KORVAUSHOITO TAMPEREELLA

NIVELIÄ SATTUU....

Olen ollut tampereen k-klinikalla korvaushoidossa n.6kk jossa lääkkeinä on mm.subozone ja metadoni n.6. Ihmiset kuvittelee että sieltä narkkarit hakee ilmase huumeet. Todellisuudessa hoito k-klinikalla on kaikkee muuta kuin helppoo! Osaa henkilökunnasta ei kiinnosta asiakkaiden hyvinvointi, tai heillä ei ole ammattitaitoa,noeioo!!. Hoitoni alussa klinikalla oli lääkäri joka oli erikoistunut lastenlääkäriksi. Hänkin otti loparit paikasta ja meni joitakin kuukausia että ei ollut vakituista lääkäriä ollenkaan..Lekuri oli "lainassa" muualta aina joskus, kun halusi tavata hänet, siinä kesti noin 2-6 viikkoa, käynti oli nopea n.5minuuttia. Tarvitsin lääkityksen muuttamista/annoksen nostamista....turhaan,hän sanoi vaan että kyllä se siitä, yritä kestää...Käsky ilmeisesti tuli "isoilta" pomoilta..Aikoinaan klinikalla oli korvaushoitoon perehtynyt lääkäri joka osasi hoitaa asiakkaita. annokset oli kohdallaan ja asiakkaat olivat terveitä..Mut hänkin lähti kun muu henkilöstö joka sopisi paremmin kaupan kassalle..ehkä;) rupesi painostamaan lekuria tiputtaan lääkkeet joiden avulla tyypit pääsi esim. työelämään. Tällä hetkellä koko pakka on sekasin, jos myöhästyy lääkkeiden hausta joka olis vaikka klo 10.45, hoitsut kyttää kelloa ja tuut 15sekunttia myöhässä niin päivän lääkkeet meni,osa hoitsuista todella nauttii siitä..sanoo esim. VOIVOI NYT SULLA MENI LÄÄKKEET OHI, KOSKA MYÖH.15SEKKAA..ilm.saa kiksejä...näiden sekunttien takia on asiakkaita kuollut, kiitos k-klinikan!!!olihan yhellä hoitsuista kuulemma seksisuhde asiakkaan kanssa..tais kaveri saada ylim.lääkkeitä..Ja seuloista joita otetaan satunnaisesti näyttää todella usein pos.tuloksen esim.pirin käytöstä,on toki aina joukossa joka oikeesti on vetäny jotain, mut esim mulle on käynyt par kertaa pos.tuloksen vaikka en ollu käyttäny mitään..ehkä se osittain johtuu siitä kun hoitsut ei osaa ottaa seulaa oikein ja kaikki tulkitsee omalla tavallaan..siitä on sanottu, mutta seulatestien edustaja on heille kuin jumala,jos se sanoo että testi pitää tulkita 5metrin päästä, niin ne tekee niin, vaikka käyttöohjeet on pöydällä.Ehkä kaikki hoitsut ei osaa lukea?? Tätä menoo asiakkaat lähtee takas kadulle hakeen subunsa..Oon helvetisti kuullu kadulla käyttäjiltä et ne ei haluu ees yrittää k-hoitoon, ehkä kaupungin "kokkelipomot"on käskeny tehdä hoidon sillain et hoito onnistuu.Päihdeasiamieskin ihmetteli kun kerroin hänelle. Hoitsut tietenki kiisti kaikki esim.seulat klo9 niissä näkyy piri pos. niin ottaa uusiks seulan klo11 niin se on neg., hoitsu sanoo et se kama on voinu lähtee kropasta alle 2tunnissa..HUHHUH et sillei ja niin subu tippu lattialle,se menee hävikkiin eli hoitsun taskuun..eitiä:))EIOLEHELPPOO HYVÄ ET ON KYS.HOITO,MUT SE EI TOIMI TÄLLÄIN

20

4312

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • cincemilla

      Morjesta!

      Tuntuu uskomattomalta lukee tota sun kritiikkiä.Mäoon itte ollu nyt korvaushoidossa yli 5 vuotta,joista alun puoltoista Tampereella.Nyt oon muuttanu toiselle paikkakunnalle vaimon perässä.Silloin ku mä olin Tampereella hoidossa,niin ainakin metishoito toimi ku junan vessa ja henkilökunta oli tosi asiantuntevaa.Nykyään oon Oulussa ja kuullostaa ihan ku sä puhuisit tän kaupungin hoitosysteemeistä,jotka on ihan perseestä.Olenkin ikävöiny Mansesterin hoitoo ja yrittäny saada muijaakin muuttaan takas.Silloin kävin hakeen rohdot Hatanpäältä,silloin harvoin ku tarvi.Olin sillosessa ylläpitohoidossa todella rankan historiani vuoksi.Tuntuu tosi oudolta?!

      • hoito kusee

        Meinasin just alkaa kertomaan tästä Oulun tilanteesta, mutta olitkin ehtinyt ennen mua =D. Joo on tosi outoa, tälläkään hetkellä kiviharjussa ei ole lääkäriä ollenkaan, ja polilla sanoivat ettei ole mitään tietoa millon saadaan lääkäri. Sääliksi käy niitä, jotka ovat nyt siellä osastolla esim. vieroituksessa tai korvaushoidon aloituksessa. Hoitajat soittavat kuulemma lääkärille jos asiakkailla tulee jotain lääkinnälliseen puoleen liittyvää asiaa. Siinä on vaan sellainen ongelma, et jos on hirveä olo, niin onhan se ihan eri asia itse kertoa lääkärille kasvotusten miltä tuntuu, kuin se että sanot hoitajalle ja se sit soittaa lääkärille. Oon miettinyt et muuttais toiselle paikkakunnalle jossa tuo korvaushoito toimii. Sitten vielä tuo ihme bentso politiikka mitä ne täällä harjoittaa. Kukaan ei kuulemma tarvitse oikeasti bentsoja ja ne tullaan alas ajamaan jokaiselta. Olin yhteydessä tuossa joskus vuosi sitten Järvenpään sosiaalisairaalaan, siellä ne sano että "joo, meillä on kyllä tosi tiukka tuo bentsolinja, eli korvaushoito asiakkailla esim maksimi pysyvä diapam annos on enintään 40mg vuorokaudessa". Täällä ei saa edes unilääkkeitä pariksi viikoks vaan jotain helvetin neuroleptejä syötetään.


    • joopa joo

      olen todella samaa mieltä tosta tampereen k-hoidosta..lääkärii ei oo paikalla koskaan ja se on totta et vaikka 1 sekunnin myöhästyt niin sairaanhoitajien naama venyy ku hangon keksi...ne nauttii siit!! tampereellahan on kaikista tiukimmat säännöt!!!

    • let live not dye

      olen itse nykyään klinikan kautta tulleen hervannan ter.keskussabubrenorfiini-naloksoni korvaushoissa pari vuotta,pieni tiputus alkoivuoden sisään. loppu talvesta viime marraskuussa ilmaantui klinikan työntekijä ilmeiseti kaupunkin kutsumana,asia oli ,että jokain tampereen korv,hoidon terv.asema käydään hoitolaisten kannsa,asia oli annoksen lasku 16mg että voi siirtyä apteekin puolelle.sain ymmärrysen että lasku suunnitelmat ja ajat ovat kaikille hoitolaisille samat..seuraavana palaveri klini..kaupunkin "työntekijän"kanssa ja vastaavaan korv.hoidon lekurin.(aikaisemmin) hoitava hoitaja ilmoitti ,että minun mielipiteeni otetaan huomioon.eipä otettu,saati kuunneltu.lääkäri olin päätti saman tien pudotus määrät ja ajat.se oli siinä. minulle ei annettu ehdottaa mitään omaa lasku suunnitelmaa.paisi lekurin määrään rajaan omaa tiputusta.

      Olen kuullut henkilökunnalta sekä muilta korvausessa olevalta että monella on aivan eri laskut kuin minulla.lasku suunnitelmat muilla paljon pitemmät,joillakin tosi pitkät tai lyhet..onko edes käyty muilla asemilla .koska sillä ei joillain ole laskusuunnitelmaa.
      tampere,klinikka,terv.keskset,korvaushoitolaiset ovat suuri osa tuttuja toisilleen.
      joten kyllä mekin puhumme keskenämme.

      kun kysyin" mites apteekin 16mg" jälkeen klinikan/treen edustaja,":no,se nähdään sitten asiat elää,voi olla taas uusi tilanne".saas nähdä kuin alas sitten mennään?nolliko vieläkin nopeemmin.Itse uskon,että nopeet nolla kutsuu.
      Toivottavasti treen kaupunki tajuaa että klinikan 16mg:lasku ei ole riitävä.
      Toivon että resurssit kaupunkilla riittävät kun lieve ilmiöt muodossa tai toisessa auheuttavat isomppaa rahan menoa,
      näitä jotka vusia ,vuosikausia,kymmeniä vuosia käyttäneet,ei parin kolmen vuoden hoidolla,ole vältmätti.tulevaisuutta.
      valeet nollaan.
      hoidosta on hyötyä,olen päässyt muista aineista eroon.raha tilanne parantunut,koska ei täydy muualta hommalta aineita.
      nytkin ihmsiä tekee omia ratkaisua,kun eivät jaksa.
      Mielipiteeni on se,miksi tehdä tätä,jos lopetus tulee näin nopeeta,hoitaisitte mielummin asian että asiat hoituisi kerralla oikein.lyön vetoa että 0ikein tehtyny
      mahdollisuudet voisivat kasvaisivat.niin moni on maissa.laskun takia olen jo itsekin miettinyt kosmokseta lähtöa useaanki otteeseen.antakaa meillekin aikaa.suurin osa meistä haluaa parasta ja eteen päin.

      hoitoon


      Seuraavan kerran pidän nauhurin jokan palaverista.

    • ffffffffffffffffffff

      Rankkaa tekstiä!

    • 6566

      VOI VOI!!!

    • hoitoonjoojoo

      Itselle kävi niin että täällä haukiputaalla 3 käyttövuoden jälkeen aloin hakeutumaan korvaushoitoon ja rupesin kulkemaan seuloissa. Tätä rumbaa jatku noin 9kk..Sain lähetteen sitten a-klinikan lääkärille joka tuli käymään meidän tk:ssa. Huokaisin helpotuksesta että nyt se alkaa. Menin keskustelemaan hänen kanssaan niin hän sitte sanoo että nyt on sellainen homma kun helmikuussa vaihtui uudet säännöt niin mun on mentävä kuukauden vieroitukseen ilman mitään korvaushoito lääkitystä! elikkäs meni siinä sitte 9kk aivan hukkaan! VITTU mitä hommaa!..Luvattiin alussa kun rupesin käymään seuloissa ja keskusteluissa että pääsen 3kk sisälle max,..9kk meni ja sitte kuulen tämän..Tekis mieli vetää itteni kiikkuun että sais näytettyä mitä ne kusipäät aiheuttaa ihmiselle joka oikeasti tarttee ja haluaa apua mutta ei sitä saa! oon muutaman kerran vieroittautunut ihan kylmä kalkkunana ja ei oo onnistunu. Pidin tuota korvaushoitoa viimeisenä oljenkortena että sais paremman elämän ja sen edes vähän hallintaan mutta mitä sitä paskaa!..Rikkoivat mun kohalla moniaki nuita korvaushoitosääntöjä esim ALLE 23 VUOTIA ON VELVOLLINEN PÄÄSEMÄÄN MAX 3KK SISÄLLE! ikinä ei seuloissa oo näkyny ku bupre. että tämmöstä!

    • kyykytystä

      On tainnut korvaushoito ja muukin terveydenhoito huonontua viime vuosina tasaisesti joka puolella.. Pirun ikävä homma.

    • mahtavafiilis

      Jooo oulun k hoito on varmaan paskin koko maassa leku lupailee turhia eikä sitä kiinnosta asiakkaiden hyvinvointi. Sen verran vielä hoitajista että iha vasta 3 hoitajaa jäi kiinni pendojen varastamisesta. Koko henkilö kunta on b luokan työntekijöitä luusereita jotka on kussu aikasemmat työ paikkansa mutta kyllä oulun kiviharju ja korvaus hoito poliklinikalle näitä tälläsiä motivaationsa menettäneitä hoitajia otetaan.

    • Anonyymi

      Ihmisen pitää saada hoitoa kun sitä tarvitsee. Aivan kamalaa luettavaa, että vähätellään ongelmia. Annetaan aikoja viikkojen, kuukauden päähän kun hätä on nyt. Onko ammattitaito kateissa, kiinnostus unohduksissa vai täysi välinpitämättömyys koko aiheeseen, jolloin on väärällä alalla. Surullista. Ihminen joka hakee tuskissaan apua ei sitä saa. Pyydetään odottamaan viikkoja...eihän se onnistu. Terveydenhuollon pitää ja kuuluu auttaa apua tarvitsevaa. Ilman nöyryyttämistä ja anelua.

    • Anonyymi

      esitetään kovaa jätkää ja käytetään huumeita ja nyt itketään sitten jälkikäteen voi voi

      • Anonyymi

        Kyllä niihin huumeisiin sortuu myös herkkiä ja aivan ihania ihmisiä joka yhteiskuntaluokasta. Ei ole "kovan jätkän esittäjiä" kuin osa. Niitä muita kun ei erota katukuvasta mitenkään. Voimia kaikille riippuvuusongelmista kärsiville. Teissä on paljon hyvää ja kaunista! Olette oikeutettu saamaan hoitoa siinä kuin muutkin. Älkää luovuttako ja muistakaa ettette ole muita huonompia! T: eräs mies joka on nähnyt monenlaista


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä niihin huumeisiin sortuu myös herkkiä ja aivan ihania ihmisiä joka yhteiskuntaluokasta. Ei ole "kovan jätkän esittäjiä" kuin osa. Niitä muita kun ei erota katukuvasta mitenkään. Voimia kaikille riippuvuusongelmista kärsiville. Teissä on paljon hyvää ja kaunista! Olette oikeutettu saamaan hoitoa siinä kuin muutkin. Älkää luovuttako ja muistakaa ettette ole muita huonompia! T: eräs mies joka on nähnyt monenlaista

        Ihania???????????? Päinvastoin kauheita ongelmaisia nuppi vikasii mulkkuja. Olisi palvelus heittää nuo vankilaa ettei ehdi enempää pahaa tehdä.


    • Anonyymi

      En pystynyt lukemaan koko postausta, (koska en pysty keskittymään) mutta löysin tänne hakusanoilla ista riihelä. Hän on ammattitaidottomin "lääkäri" mitä IKINÄ olen tavannut. Hieno esimerkki. Kaikkilta hyvinkään korvaushoito potilailta otettiin kipulääkkeet ja rauhoittavat pois. Ilman kysymyksiä, eikä edes erikoislääkärien lausunnot auttaneet, että potilaat saavat pitää lääkkeet jotka ovat tärkeitä. Minulla on selkä leikattu ja ilman kipulääkkeitä en pysty kävelemään 300m pidemmälle ja sen takia painoni on noussut n. 20kg. Hän (mengele) otti myös minun rauhoittavan lääkityksen pois, mikä oli vain 10mg diatsepaamia/päivä. Ja sen takia olen juuttunut kotiin. Tämä on johtanut siihen, että potilaat ostavat kadulta lääkkeet joita he ovat vuosia käyttäneet ja koska rahalla saa, suurin osa on alkanut käyttämään enemmän kuin reseptin kanssa. Oliko hyvä päätös riihelä? No ei tietenkään. ÄLKÄÄ IKINÄ MENKÖ HÄNEN VASTAAN OTOLLE JIS TEILLÄ ON MUU MAHDOLLISUUS!

      • Anonyymi

        Ista Riihelällä on ilmeisesti jokin tarve muuttaa toimivia hoitoja huonommiksi. Injektio ei kestä 7päivää. Injektio kestää 5päivää. Kun sitten väkisin työnnetään porukkaa 7päivän injektiolle, on aika saletti että monien hoito vaarantuu ihan turhaan. Lääkärin ja hoitajan pitää osata tunnistaa potilaiden vieroitusoireita eikä vähätellä ja syytellä potilaiden fysiikkaa tai elämäntilannetta asioista jotka olisivat ratkaistavissa sillä että annosta vaan tihennetään. Ista luottaa omaan ammattitaitoonsa ihan liikaa ja todellakin antaa vähän narsistisen vaikutelman itsestään.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ista Riihelällä on ilmeisesti jokin tarve muuttaa toimivia hoitoja huonommiksi. Injektio ei kestä 7päivää. Injektio kestää 5päivää. Kun sitten väkisin työnnetään porukkaa 7päivän injektiolle, on aika saletti että monien hoito vaarantuu ihan turhaan. Lääkärin ja hoitajan pitää osata tunnistaa potilaiden vieroitusoireita eikä vähätellä ja syytellä potilaiden fysiikkaa tai elämäntilannetta asioista jotka olisivat ratkaistavissa sillä että annosta vaan tihennetään. Ista luottaa omaan ammattitaitoonsa ihan liikaa ja todellakin antaa vähän narsistisen vaikutelman itsestään.

        Olen ollut Ista Riihelän potilaana. Valitettavasti pakko, kun muita ei ollut päihdeyksikössä tarjolla. Ylimielinen, narsisti ja tyhmä on 3 häneen sopivaa adjektiivia. Välttäkää päihdelääkäri Riihelää, jos vain voitte.


      • Anonyymi
        Setä420 kirjoitti:

        Olen ollut Ista Riihelän potilaana. Valitettavasti pakko, kun muita ei ollut päihdeyksikössä tarjolla. Ylimielinen, narsisti ja tyhmä on 3 häneen sopivaa adjektiivia. Välttäkää päihdelääkäri Riihelää, jos vain voitte.

        Mulla on ainoastaan positiivista sanottavaa tästä lääkäristä. Auttoi tosi paljon oman hoitoni alussa, kuunteli ja oli ymmärätäväinen. Nyt oon ollu jo vuosia puhtaana kaikesta.


    • Anonyymi

      Suunta tai breikki
      Älkää valitko K-klinikkaa hoitopaikaksi. Ei sovellu lapsiperheille tai kuntouttavaan. Kotilääkkeet voidaan nollata jos naama ei miellytä. Essi-niminen hoitaja todella ylimielinen eikä osaa tarkistaa potilaan kirjauksia. Pegasos järjestelmä ei toimi koskaan ja ongelmia tulee senkin takia. Säännöt joudut etsimään itse, rankkua tulee aina kun hoitajat eivät muista jotain. Lääkäri Miikka Martikainen hakee sulle työryhmässä rankkua, ja samaan rahaan naaman edessä kuvaa asiaa kohtuuttomaksi. Hakee apteekkisopimusta kelaan vaikka tietää ettei firma Anna niitä. Saa sinut jatkamaan potilaana, mutta lyökin hoitosi nolliin. Työryhmä on muka vastuussa päätöksistä, ja hoitoa et muka saa palautettua julkiselle puolelle. Älkää menikö heidän valheisiinsa, Suomessa on päihdeasiamies. Kertokaa sinne epäkohdat ja hakeutuka muihin yksiköihin kuin Kklinikalle.

    • Anonyymi

      Onko K-Klinikalla metkua jakava "kokemusasiantuntija" viel vireessä? Se pirihuora, jonka matkaan lähti aina osa kamoista ja piilotti rintsikoihinsa täytteeksi? Varmaan tosi lohduttavaa hakea metkunsa entisen sihteeriopiston rotalta, jonka tavaraa on tullut useita kertoja höylättyä...eiks se jo kertaalleen heitetty Pirkanmaalta ulos vasikointiensa takia?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2102
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1654
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1425
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1331
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe