Oikeudenkäynti 2011

Illuminati?

1. päivitys alustavasta oikeudenkäynnistä

- Syyttäjä aloitti avauspuheenvuoronsa kertomalla kuinka Michael oli jo kuollut ennen ensihoitajien saapumista paikanpäälle. Syyttäjä myöskin kertoi tuomarille kuinka Murray oli alkuun yrittänyt salata antaneensa anestesia-lääkettä, Propofolia Michaelille. Syyttäjän mukaan todisteet tulevat kertomaan kuinka Murray käski yhtä turvamiehistä siivoamaan todisteita ja odotti ainakin 20 minuuttia ennen soittoa hätänumeroon. Syyttäjä myöskin tähdensi kuinka Murray suoritti ensiapua sängyllä yhdellä kädellä, kun se pitäisi suorittaa kovalla alustalla kaksin käsin. Murrayn puolustus kieltäytyi avauspuheenvuorosta.

- Ensimmäinen todistaja Kenny Ortega. Kenny kertoi kuinka kesäkuun 19. päivä Michaelin saapuessa harjoituksiin Staples Centeriin tämä ei näyttävät hyvin voivalta ja näytti enemmänkin viluiselta eikä halunnut harjoitella. Tämä oli ensimmäinen kerta kun Michael ei kyennyt harjoittelemaan. Kenny pyysi Michaelia lähtemään kotia. Seuraavana päivänä tiimi piti tapaamisen Michaelin kotona, jossa paikalla ollut Murray oli selvästi tuohtunut Ortegan tekemälle valinnalle lähettää Michael kotia, sillä Murrayn mielestä vain hän oli oikeutettu tekemään kaltaisia valintoja ja, että Michaelin terveys oli hänen vastuullaan. Kenny selitti kuinka ratkaisu oli ollut sekä hänen että Michaelin yhteinen. Tämä tapaaminen on tärkeä syyttäjälle sillä heidän mielestä se todistaa, että Murray ei kantanut tarpeeksi vastuuta Michaelin terveydestä. Ortegan mukaan seuraavat kaksi päivää, 23. ja 24. kesäkuuta olivat loistavia harjoituspäiviä ja Michael oli iloinen ja hyvinvoiva.

- Toinen todistaja, Michaelin avustaja Michael Amir Williams. Syyttäjä halusi selventää Murrayn käyttäymistä Michaelin kuolemaa edeltäneenä aikana. Murray soitti Michael Amir Williamsille ennen soittoa hätäkeskuskukseen. Williams kertoi kuinka sai ääniviestin Murraylta, jossa Williamsin käskettiin saapua paikalle Michaelin luokse heti. Williams oli tämän jälkeen soittanut turvamies Alberto Alvarezille ja kuullut Murrayn puhetta taustalla. Williams kertoi, että myöhemmin sairaalassa Murray oli tullut tämän luokse kertoen kuinka Michaelin kotona on jotain voidetta, josta Murray sanoi ettei Michael halunnut maailman tietävän. Murray tarvitsi kyytiä takaisin Michaelin asunnolle noutaakseen tämän voiteen.

- Lounastauon jälkeen todistajaksi kutsuttiin Faheen Muhammad, yksi Michaelin turvamiehistä. Tämä todisti olleensa Michaelin makuuhuoneessa samaan aikaan kun Murray totesi ettei Michael enää hengittänyt. Hänen mukaansa Michael makasi silmät ja suu auki ja oli jo elottoman näköinen. Turvamies kertoi syyttäjälle kuinka Murray oli polvillaan antamassa jonkin sortin ensiapua Michaelille paniikin vallassa kunnes hän kääntyi Faheeniin ja toisen turvamiehen puoleen kysyen osaako kukaan elvytystä? Turvamies Alberto Alvarez lopulta avusti Murrayta elvytyksessä. Faheen muisteli nähneensä Parisin ja Princen huoneen lähettyvillä. Paris oli polvillaan ja itki, kunnes lastenhoitaja vei heidät pois. Turvamies myöskin kertoi, että sairaalassa sen jälkeen kun Michael oli todettu virallisesti kuolleeksi Murray oli lähestynyt häntä kertoen olleensa nälkäinen ja halusi pois (tämä siis sen jälkeen kun kukaan ei lähtenyt viemään Murrayta Michaelin asunnolle hakemaan sitä "voidetta" pois). Murraylle kerrottiin, että hän voisi syödä sairaalassa, mutta Murray kuitenkin poistui sairaalasta. Ristikuulustelussa Murrayn asianajaja, Ed Chernoff sai Faheenin myöntämään, että Murray oli puhunut Michaelin perheen ja poliisin kanssa ennen poistumistaan.

- Ensimmäinen päivä päättyi siihen.

LÄHDE: http://mjacksonfinland.blogspot.com/2011/01/1-paivitys-alustavasta.html

--- ---
Nyt herää kysymys, millainen on lääkäri, joka ei osaa elvytystä? Ettei vaan Illuminati tai vapaamuurarit olis lähettäny Murrayn nirhaamaan Jacksonin? Saa nähdä meneekö tämä juttu oikeudenkäyntiin.

Tässä on aika epäilyttävä kuva Murraysta:
http://seeker401.files.wordpress.com/2010/02/conrad-murray-freemason.jpg

9

496

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • @-@-@

      - Toisena päivänä ensimmäisenä todistajana kuultiin turvamiehenä toiminutta Alberto Alvarezia. Alvarez kertoi menneensä Michaelin makuuhuoneeseen hieman puolen päivän jälkeen tuolloin 25. päivänä ja oli ensimmäisenä nähnyt Murrayn suorittavan ensiapua yhdellä kädellä sängyllä liikkumattomana makaavalle Michaelille. Alvarezin kysyessä mitä oli tapahtunut Murray oli kertonut Michaelin saaneen jonkinlaisen pahan allergisen reaktion. Michaelin lapset olivat seuranneet Alvarezia makuuhuoneeseen ja Parisin itkiessä ja huutaessa isäänsä Murray oli käskenyt viedä lapset pois. Tämän jälkeen Murray oli alkanut keräämään lääkepulloja huoneesta ja käskenyt Alvarezia laittamaan ne muovipussiin ja laittamaan muovipussin toisen laukun sisään. Seuraavaksi Murray oli opastanut Alvarezia poistamaan tippapussin tippatelineestä. Alvarezin mukaan tippapussi oli sisältänyt valkoista, maitomaista ainetta, jonka viranomaiset uskovat olleen Propofolia. Huoneessa oli ollut toinenkin, suolaliuosta sisältänyt tippapussi, mutta tuon Murray oli käskenyt jättää paikoilleen. Vasta kun kaikki pullot ja tippapussit oli kerätty Murray oli käskenyt Alvarezia soittamaan hätänumeroon. Alvarezin mukaan huoneessa ei ollut minkäänlaisia sydän- tai muitakaan valvontamonitoreja ja Murray kiinnitti valvontalaitteen Michaelin sormeen vasta hätäpuhelun jälkeen. Ristikuulustelussa Murrayn asianajaja sai Alvarezin myöntämään ettei tämä ollut koskaan kertonut viranomaisille, että Murray olisi käskenyt häntä keräämään lääkepulloja. Alvarez myöskin myönsi, että hän saattaa myydä tarinansa lehdille.

      - Michaelin henkilökohtaisena kokkina toiminut Kai Chase kertoi oikeudessa kuinka Murray oli tullut alakertaan ja kutsunut Michaelin poikaa, Princeä sen jälkeen kun Murray oli löytänyt Michaelin elottomana. Chase oli sanonut Princelle, että isälläsi saattaa nyt olla jokin hullusti. Chasen mukaan oli ilmiselvää, että jotain oli vialla ja ihmiset alkoivat itkeä. Kokin mukaan Michael oli erittäin terveellisellä ruokavaliolla ja syönyt terveellisesti päivää aikaisemmin. Chasen tullessa 25. päivänä normaalisti töihin hän oli ihmetellyt edellisenä päivänä Michaelille ja Murraylle valmistamaansa keittoa, johon ei oltu koskettu laisinkaan.

      - Ensihoitaja Richard Senneff, joka saapui Michaelin talolle 4 minuuttia hätäkeskukseen tehdyn ilmoituksen jälkeen kertoi oikeudessa, että Michael oli jo kuollut ensihoitajien saapuessa paikalle ja hänen mielestään näytti siltä, että Michael oli ollut kuolleena jo jonkin aikaa ennen hätäpuhelua eikä Murray kertonut heille koko totuutta tapahtumista. Ensihoitajan mukaan Michael näytti heiveröiseltä ja aivan kuin saattokodin potilaalta, joka oli vakavasti sairas. Murrayn kertomuksen mukaan kaikki oli "juuri tapahtunut", mutta ruumiin tilasta päätellen Senneff uskoo Murrayn viivytelleen hätäkeskukseen soittoa ainakin 20 minuuttia. Ensihoitajille Michaelin sydänkäyrä näytti suoraa viivaa. Ensihoitajien kysyessä Michaelille annetuista lääkkeistä Murray oli maininnut vain ahdistus- ja unettomuustiloissa käytetyn loratsepaamin (Ativan) eikä ollut maininnut mitään antamastaan Propofolista. Ensihoitajille Murray oli kertonut Michaelin kärsineen vain nestehukasta. Oikeudessa pidetyn tauon jälkeen ensihoitaja jatkoi todistustaan kertoen kuinka kaikki ensihoitajat Michaelin läsnä tiesivät Michaelin olleen jo kuollut, mutta korkea-arvoisempana lääkärinä Murray ei suostunut julistamaan Michaelia kuolleeksi vaan väitti vasta tunteneensa pulssin Michaelilla. Murray käski viedä Michaelin sairaalaan. Matkaa sairaalaan Senneff kuvaili uskomattomaksi ja hulluksi: ihmiset juoksivat kadulla ottamassa kuvia ja autot yrittivät ohittaa ambulanssin. Saavuttuaan sairaalaan ensihoitaja kuvaili Murrayta erittäin levottomaksi ja hermostuneeksi. Ristikuulustelussa Murrayn asianajaja, Ed Chernoff sai ensihoitajan myöntämään, että Michaelin luurankomainen ruumis sinertävine jalkoineen viittasi lääkeriippuvuuteen.

      Lähde: http://mjacksonfinland.blogspot.com/2011/01/2-paivitys-alustavasta.html

    • Hamhamham

      Otetaanpa ensin faktat selville Vapaamuuraareista ja Illuminatista ennen, kuin tehdään typeriä oletuksia.

      • Jaahas@

        - Ensimmäisenä todistajana jatkoi edelliseltä päivältä ensihoitaja, Richard Senneff, joka kertoi, että heidän ollessa yhteydessä sairaalaan sairaalasta oli käsketty julistaa Michael kuolleeksi, mutta Murray ei ollut tähän suostunut, vaikka ensihoitajat eivät saaneet minkäänlaista muutosta Michaelin tilaan. Murray halusi ensihoitajien kokeilevan magnesiumia ja pistävän kanyyliin suoraan kaulavaltimoon, mutta tähän toimenpiteeseen ensihoitajilla ei ollut koulutusta eikä magnesium kuulunut heidän tarvikkeisiinsa. Ensihoitajat eivät aluksi tienneet kuka potilas oli, mutta jossain vaiheessa nimi sanottiin, tosin tieto ei vaikuttanut ensihoitajien tekemisiin. Ambulanssissa Murray käski ensihoitajia antamaan lisää adrenaliinia, joka lisättiin samasta linjasta suolaliuoksen kanssa.

        - Oikeudessa kuultiin myöskin toista ensihoitajaa, Martin Blountia, jonka kertomuksen mukaan Murray kiisti antaneensa Michaelille minkäänlaisia lääkkeitä. Ensihoitajan mielestä tämä kuulosti oudolta kun huoneessa näkyi olevan steriilipakattu neula, 3 pulloa puudutukseen käytettävää lidokaiinia sekä tippa, jonka tarkoitukseksi Murray oli selittänyt Michaelin kärsineen nestehukasta edellisen päivän 16 tunnin harjoituksien jälkeen. Ensihoitajan mukaan huoneessa oli ollut happisäiliö sekä happiviikset, mutta ei muita varusteita. Ensihoitajien ensimmäinen tehtävä oli avata hengitystiet ja asentaa hengitysputki. Yrittäessään elvyttää Michaelia Blount huomasi Michaelin silmien olevan laajentuneet sekä ihon viileä, jotka kertoivat Michaelin olevan jo kuollut. Ensihoitajien oli vaikea löytää suonta käsistä ja käsivarsista ja jonkun ensihoitajista kysyessä käyttikö Michael mahdollisesti huumeita Murray oli vastannut ei. Murrayn puolustus yritti kääntää, että mahdollisen huumeriippuvuuden takia suonta olisi ollut mahdotonta löytää, mutta ensihoitaja kertoi, että jopa tatuoiduilta huumeaddikteilta löytyy suoni, joskin sen löytäminen voi viedä aikaa. Syyttäjän kysyessä onko totta, että ihmiseltä jonka verenkierto on lakannut toimimasta on vaikeaa löytää suoni ensihoitaja vastasi kyllä. Blountin mukaan ensihoitajien saapuessa paikalle Murray oli hikoillut ylen määrin.

        - Seuraavana vuorossa oli kaksi puhelinyhtiön edustajaa, joiden todistuksen mukaan Murray lähetti tekstiviestejä ja soitti usealle ihmiselle päivän aikana, muttei kuitenkaan hätäkeskukseen. Murraylla oli käytössään kaksi puhelinta ja puheluerittelyt osoittavat, että Murray lähetti ja vastaanotti useita tekstiviestejä, joista kaksi esimerkiksi juuri puolenpäivän jälkeen kello 12:03 ja 12:04. Murrayn puhelin samoiten lähetti dataa 12:13, 12:18 sekä Murray viestitti jälleen 12:53. Murray myöskin soitti useita puheluita, esimerkiksi klinikalleen Las Vegasiin ja Houstoniin, työntekijälleen ja toiselle lääkärille. Hän vietti puhelimessa kokonaisuudessaan lähes 1,5 tuntia ratkaisevien 5 tunnin aikana kun hänen olisi pitänyt valvoa Michaelin tilaa. Murray myöskin soitti tyttöystävälleen, Nicole Alvarezille 2 minuutin pituisen puhelun ambulanssista matkalla sairaalaan. Tämä soitto on tosin hieman ristiriidassa viranomaisten antamien tietojen kanssa, joiden mukaan Murray olisi soittanut tyttöystävälleen heti puolenpäivän jälkeen ja kesken tämän puhelun huomannut Michaelin olleen pulassa.

        - Seuraavaksi todistajina kuultiin kahta UCLA-sairaalan lääkäriä, jotka vastaanottivat Michaelin tämän saapuessa sairaalaan. Lääkäri Richelle Cooperin mukaan Michael oli jo kuollut sairaalaan saapuessa, mutta Murray pyysi etteivät he luovuttaisi vielä vaan yrittäisivät elvyttää potilasta. Cooperin mukaan Murray ei ollut laisinkaan yhteistyöhaluinen lääkkeistä, joita hän oli antanut Michaelille vaan mainitsi pelkästään loratsepaamin, mutta ei edelleenkään mitään mainintaa Propofolista, vaikkakin lääkärit huomasivat Michaelilla olleen kondomikatetrin peniksessä, jota käytetään silloin kun potilas on rauhoittavien alaisena tiedottomassa tilassa ja tämän takia pidätyskyvytön. Lääkäreillekin Murray kertoi Michaelin kärsineen vain unettomuudesta ja nestehukasta. Cooper kertoi Murrayn kertoneen olleensa paikalla kun Michaelin sydän oli pysähtynyt. Cooper julisti Michaelin kuolleeksi 14.26, tiimin yritettyä elvyttää Michaelia 1 tunnin ja 26 minuutin ajan sairaalaan saapumisen jälkeen. Lääkäri Thao Nguyen todisti ettei Murray kertonut hänellekään muista antamistaan lääkkeistä kuin loratsepaamista.

        - Päivän viimeisenä todistajana oli Los Angelesin poliisista, etsivä Dan Mayers, joka vahvisti, että Murraylla oli käytössään kaksi puhelinta. Mayers oli tutkinut Murrayn tekemiä puheluita ja ottanut selvää kenelle Murray oli soittanut ja kuka oli soittanut hänelle tuon 25. päivän aikana.

        Lähde: http://mjacksonfinland.blogspot.com/2011/01/3-paivitys-alustavasta.html


      • Hmm@@
        Jaahas@ kirjoitti:

        - Ensimmäisenä todistajana jatkoi edelliseltä päivältä ensihoitaja, Richard Senneff, joka kertoi, että heidän ollessa yhteydessä sairaalaan sairaalasta oli käsketty julistaa Michael kuolleeksi, mutta Murray ei ollut tähän suostunut, vaikka ensihoitajat eivät saaneet minkäänlaista muutosta Michaelin tilaan. Murray halusi ensihoitajien kokeilevan magnesiumia ja pistävän kanyyliin suoraan kaulavaltimoon, mutta tähän toimenpiteeseen ensihoitajilla ei ollut koulutusta eikä magnesium kuulunut heidän tarvikkeisiinsa. Ensihoitajat eivät aluksi tienneet kuka potilas oli, mutta jossain vaiheessa nimi sanottiin, tosin tieto ei vaikuttanut ensihoitajien tekemisiin. Ambulanssissa Murray käski ensihoitajia antamaan lisää adrenaliinia, joka lisättiin samasta linjasta suolaliuoksen kanssa.

        - Oikeudessa kuultiin myöskin toista ensihoitajaa, Martin Blountia, jonka kertomuksen mukaan Murray kiisti antaneensa Michaelille minkäänlaisia lääkkeitä. Ensihoitajan mielestä tämä kuulosti oudolta kun huoneessa näkyi olevan steriilipakattu neula, 3 pulloa puudutukseen käytettävää lidokaiinia sekä tippa, jonka tarkoitukseksi Murray oli selittänyt Michaelin kärsineen nestehukasta edellisen päivän 16 tunnin harjoituksien jälkeen. Ensihoitajan mukaan huoneessa oli ollut happisäiliö sekä happiviikset, mutta ei muita varusteita. Ensihoitajien ensimmäinen tehtävä oli avata hengitystiet ja asentaa hengitysputki. Yrittäessään elvyttää Michaelia Blount huomasi Michaelin silmien olevan laajentuneet sekä ihon viileä, jotka kertoivat Michaelin olevan jo kuollut. Ensihoitajien oli vaikea löytää suonta käsistä ja käsivarsista ja jonkun ensihoitajista kysyessä käyttikö Michael mahdollisesti huumeita Murray oli vastannut ei. Murrayn puolustus yritti kääntää, että mahdollisen huumeriippuvuuden takia suonta olisi ollut mahdotonta löytää, mutta ensihoitaja kertoi, että jopa tatuoiduilta huumeaddikteilta löytyy suoni, joskin sen löytäminen voi viedä aikaa. Syyttäjän kysyessä onko totta, että ihmiseltä jonka verenkierto on lakannut toimimasta on vaikeaa löytää suoni ensihoitaja vastasi kyllä. Blountin mukaan ensihoitajien saapuessa paikalle Murray oli hikoillut ylen määrin.

        - Seuraavana vuorossa oli kaksi puhelinyhtiön edustajaa, joiden todistuksen mukaan Murray lähetti tekstiviestejä ja soitti usealle ihmiselle päivän aikana, muttei kuitenkaan hätäkeskukseen. Murraylla oli käytössään kaksi puhelinta ja puheluerittelyt osoittavat, että Murray lähetti ja vastaanotti useita tekstiviestejä, joista kaksi esimerkiksi juuri puolenpäivän jälkeen kello 12:03 ja 12:04. Murrayn puhelin samoiten lähetti dataa 12:13, 12:18 sekä Murray viestitti jälleen 12:53. Murray myöskin soitti useita puheluita, esimerkiksi klinikalleen Las Vegasiin ja Houstoniin, työntekijälleen ja toiselle lääkärille. Hän vietti puhelimessa kokonaisuudessaan lähes 1,5 tuntia ratkaisevien 5 tunnin aikana kun hänen olisi pitänyt valvoa Michaelin tilaa. Murray myöskin soitti tyttöystävälleen, Nicole Alvarezille 2 minuutin pituisen puhelun ambulanssista matkalla sairaalaan. Tämä soitto on tosin hieman ristiriidassa viranomaisten antamien tietojen kanssa, joiden mukaan Murray olisi soittanut tyttöystävälleen heti puolenpäivän jälkeen ja kesken tämän puhelun huomannut Michaelin olleen pulassa.

        - Seuraavaksi todistajina kuultiin kahta UCLA-sairaalan lääkäriä, jotka vastaanottivat Michaelin tämän saapuessa sairaalaan. Lääkäri Richelle Cooperin mukaan Michael oli jo kuollut sairaalaan saapuessa, mutta Murray pyysi etteivät he luovuttaisi vielä vaan yrittäisivät elvyttää potilasta. Cooperin mukaan Murray ei ollut laisinkaan yhteistyöhaluinen lääkkeistä, joita hän oli antanut Michaelille vaan mainitsi pelkästään loratsepaamin, mutta ei edelleenkään mitään mainintaa Propofolista, vaikkakin lääkärit huomasivat Michaelilla olleen kondomikatetrin peniksessä, jota käytetään silloin kun potilas on rauhoittavien alaisena tiedottomassa tilassa ja tämän takia pidätyskyvytön. Lääkäreillekin Murray kertoi Michaelin kärsineen vain unettomuudesta ja nestehukasta. Cooper kertoi Murrayn kertoneen olleensa paikalla kun Michaelin sydän oli pysähtynyt. Cooper julisti Michaelin kuolleeksi 14.26, tiimin yritettyä elvyttää Michaelia 1 tunnin ja 26 minuutin ajan sairaalaan saapumisen jälkeen. Lääkäri Thao Nguyen todisti ettei Murray kertonut hänellekään muista antamistaan lääkkeistä kuin loratsepaamista.

        - Päivän viimeisenä todistajana oli Los Angelesin poliisista, etsivä Dan Mayers, joka vahvisti, että Murraylla oli käytössään kaksi puhelinta. Mayers oli tutkinut Murrayn tekemiä puheluita ja ottanut selvää kenelle Murray oli soittanut ja kuka oli soittanut hänelle tuon 25. päivän aikana.

        Lähde: http://mjacksonfinland.blogspot.com/2011/01/3-paivitys-alustavasta.html

        - Ensimmäisenä todistajana jatkoi eiliseltä LA poliisietsivä Dan Mayers Murrayn tekemistä ja vastaanottamista puheluista.

        - Toisena todistaja oli Sade Anding, Murrayn tyttöystävä 25. päivän aikoihin. Anding oli Houstonissa, Texasissa tuona päivänä ja omien sanojensa mukaan vastaanotti puhelun Murraylta kello 12:30 paikkeilla. Edellisenä päivänä oikeudessa olleet puheluerittelyt tosin osoittavat, että Houstoniin ja Andingille tehty puhelu alkoi kello 11:51. Tyttöystävän mukaan Murray oli kysellyt tämän kuulumisia, jolloin Anding oli alkanut kertomaan päivän tapahtumia. Puhuttuaan hetken hän oli havahtunut ettei Murray enää ollutkaan linjan toisessa päässä vaan puhelimesta kuului hälinää, aivan kuin puhelin olisi ollut jonkun taskussa ja taustalta kuului ääniä ja yskimistä. Anding mukaan puhelu kesti n. 5 minuuttia. Puhelu hätäkeskukseen saapui 12:21 eli jos Murray on huomannut jo kello 11:55 Michaelin hengettömänä hätäpuhelun kanssa on silloin selvästi viivytelty.

        - Vuorossa oli toinen Murrayn ns. naisystävä, Bridgette Morgan, joka kertoi tavanneensa Murrayn ensimmäisen kerran vuonna 2003. Morgan oli yrittänyt soittaa Murraylle 25. päivänä mutta omien sanojensa mukaan Murray ei ollut vastannut puhelimeen.

        - Seuraava todistaja oli Murrayn seitsemännen lapsen äiti, Nicole Alvarez. Murray ja Alvarez olivat tavanneet kaiketi vuonna 2005 clubilla, jossa Alvarez työskenteli. Alvarezilla oli vaikeuksia muistin kanssa ja hänelle tuotti vaikeuksia muistaa tapahtumia kuluneilta vuosilta kuten esimerkiksi kuinka he tarkalleen ottaen tapasivat, kuinka puhelinnumeroita vaihdettiin ja milloin heidän suhteestaan tuli vakavaa. Alvarez kertoi, että heillä on yhteinen poika Murrayn kanssa, mutta kysyttäessä ei osannut vastata kuinka usein Murray vietti aikaa Los Angelesissa Alvarezin ja pojan luona. Alvarez muutenkin pyysi useaan otteeseen syyttäjää uusimaan kysymyksen ja tarpeeksi monen pyynnön jälkeen tuomari pyysi Alvarezia ryhdistäytymään ja kiinnittämään enemmän huomiota kysymyksiin. Alvarez ei myöskään muistanut työskentelikö Murray Michaelille maaliskuussa 2009 tai milloin Alvarez sai kuulla Murrayn ylipäänsään työskentelevän Michaelille, mutta se oli kuulemma joskus ennen kuin hän alkoi odottamaan Murrayn lasta. Ensi alkuun Alvarez ei osannut sanoa milloin hän tuli raskaaksi ja kysyttäessä alkoi laskemaan ajankohtaa sormin. Jälleen kysyttäessä kertoiko Murray työskentelevänsä Michaelille Alvarez ei muistanut, mutta yhtäkkiä hän osasikin kertoa Murrayn olleen Michaelin lääkäri, mutta ei tiennyt asioista sen enempää eikä kysellyt Murraylta tämän asiakkaistaan. Alvarezin mukaan huhtikuussa 2009 Murray vietti päivät Alvarezin ja tämän lapsen kanssa ja yöksi meni Michaelin luokse, josta hän palasi seuraavana päivänä. Alvarez tiesi, että Murrayn oli tarkoitus lähteä Michaelin mukana Lontooseen ja Alvarezia oli pyydetty mukaan. Touko- ja kesäkuun aikana Alvarez vastaanotti paketteja kotiinsa, joita lähetettiin Murraylle apteekista Las Vegasista. Murray ei koskaan kertonut mitä paketeissa on ja käski vain pistää ne sivuun häntä varten. Vaikka oikeudessa ei myöskään kerrottu mitä paketeissa oli TMZ:n uutisten mukaan ne sisälsivät Propofolia. Alvarez oli yksi ihmisistä, joille Murray soitti 25. päivänä, mutta Alvarezia ei kuulusteltu kyseisestä puhelusta. Murrayn puolustus ei ristikuulustellut Alvarezia.


      • Hmm@@
        Hmm@@ kirjoitti:

        - Ensimmäisenä todistajana jatkoi eiliseltä LA poliisietsivä Dan Mayers Murrayn tekemistä ja vastaanottamista puheluista.

        - Toisena todistaja oli Sade Anding, Murrayn tyttöystävä 25. päivän aikoihin. Anding oli Houstonissa, Texasissa tuona päivänä ja omien sanojensa mukaan vastaanotti puhelun Murraylta kello 12:30 paikkeilla. Edellisenä päivänä oikeudessa olleet puheluerittelyt tosin osoittavat, että Houstoniin ja Andingille tehty puhelu alkoi kello 11:51. Tyttöystävän mukaan Murray oli kysellyt tämän kuulumisia, jolloin Anding oli alkanut kertomaan päivän tapahtumia. Puhuttuaan hetken hän oli havahtunut ettei Murray enää ollutkaan linjan toisessa päässä vaan puhelimesta kuului hälinää, aivan kuin puhelin olisi ollut jonkun taskussa ja taustalta kuului ääniä ja yskimistä. Anding mukaan puhelu kesti n. 5 minuuttia. Puhelu hätäkeskukseen saapui 12:21 eli jos Murray on huomannut jo kello 11:55 Michaelin hengettömänä hätäpuhelun kanssa on silloin selvästi viivytelty.

        - Vuorossa oli toinen Murrayn ns. naisystävä, Bridgette Morgan, joka kertoi tavanneensa Murrayn ensimmäisen kerran vuonna 2003. Morgan oli yrittänyt soittaa Murraylle 25. päivänä mutta omien sanojensa mukaan Murray ei ollut vastannut puhelimeen.

        - Seuraava todistaja oli Murrayn seitsemännen lapsen äiti, Nicole Alvarez. Murray ja Alvarez olivat tavanneet kaiketi vuonna 2005 clubilla, jossa Alvarez työskenteli. Alvarezilla oli vaikeuksia muistin kanssa ja hänelle tuotti vaikeuksia muistaa tapahtumia kuluneilta vuosilta kuten esimerkiksi kuinka he tarkalleen ottaen tapasivat, kuinka puhelinnumeroita vaihdettiin ja milloin heidän suhteestaan tuli vakavaa. Alvarez kertoi, että heillä on yhteinen poika Murrayn kanssa, mutta kysyttäessä ei osannut vastata kuinka usein Murray vietti aikaa Los Angelesissa Alvarezin ja pojan luona. Alvarez muutenkin pyysi useaan otteeseen syyttäjää uusimaan kysymyksen ja tarpeeksi monen pyynnön jälkeen tuomari pyysi Alvarezia ryhdistäytymään ja kiinnittämään enemmän huomiota kysymyksiin. Alvarez ei myöskään muistanut työskentelikö Murray Michaelille maaliskuussa 2009 tai milloin Alvarez sai kuulla Murrayn ylipäänsään työskentelevän Michaelille, mutta se oli kuulemma joskus ennen kuin hän alkoi odottamaan Murrayn lasta. Ensi alkuun Alvarez ei osannut sanoa milloin hän tuli raskaaksi ja kysyttäessä alkoi laskemaan ajankohtaa sormin. Jälleen kysyttäessä kertoiko Murray työskentelevänsä Michaelille Alvarez ei muistanut, mutta yhtäkkiä hän osasikin kertoa Murrayn olleen Michaelin lääkäri, mutta ei tiennyt asioista sen enempää eikä kysellyt Murraylta tämän asiakkaistaan. Alvarezin mukaan huhtikuussa 2009 Murray vietti päivät Alvarezin ja tämän lapsen kanssa ja yöksi meni Michaelin luokse, josta hän palasi seuraavana päivänä. Alvarez tiesi, että Murrayn oli tarkoitus lähteä Michaelin mukana Lontooseen ja Alvarezia oli pyydetty mukaan. Touko- ja kesäkuun aikana Alvarez vastaanotti paketteja kotiinsa, joita lähetettiin Murraylle apteekista Las Vegasista. Murray ei koskaan kertonut mitä paketeissa on ja käski vain pistää ne sivuun häntä varten. Vaikka oikeudessa ei myöskään kerrottu mitä paketeissa oli TMZ:n uutisten mukaan ne sisälsivät Propofolia. Alvarez oli yksi ihmisistä, joille Murray soitti 25. päivänä, mutta Alvarezia ei kuulusteltu kyseisestä puhelusta. Murrayn puolustus ei ristikuulustellut Alvarezia.

        - Päivän kääntyessä iltapäivän puolelle todistajana oli Elissa Fleak, kuolemansyyntutkija, joka suorittaa tutkimukset tapahtumapaikalla. Saapui sairaalaan 17:20 ja tutki Michaelin ruumiin päältäpäin. Ei löytänyt minkäänlaisia ulkoisia poikkeavuuksia. Vahvisti, että Michaelista oli otettu 4 näytepulloa verta toksikologisia tutkimuksia varten. Sairaalan jälkeen meni Michaelin kotiin jatkamaan tutkimuksia, jotka keskittyivät makuuhuoneeseen. Fleak keräsi paikanpäältä useita pilleripurkkeja sekä reseptilääkkeitä kuten Flomaxia, klonatsepaamia, diazepamia, loratsepaamia, tematsepaamia, trazadonea sekä tizanidinea. Makuuhuoneesta löytyi myöskin useita voidetuubeja, hydrokodonia ja lidokaiinivoidetta. Vahvisti oikeudessa reseptilääkkeiden kirjoittajat, joita olivat Murray, Metzger ja Klein. Oikeudessa näytettiin kuvia makuuhuoneesta ja tutkija Fleak kertoi samalla mitä hän havannoi makuuhuoneessa. Kuvissa näkyi muun muuassa lidokaiinivoidetuubi ja sen vieressä ruiskun osa. Ruiskuneula oli lattialla, sängyn vieressä. Kuvissa myöskin näkyi huoneessa ollut happisäiliö ja muita tavaroita, kuten tippapussi ja siinä kiinni olleet johdot. Seuraavassa kuvassa näkyi yöpöytä, tippateline, jossa kiinni tippapullo, joka sisälsi suolaliuosta. Huoneesta löytyi myös laatikollinen kertakäyttöisiä neuloja sekä tippakatetreja, sekä lattialta tyhjä 200mg propofol-pullo. Tutkija palasi takaisin talolle kesäkuun 29. päivä, sen jälkeen kun Murray oli kertonut viranomaisille piilossa olevista lääkkeistä ja pulloista. Oikeudessa käytiin lisää läpi paikanpäältä otettuja kuvia ja kuvissa näkyviä tavaroita, joiden mukana oli useita tuubeja voidetta, jota käyttää nimenomaan vitiligoa sairastavat ihmiset. Tutkijan mukaan talosta löytyi yhteensä 12 pulloa propofolia, 2 Michaelin makuuhuoneesta, joista toinen siis tyhjänä ja loput 10 läheisen huoneen kaapista, laukusta, jonka päällä luki "vauvan tarvikkeita".

        Lähde: http://mjacksonfinland.blogspot.com/2011/01/4-paivitys-alustavasta.html


      • Hmm@@
        Hmm@@ kirjoitti:

        - Päivän kääntyessä iltapäivän puolelle todistajana oli Elissa Fleak, kuolemansyyntutkija, joka suorittaa tutkimukset tapahtumapaikalla. Saapui sairaalaan 17:20 ja tutki Michaelin ruumiin päältäpäin. Ei löytänyt minkäänlaisia ulkoisia poikkeavuuksia. Vahvisti, että Michaelista oli otettu 4 näytepulloa verta toksikologisia tutkimuksia varten. Sairaalan jälkeen meni Michaelin kotiin jatkamaan tutkimuksia, jotka keskittyivät makuuhuoneeseen. Fleak keräsi paikanpäältä useita pilleripurkkeja sekä reseptilääkkeitä kuten Flomaxia, klonatsepaamia, diazepamia, loratsepaamia, tematsepaamia, trazadonea sekä tizanidinea. Makuuhuoneesta löytyi myöskin useita voidetuubeja, hydrokodonia ja lidokaiinivoidetta. Vahvisti oikeudessa reseptilääkkeiden kirjoittajat, joita olivat Murray, Metzger ja Klein. Oikeudessa näytettiin kuvia makuuhuoneesta ja tutkija Fleak kertoi samalla mitä hän havannoi makuuhuoneessa. Kuvissa näkyi muun muuassa lidokaiinivoidetuubi ja sen vieressä ruiskun osa. Ruiskuneula oli lattialla, sängyn vieressä. Kuvissa myöskin näkyi huoneessa ollut happisäiliö ja muita tavaroita, kuten tippapussi ja siinä kiinni olleet johdot. Seuraavassa kuvassa näkyi yöpöytä, tippateline, jossa kiinni tippapullo, joka sisälsi suolaliuosta. Huoneesta löytyi myös laatikollinen kertakäyttöisiä neuloja sekä tippakatetreja, sekä lattialta tyhjä 200mg propofol-pullo. Tutkija palasi takaisin talolle kesäkuun 29. päivä, sen jälkeen kun Murray oli kertonut viranomaisille piilossa olevista lääkkeistä ja pulloista. Oikeudessa käytiin lisää läpi paikanpäältä otettuja kuvia ja kuvissa näkyviä tavaroita, joiden mukana oli useita tuubeja voidetta, jota käyttää nimenomaan vitiligoa sairastavat ihmiset. Tutkijan mukaan talosta löytyi yhteensä 12 pulloa propofolia, 2 Michaelin makuuhuoneesta, joista toinen siis tyhjänä ja loput 10 läheisen huoneen kaapista, laukusta, jonka päällä luki "vauvan tarvikkeita".

        Lähde: http://mjacksonfinland.blogspot.com/2011/01/4-paivitys-alustavasta.html

        - Maanantaina ensimmäisenä todistajana oli Stephen J. Marx, huumepoliisin (DEA) rikostekninen tutkija, joka tutki Murrayn iPhonen ja sen säilyttämän tietokannan. Murray oli muun muuassa lähettänyt sähköpostin englantilaiselle vakuutusalan agentille aamupäivällä 25 päivä, hieman yli 11 jälkeen kertoen, että Michaelin kunnossa ei ole mitään vikaa.

        - Seuraavana todistajana oli Tim Lopez, farmaseutti ja omistaja Las Vegasilaisesta apteekista, josta Murray tilauksensa teki. Ensimmäisellä soitollaan Murray oli kysellyt apteekista tietyn vahvuista benoquin-voidetta, jota käytetään vitiligo-sairauden hoitoon. Yhteydenpito Murrayn ja apteekin välillä kuitenkin jäi kuukausiksi, kunnes maaliskuussa 2009 Murray soitti apteekkiin jälleen kysellen samaista voidetta ja sen saatavuutta, Lopez lupasi ottaa selvää ja palasikin huhtikuussa asiaan kertoen Murraylle, että oli löytänyt toimittajan voiteelle. Murray teki tilauksen. Seuraavaksi Lopez kertoi toimenpiteistä, jotka he tekevät todetakseen tilaajan lääkäriksi ja, että tilaaja on oikeutettu tilattaviin tuotteisiin. Murray oli noutanut voiteet itse henkilökohtaisesti. Seuraavan kerran apteekkari oli kuullut Murraysta muutamaa päivää myöhemmin kun tämä oli poikennut apteekissa kertoen hänen olleen tyytyväinen voiteeseen. Tällä samaisella kerralla Murray oli kysellyt olisiko apteekkarin mahdollista toimittaa Propofolia ja suolaliuospusseja. Murray tilasi useita suolaliuospussia sekä uusi benoquin-voidetilauksen, tilasi 20 pulloa loratsepaamia ja 20 levyllistä diatsepaamia. Murray oli myöskin kysellyt apteekkarilta piristäviä lääkkeitä itselleen, mutta halusi niiden olevan luontaisia, ei reseptilääkkeitä, jotka toimitettiin Murraylle myöhemmin kesäkuussa toimitettavan tilauksen yhteydessä. Kesäkuussa Murray tilasi myöskin lidokaiinia, benoquin-voidetta, lisää loratsepaamia sekä 12 suolaliuospussia. Kaikki tehdyt tilaukset sisälsivät aina lisää Propofolia, jota kahden kuukauden sisällä Murray tilasi yhteensä 255 pullollista (100ml ja 20ml pulloja). Viimeisen kerran apteekkari kuuli Murraysta 23. tai 24. päivä kesäkuuta 2009. Murray antoi apteekkarin ymmärtää, että potilaita oli useita ja kaikki tilatut lääkkeet olivat hänen LA:ssa sijaitsevalle klinikalleen ja tyttöystävän kotiosoitteena käytetty osoite olisi ollut nimenomaan tämän klinikan osoite. Tilauksien yhteydessä Murray ei koskaan kertonut minkäänlaisia nimiä.

        - Kolmantena todistajana maanantaina oli vanhempi rikostutkija, Jaime Lintemoot LA:n piirikunnan kuolemansyyntutkijan toimistosta, joka tutki sairaalasta lähetetyt verinäytteet sekä Michaelista otetut näytteet ja toksikologiset testit. Tutkija on erikoistunut propofolia sisältäviin tapauksiin. Tutki myöskin joitain tapahtumapaikalta otettuja todisteita ja niiden sisältämiä mahdollisia toksikologisia jäämiä. Ristikuulustelussa puolustus tarttui Michaelin vatsasta löydettyyn 70 grammaan nestettä, joka testeissä osoitti jälkiä Propofolista, jälleen kerran yrittäen saada todisteita väitteelle, että Michael olisi aiheuttanut Propofol-yliannostuksen itse.

        - Viimeisenä todistajana oli yksi johtavista henkirikostutkijoista, Orlando Martinez, joka sai yhteyden Murrayn asianajajaan 26. päivä ja sovittua tapaamisen seuraavalle päivälle, jossa oli mukana myös toinen tutkija Scott Smith, Murray sekä Murrayn asianajajat Michael Pena ja Ed Chernoff. Tässä haastattelussa Murray oli kertonut kuinka oli tavannut Michaelin ensimmäistä kertaa vuonna 2006 ja ensi alkuun hoitanut Michaelia ja tämän lapsia flunssan takia näiden asuessa vielä Las Vegasissa. Murray oli saanut soiton Michaelin avustajalta, Michael Amir Williamsilta koskien This Is It-kiertuetta ja Murrayta oli pyydetty lääkäriksi kiertueelle. Murrayn mukaan pyyntö oli tullut Michaelilta itseltään ja Michaelin oma soitto Willamsin soiton jälkeen paljasti Murraylle, että Michael oli innoissaan kiertueesta. Kysyttäessä hoidoista Michaelin kotona Murray oli kertonut hoitaneensa Michaelia viimeisen kahden kuukauden ajan tämän unettomuuden takia öisin, 6 kertaa viikossa. Murray oli auttanut Michaelin nukahtamaan antamalla 50mg Propofolia, ensin ruiskeena, jotta Michael nukahti ja sitten hiljalleen tipan avustuksella jotta Michael pysyi unessa. Tutkijan mukaan Murray kertoi 50mg:n olevan ruiskuannos ja sen jälkeen oma määrä tipan kautta. Haastattelun aikana Murray oli useasti viitannut huomanneensa Michaelin olevan riippuvainen Propofoliin, jota oli antanut Michaelille joka yön jo kahden kuukauden ajan ja kertoi yrittäneensä vieroittaa Michaelin Propofolista käyttämällä muita lääkkeitä, loratsepaamia ja midazolaamia. 24-25. välisestä yöstä Murray oli kertonut saapuneensa talolle hieman ennen Michaelia. Michael oli käynyt suihkussa, vaihtanut vaatteet ja Murray oli hieronut Michaelin selkään ihovoidetta, joka oli ihotautia varten.


      • Hmm@@
        Hmm@@ kirjoitti:

        - Maanantaina ensimmäisenä todistajana oli Stephen J. Marx, huumepoliisin (DEA) rikostekninen tutkija, joka tutki Murrayn iPhonen ja sen säilyttämän tietokannan. Murray oli muun muuassa lähettänyt sähköpostin englantilaiselle vakuutusalan agentille aamupäivällä 25 päivä, hieman yli 11 jälkeen kertoen, että Michaelin kunnossa ei ole mitään vikaa.

        - Seuraavana todistajana oli Tim Lopez, farmaseutti ja omistaja Las Vegasilaisesta apteekista, josta Murray tilauksensa teki. Ensimmäisellä soitollaan Murray oli kysellyt apteekista tietyn vahvuista benoquin-voidetta, jota käytetään vitiligo-sairauden hoitoon. Yhteydenpito Murrayn ja apteekin välillä kuitenkin jäi kuukausiksi, kunnes maaliskuussa 2009 Murray soitti apteekkiin jälleen kysellen samaista voidetta ja sen saatavuutta, Lopez lupasi ottaa selvää ja palasikin huhtikuussa asiaan kertoen Murraylle, että oli löytänyt toimittajan voiteelle. Murray teki tilauksen. Seuraavaksi Lopez kertoi toimenpiteistä, jotka he tekevät todetakseen tilaajan lääkäriksi ja, että tilaaja on oikeutettu tilattaviin tuotteisiin. Murray oli noutanut voiteet itse henkilökohtaisesti. Seuraavan kerran apteekkari oli kuullut Murraysta muutamaa päivää myöhemmin kun tämä oli poikennut apteekissa kertoen hänen olleen tyytyväinen voiteeseen. Tällä samaisella kerralla Murray oli kysellyt olisiko apteekkarin mahdollista toimittaa Propofolia ja suolaliuospusseja. Murray tilasi useita suolaliuospussia sekä uusi benoquin-voidetilauksen, tilasi 20 pulloa loratsepaamia ja 20 levyllistä diatsepaamia. Murray oli myöskin kysellyt apteekkarilta piristäviä lääkkeitä itselleen, mutta halusi niiden olevan luontaisia, ei reseptilääkkeitä, jotka toimitettiin Murraylle myöhemmin kesäkuussa toimitettavan tilauksen yhteydessä. Kesäkuussa Murray tilasi myöskin lidokaiinia, benoquin-voidetta, lisää loratsepaamia sekä 12 suolaliuospussia. Kaikki tehdyt tilaukset sisälsivät aina lisää Propofolia, jota kahden kuukauden sisällä Murray tilasi yhteensä 255 pullollista (100ml ja 20ml pulloja). Viimeisen kerran apteekkari kuuli Murraysta 23. tai 24. päivä kesäkuuta 2009. Murray antoi apteekkarin ymmärtää, että potilaita oli useita ja kaikki tilatut lääkkeet olivat hänen LA:ssa sijaitsevalle klinikalleen ja tyttöystävän kotiosoitteena käytetty osoite olisi ollut nimenomaan tämän klinikan osoite. Tilauksien yhteydessä Murray ei koskaan kertonut minkäänlaisia nimiä.

        - Kolmantena todistajana maanantaina oli vanhempi rikostutkija, Jaime Lintemoot LA:n piirikunnan kuolemansyyntutkijan toimistosta, joka tutki sairaalasta lähetetyt verinäytteet sekä Michaelista otetut näytteet ja toksikologiset testit. Tutkija on erikoistunut propofolia sisältäviin tapauksiin. Tutki myöskin joitain tapahtumapaikalta otettuja todisteita ja niiden sisältämiä mahdollisia toksikologisia jäämiä. Ristikuulustelussa puolustus tarttui Michaelin vatsasta löydettyyn 70 grammaan nestettä, joka testeissä osoitti jälkiä Propofolista, jälleen kerran yrittäen saada todisteita väitteelle, että Michael olisi aiheuttanut Propofol-yliannostuksen itse.

        - Viimeisenä todistajana oli yksi johtavista henkirikostutkijoista, Orlando Martinez, joka sai yhteyden Murrayn asianajajaan 26. päivä ja sovittua tapaamisen seuraavalle päivälle, jossa oli mukana myös toinen tutkija Scott Smith, Murray sekä Murrayn asianajajat Michael Pena ja Ed Chernoff. Tässä haastattelussa Murray oli kertonut kuinka oli tavannut Michaelin ensimmäistä kertaa vuonna 2006 ja ensi alkuun hoitanut Michaelia ja tämän lapsia flunssan takia näiden asuessa vielä Las Vegasissa. Murray oli saanut soiton Michaelin avustajalta, Michael Amir Williamsilta koskien This Is It-kiertuetta ja Murrayta oli pyydetty lääkäriksi kiertueelle. Murrayn mukaan pyyntö oli tullut Michaelilta itseltään ja Michaelin oma soitto Willamsin soiton jälkeen paljasti Murraylle, että Michael oli innoissaan kiertueesta. Kysyttäessä hoidoista Michaelin kotona Murray oli kertonut hoitaneensa Michaelia viimeisen kahden kuukauden ajan tämän unettomuuden takia öisin, 6 kertaa viikossa. Murray oli auttanut Michaelin nukahtamaan antamalla 50mg Propofolia, ensin ruiskeena, jotta Michael nukahti ja sitten hiljalleen tipan avustuksella jotta Michael pysyi unessa. Tutkijan mukaan Murray kertoi 50mg:n olevan ruiskuannos ja sen jälkeen oma määrä tipan kautta. Haastattelun aikana Murray oli useasti viitannut huomanneensa Michaelin olevan riippuvainen Propofoliin, jota oli antanut Michaelille joka yön jo kahden kuukauden ajan ja kertoi yrittäneensä vieroittaa Michaelin Propofolista käyttämällä muita lääkkeitä, loratsepaamia ja midazolaamia. 24-25. välisestä yöstä Murray oli kertonut saapuneensa talolle hieman ennen Michaelia. Michael oli käynyt suihkussa, vaihtanut vaatteet ja Murray oli hieronut Michaelin selkään ihovoidetta, joka oli ihotautia varten.

        Tämän jälkeen Murray oli asentanut kanyylin Michaelille jalkaan, hieman polven alapuolelle. Michael oli ensin saanut diatsepaamia suun kautta, jonka jälkeen Murray oli antanut kanyylin kautta loratsepaamia suolaliuoksella laimennettuna. Koska tunnin päästä tästä Michael oli edelleenkin ollut hereillä oli Murray antanut diatsepaamia kanyylin kautta. Noin 3:20 aamuyöllä Michael oli Murrayn mukaan nukahtanut reiluksi 10 minuutiksi. Michaelin ollessa jälleen hereillä Murray oli sammuttanut valot, laittanut musiikin päälle ja ehdottanut Michaelille meditaatiota. Michael oli alkanut valittaa, että hän joutuisi perumaan harjoitukset ja koko kiertueen koska hän ei pystynyt nukkumaan. Murray oli antanut Michaelille jälleen muuta lääkettä. Aamun lähestyessä ja Michaelin ollessa edelleen hereillä Michael oli valittanut lisää unettomuudesta. Murrayn jälleen antamalla diatsepaamilla ei ollut ollut minkäänlaista vaikutusta. 10 aikaa aamulla Michael oli Murrayn mukaan pyytänyt "maitoa", jolla Michael Propofolia kutsui. Puoli 11 jälkeen Murray oli antanut Propofolia, antaen vain puolet, 25mg aiemmista määristä poiketen. Tuon 25mg Murray antoi ruiskulla kanyylin kautta ja vähäisen määrän hiljalleen tipan kautta. Murrayn mukaan Michael nukahti kelloin ollessa noin 11. Murrayn lausunnon mukaan tämä oli seurannut Michaelin tilaa hetken aikaa kunnes oli näyttänyt siltä, että kaikki oli hyvin ja poistunut vessaan virkistäytymään, jossa viipyi omien sanojensa mukaan noin 2 minuuttia. Palattuaan takaisin Michaelin makuuhuoneeseen hän oli huomannut ettei Michael enää hengittänyt ja aloitti rintakehä painalluksen sekä suusta suuhun elvytyksen. Tässä vaiheessa Michael makasi vielä sängyllä ja Murray kertoi ettei ollut kyennyt yksin nostamaan Michaelia lattialle, joten hän piti toista kättä Michaelin selän alla antaen tukea kun toisella kädellä suoritti rintakehä painallusta. Kysyettässä miksei Murray soittanut heti hätäkeskukseen oli tämä kertonut olleensa huolissaan potilaastaan eikä halunnut keskeyttää ensiapua. Sen sijaan Murray oli pyytänyt Michaelin avustajaa soittamaan turvamiehet paikalle ja oli itse annostellut Michaelille vastalääkettä. Murray oli myöntänyt poistuneensa huoneesta alakertaan, kertonut kokille olevan hätätilanne ja pyytänyt tätä lähettämään turvamiehet yläkertaan. Alvarez oli turvamies, joka sittemmin soitti hätäpuhelun. Haastattelun aikana Murray oli myöskin kertonut piilossa olevista laukuista, jotka sisälsivät lääkkeitä ja lääkepulloja. Murray oli tutkijan mukaan ollut ihmeissään etteivät tutkijat olleet siihen mennessä vielä löytäneet laukkuja. Haastattelussa Murray ei ollut maininnut mitään päivän aikana tekemistään puheluista tai lähettämistään viesteistä ja ristikuulustelussa Murrayn asianajaja totesi ettei niistä oltu kysyttykkään mitään. Ristikuulustelussa kävi ilmi, että Murrayn mukaan Michaelilla oli ollut toinen lääkäri, David Adams, joka oli jo aiemmin antanut Michaelille Propofolia. Haastattelun mukaan Michael oli vakuuttanut Murrayn antamaan tälle Propofolia, koska oli huolissaan unettomuudestaan ja tulevasta kiertueesta. Murrayn mukaan Michael oli tietoinen Propofolista ja muun muuassa sen vaaroista ja Murrayn mukaan Michael oli useasti pyytänyt itse saada antaa itselleen Propofolia, mutta Murray oli kieltäytynyt. Syyttäjä jatkoi vielä kysymällä lääkäri Adamsista, että missä tämä antoi Michaelille Propofolia maaliskuussa 2009, johon tutkija vastasi, että Murrayn klinikalla.

        Lähde: http://mjacksonfinland.blogspot.com/2011/01/5-paivitys-alustavasta.html


      • Q-Q@
        Hmm@@ kirjoitti:

        Tämän jälkeen Murray oli asentanut kanyylin Michaelille jalkaan, hieman polven alapuolelle. Michael oli ensin saanut diatsepaamia suun kautta, jonka jälkeen Murray oli antanut kanyylin kautta loratsepaamia suolaliuoksella laimennettuna. Koska tunnin päästä tästä Michael oli edelleenkin ollut hereillä oli Murray antanut diatsepaamia kanyylin kautta. Noin 3:20 aamuyöllä Michael oli Murrayn mukaan nukahtanut reiluksi 10 minuutiksi. Michaelin ollessa jälleen hereillä Murray oli sammuttanut valot, laittanut musiikin päälle ja ehdottanut Michaelille meditaatiota. Michael oli alkanut valittaa, että hän joutuisi perumaan harjoitukset ja koko kiertueen koska hän ei pystynyt nukkumaan. Murray oli antanut Michaelille jälleen muuta lääkettä. Aamun lähestyessä ja Michaelin ollessa edelleen hereillä Michael oli valittanut lisää unettomuudesta. Murrayn jälleen antamalla diatsepaamilla ei ollut ollut minkäänlaista vaikutusta. 10 aikaa aamulla Michael oli Murrayn mukaan pyytänyt "maitoa", jolla Michael Propofolia kutsui. Puoli 11 jälkeen Murray oli antanut Propofolia, antaen vain puolet, 25mg aiemmista määristä poiketen. Tuon 25mg Murray antoi ruiskulla kanyylin kautta ja vähäisen määrän hiljalleen tipan kautta. Murrayn mukaan Michael nukahti kelloin ollessa noin 11. Murrayn lausunnon mukaan tämä oli seurannut Michaelin tilaa hetken aikaa kunnes oli näyttänyt siltä, että kaikki oli hyvin ja poistunut vessaan virkistäytymään, jossa viipyi omien sanojensa mukaan noin 2 minuuttia. Palattuaan takaisin Michaelin makuuhuoneeseen hän oli huomannut ettei Michael enää hengittänyt ja aloitti rintakehä painalluksen sekä suusta suuhun elvytyksen. Tässä vaiheessa Michael makasi vielä sängyllä ja Murray kertoi ettei ollut kyennyt yksin nostamaan Michaelia lattialle, joten hän piti toista kättä Michaelin selän alla antaen tukea kun toisella kädellä suoritti rintakehä painallusta. Kysyettässä miksei Murray soittanut heti hätäkeskukseen oli tämä kertonut olleensa huolissaan potilaastaan eikä halunnut keskeyttää ensiapua. Sen sijaan Murray oli pyytänyt Michaelin avustajaa soittamaan turvamiehet paikalle ja oli itse annostellut Michaelille vastalääkettä. Murray oli myöntänyt poistuneensa huoneesta alakertaan, kertonut kokille olevan hätätilanne ja pyytänyt tätä lähettämään turvamiehet yläkertaan. Alvarez oli turvamies, joka sittemmin soitti hätäpuhelun. Haastattelun aikana Murray oli myöskin kertonut piilossa olevista laukuista, jotka sisälsivät lääkkeitä ja lääkepulloja. Murray oli tutkijan mukaan ollut ihmeissään etteivät tutkijat olleet siihen mennessä vielä löytäneet laukkuja. Haastattelussa Murray ei ollut maininnut mitään päivän aikana tekemistään puheluista tai lähettämistään viesteistä ja ristikuulustelussa Murrayn asianajaja totesi ettei niistä oltu kysyttykkään mitään. Ristikuulustelussa kävi ilmi, että Murrayn mukaan Michaelilla oli ollut toinen lääkäri, David Adams, joka oli jo aiemmin antanut Michaelille Propofolia. Haastattelun mukaan Michael oli vakuuttanut Murrayn antamaan tälle Propofolia, koska oli huolissaan unettomuudestaan ja tulevasta kiertueesta. Murrayn mukaan Michael oli tietoinen Propofolista ja muun muuassa sen vaaroista ja Murrayn mukaan Michael oli useasti pyytänyt itse saada antaa itselleen Propofolia, mutta Murray oli kieltäytynyt. Syyttäjä jatkoi vielä kysymällä lääkäri Adamsista, että missä tämä antoi Michaelille Propofolia maaliskuussa 2009, johon tutkija vastasi, että Murrayn klinikalla.

        Lähde: http://mjacksonfinland.blogspot.com/2011/01/5-paivitys-alustavasta.html

        - Todistajana Christopher Rogers, johtava kuolemansyyntutkija. Suoritti ruumiinavauksen Michaelille 26. kesäkuuta. Ruumiinavauksessa tuli esille erinäisiä löytöjä, mutta kokonaisvaltaisesti Michaelin terveydentila oli loistava. Michaelin pituus oli 175cm ja paino noin 62kg. Kuolemansyyntutkijan mukaan Michael oli rakenteeltaan hoikka ja tämän BMI (painoindeksi) oli 20,1 joka oli normaali. Michaelin sydän oli hyvässä kunnossa eikä hänellä ollut minkäänlaisia sydänsairauksia. Kuolemansyyntutkijan mukaan Michaelin ruumiissa ei ollut havaittavissa mitään vammaa tai luontaista sairautta, joka olisi voinut aihettaa tämän kuoleman vaan tutkimusten ja muiden lähteiden perusteella kuolinsyy on henkirikos, johon tutkija oli päätynyt Michaelin saaman ala-arvoisen hoidon perusteella. Tutkijan mukaan Michaelin tapauksessa oli jätetty tiettyjä toimenpiteitä huomiotta, kuten esimerkiksi Murrayn ei olisi pitänyt käyttää Propofolia kotioloissa eikä jättää nukutuslääkkeen vaikutuksen alaisena olevaa potilasta ilman valvontaa eikä Murray myöskään ollut varautunut mahdollisiin tarvittaviin varotoimenpiteisiin. Kuolinsyy on voimakas Propofolin ja bentsodiatsepiinin yhteiskäyttö, joiden yhteisvaikutus aiheutti korkean nukutustilan, korkeamman kuin erillään käytettynä. Ristikuulustelussa puolustus tarttui jälleen kerran mahdolliseen teoriaan, että Michael antoi itse itselleen yliannostuksen Propofolia, joko suun kautta nautittuna tai jalassa olevan kanyylin kautta. Kuolemansyyntutkijan mukaan tapaus olisi hänen mielestään siltikin henkirikos Murrayn aiheuttamien laiminlyöntien takia vaikka kävisikin ilmi, että Michael olisi antanut Propofolia itselleen.

        - Seuraava todistaja oli anestesialääkäri Richard Lewis Ruffalo. Ammatiltaan myös farmakologi, joka opiskelee lääkkeitä ja niiden toiminta- ja käyttömuotoja. Toimii myös opettajana Kalifornian yliopistossa. Pyydettiin konsultoimaan Michaelin kuolemantapauksessa. Kävi läpi eri raportteja ja pöytäkirjoja, joiden perusteella teki omia päätelmiä. Kertoi myös nukutuksessa käytettävistä toimenpiteistä, tarvittavista varusteista ja seikoista, joita tarkkailla ihmisen ollessa nukutuksenlääkkeen vaikutuksen alaisena. Kertoi oikeudessa muun muuassa seikoista, jotka Murray teki väärin, kuten esimerkiksi tärkeiden tietojen salaaminen ensihoitajilta ja lääkäreiltä, Michaelin valvonta ja kaikkien Michaelille annettujen lääkkeiden ylöskirjaaminen, paikalta poistuminen ja potilaan yksin jättäminen, mahdollisen sydänpysähdyksen ennakoiva ensiapu, hätäpuhelun soitto, vääränlainen ensiapu jne. Ristikuulustelussa puolustus kyseli jälleen antoi itse itselleen-teoriaan viitaten.

        - Alustava kuuleminen on päättynyt ja tuomarin pitäisi vielä tänään ilmoittaa päätöksensä. Oikeussalissa on myöskin ollut mukana edustaja Kalifornian lääkärinliitosta, joka pyytää tuomaria jäädyttämään Murrayn lääkärin toimiluvan.

        Lähde: http://mjacksonfinland.blogspot.com/2011/01/6-paivitys-alustavasta.html


      • Q-Q@
        Q-Q@ kirjoitti:

        - Todistajana Christopher Rogers, johtava kuolemansyyntutkija. Suoritti ruumiinavauksen Michaelille 26. kesäkuuta. Ruumiinavauksessa tuli esille erinäisiä löytöjä, mutta kokonaisvaltaisesti Michaelin terveydentila oli loistava. Michaelin pituus oli 175cm ja paino noin 62kg. Kuolemansyyntutkijan mukaan Michael oli rakenteeltaan hoikka ja tämän BMI (painoindeksi) oli 20,1 joka oli normaali. Michaelin sydän oli hyvässä kunnossa eikä hänellä ollut minkäänlaisia sydänsairauksia. Kuolemansyyntutkijan mukaan Michaelin ruumiissa ei ollut havaittavissa mitään vammaa tai luontaista sairautta, joka olisi voinut aihettaa tämän kuoleman vaan tutkimusten ja muiden lähteiden perusteella kuolinsyy on henkirikos, johon tutkija oli päätynyt Michaelin saaman ala-arvoisen hoidon perusteella. Tutkijan mukaan Michaelin tapauksessa oli jätetty tiettyjä toimenpiteitä huomiotta, kuten esimerkiksi Murrayn ei olisi pitänyt käyttää Propofolia kotioloissa eikä jättää nukutuslääkkeen vaikutuksen alaisena olevaa potilasta ilman valvontaa eikä Murray myöskään ollut varautunut mahdollisiin tarvittaviin varotoimenpiteisiin. Kuolinsyy on voimakas Propofolin ja bentsodiatsepiinin yhteiskäyttö, joiden yhteisvaikutus aiheutti korkean nukutustilan, korkeamman kuin erillään käytettynä. Ristikuulustelussa puolustus tarttui jälleen kerran mahdolliseen teoriaan, että Michael antoi itse itselleen yliannostuksen Propofolia, joko suun kautta nautittuna tai jalassa olevan kanyylin kautta. Kuolemansyyntutkijan mukaan tapaus olisi hänen mielestään siltikin henkirikos Murrayn aiheuttamien laiminlyöntien takia vaikka kävisikin ilmi, että Michael olisi antanut Propofolia itselleen.

        - Seuraava todistaja oli anestesialääkäri Richard Lewis Ruffalo. Ammatiltaan myös farmakologi, joka opiskelee lääkkeitä ja niiden toiminta- ja käyttömuotoja. Toimii myös opettajana Kalifornian yliopistossa. Pyydettiin konsultoimaan Michaelin kuolemantapauksessa. Kävi läpi eri raportteja ja pöytäkirjoja, joiden perusteella teki omia päätelmiä. Kertoi myös nukutuksessa käytettävistä toimenpiteistä, tarvittavista varusteista ja seikoista, joita tarkkailla ihmisen ollessa nukutuksenlääkkeen vaikutuksen alaisena. Kertoi oikeudessa muun muuassa seikoista, jotka Murray teki väärin, kuten esimerkiksi tärkeiden tietojen salaaminen ensihoitajilta ja lääkäreiltä, Michaelin valvonta ja kaikkien Michaelille annettujen lääkkeiden ylöskirjaaminen, paikalta poistuminen ja potilaan yksin jättäminen, mahdollisen sydänpysähdyksen ennakoiva ensiapu, hätäpuhelun soitto, vääränlainen ensiapu jne. Ristikuulustelussa puolustus kyseli jälleen antoi itse itselleen-teoriaan viitaten.

        - Alustava kuuleminen on päättynyt ja tuomarin pitäisi vielä tänään ilmoittaa päätöksensä. Oikeussalissa on myöskin ollut mukana edustaja Kalifornian lääkärinliitosta, joka pyytää tuomaria jäädyttämään Murrayn lääkärin toimiluvan.

        Lähde: http://mjacksonfinland.blogspot.com/2011/01/6-paivitys-alustavasta.html

        6 päivää kestäneen ja yli 2o todistajaa käsittäneen alustavan kuulemisen jälkeen tuomari Michael Pastorin mukaan on olemassa tarpeeksi todisteita aloittaa oikeudenkäynti Murrayta vastaan Michael Jacksonin kuolemantuottamuksesta. Syyte luetaan Murraylle 25. tammikuuta.

        Loppupuheenvuorossaan syyttäjä David Walgren kertoi tuomarille, että nyt ei ollut vielä Michael Jacksonin aika lähteä ja Murrayn huolimattoman ja harkitsemattoman käytöksen takia Michael Jackson ei ole enää meidän läsnä.

        Jos Murray todetaan tulevassa oikeudenkäynnissä syylliseksi häntä odottaa maksimissaan 4 vuoden vankilatuomio.

        Samalla tuomari myöskin hyllytti Murrayn Kalifornian lääkäritoimiluvan.

        Lähde: http://mjacksonfinland.blogspot.com/2011/01/murray-oikeuden-eteen.html


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1585
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1147
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1076
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1027
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      582
      1015
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      920
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      912
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      10
      784
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      700
    Aihe