Imeeko vanhat naiset munnua?

vanha imee taidolla?

Olisi kiinnostavaa tietää vieläkö vanhemmat, sellaiset mummoikäiset 60v. imee mulkkua? Mikä on tosikokemus vanhimasta naisesta, joka on teiltä munua suuhun ottanut? Itselläni on kokemus 63 vuotiaasta naisesta, joka otti kyllä halusta kaluni suuhunsa...joskus jopa pyysi. Mutta oli kyllä muutenkin aika seksuaalinen ikäisekseen.

51

11135

1Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Poskilihaksiakaipaan

      Se ei kuulunut sen ikäluokan nussimiskulttuuriin sotien jälkeen. Sinänsä etenkin hampaattomat mummelit ovat turvALLISIA SUIHINOTTAJIA, EIVÄT EDES KIIMOISSAAN PÄÄSE PAHASTI PUREMAAN. Olen 27v mies ja olen antanut suihin aina kun on joku nainen ottanut, vanhin oli yli 70v ja nuorin 16 jo yli 10v sitten.

    • Granny Hunter

      Olen itse 23, mutta mulle parasta seksiä on kun nainen on erittäin "mature", siinä 55-65 vuotias. Tosi kiihottavaa kun hyvännäköinen kuuskymppinen runkkaa ja imee innolla nuorta munaa. Upea nautinto molemmille!

    • mutta on

      paljon nuorisoa kömpelömpi

      • Paksukyrpäinenkarju

        Muuan leskirouva on ymmärtänyt että pitää imeä kuin pölynimuri, kovaa ja nopeasti. Hän kun ottaa kyrvän suuhun niin heti se alkaa lutkuttaa tosi teholla, niin että välillä tuntuu että menee pallitkin samaan nieluun. Olen yrittänyt hillitä ja hidastaa, mutta nainen, 56v, innostuu liikaa. Imun aikana kaivan hänen pilluaan, ja jos en kaiva, hän vain kiihdyttää tahtia. Nussiessa tämä nainen ääntelee kovasti, suorastaan karjuu kun saa orkun Mun meiseeli on tosi paksu vielä niin että nainen sanoi syövänsä B-vitamiinia ja ruisleipää ettei suupielet repeile. Suu on normaalin pieni, mutta sen vittu on niin iso ettei ole välilihan repeämisestä vaaraa edes minun kullillani, paksuus 6-7 cm, pituus kai normaali 14-16 cm.


      • mlukku
        Paksukyrpäinenkarju kirjoitti:

        Muuan leskirouva on ymmärtänyt että pitää imeä kuin pölynimuri, kovaa ja nopeasti. Hän kun ottaa kyrvän suuhun niin heti se alkaa lutkuttaa tosi teholla, niin että välillä tuntuu että menee pallitkin samaan nieluun. Olen yrittänyt hillitä ja hidastaa, mutta nainen, 56v, innostuu liikaa. Imun aikana kaivan hänen pilluaan, ja jos en kaiva, hän vain kiihdyttää tahtia. Nussiessa tämä nainen ääntelee kovasti, suorastaan karjuu kun saa orkun Mun meiseeli on tosi paksu vielä niin että nainen sanoi syövänsä B-vitamiinia ja ruisleipää ettei suupielet repeile. Suu on normaalin pieni, mutta sen vittu on niin iso ettei ole välilihan repeämisestä vaaraa edes minun kullillani, paksuus 6-7 cm, pituus kai normaali 14-16 cm.

        ..on sellainen eläke-ikäinen nainen risteilylly imenyt ja hyvin sen tekikin. Ei juuri ehtinyt hytin ovea sulkea kun jo veti mulkun esiin ja heti polvilleen sitä imemään. Niin hyvää teki, että itse en ehtinyt pillua nuolemaan, vaan kun pääsi sängyn viereen, niin naiselta sukkahousut polviin ja takaapäin sinne liukkaaseen se kulli upposi ja saman tien heitti liemen sisään. Tämä tykkäsi katsella muutenkin kullia, pyyhki ja kuivasi sen, veteli lerpan kullin esinahkaa ja katseli terskaa. Tällä kertaa kuitenkin mulla ei seisonut toista kertaa, vähän kovettui ja siihen jäi...piti ottaa uusinnat, vaan en enää samaa naista löytänyt..


    • Anonyymi

      Olin kuudentoita kun ekaaa nainen imi. Tiesin ja oikeastaan näin jos kiikarilla katsoin milloin naapurin Hilkka saunoo. Hilkka on mukava ihminen sen mies vaan on vähän ketku on pitkiä aikoja muka töissä joudun tuuraamaan jossakin asioissa sitä.
      Näin kun Hilkka meni saunalle ajelin mopolla pihaan, ei näy autoa. Kävelin saunalle hutelin onko ketään, Hilkan pää näkyi oviaukosta ja toinen iso rinta, Mitäs Matti, sanoin Urho lupasi maksaa palkkaa, odota vähän saat tulla saunaan Hilkka käveli pyyhe päällä ohi ja sanoi tule kahville.
      Hilkka oli ottanut viiniä pöydällä oli melkein tyhjä pullo, vai on se ketku luvannut, mullekkin lupaa mitä vain ja nauroi.
      Hilkka istui vastapäätä typaidan alta näkyi kookkaat rinnat, Hilkka nauroikiinnostaako ja nosteli rintoja, minulla ei kuule ole nyt rahaa ja sinä tarvit sitä varmaan heti, en minä heti tarvi ehkä huommenna ja nousin.
      Hilkka tuli eteen ja halasi annan sulle korkoa, kokeile kun katselit niitä, hyväili rintoja Hilkka huokaili sinähän osaat heti, ja avsi yöpaitaa, paljas rinta tuntui kiihottavalta otin nännin suuhun Hilkka kiljaisi voi Matti Matti imin rintoja Hilkan kädet tunnusteli Matti täällähän on kovaa työnsi sohvalle ja laskeutui nyt saat hyvän koron ja otti suuhun, varmaan minuutissa tuntui että kohta tulee Hilkka kuiski anna anna ja silloin laukesin Hilkka imi ja nieli. Nousi viereen kiitos Matti, hyväilin rintoja ja käsi laskeutui alemmas Hilkka huokaili haluatko kokeilla, tunsin märän pillun ja sormia sisään Hilkka rutisti et tiedä Matti et tiedä.
      Hilkka levitti jalkoja huokaili siirryin eteen kalu oli jo kovana työnnyin sisään Hilkka avasi silmät voi oletko jo nyt valmis, oletko Matti ennen, kuiskasin en ole Hilkkka halasi ja imetti nännejä, voi Matti pane sinä pane on sulla jäykkä ja kova ihanaa saada tuommoista työnteln pillua kuumeisesti tule vaan tule laukesin sisään, Hilkka huokaili ihanaa saada nuorta spermaa sisään huh sitähän tuli paljon.
      Meni perjantainaa aamusta hakemaan rahoja, Hillka oli varastolla, oli iloinen kun tulin sanoi olen odottanut sinua tuli lähelle ja kuiskas haluan kyrpää.
      Hilkka veti oven kiinni ja nojasi rattoriin nostin hameen ylös paljas pylly , Hilkka sanoi nakkasin housut pois kun kuulin että tulet. Painoin varottamatta sisään OIIH Matti oletpa ronski Hilkka hieroi itseään ja minä panin pylly alkoi tärisemään ja Hilkka valitti laukesin sisään, Hilkka puotti helman alas antaa korkojen olla vielä sisässä.
      Kun mentiin myöhemmin sisälle Hilkka otti kenkiä pois pitelin pyllystä, Hilkka sanoi Matti Matti, kun päästiin sisälle työnsin sohvalle, et kai sinä nostin helmaa ja sisään.
      Hilkka huokaili olet sinä ihanan raju panet noin vaan tule kovaa on koko ajan haluttanut miten minä saan sinusta tarpeeksi kun aina haluttaa naittin raivona pitkään.
      Hillka maksoi ja sanoi tee heti velkaa ja tulethan käymään.

    • Anonyymi

      Nainen parhaimmillaan vielä työssä. Itse olen 65 vuotias eronnut viriili nainen. Vakituista kaveria en hakemalla hakekenut pariin vuoteen. Nuorempia miehiä tansseista kylläkin vällyjen väliin. Kyselit tykkääkö yli kuusikymppiset imee mulkkua jopa enemmän kuin nuorempana. Seksistä nautin ilman kyräilyä josta nuorempana kärsin. T. Eronnut 65

      • Anonyymi

        oispa kiva tutustua sinuun 65v nainen, olen 54v mies ja tykkään kypsistä naisista ja etsin vakituista suhdetta


      • Anonyymi

        Hei täällä olis halukas tutustumaan juuri sinuun kirjoita sähköpostia os [email protected]


      • Anonyymi

        Hei eronnut 65 tämä viesti on sulle olen 46v Turkulainen mies voitko kirjoittaa s- postia os [email protected]


    • Anonyymi

      Mun kokemuksista kyllä ja taitavii

      • Anonyymi

        Samoin yli 60v nainen imi tosi hyvin. Pääsispä panee tota 65 vuotiasta eronnutta naista.


    • Anonyymi

      66 vuotiaan kans olen ollut. Otti vaan hieman terskaa suuhun. Imi tosi voimakkaasti. Hyvältä tuntui ja seisokin sain.

      • Anonyymi

        Vanhemmat muuten imee juuri terskaa siksi laukeaminen rajumpaa.


    • Anonyymi

      Minulla ollut muutama vanhempi naisystävä ja voin kertoa että parasta seksiä vanhemmilta saa! Tällä hetkellä 72v ystävätär. Upea nainen ja vietämme aina lähes puoli vuorokautta yhteen menoon sängyssä kun tapaamme.

    • Anonyymi

      62 imi ja kieli toimi uskomattomasti otti syvälle pani sormen peppuun eka kerta kesti 1min.

    • Anonyymi

      Viime juhannuksena aamuyöntunteina polttelin tupakkia ulkoporraskäytävällä.
      Samoilla asioilla oli naapurini 66 vuotias naisihminen. Juttelimme ja vitsailimme mm juhannustaioista. Olimme hiukkan huppelissa kumpikin. Sytytin toisen tupakin ja otin olut-tuopin toiseen käteeni. Samaanaikaan tämä mummeli polvistui eteeni ja vetäs mun housut alas ja imasi kullini suuhunsa. Hölmistyneenä en edes tajunnut mitä tapahtui ja ennenkaikkea miksi.
      Kaluni kasvoi nopeasti täyteen mittaan hänen suussaan ja silmissäni kipunoi.
      Siinä minä vain imeskelin tupakkia ja hän kaluani. Välillä otin huikat tuopistani.
      Pian alkoi tuntua että lasti lähtee. Pelkäsin että hän keskeyttää tai joku ulkopuolinen tulee ja keskeyttää. Vaan hyvin kävi ja roiskasin simet mummelin nieluun.
      Hyvin kävi muutenkin koska sain tästä mummelista mahtavan panokaverin.
      Tosiaan, tämä täytyy vielä mainita. Olen Häntä 13 vuotta nuorempi eikä se tunnu meistä kummastakaan häiriötekijältä

    • Anonyymi

      Itse olen 58v nainen ja kyllä imuttelen mulkkua. Sekä mieheni että tilanteen niin vaatiessa muiden mulkkua.

    • Toiset ottaa toiset ei, mun paras kokemus inttiaikana kun naapurin mummoa autoin kaupassa ja kauppakassien kanssa niin sain hänen tykönä suihinoton ja hän laittoi tekarinsa pöydälle ensin

    • Anonyymi

      Kyllä mummot voi olla innokkaita, Minun mummo asuu yksin on 72. Ottaa aperitiiviä joskus reilustikkin, oli jo syksy ja pimeää lämmitti ulkosaunan vielä , kun ei ollut lunta. Kertoi että voin tulla yhtä aikaa. Katselin riisuutumista isot pyöreät rinnat roikkui ja karvainen pillua. Siirryin saunan puolelle jostakin syystä kalu jo kaarella. Martta nauroi on pojalla kasvanut kunnon kalu. Otettiin sievästi löylyä ja mentiin jäähdyttelemään ja Martta jarrutti juomia. Seisoin Martan edessä kun koppasi pyyhkeen päältä kiinni ja kyseli morsiamensa kalu koveni Martta veti pyyhkeen alas, tämä pitää nähdä kalu seisoi naaman edessä Martta tarttui kiinni ja otti suuhun kertoi että nuorena on saanut suuhun, nyt imi autuaan, kertoi että haluaa tuntea kun laukeaa räjähdin suuhun Martta maiskutteli ja kiitti. Saunan puolella Martta käski ajaa karvat, nauroi haluan tuntea sen. Ajoin tarkasti sormet hyväili aika sisältääkin ei välittänyt siitä.
      Illalla kertoi että oli halunnut heti imeä kun näki kalun. Istuin Martan vieressä työnsin päätyä vasten Martta kysyi, mitä nyt työnsin huulet pilluun Kohta Martta huokaili en olisi uskonut tämä on ihanaa voi sinua sain aikaan ison orgasmin Marialle, nousin ylös ja työnnyin sisään Martta veti käsistä kuiski voi että voi että tuntuu Martta antoi kahdesti, aamulla kysyi sievästi nousin päälle levitti oikein haaroja ja veti heti sisään kuiskasi saat milloin haluat. Sen jälkeen olen ollut mummolle kuskina usein ja mummo haluaa että pidän sitä halukkaasti mummonsa.

    • Olisi ihana löytää vakituiseksi ystäväksi kypsempi nainen, joka tahtoisi imutella kullia ja usein. Vieläpä niin, että vaatimalla vaatisi käymään kylässä kun olisi kovat himot lutkuttaa. Tämä on ollut jo pitkään haaveissani, jos vaikka asuisit jossain lähelläni….

    • Anonyymi

      Kyllä mun vaimo 62v imee oikeen mielellään

    • Anonyymi

      Tääl­t­­ä löydät nopeasti suku­­pu­olt­­­a, suh­­tei­­­ta, tre­­­ff­­­it 👉 http://5555523.com/H/yQ0F 👈

    • Anonyymi

      U­u­­­s­­i sek­­­si­­­tea­tteri ava­­utuu Su­­omeen! Ku­tsu­­mme kai­­­kk­­­i. Il­­mo­­­it­­­tau­­tuminen ry­­hmä­­ämm­­­e tä­äl­­l­­ä - http://5555501.com/H/K0svD 👈

    • Anonyymi

      Kyllä vanhemmatkin haluaa imeä, olin illalla puistonpäässä penkillä siihen käveli vanhempi rouva ja kysti tupakkia sanoi olevansa menossa kotia ja olisi pitkä matka tupakin ostoon näissä kengissä ja nosti jalan penkille koitin jalkaa ei näitä saa rasittaa hyväilin ylempää katsoi ja sanoi sot sot. Istui viereen kysyi minkä ikäinen kuin noin olet innostunut sanoin 17v. Sanoi olet jo mies no onko tupakkia sanoin jos otat suihin.
      Kolme aina kerrasta, nauroi kerrasta kestätkö useammin. Katseli ympärille no olkoon nousin ja avasin housut nainen otti sulavasti käteen no jo on sulla vehkeet harmahtava tukka punaiset kynnet ja punainen huulipuna kun otti suuhun oli pehmeä suu ja osasi kertoi välillä että ei ole saanut vuosiin ja imi osasi nuolla alapuolelta kielellä kun tunsi että aloin jännittämään otti syvälle ja sai kaiken suuhunsa nieli kaiken istuin viereen annoin tupakat. Polteltiin ja puhuttiin naisista ja miehistä katsoi tupakkeja vain kaksi enää katseli ympärille nouse, alkoi sievästi imemään nousi ja meni penkin taakse nosti mekkoa annatko viisi jos saat.
      Menin taakse laskin mustat housut työnsin pilluun se oli lämmin ja märkä, kehui kovaa kalua sanoi että ei ole kahteen vuoteen ainakaan saanut kestin aika pitkään nainen huokaili sanoi purista puristin lantiosta pillu supisteli silloin laukesin sisään tuli yllättävän paljon. Nainen laski hameen nauroi maistelen kotona sinun lientä ja antoi satasen, nauroi kiitos ja näytti tupakkiaskia taskustaan.

    • Anonyymi

      Kyllä imee ja komiasti. Anoppini on 65v ja aina kun olemme kahdestaan kärttää kyrpääni. Ottaa kyrvän suuhun ja imee kuin huqvarnan pölyimuri. Yleensä tuun aika nopeasti. Paremmin ottaa suihin kuin tyttärensä (vaimoni)

    • Anonyymi

      Nukuin yläkerrassa aamulla kalu oli kaarella housuissa, kuulin kun täti huuteli olin nukkuvinaan ovi aukesi oli hiljaista täti oli vieressä heilautti polvesta nousin ja peittelin kalua.
      Istui viereen otti peiton pois laski housut ja ja katsoi on se niin ihana otti kiinni ja alkoi imemään painoi minut makuulle, ensi kertaa sain kokea vapaasti kuinka kalua hyväillään. Kun oli tulossa nostin lantiota ja ruiskutus oikein kipeää teki. Täti nousi ja sanoi tulehan aamupalalle minä söin jo.
      Meni aikaa kun menin tädin luo, halasi ja sanoi ethän ole suuttunut minulle, samalla sanoi tuntuu että et ole
      Kohta oltiin sängyssä ja sain eka kertaa naida se ei kestänyt pitkään, kohta uudelleen jonkin verran pitempään,kolmannella kerralla täti kun sai orgasmin kun juuri niin lujaa
      Kävin tädin luona useasti mies komennus töissä, yhdellä viikolla laskin että yhdeksän kertaa sain rakastella se ei enää ollut panemista täti opetti nauttimaan. Kiitos hänelle tv. 17v Oulu

    • Anonyymi

      Minä 65 nainen 64 harrastetaan suuseksiä puolisoiltamme salaa aina kun tilaisuus😘itäsuomi ja ihanaa

    • Anonyymi

      Hei! Om­a str­­­eam. Sisää­­­nkäynti kaiki­­­lle, jotk­­a haluav­at pi­­tää hauskaa 👉 http://7290000.com/H/F4no 👈

    • Anonyymi

      Vaimo 67v ja ottaa himolla terskan suuhunsa saunaillan päätteeksi. On sitä imetty kymmenet vuodet ja sanoo nauttivansa kun terska suussa turpoaa. Hankki myös minulle penispumpun monta vuotta sitten, että treenaisin kaluani säännöllisesti.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Vanhemmat naiset imee parhaiten? Jos joku 60-70-vuotias nainen haluaa imeä kunnolla 34-vuotiaan miehen paksua kalua niin ilmoittaudun vapaaehtoiseksi. Olisin valmis kaikkeen muuhunkin mitä nyt sitten keksitäänkin, olen jaksava ja kestävä ja Pirkanmaalta olen.

      • Anonyymi

        Tapailen yli kuuskymppistä naista ja ottaa suuhun mutta vaan terskan. Lopettaa hyvissä ajoin ennen kuin laukean. Ehkä tuollainen nuorempi iso kaluinen nuorimies saisi häneltä kunnon suihin oton loppuun saakka. Rouva pitää nuoremmista miehistä. Haluaisin katsoa vierestä. M50


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tapailen yli kuuskymppistä naista ja ottaa suuhun mutta vaan terskan. Lopettaa hyvissä ajoin ennen kuin laukean. Ehkä tuollainen nuorempi iso kaluinen nuorimies saisi häneltä kunnon suihin oton loppuun saakka. Rouva pitää nuoremmista miehistä. Haluaisin katsoa vierestä. M50

        Onko hän Tampereelta? Voisi ehkä joskus imeä mun kullia? Haluttaisi myös panna kunnolla. Kesällä olisi kiihottavaa kokeilla tuota vaikka luonnossa. Kuinka paljon yli 60 hän on? Itseä kiihottaa mitä suurempi ikäero.

        Mies34 vuotta


    • Mikään ei ole uutta auringon alla. Minulla 50+ miehellä on aina ollut vanhempia daameja ja kyllä hekin tykkäävät lutkuttaa. Vanhin ollut n76v.
      Itsekin nuolen mielelläni pimpsaa.

    • Minulta ottanut 76v. Tykkään muutenkin vanhemmasta daamista. Nuolen myös mielelläni pimpsaa.

    • Anonyymi

      Käyn säännöllisesti lesken 73v luona imettämässä kyrpääni ja naimassa. Hyvin imee ja nussiminen sujuu myös hyvin vielä. Olen 53v mies.

    • Anonyymi

      Olen miettinyt itekin tuota asiaa,että haluuko vanhemmat naiset ollenkaan seksiä,ja haluaako ottaa suihin,mistä niitä löytyis,kun ei viitsis tyrkyttää itseään,ja alkaa ehdottaa,että haluaisiko ottaa suihin .

    • Anonyymi

      Anoppi ottaa suihin ja hyvin. Ikää anopilla 73v mutta aina valmis seksiin. Kun ottaa suihin haluaa aina hieroa kullia sisä poskea vasten, että näen kullin pullottavan poskessa.
      Sanoi himoitsevansa tunnetta, kun kulli alkaa sykkiä spermalastin suuhun.

    • Anonyymi

      Olin apuna anopille on ikää 75, oli vähän jalka huonona, lämmitin itselle saunan kun oli puhe että olen yötä, kävin saunassa ja istuttiin kahvilla Hilma sanoi vois käydä suihkussa jos avustat sullahan on vain housut et kastele itseäsi.
      Hilma riisuuntu ja nauroi on vähän isommat housut kun työllä. Päästiin saunaan horjahteli sanoin autan perille, riisui liivit isot tissit valahti ja nännit oli pitkät nauroi oletko ennen nähnyt näin luomuja myönsin en ole ja noin pitkiä nännejä, nauroi niitä Urho eläissään imi halukkaana, anoppi katsoi minua kun seisoin vieressä, noin iso imeekö tyttö sanoin ei mielellään, ei mielellään ja repäisi housut alas voi sinua ja otti suuhun nauroi aina yäyä pitää imeä kalu seisoi kuin rautakanki yritin vetää pois imi ja sanoi älä vie pois imi ja imi laukesin hädissään piti pyllystä että en karkaa nuoli ja imeskeli nauroi jos ei tyttö niin äiti.
      Pesin anoppia seisoi kaiteeseen nojaten kun pesin pillua saboi saat pestä pitkään hieroin ja sormetin sanoin kohta nain sanoi et sinä sitä saa tehdä, jatkoin sormettamista mietin mikä ero jatyönnin sisään sanoi herranjestas sinua minähän sanoin on se kova panin voimalla kuiskasin otanko pois nauroi jos otat soitan tytölle. jatkoin panemista ja ruristelin rintoja lysähteli välillä sanoi anna tulla laskin syvälle vapisi ja huokaili on tämä ihanaa on pitkä aika.
      Pestiin värkit ja mentiin makuu huoneeseen, hieroin kipeää jalkaa oli alaosa paljaana Hilma katsoi koko ajan nousin imemään kuiskas mietin milloin teet sen, jatkoin imemistä otin käsistä mitä nyt laskeuduin ja nuolin pillua tritti että en sanoi ei sieltä pidin kiinni nulin aika pitkään kädet löystyi sain rauhassa nuolla ja sormettaa sanoi olen kuin huora nanna vieraan panna ja näin ihanansti sanoin levitä ja levitin kunnolla huokasi nyt kyllä olen huora voi että alkoi vapisemaan ja pitkään sanoi älä enää älä nousin ja työnnyin pohjaa silloin kuljaisi pane voi ei pane panin voimalla ja laskin taas piti kiinni kuiskas ethän kerro kellekkään.
      Oli vieressä kun vaimo soitti joko nukut sanoin en vielä kertoi kuinka haluttas, kalu alkoi nousta Hilma nauroi hiljaa nousi ja otti suuhun, sanoin Hilman kuullen olisi ihanaa jos ottaisit suuhun ja nuolisit Hilma nuoli ja ottaisit syvälle anoppi teki niin, vaimo sanoi nuku nyt.
      Hilma tuli viereen nukutaan aamulla heräsin Hilma vähän yski, sanoin nukuit ilman housuja sitä se teettää, nauroi tule ei vuosiin ole ollut näin turpea olo painui pohjaan kuiskas mulla haluttaa naitiin sievästi katsoin kun nännit oli pitkinä nappasin huulilla kiinni vapisi kuiskas tuntuu joka paikassa pidin syvällä ja välillä hitaasti kuiskas tule nyt tuntuu siltä kalu yritti ruiskia ei tullut paljoa.
      Oltiin ylhäällä ja olin lähdössä kysyi käytkö täällä kuiskasin jäi vähän kesken ja olen käynyt.Vaimo sanoi kun äidin jalka parani siitä on tullut viekeä.

    • Anonyymi

      Kyllä imee jos kukaan ei saa tietää. Mulle sattui tilanne menin vanhan naisen noin 70v luo kylään ketään ei kuulunut sisällä saunassa näkyi valoa katsoin ikkunasta runkkasi paksulla kapulalla oli varmaan itse tehnyt oli paksi ja päässä iso pyöreä pää.
      Avasin oven kysyin haluatko apua, hölmistyi vähän sanoi tule sisään.
      Menin kalu pystyssä viereen tarttui kaksin käsin kiinni ja otti suuhun sanoi kerrankin oikeaa, sanoin pane tuo sisään laittoi toisella kädellä ja työnteli tosi syvään imi ja nuoli sanoi haluan kokonaan ei päästänyt ennenkuin sai lastin sisään, nauroi olipa hyvää.
      nousi lauteelle runkkasin isolla kalulla ja imin litteitä tissejä nautti kunnolla kuiski oma tyydyttäjä ihana poika työntelin ja samalla kalu kasvoi laitoin puun sivuun panin sisään aukaisi silmät halasi voi ihanaa oikeaa pane poika pane kyllä vanhemmallakin pillu litisee kun haluaa kunnolla panin pitkään kun laukesin piti syvällä vähän aikaa. nousi ja alkoi pesemään pesin kaverina ja viruttelin, välillä nauroi taisin jäädä kiinni katsoitko pitkään. Kun oltiin sisällä laittoi päälleen vain saunatakin, juotiin kahvit kysyi onko kiire sanoin eipä tässä taida olla, veti kammariin levitti haarat olin heti valmis, sanoi olet ainut moneen vuoteen kun nyt olet saanut saat aina kun haluat kahdesti aamuun mennessä.
      Meistä tuli Hilman kanssa hyvät ystävät muutenkin

    • Anonyymi

      Vanhempaa noin 50-75-vuotiasta naista kohta 35-vuotiaalle suht tavalliselle miehelle. Nautin paljon suuseksistä sekä antavana että ottavana osapuolena. Mieluiten Pirkanmaalta, tai tarkemmin Pohjois-Pirkanmaalta.

    • Anonyymi

      Miksi sinne suuhun täytyy laueta... Ei kaikki naiset pidä sperman mausta. Itse naisena kyllä otan suuhun ja kiihotun siitä mutta en tee sitä loppuun saakka... Kiihottaako miestä kun ottaa niskasta kiinni naista ja purkautuu suuhun.. Tj74vm

    • Anonyymi

      67-vuotias nainen Pohjois-Karjalasta nauttii suuseksistä ja saan laueta suuhun nielee viimeiseen tippaan. Ääntelehtii naidessa, ihana plondi, namm. Nyt en ole pitkään aikaan saanut häneltä hoitoa mutta toivo elää

    • Anonyymi

      otahan muna suuhuun

    • Anonyymi

      Uusi s­­ek­­si­­­teatteri ava­utu­­u Suome­­en! Ku­­­tsu­­­mme kai­­kk­­­i­­. Il­­mo­­it­­tau­­­tum­­inen ry­hmä­­­ämm­e tä­­äl­l­­­ä 👉 http://arara-ik.com/H/B2s0X3

    • Anonyymi

      Olin pokamies ja on iso kalu tykkään jos nainen imee kalua, mutta poka miehenä ei ole joka imis. Laitoin ilmoituksen saa imeä kalua kuinka haluaa 50€.
      Nauroin itsekkseni kaikkea siä tulee kokeiltua, postia alkoi tulla,
      1 pitääkö olla mies
      2 näkeekö kukaan
      3 olethan puhdas
      4 mikä ikäraja
      YMS...
      Muutin ilmoitusta
      Saa imeä kalua kuinka haluaa 50€. mies tai nainen nuori tai vanha saat aina pestyä kalua. Naamari estää tuntemisen tee se paketti auossa lämmin ja siisti.

      Kumma kyllä ilmoituksia alkoi tulla lähi alueelta otin kasi päivässä joskus kolme jos tuli tarpeesi aikaa väliin ja pitihän pitää taukoja.
      Useimmat oli nelikymppisiä naisia, suurimaala oli sama kertomus, haluaa olla hutsu ja nauttia, osa tuli niin meikattunakin, osa kysyi saako hieroa pillua samalla ja kaikki kävi.
      Nuorin oli varmaan liian nuori oli iso pipo ja aurinko lasit. Kosketteli niin sievästi ja masiteli nuoli kuin jäätelöä sitten pikku hiljaa otti suuhun ainakin terskan sanoin sivuun kasvoille tai suuhun kuului vaan yyym. ote alkoi pikku hiljaa koventua ja otti suuhun nieli ja imi imi vielä pitkään ja ojensi rahan.
      Vanhin oli varmaan yli 70v, Käveli kepin kanssa huivi oli tiukasti päässä otti hampaat pois ja alkoi imeä kyllä oli taitava ja oli pitkä kieli imi kunnolla ja söi kaiken suukotti vielä pitkään kuiskas pitää kertoa tytöille on sulla iso ja siisti mummo köpötteli kaupan eteen ja taksiin.
      Miehiä oli paljon vanhoja ja nuoria.
      Lopetin homman kun sain vastaan vihaisia ukkomiehiä välillä kävi kipeää.

    Ketjusta on poistettu 81 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuvat! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki, 22, on puhjennut naisena kukkaan - Some sekoaa: "Sä..."

      Ooo, kaunis aikuinen nainen Helmistä on kasvanut siinä yli 80-vuotiaan Dannyn rinnalla! Katso uudet kuvat: https://ww
      Suomalaiset julkkikset
      63
      4950
    2. Henkirikos Alakylässä

      Nainen löydetty elottomana, mies otettu kiinni. Mitä on tapahtunut?
      Seinäjoki
      53
      3320
    3. Suodatinpussin kastelemalla saa parempaa kahvia

      Kokeilin niksiä ja kyllä tämä kahvi on parempaa nyt. Ei lainkaan maistu paperiselta. Huljuttelee hanan alla suppiloa pap
      Maailman menoa
      145
      2492
    4. Tidätkö nainen

      että suoraan sanottuna v.tut.aa että pääsit näin lähelle minua. Ei olisi oikeasti aikaa tähän mutta silti aina välillä o
      Ikävä
      105
      2036
    5. Mikä on kaivattusi etunimi?

      Otsikossa siis on kysymys eriteltynä. Vain oikeat vastaukset hyväksytään.
      Ikävä
      80
      1662
    6. Onkohan sinulla kaikki hyvin?

      Nyt vähän sellainen outo tunne tuli. Sinun asiasi niin ei minulle toki tarvitse kertoa. Kunhan mietin...
      Ikävä
      38
      1247
    7. Oho! Arja Koriseva paljastaa TTK:n ekasta suorasta lähetyksestä: "On vähän ärsyttävä yhtälö!"

      Upea Arja Koriseva! Tsemppiä haasteelliseen tilanteeseen! Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-arja-koriseva-
      Suomalaiset julkkikset
      21
      1179
    8. Huikeeta, mahtavaa, ihan mielettömän upeeta

      Me ostettiin talo Espanjasta. Tosin saadaan käyttää sitä vain muutama viikko vuodessa kun on monta muutakin ostajaa! M
      Kotimaiset julkkisjuorut
      193
      1155
    9. En kestä katsoa

      Sitä miten sinusta on muut kiinnostuneita. Olen kateellinen. Siksi pitäisi lähteä pois
      Ikävä
      88
      1140
    10. Viimeinen reissu tälle kesälle

      Pian se syksy on. Hyvää huomenta ja aurinkoista päivää. ☕🌞🍁🌻🐺❤️
      Ikävä
      173
      1116
    Aihe