Oinasmies ihastunut??

Kaksonen90

Reilu puoli vuotta sitten tutustuin töissä oinasmieheen. Ensitapaaminen on jäänyt minulle mieleen, kävelimme käytävällä vastaan ja katsottuaan minut päästä jalkoihin, oli ilme muistamisen arvoinen. Näemme töissä harvoin, mutta tavatessamme jännitettä on.! Olen itse kaksonen horoskoopiltani.

Olimme syksyllä illanvietossa ja emme tosiaan tämän miehen kanssa vielä tuntenet hyvin. Hän kuunteli kertomiani asioita herkeämättä, kyseli ja piti vaivihkaa hellää jalkapeliä ja ilmiselvää silmäpeliä. Miehen suorasukainen toiminta hämmensi minua. Kerran työasioiden tiimoilta menin käymään hänen työhuoneessaan, jolloin tapaamisen päätyttyä hän sanoi, että oli kiva nähdä, hymyilin mutten vastannut mitään. Kyseessä on varattu mies joten siksi olen itse jarrut päällä, varattuihin en sekaannu.

Reilu kuukausi sitten olimme taas illanvietossa. Huomasin, että erään naistenkaatajan keskustellessa minulle, tämä oinasmies tuntui pitävän tilannetta ns. silmällä. Hän tanssi salissa ja pysyi paikalla minun keskustellessani, eikä vaihtanut paikkaa tarkkailuetäisyyden menettämiseksi. Noh, pyysin hänen hyvää työkaveriaan tanssimaan ja huomasin, että tämä oinasmies oli pettyneen näköinen.

Tanssimme kuitenkin illemmalla oinasmiehen kanssa, ajauduimme tanssimaan ja kappaleiden välillä pidimme kädestä kiinni. Hän kehui kauniisti laitettuja hiuksiani ja myös työntekoani. Illanvieton jälkeen olin entistä hämmentyneempi, olinhan aikaisemmin vain ajatellut, että mies on vain fyysisesti minusta kiinnostunut. Kaihoisia katseita vaihdettiin tuon illan aikana.

Keskustelin illanvieton jälkeen hänen kanssaan ja sanoin, että oli kiva keskustella ja että hän ei tanssittanut minua tarpeeksi, ts. emme voineet keskustella niin paljoa kuin ainakin minä olisin halunnut. Olisin nimittäin halunnut sanoa tälle hurmurille, etten ole varattuihin miehiin sekaantuva nainen.

Nyt tämä oinasmies on lähestynyt eri tavalla;
tämän keskustelun ja illanvieton jälkeen oinasmies on harvoin nähdessämme hipaissut joka kerta olkapäätäni. Aikaisemmin jalkapeliä lukuunottamatta hän ei ole ottanut fyysistä kontaktia.

Kerran eräässä palaverissa esiinnyin ja hieman oli hankala olla. Tämä oinasmies nimittäin katsoi ihaillen minua kuin (kuvittele) : poika, joka näkee lelukaupan ikkunassa komean paloauton. Tuntui, ettei tuo mies kuule eikä näe muita kuin minut. Palaverissa oli myös yksi nainen, joka taisi asian huomata, paheksuva ilme kasvoillaan. Itse olin neutraali. Tämä mies tuntuu olevan aika haltioissaan minusta.

Syksyllä oli aika, jolloin emme nähneet ja emme töidenkään tiimoilta olleet yhteyksissä. Mutta kyllä oinasmiehellä oli sitten puhelimessa aikaa kun sitten töiden tiimoilta soitin pitkästä aikaa.

Tuon illanvieton loppuessa tuntui, että molemmilla oli ehkä ollut odotukset korkeammalla tuon illan suhteen. Onko kyseessä pelimies vai voisiko tuo mies olla minusta kiinnostunut enemmässä määrin?? Kissahiirileikkiä tämä on.

2

2607

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • koettu on

      Kyllä varattu oinas panemassa käy halukasta naista, kenestä on kiinnostunut. Mutta ei tule eroamaan vaimostaan jos yhteisiä lapsia on, perhe merkitsee liian paljon jotta siihen alkaisi.

    • Oinasmies 24

      Voi toisaalta olla että oinasmies kokee sut parempana vaihtoehtona, kuin hänen nykyisensä.
      Itse olin paskassa suhteessa nuorempana, ja kun sain vähän itseluottamusta, niin lähdin kävelemään siitä.
      Toisin kuin tuo edellinen kirjoittaja sanoi, mie uskon että oinasmies voisi ihan hyvin "vaihtaa" sen toisen naisen sinuun :D

      Jos vain olet tarpeeksi hyvä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      243
      2233
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      161
      1458
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      53
      1310
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1075
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1029
    6. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      950
    7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      211
      933
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      845
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      669
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      660
    Aihe