Kun on hyvä päivä, katson kuvaasi.

Heart inside

Huomaan että olet kuin viini, paranet ja tulet kauniimmaksi päivä päivältä. Joskus tulee mukava olo kun näen hymysi - joskus päivä on pilalla koska muistan jälleen kerran etten koskaan saa sinua, enkä tiedä oliko minulla koskaan mahdollisuuttakaan, vaikka kaksi ja puoli vuotta sinua mietin ja etten saanut tutustuttua sinuun paremmin.. Kaikki naiset joihin ihastun, muistuttavat vain sinusta, heissä on ikäänkuin pala sinua..

Ainut mikä sai minut unohtamaan sinut, oli armeija. Tärkeintä oli selvitä päivä loppuun, eikä tällaisia asioita kerennyt ajattelemaan. Nyt olet taas palannut ajatuksiini.

Se on niin piinaavaa.

Ja silti tuntuu että jokin sisälläni rakastaa sinua edelleen...

1

535

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yksi tähti muiden jo

      tiedän nuo tuntemukset. Välillä on päiviä, jolloin vain elän elämääni ja nautin. Ikään kuin porskutan mukavasti eteen päin. Sitten on aikoja, jolloin jään ikävästi jumittaan. Suren entistä. Ja sitä ettei voitu koskaan sitten hänen kanssaan puhua asioita halki.
      Mulla on toisinaan todella paha omatunto siitä, että ajattelen häntä, koska olen nyt toisen kanssa. Ja hän on hyvä mulle. Ja olen rakastunut häneen. Välillä vain tuntemukset tulevat niin voimakkaana ja vie vähäksi aikaa mukanaan.
      Sitä on ollut vaikea ymmärtää siis sitä että tavallaan enemmänkin rakastuin kuin ihastuin häneen, vaikka ei me ehditty koskaan todella tustumaan. Mä yritin silloin kertoa hänelle omalla tavallani, että tykästyin häneen niin kuin en olisi koskaan ennen kehenkään ihastunut. En osannut enää hallita tunteitani ja tavallaan ne karkas mun käsistä. Kaiken lisäksi en vain pystynyt luottamaan häneen kun aikaa oli kulunut niin vähän. Kuitenkin pelkäsin myös, että satutan häntä, joten oli vain parempi, että meidän suunta muuttui.
      Kiinnitin huomioni viestiisi, koska siinä oli samankaltaista, mitä itse olen käynnyt läpi. Samalla ymmärrän, että en ole outo, koska jossain on muitakin ihmisiä, jotka ajattelevat samalla tavalla kuin minä ajattelen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      95
      2575
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2223
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1927
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1661
    5. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1645
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1616
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1578
    8. 83
      1512
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      113
      1398
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe