anan karjumisesta tiesin Markun kokevan samaa. Meidät molemmat oli otettu yhtä aikaa ja samalla tavalla. Olimme huora-aviopari. Kahden raavaan miehen leikkikaluja ja sen saimme vielä tuntea sinä kuumana yönä useasti!

        Hieno kiihoittava tarina jonkalaiseta myös me fantasioimme vaimoni kanssa.
        Olisi kiihoittavaa nähdän vaimo vieraan miehen naitavana samalla kun myös
        itse joutuisi nöyrtymään naitavaksi vaimon silmien edessä.
        Nuorenpa silloisen tyttökaverini kanssa olimme kosteassa illanvietossa
        kaverini luona ja kun oltiin pikkasen humalassa niin alkoi räsypokan pelaaminen.
        Olimme jo kaikki melkein alasti kun kaverini ehdotti,että vielä yksi peli ja
        huonoin joutuu alistumaan muiden tahtoon ja näinhän sovittiin.Tyttöystävän
        pikkareista oli jo jonkin aikaa näkynyt,että tilanne kiihoitti häntä ja kyllähän
        sen kaverinikin.Kortit jaettiin ja sain hyvän käden,kaikki ok.Ennen uusien
        korttien ottamista kaverini ilmoitti tekevänsä meille uudet paukut ja minä
        lähdin partsille kessulle.Paukut tuli ja kessut vedettyä ja peli jatkui.
        Viimeiset kortit vaihdettiin minä en saanut apuja,mutta kolmella akalla pitäisi
        olla voittajien joukossa.Yllätys yllätys kaveri vei voiton värillä ja tytsi otti hopeat
        kolmella kustaalla.Siitä alkoi sellainen myllerrys kun voittajat hetken supistuaan
        ilmoittivat haluavansa ensiksi sitoa minut,no enhän suostunut vaan kaverini
        oli vahvempi ja piti kiinni kun tytsy haki kylppäristä kylpytakin vyön ja sitoi käteni
        selkäni taakse ja oikein kunnolla.
        Siinä sitten avuttomana makasin sängyllä ja katselin kun he aloittivat kiihkeän
        suutelemisen ja toistensa hyväilyn.Hetken kuluttua kaverini halusi naida tytsyä
        takaa päin,mutta tytsypä saikin idean.Minut käännettiin seläleen ja tytsy nelinkontin päälleni pillu naaman kohdalle ja siitä näin kun kaverini kulli työntyi
        liti märkään pilluun.Oma kullini seisoi jo täysillä katsellessani tuota kiihoittavaa
        näkyä.Hetken päästä tytsy komensi minut nuolemaan pilluaan samalla kun
        kaverini kulli souti hänen pillussaan ja niin kiihoittunut olin,että tottelin kuuliaisesti.Välillä kaveri otti kullinsa pois pillusta ja nai minua suuhun.
        Minä nuolin ja imin,tytsy inisi ja vinkui ja kaverini nussi kuin viimeistä päivää.
        ja hetken päästä kaveri päästi oikein kunnon lastin pilluun ja tytsyni sai
        elämänsä orkun.Hetken huilattuaan tytsy kysyi haluaisiko minäkin ja kun
        kullini seisoi vielä niin että kipeää teki niin tietysi sanoin haluavani osani.
        Minut komennettiin mahalleni ja imemään kaverin kulli uudelleen kondikseen
        ja kohta se taas seisoi täysillä.Luulin jotta nyt tytsy haluaa kahta kullia kerralla
        vaan väärin luulin.Tytsy ilmoitti haluavansa nähdä minun saavan kullia peppuun.
        En arvannut lähteä mukaan ajatukseen ja koitin panna vastaan,makasin mahallani sängyllä ja puristi pakaroita yhteen minkä pystyin.Tytsy käski kaverin
        istumaan selkäni päälle ja haki farkuistani leveä nahka vyön jolla antoi ensin
        kymmenen kunnon iskua pakaroilleni malliksi kuinka käy tottelemattomalle.
        Iskut sattuivat aivan mielettömästi ja kun kymmen oli täynnä niin hän lupasi
        jatkaa niin kauan jotta alkaa perse nousemaan patjasta.Niinhän siinä kävi,että
        hetken päästä alistuin kohtalooni.Minä nelinkontin tytsyn kanssa 69:ssä
        nuolemaan nussittua spermaista pillua samalla kun kaverini nai minua perseeseen nyt vaan nainti tuntui kestävän ja kestävän.Aluksi kaverin kulli pepussani tuntui pahalta,mutta hetken päästä olo oli todella mahtava tytsyn
        pitäessä samalla huolta omasta kullistani ja lopulta kaverin lauetessa peppuuni sain myös itse tytsyni kanssa sellaisen orkun jotta meinas taju ja
        varpaan kynnet lähteä.Kotona myöhemmin naimme vielä kahdestaan ja puhuimme kokemuksestamme ja tytsy kertoi haaveilleensa aina vähän
        kinkymmästä touhusta välillä,hän myös tunnusti plaranneensa korttipakan
        ja sopineensa asiasta kaverini kanssa sillä aikaa kun olin tupakilla.
        Myöhemmin jatkoimme aina silloin tällöin kaverini kanssa näitä kimppa leikkejä
        ja aina minä olin se vähän alistettu osapuoli.


      • JIIIK
        Hotelli kukkanen kirjoitti:

        Ana laski mieheni housut ja repi alkkarit yhdellä riuhtaisulla. Mieheni penis oli seisokissa mutta mitättömän kokoinen Anan ja Pertin elinten rinnalla. ”Tuhkamuna” Ana naurahti ja puristi Markun kiveksistä niin että tämä parkaisi. Mieleeni ei tullut huutaa apuakaan sillä oli tilanteesta äärimmäisen kiihottunut ja tunsin että pääsimme tänä yönä kokemaan jotain ainutlaatuista.
        Alastomaksi riisuttu Markku talutettiin pääni yläpuolelle. Pertti kiristi otettaan ja painoi Markun päälleni niin että kivekset roikkuivat kasvojeni yläpuolella ja kasvot olivat häpykarvoitukseni kohdalla. Ana sitoi Markun kädet johdolla tason alla tiukasti yhteen. Pertti painalsi Markun polvitaipeista nyrkillä ja tämä putosi painollaan minun päälleni. Mitättömäksi kutistunut penis roikkui kasvoillani. Hamuilin sitä suuhuni mutta Pertti esti sen.
        Meidät oli sidottu yhdeksi nipuksi. ”Nyt alkaa sellainen hupi jossa kaikki saavat jotain” Ana nauroi. Näin kuinka Pertti kaivoi minun suihkulaukkua ja löysi sieltä käsirasvan. Hän kaivoi sen koko sisällön ja tuli minun kasvojeni luo. ”Arvaa huora mihin tätä tarvitaan? Sinä olet jo liukas, mutta miehesi ei. Onko häntä pantu koskaan?” kauhistuin ja puistelin päästäni. Niin teki myös Markku. Tiesin että tavallaan hän oli jonkinlainen homofobia. Pertti levitti purkin sisällön Markun pakaroiden väliin. Mieheni rimpuili kauhuissaan toisen miehen työnnellessä sormea hänen neitseelliseen pyllyreikään.
        Samaan aikaan kun katsoin tätä uskomatonta, näytelmää tunsin Anan sormet vaginassa. Markku joutui katsomaan aitiopaikalta kuinka minua naitaisiin ja samalla tuntemaan itse mitä miehen penis tuntuu omassa suolessa. Ana väänsi sääreni erilleen ja tunsin kuinka suuri penis työntyi sisääni. Hamusin Markun velton peniksen suuhuni kun samalla Pertti tarttui pakaroihin ja hänen suunnattoman suureksi paisunut penis lähestyi mieheni pyllynreikään. Kun penis alkoi työntyä neitseelliseen anukseen, mieheni penis alkoi jäykistyä vaikka hän ulisi kivusta jota neitsyyden menetys aiheutti. Anan penis liikkui sisälläni voimakkaasti ja määrätietoisesti. Olin niin kiihottunut että orgasmit vyöryivät välittömästi kehossani. Kouristelin nautinnosta kun Anan penis teki voimalla sisällä miehen työtä. Markku taas rimpuili ja riuhtoutui Pertin voimakkaiden ja tuskallisten työntöjen tahdissa. Pertin kivekset heilahtelivat silmieni yläpuolella ja näin kun Markun anuksesta pursui ruskehtavaa käsivoidevaahtoa. Markun orgasmi tuli suuhuni ja kasvoilleni melkein välittömästi. Spermaa valui pitkin kasvojani ja silmiäni.
        Myrskyä kesti useita kymmeniä minuutteja. Olin sekaisin tilanteesta, tunteesta ja sen nautinnollisesta huumasta. Ana voihkaisi, että häneltä tulee. Hän perääntyi sisältäni ja kuulin Markun voihkimisen ja Ei huutojen muuttuvan muminaksi. Arvasin, että hän oli joutunut ottamaan Anan purkautuvan peniksen suuhunsa. Pertti perääntyi Markun sisältä ja ohjasi elimensä minun suuhun. Imin silmät kiinni kiihkeässä kiimassa tuota mieheni sisällä ollutta penistä joka paisui entisestään ja alkoi purkautua voimalla. Samalla Pertti survoi rasvattua nyrkkiään Markun pyllyaukosta sisään ja toisella kädellä piti minua niskatukasta tiukassa otteessa. Nieluni täyttyi laukeavan miehen mehuista ja Anan karjumisesta tiesin Markun kokevan samaa. Meidät molemmat oli otettu yhtä aikaa ja samalla tavalla. Olimme huora-aviopari. Kahden raavaan miehen leikkikaluja ja sen saimme vielä tuntea sinä kuumana yönä useasti!

        Kiihoittava tarina,olisi hienoa saada kokea vaimon kanssa jotain vastaavaa


      • Huoh...
        JIIIK kirjoitti:

        Kiihoittava tarina,olisi hienoa saada kokea vaimon kanssa jotain vastaavaa

        Josko pääsette jotain tämän tapaista kokemaan niin kirjoitelkaahan ihmeessä kokemuksianne tänne sitten myöskin ;)

        Tai josko joku muu pariskunta olisi jotain tämän tapaista kokenut niin ei muuta kuin näppis laulamaan ja kokemuksianne jakamaan...


      • tuskan parkaisi
        Hotelli kukkanen kirjoitti:

        Ana laski mieheni housut ja repi alkkarit yhdellä riuhtaisulla. Mieheni penis oli seisokissa mutta mitättömän kokoinen Anan ja Pertin elinten rinnalla. ”Tuhkamuna” Ana naurahti ja puristi Markun kiveksistä niin että tämä parkaisi. Mieleeni ei tullut huutaa apuakaan sillä oli tilanteesta äärimmäisen kiihottunut ja tunsin että pääsimme tänä yönä kokemaan jotain ainutlaatuista.
        Alastomaksi riisuttu Markku talutettiin pääni yläpuolelle. Pertti kiristi otettaan ja painoi Markun päälleni niin että kivekset roikkuivat kasvojeni yläpuolella ja kasvot olivat häpykarvoitukseni kohdalla. Ana sitoi Markun kädet johdolla tason alla tiukasti yhteen. Pertti painalsi Markun polvitaipeista nyrkillä ja tämä putosi painollaan minun päälleni. Mitättömäksi kutistunut penis roikkui kasvoillani. Hamuilin sitä suuhuni mutta Pertti esti sen.
        Meidät oli sidottu yhdeksi nipuksi. ”Nyt alkaa sellainen hupi jossa kaikki saavat jotain” Ana nauroi. Näin kuinka Pertti kaivoi minun suihkulaukkua ja löysi sieltä käsirasvan. Hän kaivoi sen koko sisällön ja tuli minun kasvojeni luo. ”Arvaa huora mihin tätä tarvitaan? Sinä olet jo liukas, mutta miehesi ei. Onko häntä pantu koskaan?” kauhistuin ja puistelin päästäni. Niin teki myös Markku. Tiesin että tavallaan hän oli jonkinlainen homofobia. Pertti levitti purkin sisällön Markun pakaroiden väliin. Mieheni rimpuili kauhuissaan toisen miehen työnnellessä sormea hänen neitseelliseen pyllyreikään.
        Samaan aikaan kun katsoin tätä uskomatonta, näytelmää tunsin Anan sormet vaginassa. Markku joutui katsomaan aitiopaikalta kuinka minua naitaisiin ja samalla tuntemaan itse mitä miehen penis tuntuu omassa suolessa. Ana väänsi sääreni erilleen ja tunsin kuinka suuri penis työntyi sisääni. Hamusin Markun velton peniksen suuhuni kun samalla Pertti tarttui pakaroihin ja hänen suunnattoman suureksi paisunut penis lähestyi mieheni pyllynreikään. Kun penis alkoi työntyä neitseelliseen anukseen, mieheni penis alkoi jäykistyä vaikka hän ulisi kivusta jota neitsyyden menetys aiheutti. Anan penis liikkui sisälläni voimakkaasti ja määrätietoisesti. Olin niin kiihottunut että orgasmit vyöryivät välittömästi kehossani. Kouristelin nautinnosta kun Anan penis teki voimalla sisällä miehen työtä. Markku taas rimpuili ja riuhtoutui Pertin voimakkaiden ja tuskallisten työntöjen tahdissa. Pertin kivekset heilahtelivat silmieni yläpuolella ja näin kun Markun anuksesta pursui ruskehtavaa käsivoidevaahtoa. Markun orgasmi tuli suuhuni ja kasvoilleni melkein välittömästi. Spermaa valui pitkin kasvojani ja silmiäni.
        Myrskyä kesti useita kymmeniä minuutteja. Olin sekaisin tilanteesta, tunteesta ja sen nautinnollisesta huumasta. Ana voihkaisi, että häneltä tulee. Hän perääntyi sisältäni ja kuulin Markun voihkimisen ja Ei huutojen muuttuvan muminaksi. Arvasin, että hän oli joutunut ottamaan Anan purkautuvan peniksen suuhunsa. Pertti perääntyi Markun sisältä ja ohjasi elimensä minun suuhun. Imin silmät kiinni kiihkeässä kiimassa tuota mieheni sisällä ollutta penistä joka paisui entisestään ja alkoi purkautua voimalla. Samalla Pertti survoi rasvattua nyrkkiään Markun pyllyaukosta sisään ja toisella kädellä piti minua niskatukasta tiukassa otteessa. Nieluni täyttyi laukeavan miehen mehuista ja Anan karjumisesta tiesin Markun kokevan samaa. Meidät molemmat oli otettu yhtä aikaa ja samalla tavalla. Olimme huora-aviopari. Kahden raavaan miehen leikkikaluja ja sen saimme vielä tuntea sinä kuumana yönä useasti!

        Markun anuksesta pursui Pertin kivekset. Pertti painalsi Markun kivekset pyllyreikään. Markun anuksesta pompahti ruskea kukkanen. Vilkaisin neitseelliseen anukseen aitiopaikalta. Samaan aikaan Ana irrotti Pertin kivekset seinästä. Anan penis liikkui keskelle lattiaa useita kymmeniä minuutteja. ”Heitetäänkö Ana kiveksistä pihalle?”. Ana voihkaisi, että sormi pompahti hissiin. Jyväkylän yössä aisankannattajan ruskea penis kurkisti ovisilmään. Mielessäni kävi, että he sitovat Markun kiveksistä pääni yläpuolelle. Pertti roikotti terskan vartta raollaan olevan kaapinoven raosta. Samalla Pertti survoi suihkulaukkua omassa suolessa. Ana väänsi ruskettuneen, velton sisällön anuksesta voimalla pöydän reunalle. Yökkäsin ja tunsin tukehtuvani.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      140
      6083
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3685
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1955
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1939
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      25
      1758
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      76
      1619
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      16
      1532
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      14
      1435
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1428
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      27
      1345
    Aihe