Afganistaniin tappamaan

fksdfkldhg

Älkää kyselkö miksi kysyn tällaista tai kommentteja tyyliin "Oletko hullu?" Mutta mikä on paras reitti päästä Afganistaniin oikeasti sotimaan ja tappamaan ihmisiä? Tiedän toki, ettei esim. rauhanturvaajien virkaan kuulu suoranaisesti mikään ihmisten tappaminen, mutta kysytään nyt kuitenkin.

3

620

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Manne Kalasnikov

   Ehdottaisin menemään ensin johonkin Afganistanin naapurivaltioon. Tämän jälkeen esim, lampaantalja tai vastaava niskaan ja rajan yli. Joku pässi saattaa tietenkin matkalla pökätä takaapäin, mutta on se varmaan sen arvoista. ( Ei itsellä kylläkään henk, koht, kokemusta). Taljan pois ottamisen jälkeen juokset vain mutkille ja kyllä se siitä.

   • Sitkeä sissi

    Paras reitti mennä Afganistaniin tappamaan on ottaa lento Pakistaniin, Islamabadiin. Lähtö Helsingistä ja välilaskut Frankfurtissa ja Abu Dhabissa, hinta 529 ekkeä, pelkkä menolento. Pakistan on ehdottomasti paras reitti, sillä Pakistanin tiedustelupalvelu pelaa ihan omaa peliään, eikä välttämättä katso karsaasti maahan saapuvia mujaheddiineja. Pakistanissa myös pärjää kohtuullisesti englannilla.

    Islamabadista otat bussin ja painelet sillä luoteeseen Afganistanin rajan tuntumaan Malakandin provinssiin. Jos pääset Sakhakotiin asti, niin hyvä. Voi olla, että Pakistanin armeija koittaa blokata pääsyä rajaseudulle, mutta väärennä itsellesi joku toimittajakortti ja ota kamera mukaan, toimittajana esiintyminen auttaa usein ja pelastaa pulasta. Rahakin auttaa monessa ongelmassa.

    Malakandissa menet moskeijaan ja katselet vähän ympärillesi. Kun oikean asenteen ihmisiä löytyy, kerrot olevasi uskottomasta muslimiksi kääntynyt eurooppalainen ja olet tullut mujaheddiiniksi jihadiin. Vilauta mukanasi olevaa koraania, että uskovat ja aina kun jotain kysytään, vastaat "Ins Allah". Kun mukhtar kutsuu sinut kotiinsa koetellakseen uskoasi, muista kiittää teestä ja leivästä mukhtaria ("shukran") ja miksei kaikkiavaltiastakin ("al hamtulillah"). Jos olet vakuuttava, sinut lopulta otetaan koulutettavaksi Al Qaidan koulutusleirille vuoristoon. Jos et ole, sinut tapetaan. Jos olet käynyt Suomessa armeijan ja muistat siitä jotain, olet todennäköisesti parin viikon päästä itse kouluttaja.

    Pienen koulutussession jälkeen sinulle varmasti järjestyy tehtäviä, joko Afganistanin puolella tai Pakistanissa. Ottakaa aina hyökätessänne huomioon ilmavaara. Ne säikyt runkkarit tilaavat aina paikalle A-10:jä tai Apacheja, joten valitkaa hyökkäyspaikaksi sellainen, missä on hyvä ilmasuoja tai riittävästi siviilejä ympärillä, etteivät kehtaa pommittaa. Muista huutaa: "Allah u akhbar" aina kun saat yhden jenkin tai ISAF-hemmon tapettua.

    Ihmisiähän ne afgaanitkin vaan ovat, samoin talibanit, joten ei niitä kannata suotta säikkyä, mutta ole kohtelias ja rehellinen, ettei vieraanvaraisuus lopu. Siellä on muitakin pohjoismaalaisia ja varmasti erinäisiä käännynnäisiä valkoisiakin, joten et tunne oloasi aivan orvoksi. Pieni peruskurssi islamilaisesta kulttuurista on kuitenkin paikallaan ennen lähtöä.

    Hauskaa matkaa!


  • daw4add

   Afgoissa toimii useampikin kansainvälinen (taitavat kuitenkin vaatia englanninkielentaitoa ja aikaisempaa sotilaskoulutusta?) turvallisuusalanyritys. Palkka ei ole lainkaan hullumpi (eräästä katsellusta dokkarista muistelisin summaa 250 dollaria / pvä) ja tarjoavat toki muonituksen, punkan, koulutusta ja varusteet. Varusteet tietysti eivät ihan mitään kansallisten sotavoimien tasoa ole ja ajoneuvot näyttivät siltä että niillä tulee aivan varmasti lähtö, jos joku kalauttaa, mutta muuten ihan todelliselta toiminnalta näytti.
   Ja oikeastihan näille firmoille taidetaan antaa enemmänkin vartiointi- ja saattotehtäviä, mutta tuskin sen lähemmäs "sotimista" tulet pääsemään, jollet sitten varusta itse itseäsi ja tee mitä tykkäät.

   Tongi ja koita onneas.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Seuraan sinua.

   Muistathan tämän.
   Ikävä
   119
   1256
  2. Lempinimi kaivatulle

   Minkä lempinimen olet antanut ikäväsi kohteelle mielessäsi häntä ikövöidessä? Hän kulkee aatteissa mukana lempinimellä
   Ikävä
   43
   1126
  3. Mikä sai ihastumaan?

   Mikä teillä muilla on hänessä (kaivatussasi) saanut ihastumaan itseensä? Muhun vetosi miehessä rehellisyys ja se että o
   Ikävä
   44
   1019
  4. Nainen, minne olet piiloutunut

   Jäätyykö nenä pakkasella ja et uskalla pistäytyä ulkopuolella, vai pelkäätkö törmääväsi minuun? Voi olla tosiaan kiusall
   Ikävä
   57
   915
  5. Torikahvila R.I.P

   "Torikahvilan ylläpito ei vastannut MunFoorumin yhteydenottoon parin viikon kuluessa. Foorumi on suljettu, koska sillä e
   Yhteiskunta
   106
   841
  6. Mikä fiilis tänään

   Ystävälläni. Ei minua meidän ikäero edelleenkään haittaa ja olet ollut positiivinenkin. Kaikilla on hyviä ja huonoja päi
   Ystävyys
   124
   834
  7. Kiitos päättäjät Kytölehdon päätöksestä

   Nyt saimme positiivisen uutisen Hyrynsalmelle. Edistykselliset ja kokonaisuutta laajasti katsovat päättäjät ymmärsivät t
   Hyrynsalmi
   67
   799
  8. Olisin halunnut...

   Olisin halunnut jutella kaikki asiat selväksi. Olen joskus kirjoittanut tänne huonossa mielentilassa ja todella ajattele
   Ikävä
   82
   637
  9. Palasina edelleen ja paras pala hukassa loppuun asti

   💞 Mä et ketään viereeni kaipaa Itselleni toistelen et kaikki hyvin on En tahdo et kukaan Perääni soittaa Helpompi on o
   Ikävä
   113
   624
  10. Nainen kaunokainen

   Mitä teet tänään illalla?
   Ikävä
   34
   620
  Aihe