Tyhjä tanssilava

lavakyynel

Ennen sitä aina näin alkuvuoden kynnyksellä loi jo haavekuvia, kuinka ihanaa olisi taas tulevana kesänä päästä katsomaan ja kuuntelemaan Kari Tapiota. Nauttimaan Suomen luonnosta ja tanssilavan ainutlaatuisuudesta. Jo tieto Karin esiintymisestä sai perhosia vatsaan.Nyt on toisin. Meikäläiselle se tanssilava on tyhjä. Saa nähdä tuleeko lähdetyksi. Ehkä jotakin naissolistia voisi mennä kuuntelemaan. En voisi kuvitellakaan meneväni katsomaan jotakin Sillaanpään (kaikella kunnioituksella) Jarin kiiltokuvamaisuutta, Tapani Kansan mahdollista oikkuilua, Danny pappashowta yms. Niissä ei ole mitään niin ihanan rentoa ja luvalla sanoen renttumaista ja letkeää juttua, mitä Kari sai aikaan.
Niin, että vie aikansa, ennen kuin joku saa iloa tanssilavoille meikäläisen silmin. Toista Karia ei tule. Ikävä kyllä.

6

484

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Karipia

      Mulla sama tunne konsertteja ajatellen,aina oli kiva seurailla milloin Karin konsertti on täällä nurkilla. Liput odotteli monta viikkoa kirjahyllyssä sitä päivää kun taas pääsi nauttimaan siitä konsertti tunnelmasta suosikki artistin seurassa. En osaa kuvitella kenen konserttiin enään menisin,kukaan ei sytytä sillä tavalla että tulisi lähdettyä.... Kari oli numero yksi!!!

      • sydäntallennus

        Ikävä on Karia myös tv:n kotikatsomoon. Ennen oli aina ilo nähdä tv:n ohjelmistosta, että Kari esiintyy siinä ja siinä ohjelmassa, laulaa siinä ja siinä ohjelmassa. Sitä etukäteen jo oli täpinöissä nähdäkseen Karin livenä näkemisen lisäksi myös tv:ssä. Vaan ei enää. Tämä totutteleminen tähän kaipuuseen vie aikansa. Onneksi musiikki jäi lohduksi siihenkin.


    • jivejalka.

      Kyllä suosittelisin menemään Tapani Kansan keikalle. Tanssiliput nyt on sen verran edullisia ,ette sinä siinä rahallisesti valtavia summia häviä vaikket tykkäisikään. Ja olisithan taas uutta kokemusta rikkaampi. Sitä voi sitten vuosienkin päästä muistella hyvässä tai pahassa. Kyllä näitä legendoja kannattaa käydä kuuntelemassa silloin kun tilaisuus on ,ettei tarvitse sitten joskus itkeä kun heitä ei enää ole, ettei tullut sitäkään livenä nähtyä.
      Viime kesänä olin Tapanin keikalla ja hyvin rentoa ja hyväntuulista oli esiintymisensä. Oli hauskaa kun hän siinä tuttavallisesti jutustelikin ja heitti vitsiä laulujensa lomassa lavan edessä seisovan yleisön kanssa. Orkan poikiakin nauratti se tunnelma ja fiiilis tuntui olevan kaikilla hyvä. Ohjelmistonsa sisälsi mukavia lauluja ( muitakin kuin niitä omia hittejään), oli hienoja valsseja, tangoja, humppaa, rockenrollia, jenkkaa jne... Ja kyllähän Tapani osaa laulaa. Ääni on komea eikä lavakarisman puutteestakaan tarvitse kärsiä, kuten monien nykyiskelmälaulajien kohdalla.

      • lavakyynel

        Ei kiitos, Tapani Kansaa. En halua väen väkisin mennä kuuntelemaan ja katsomaan, kun en miehestä tykkää. Ihan kaikella kunnioituksella ihailijoitaan kohtaan, menkää vain hänen keikoilleen. Itse en sinne mieli. Miksi siis maksaa piletti...Myöskään esim. Charles Plogmanin keikoille ei tee mieli. Tuo Neljän Suora vois olla ok, tai Jorma Kääriäinen. Millainen lie Karin kaima Vepsän poika? Kyllä Kari jätti ison aukon Suomen lavakulttuuriin, vaan aikansa kutakin. Ehkä aika auttaa ikävässä.


    • Annu.

      Korisevan Arjan, Markkolan Tomin, Mäkeläisen Mikon ja Yölinnun nyt ensiksi mainitakseni. Tanssia saa hyvien biisien mukana ja lisäksi saa ystävällistä ja yleisöään huomioivaa esiintymistä. Odotan kovasti lavakesää.

    • ihailijatar...

      Sitä samaa olen miettinyt. Melkeimpä aina tuli käytyä vain Karin keikoilla mutta siinä näki monta muutakin hyvää orkesteria. Yksi joka jäi mieleen oli Neljänsuora. Sitä suosittelen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      281
      4672
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2508
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2181
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2176
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      129
      1817
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1462
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      16
      1442
    8. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      343
      1418
    9. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1357
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1247
    Aihe