Afganistaniin tappamaan

fksdfkldhg

Älkää kyselkö miksi kysyn tällaista tai kommentteja tyyliin "Oletko hullu?" Mutta mikä on paras reitti päästä Afganistaniin oikeasti sotimaan ja tappamaan ihmisiä? Tiedän toki, ettei esim. rauhanturvaajien virkaan kuulu suoranaisesti mikään ihmisten tappaminen, mutta kysytään nyt kuitenkin.

3

660

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Manne Kalasnikov

      Ehdottaisin menemään ensin johonkin Afganistanin naapurivaltioon. Tämän jälkeen esim, lampaantalja tai vastaava niskaan ja rajan yli. Joku pässi saattaa tietenkin matkalla pökätä takaapäin, mutta on se varmaan sen arvoista. ( Ei itsellä kylläkään henk, koht, kokemusta). Taljan pois ottamisen jälkeen juokset vain mutkille ja kyllä se siitä.

      • Sitkeä sissi

        Paras reitti mennä Afganistaniin tappamaan on ottaa lento Pakistaniin, Islamabadiin. Lähtö Helsingistä ja välilaskut Frankfurtissa ja Abu Dhabissa, hinta 529 ekkeä, pelkkä menolento. Pakistan on ehdottomasti paras reitti, sillä Pakistanin tiedustelupalvelu pelaa ihan omaa peliään, eikä välttämättä katso karsaasti maahan saapuvia mujaheddiineja. Pakistanissa myös pärjää kohtuullisesti englannilla.

        Islamabadista otat bussin ja painelet sillä luoteeseen Afganistanin rajan tuntumaan Malakandin provinssiin. Jos pääset Sakhakotiin asti, niin hyvä. Voi olla, että Pakistanin armeija koittaa blokata pääsyä rajaseudulle, mutta väärennä itsellesi joku toimittajakortti ja ota kamera mukaan, toimittajana esiintyminen auttaa usein ja pelastaa pulasta. Rahakin auttaa monessa ongelmassa.

        Malakandissa menet moskeijaan ja katselet vähän ympärillesi. Kun oikean asenteen ihmisiä löytyy, kerrot olevasi uskottomasta muslimiksi kääntynyt eurooppalainen ja olet tullut mujaheddiiniksi jihadiin. Vilauta mukanasi olevaa koraania, että uskovat ja aina kun jotain kysytään, vastaat "Ins Allah". Kun mukhtar kutsuu sinut kotiinsa koetellakseen uskoasi, muista kiittää teestä ja leivästä mukhtaria ("shukran") ja miksei kaikkiavaltiastakin ("al hamtulillah"). Jos olet vakuuttava, sinut lopulta otetaan koulutettavaksi Al Qaidan koulutusleirille vuoristoon. Jos et ole, sinut tapetaan. Jos olet käynyt Suomessa armeijan ja muistat siitä jotain, olet todennäköisesti parin viikon päästä itse kouluttaja.

        Pienen koulutussession jälkeen sinulle varmasti järjestyy tehtäviä, joko Afganistanin puolella tai Pakistanissa. Ottakaa aina hyökätessänne huomioon ilmavaara. Ne säikyt runkkarit tilaavat aina paikalle A-10:jä tai Apacheja, joten valitkaa hyökkäyspaikaksi sellainen, missä on hyvä ilmasuoja tai riittävästi siviilejä ympärillä, etteivät kehtaa pommittaa. Muista huutaa: "Allah u akhbar" aina kun saat yhden jenkin tai ISAF-hemmon tapettua.

        Ihmisiähän ne afgaanitkin vaan ovat, samoin talibanit, joten ei niitä kannata suotta säikkyä, mutta ole kohtelias ja rehellinen, ettei vieraanvaraisuus lopu. Siellä on muitakin pohjoismaalaisia ja varmasti erinäisiä käännynnäisiä valkoisiakin, joten et tunne oloasi aivan orvoksi. Pieni peruskurssi islamilaisesta kulttuurista on kuitenkin paikallaan ennen lähtöä.

        Hauskaa matkaa!


    • daw4add

      Afgoissa toimii useampikin kansainvälinen (taitavat kuitenkin vaatia englanninkielentaitoa ja aikaisempaa sotilaskoulutusta?) turvallisuusalanyritys. Palkka ei ole lainkaan hullumpi (eräästä katsellusta dokkarista muistelisin summaa 250 dollaria / pvä) ja tarjoavat toki muonituksen, punkan, koulutusta ja varusteet. Varusteet tietysti eivät ihan mitään kansallisten sotavoimien tasoa ole ja ajoneuvot näyttivät siltä että niillä tulee aivan varmasti lähtö, jos joku kalauttaa, mutta muuten ihan todelliselta toiminnalta näytti.
      Ja oikeastihan näille firmoille taidetaan antaa enemmänkin vartiointi- ja saattotehtäviä, mutta tuskin sen lähemmäs "sotimista" tulet pääsemään, jollet sitten varusta itse itseäsi ja tee mitä tykkäät.

      Tongi ja koita onneas.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1766
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1669
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      14
      1468
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1164
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1153
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1141
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1106
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1101
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1089
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1074
    Aihe