Pozzo Greco, Naxos

Mennäkö?

Hei
Finnmatkoilla on myynnissä matkoja Pozzo Greco -hotelliin Giardini-Naxosiin. Onko kenelläkään kokemusta ko. hotellista? Kannattaako varata tarjolla oleva puolihoito? Paikasta (Naxos ja Taormina) on niin paljon tietoa tarjolla, että tarvitsen tietoa nyt pelkästään tuosta Pozzo Grecosta.

Kiitos etukäteen tiedoista.

5

874

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Käyty

      Pieni muutaman huoneen hotelli. Siistit ja asiansa ajavat huoneet ilman mitään ylimääräistä. Ruoka ravintolassa oikein maukasta. Mukava tunnelma hotellissa ja pienessä ravintola"salissa", kun omistajaperhe piti huolta asiakkaista. Sijainti hyvä rauhallisella paikalla, mutta lähellä rantaa ja rantakatua. Lyhyt matka myös linja-autopysäkille.

    • tt

      Minuakin kiinnostaisi saada vähän lisätietoja Pozzo Gregosta. Hotelli sijaitsee rantakadun päässä, joten millainen se ihan lähin ranta on, onko siinä heti lähellä rantapalveluja kuten aurinkotuoleja, jotain ravintolaa? Ja onko se ranta sopiva lapsille, eli onko kovin syvää ja onko siisti? Myös kaikista muista hotellin lähellä olevista palveluista olisin kiinnostunut kuulemaan, millaisia ravintoloita ja kauppoja lähistöltä löytyy.

      • Yllätyksien paikka

        Hei! lomailimme siellä 4 v sitten. Meillä oli pieni huone 3 henkilölle. Alussa oli järkytys, mutta sitten saimme vaihdettuna isompaan mutkien kautta, eli kahden hengen huoneet olivat eri kokoisia. Aamiasella oli aina jogurtti, leipä ja paistettu kananmuna ja tietenkin kuppilinen kahvia joka aamu kahten viikon ajan. Ruokakauppaan n.200-300 m päästä. Niin, huonestossa ei ollut jääkaappia eikä sähköhellää. ilmainstointi ei kuulunut hintaan, mutta saimme pyynnöstä. Hinta oli jotain 4e/vrk Juomavesi piti hakeä kauppasta tai ostaa hotelista(voi olla liian kallista). Uimarantoja oli joka suunnassa, jos jaksat kävellä 200metristä pidempään, mutta ne olivät niin täynnä italialaisten lomakauden aikana. Tungosta iltaisin kävelykadulla. Ikimuistoinen matka. Huomasimme että siellä oli hotelia, jotka omistavat rantatuolia, mutta en muista nimeä. Voi olla ettei niitä saa pakettimatkoista.


    • Jouni1964

      Olin justiinsa viikon ko. paikassa. Hemmetin kiva hotlu. 6 huonetta. Pieni perheyritys. Aamiaisen saa milloin vaan kannettuna huoneeseen. Ruuat kanssa. Vieressä hyvä ravintola. Keskeisellä paikalla. 1km keskustaan. Erittäin rauhallinen alue. Suosittelen lämpimästi. Etnakin näkyy parvekkeelta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      150
      10892
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3063
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      210
      2902
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2147
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1908
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      18
      1729
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1706
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1617
    9. 83
      1566
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1553
    Aihe