Aihe

jokin photoshop ohjelma?

muokkaaja

mistä saisi ladattua, ILMAISEKSI photoshop ohjelman? mieluiten kiitettävän hyvä ja suomenkielinen.

6

1104

  Vastaukset

  • muokkaajalla vaatimukset. Suomenkielinen Photoshop maksaa muistinvaraisesti sanottuna tonnin luokkaa. :D

   On se kyllä kiitettävän hyvä, kuten hinnasta voi päätellä.:)

   Jos nyt vielä kuvittelet että tonnin ohjelman voi tuosta vaan ladata laillisesti ilmaiseksi, ehdotan vakavahenkistä keskustelua psykiatrin kanssa.

  • Sulle takuulla riittää Photoshop Elements, vanhakin versio. Niitä saa parilla kympillä eikä uusinkaan maksane kuin jotain alta satasen.

   • Photoshop Elements on kiva tilapäisratkaisu kun käyttää piirtoalustaa ja sellainen tulee usein sellaisen mukana. Muuten ei ole järkeä kun GIMP:ssä on vastaavat ominaisuudet kuin Photoshopin täysversiossa eikä maksa mitään. Tosin painottuvat hieman eri juttuihin mutta noita riisuttuja versioita.


   • M-Kar kirjoitti:

    Photoshop Elements on kiva tilapäisratkaisu kun käyttää piirtoalustaa ja sellainen tulee usein sellaisen mukana. Muuten ei ole järkeä kun GIMP:ssä on vastaavat ominaisuudet kuin Photoshopin täysversiossa eikä maksa mitään. Tosin painottuvat hieman eri juttuihin mutta noita riisuttuja versioita.

    Elementsin saa usein kameran tai skannerin ym.. kylkiäisenä. Kyseleppä kavereilta josko lainaisivat levyä sulle. Ohjelman voi ladata useammalekin koneelle ja ihan ilmaiseksi.


  • Jaa-a. Toimenpiteesi ei ole laillinen. Suomenkielisinä tuskin löydät photoshoppia. Mutta joku torrenttien latausohjelma koneelle, kuten bitcomet tai utorrent. Sitten torrent-sivuilla hakukoneeseen kirjoittelet: photoshop.

   TAI

   Googlaa portable photoshop cs3, ja lataa. "Ilmainen" ja toimii, mutta vie enemmän konetehoja, kuin aito photari, ja voi joskus olla epävakaa. Kaikki toiminnot on alusta loppuun.

   Gimpiäkin voit harkita. Ilmaiseksi todella hyvä jne, mutta ulkoasultaan ja käyttöliittymältä hyvin erilainen verrattuna tyypillisiin kuvankäsittelyohjelmiin, eli käytön opettelu voi viedä aikaa. Siinä on todella paljon ominaisuuksia ja suomenkieliseksikin saatavilla, mutta esim. vektorigrafiikan suhteen gimpissä on köyhät työkalut, ja jotkut hyvin oleelliset ominaisuudet, kuten tason lukitseminen puuttuu kokonaan.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   Kotimaiset julkkisjuorut
   120
   10463
  2. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   285
   5321
  3. Jättiselvitys: He saivat 100 000 euroa Business Finland tukea

   Jättiselvitys Business Finlandin koronatuista: he saivat 100 000 euroa, yli tuhat peruutti hakemuksensa https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007660
   Maailman menoa
   72
   3393
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   94
   3247
  5. Onkobmaisasta rikostutkinta päällä?

   Vauva palstalla oli lähipiirin viestit julkaistu mitä siellä täydellisessä pikku perheessä todellisuudessa tapahtuu... Aivan järkyttävää tekstiä jos p
   Kotimaiset julkkisjuorut
   160
   1595