Viva Palmanova?

hotelli harkinnassa

Hei!

Kirjoittakaa kokemuksia Viva Palmanovasta? Millainen hotelli? Sopiiko lapsiperheelle? All inclusive mahdollisuus näytti olevan, kannattaako ottaa? Saako juomia hakea itse hanoista (ns. juomasaarekkeet) vai vain tarjoilijalta?

Kiitos.

9

1798

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ollutjatykännyt

      hyvä on hotelli ja sopii lapsiperheille. palmanovasta taas paikkana varmaan kaikilla oma mielipide.
      all inclusive??? en ottais ehkä, puolihoito olisi järkevä.
      ketjua hotellista löytyy erisivuilta, mm tripadvisor, plaza.

    • taasmenossasinne

      Olimme viime vuonna siellä 2 kertaa lasten kanssa, iät 8v ja 10v. Voin suositella.

      Meillä oli puolihoito, näin tuli pakosti lähdettyä hotellilta lounasaikaan pois. Juomahanoja ei näkynyt eli ilmeisesti juomat pyydetään tarjoilijoilta.

    • Vallu 2

      Eiköhän tästä hotellista löydy kirjoituksia sinullekkin jos katsot ja viitsit kelata edellisiä kirjoituksia ja näet sen verran vaivaa.Mikä ihmeen juomasaareke toi mulle ainaskin täysin uusi asia.Vai pitäs olla saareke josta sais ryystää kaljaa mielin määrin päivän aikana ja lasten kanssa olet matkaan lähdössä.Kai siellä saarekkeessa on oma hana lapsille cocista hakea.Ei hullumpata sanon minä.

      • djqöwdjqö

        en minäkään juomasaarekkeita ymmärrä!!!! mutta ko hoteliissa olleena voin sanoa että siisti fiilis eikä siellä mitään örveltäjiä näy!


      • mä vaan

        ei tainnu alottaja puhua nyt oluthanoista saarekkeesta kysyessään. Meikä käsitti ainakin että kyse oli vaan siitä, saako juomaa itse hakea paikasta, missä hanat kuten esim. pitseeriassa?! Vallulla itellä taitaa olla oluset mielessä.


    • Mr. Mallorca

      Hyvä hotelli ja todella hieno allas alue! Tossa pari videota kyseisestä paikasta...

      http://www.youtube.com/user/SuperAtzon#p/a/u/0/CCYWMiKKpdM

      http://www.youtube.com/user/SuperAtzon#p/a/u/1/Not5UazBeyA

    • mr moonglow

      Viva Palmanovasta on jäänyt mieleen mahtava aamiaspöytä. Niin hyvää saa etsiä 5 tähden paikoista, eikä aina ole niissäkään. Hotelli oli ainakin ennen todella siisti. Pihalla on melkein joka ilta show, josta tulee meteliä. Ihan näkemisen arvoista touhua sinänsä. Meren ranta on sopivan matkan päässä. Sinen menee yksi oikopolku, jota moni ei huomaa. Mentiin hotellin pääovesta ulos ja yli kadun ja sitten on raput alas rantatielle.
      Minä en tilaisi all inclusivea. Ottaisin pelkän aamiaisen. Huoneissa on jääkaappi ja keittiösysteemit. Jotain välipalaa voi laittaa sielläkin ja lähellä on hyviä ravintoloita joka makuun. Miksi syödä lomalla joka kerta samassa paikassa???

    • En ota kantaa Viva Palmanovan all inclusiveen kun siitä ei minulla ole kokemuksia.

      Vastaan sen sijaan kysymykseen: "Miksi syödä lomalla joka kerta samassa paikassa???"

      Jos löydän lomallani hyvän ruokapaikan syön siinä useamman kerran. Tarjoilijat muistavat minut kun annan aina hyvän juomarahan => saan nopeaa ja hyvää palvelua. Matkustan yksin ja inhoan tilauksen ja laskun odottamista. Tiedän, että ruoka ja palvelu on hyvää => ei tule pettymyksiä. vaihtelua saa kun tilaa eri kerroilla erilaisia ruokia. Ruokalistat ovat aika lailla samanlaisia perusravintoloissa.
      Muutaman kerran toki kokeilen jotain muutakin.

      All inclusiven otan, jos sellainen on hotellissa tarjolla ja se on edullinen. Säästän rahaa vaikka yleensä kuljen myös hotellialueen ulkopuolella ja syön muutaman lounaan ja illallisen muualla. All inclusivessa ei tarvitse laskea huolellisesti onko lasku oikein... eikä varsinkaan tarvitse kinata laskusta henkilökunnan kanssa. Yleensä palaan hotellille päiväreissuilta sopivasti ennen illallisaikaa ja käyn suihkussa. Hotellialueella kulkiessani ei tarvitse kuljettaa lompakkoa mukana. Kertaakaan en ole pettynyt all inclusive -ilallisiin. Olen kaikkiruokainen, joten olen saanut, joka kerralla erilaisen illallisen. Buffet-ruokailussa näet mitä on tarjolla ja voit valita mieluisen annoksen. Normiravintoloissa tulee säännöllisesti ikäviä yllätyksiä... joskus toki positiivisiakaan. All inclusivessa tulee oluen sijaan aina välillä kokeiltua erilaisia drinkkejä.

      Siinä joitain syitä. :)

    • askjfhswköhss

      Miksi syödä lomalla joka kerta samassa paikassa??

      Minäkin syön usein hotellissa jos Espanjassa ollaan ja hoteliissa siisti ravintola buffet pöytineen. Saa syödä salaatteja , on useita lämminruokavaihtoehtoja joista valita, ihanat jälkiruuat ja varsin edullinen hinta.
      Ja kun vielä ilmastointi pelaa eikä tarvii jonotella niin mitäpä sitä lomalla muuta tarvitsee.
      Kokemusta on myös ravintoloissa syömisestä useammasta paikasta mutta kun alkaa ja laiskuus=mukavuudenhalu painaa ruokaa enemmän...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      129
      3267
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      109
      1311
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1285
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1096
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1061
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      14
      1056
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      979
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      976
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      944
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      46
      854
    Aihe