Sängynpäädyn puu lohkeilee

Päätyparka

Heips!

Ei ole varmasti oikea paikka asialleni, mutta teiltä nikkareilta varmaan saattaisi apua saada :)
Homman nimi on seuraava:
Muutama vuosi sitten saatiin kaverin kanssa idea, että tehdäämpäs itse sängynpääty, että saan varmasti mieluisen. Piirrettiin suunnitelmat paperille ja marssittiin Bauhausiin (joka muuten on ehkä maailman kamalin kauppa). Siellä intoa piukassa esiteltiin piirrustus puutavaraosastolla myyjälle, joka sitten suositteli meille jotain puuta ja lupasi sen leikata. Etulevy oli tehtävä kahdesta palasesta, mutta tämä myyjä lupasi ne laittaa yhteen niin, ettei saumaa näkisi... "fiksuna" kaverina päätti vielä tuon sauman laittaa päädyn yläosaan (=keskelle päädyn näkyvää osaa), eikä suinkaan alas, missä olisi käytännössä piilossa koko sauma!

No eipä homma ollutkaan ihan niin helppo. Saumaus ei pitänyt. Kittasin päädyn ja maalasin uudestaan. Ja niimpä vain muutaman viikon päästä pääty oli taas halki. Lykin halkeamaan puuliimaa, kittasin ja maalasin. Halkesi taas. Kittasin eri kitillä, ei auttanut. Niimpä en jaksanut enää maalailla päätyä, vaan se nyt oli mikä oli. (onnesta maali ja kitti molemmat valkoisia niin ei näkynyt niin pahasti.)

Nyt muutin uuteen asuntoon. Ajattelin antaa päädylle vielä mahdollisuuden, sillä se on juuri sellainen kun mitä olen halunnut. Halkeemaa lukuunottamatta. Ostin kittiä, jonka piti varmasti tehota tähän pätyyn. Kittasin huolellisesti ja hioin ja pääty olikin aivan täydellinen. Siis täydellinen, lähes kolme viikkoa. Nyt se on TAAS halki!!!

Joko pitäisi luovuttaa, vai onko ideoita? Aloin jo miettiä kankaalla päällystämistä, mutta onko kauhea homma? Pitäisikö vaan kantaa tuo roskikseen, ettei syö kaikkia rahoja? Millään ei raaskis mutta ei tunnu muukaan paljon auttavan... Apuva!

2

416

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ihanverhoilija

      päätysi mallista, voitko sen verhoilla! Jos päätät verhoilla sen, niin laita ensin ohut 100g polyester-vanukerros, sen jälkeen kangas päälle. Onko malli pääsyssäsi sellainen, että voisit niitata kankaan nurjalle puolelle? Jos ei, niin koristenauloilla voit naputella kankaan kiinni etupuolelle, koristenauloja saat esim.verhoilijoilta ja rautakaupassakin myydääb sikakalliisti pikkupusseissa.

    • ery tey5 e5t

      Voihan sauman kanssa tapella vaikka lopun ikänsä. Helpoimmalla pääset jos päällystät sen jotenkin. Ei tullut ilmi, minkä kokoinen tai mallinen se pääty oikein on ja onko siinä mitä ihmeellistä. Eikä siis, millaista materiaalia se on.

      Vanerilevy päälle jos suora. Ei lohkeile enää. Tai lasikuitutapetti. Tai jotain, vaikka nyt sitten verhoilu kankaalla tai jollain. Ota se pääty vähän kuin runkorakenteena. Niin, senhän voi vaikka lasikuiduttaa.

      Ja yks vanha juttu. Mitä ei voi peittää, sitä pitää korostaa. Eli aja siihen jyrsimellä ura. Tai laita jokin lista päälle tms.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onks sulle väliä, jos jokin kaivattusissa

      ei ole täydellistä? Esim. venytysmerkit, arvet, selluliitti, epäsymmetriset rinnat, vinot hampaat jne?
      Ikävä
      85
      4550
    2. Ei sinussa ollut miestä

      Selvittämään asioita vaan kipitit karkuun kuin pikkupoika.
      Ikävä
      127
      3958
    3. Shokkiyllätys! 31-vuotias Hai asuu vielä "kotona" - Anna-vaimon asenne ihmetyttää: "No ei tämä..."

      Hmmm, mitenhän sitä suhtautuisi, jos aviomies/aviovaimo asuisi edelleen lapsuudenperheensä kanssa? Tuore Ensitreffit-vai
      Ensitreffit alttarilla
      33
      2511
    4. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      196
      1513
    5. Wiisaat Lappajärvellä iät.

      Nyt nimiä listaan menneistä ja nykyisistä Wiisaista Lappajärveläisistä. Itseäkin voi tuoda esille kaikessa Wiisaudessa.
      Lappajärvi
      12
      1286
    6. Missä Steffe hiihtää?

      Missä reppuli luuraa? Ei ole Seiskassa mitään sekoiluja ollut pariin viikkoon? Onko jo liian kylmä skulata tennistä ulko
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1243
    7. Olet elämäni rakkaus

      On ollut monia ihastumisia ja syviäkin tunteita eri naisia kohtaan, mutta sinä olet niistä kaikista ihmeellisin. Olet el
      Ikävä
      36
      1198
    8. Ratkaiseva tekijä kiinnostuksen heräämisessä

      Mikä tekee deittikumppanista kiinnostavan? Mitä piirrettä arvostat / et arvosta?
      Sinkut
      62
      1193
    9. Milloin nainen, milloin?

      Katselet ja tiedän, että myös mieli tekee. Voisit laittaa rohkeasti viestin. Tiedät, että odotan. Ehkä aika ei ole vielä
      Ikävä
      61
      1153
    10. Olen menettänyt yöunet kokonaan

      Nytkin vain tunnin nukkunut. En tiedä johtuuko se sinusta vai tästä palstasta. Olis mukava nähdä oikeasti eikä arvuutel
      Tunteet
      17
      1055
    Aihe