Työmatkalla linja-autossa

ruiskuttelija

”Just ehdittiin”, sanoin työkaverilleni Emmille, kun istahdimme linja-autoon. Lähdimme tekemään pienen työmatkan Ouluun yötä vasten ja aamusta palaisimme takaisin. Istuin kolmipenkkiselle takapenkille ikkunan viereen, Emmin jäädessä penkille eteeni. Matka taittui lehtiä lueskelleen ja jotain elokuvaa katsellen. Meidän lisäksi bussissa oli vain neljä matkustajaa, jotka istuivat etuosassa, eikä meidän lukuvalojen lisäksi muita valoja palanut autossa. Emmi sammutti oman valonsa ja alkoi hakea hyvää nukkuma asentoa. Luin artikkelin loppuun ja pimensin matkustamon. Nojauduin ikkunaan ja katselin elokuvaa, koska itseäni ei väsyttänyt. Ajatukseni karkaili pimeässä bussissa seksiin Emmin kanssa ja huomasin myös kyrpäni heräilleen ja korjatessani asentoa, asettelin myös sen paremmin. Emmi yritti saada unen päästä kiinni mutta levottomasti vaihteli asentoa koko ajan.

En halunnut istua koko iltaa yksin hereillä, joten ajattelin herätellä Emmiä jos hän ei saa nukuttua, niin pitäisi seuraa. Ravistin muutaman kerran hänen penkkiään kunnolla ja hän nousi istumaan vaikean näköisestä asennosta. ”Niin”, hän kurkkasi penkkienraosta näteillä sinisillä silmillään. -” Ei mitään, on vaan tylsää”. ”Kato tota leffaa”, Emmi jatkoi. ”No se se vasta on tylsä”, naurahdin ja Emmi kääntyi takaisin istumaan. Hetken istuttuaan Emmi nousi hymy kasvoillaan. ”No, mä nyt tämän kerran tulen istumaan sinne sun viereen ettei sulla olisi tylsää”, hän sanoi tullessaan takapenkille.

Puoliseisokkini pullotti edelleen nostaen pienen teltan haaroihini. Samalla hetkellä tuli tarve käydä vessassa ja menin vieressä olevaan vessaan Emmin editse, pullotuksen näkyessä varmasti hänelle. Mieleni teki naida häntä suuresti ja seisokkini vain yltyi. Asettelin kyrpäni siten housuihin, että hän varmasti huomaisi sen ja menin takaisin omalle paikalleni reisiemme osuessa toisiinsa. ”Tulitko”, Emmi yllätti kuiskaten ja naurahdin, että en todellaan ja, että kuinka niin. -”Meinasin vaan, koska oot…kovana”. En ollut ollenkaan nolona siitä että hän huomasi kiihotukseni vaan aloin kiihottua siitä lisää, että hän on huomannut sen.

”Oikeastaan hyvä niin”, hän sanoi laskien kätensä reidelleni. Katsoin häntä ja hän sanoi silmiään räpäyttämättä hymyillen nätisti, että nyt hän voisi tehdä sen. Seisokkini oli jo täysi ja alkoi tehdä jo vaikeaa pitää sitä kokonaan housuissa. Emmi alkoi puristella reittäni vieden sormiaan lähemmäksi haarojani. Puristeltuaan kankeani housujen lävitse, hän avasi napit yksitellen ja tuli istumaan lähemmäksi. Emmi veti ensin farkut polviini ja veti tämän jälkeen bokserini hitaasti pois, kyrpäni pompahtaen vasten vatsaani. Kivikova, siistiksi ajeltu kyrpäni oli nyt Emmin sormissa, kun hän varovasti pyöritteli sormiaan paksun terskan ympärillä. Emmin runkatessa minua, vein käteni hänen paidan alle, alkaen hyväillä häntä selästä ja niskasta. Napsautin rintaliivit auki ja vedin ne pois häneltä. Nyrkkiin menevät rinnat roikkuivat vapaina paidan alla, nännien törröttäessä kovina.

Emmi kyyristyi ja laski pehmeät huulensa sykkivän terskani ympärille. Hän suukotteli sitä ja nuoli pitkää varttani, käyden välillä imemässä paljaita kassejani. Rauhallisesti Emmi otti suihin ja nautin siitä täysin rinnoin. Avasin hänen housujen napit ja vein käteni hänen housuihin. Hieroin kiinteitä pakaroita, Emmin korjatessa asentoaan siten, että sain käteni paremmin sinne. Ujutin sormeni hipsterien alle ja liu’tin keskisormeni pyllyreiän kautta kostuneille huulille. Levitin turvonneet huulet hitaasti auki ja painoin sormeni pehmeään lihaan, Emmin ottaessa samalla kaluani syvemmälle kurkkuunsa.

Hän jatkoi innokkaasti imemistäni, runkaten kädellään, kuolan valuessa suupielistä. Sormeni vaeltelivat tiukassa reiässä, joka alkoi antamaa periksi jo kolmannelle sormelle. Samalla painoin hitaasti peukaloni neitseelliseen pyllyreikään, Emmin huokaillessa sitä enemmän mitä syvemmälle pääsin hänen peräsuoleen. Emmi nousi kuitenkin ylös ja aloimme suudella kiihkeästi. Hän veti sormeni varovasti pois pyllystään ja laski housunsa polviin.

Emmi asettui selkä minuun päin eteeni seisomaan, levittäen jalkansa omieni sivuille. Seurasin kuinka hän alkoi levitellä huuliaan ja ohjasin kankeni huulien alle. Siltä seisomalta hän istahti pohjaan asti ja alkoi keinutella lantiotaan. Yritimme olla mahdollisimman hiljaa, mutta emme välittäneet muista matkustajista saati kuljettajasta. Emmi keinui edestakaisin reisilläni kun käännyimme risteyksessä. Vuoroaan odottaneen auton matkustajat huomasivat varmasti aktimme ajovalojen loistaessa suoraan silmiimme...

2

18818

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ruiskuttelija

      ...Ahdas tila ei luonut paljoa vaihtoehtoja ja pyysinkin Emmiä menemään vessaan. Hän katsoi oudosti mutta sanoin tulevani perässä, jonka jälkeen hän veti housunsa ylös ja meni sinne. Odotin hetken ja menin hänen perässään. Vessakaan ei ollut tilava, mutta käskin Emmin polvilleen pöntön päälle. Laskin hänen housunsa ja ihailin kaunista näkyä, jossa huulet olivat puristuneina reisien välissä. Levitin huulia ja painauduin uudestaan syvälle ja jatkoimme naimista.

      ”Ei hitto, sä oot tiukka”, huohotin paksun kankeni uppoutuessa reisien puristuksiin. Myös laukeamiseni alkoi lähestyä. ”Kohta tulee”. –”Älä tuu sisään”, Emmi pyysi ja vedin juuri ennen syöksyä kyrpäni pois. Ehdin juuri siirtää Emmin paitaa ylemmäksi, ettei spermani lennä siihen mutta sitä lensi hänen niskaansa asti. ”Hyi helvetti. Missä sitä on ”, hän kiljui pyyhkien niskaansa. ”Pari tippaa on vaan paidalla, loput tuossa selässä. Ne saa pyyhittyä”, nauroin ja otin paperia alkaakseni siivota jälkiäni.

      Siivottuani Emmin selän hän nousi seisomaan ja katsoi peilistä selkäänsä. ”HYI HITTO, PARI TIPPAA. Niskahan on ihan spermassa”, hän huusi mutta nauroi kuitenkin asialle. Puettuamme, pujahdimme takaisin jatkamaan elokuvan katsomista, Emmin käpertyessä kainalooni.

    • iyfprxpyghbiöäökojäo

      EI saatana

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      86
      6183
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2576
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      28
      2083
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      63
      1827
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1631
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1428
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1337
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1331
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1269
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1223
    Aihe