Juha Kemppinen

ja kannabis

On ikävää, että kannabisasioissa arvovaltaisiin tahoihin on soluttautunut kyseenalaisia sylttytehtailijoita. Kannabisuskossaa olevan on helppo käsitellä tosiaoita täysin väärin ja levittää väärää tietoa tavalliselle suomalaiselle ihmiselle sekä lääkäriyhteisön pariin.

Lue ja päättele itse, mistä on kyse:

http://anttialien.puheenvuoro.uusisuomi.fi/57579-paihdepsykiatri-vastaan-kannabis-miten-vaaristella-tutkimustietoa

Juha Kemppinen vääristelee ja valehtelee tai sitten on vain saatanan tyhmä. Miksi kannabiksesta on pakko valehdella? Ja vielä lääkärin kaiken kukkuraksi?

24

6050

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jepaa :)

      Juha Kemppinen
      päihdepsykiatri,
      LL,YTM
      psykiatrian ja yleislääketieteen erikoislääkäri
      päihdelääketieteen erityispätevyys
      erityistason ratkaisukeskeinen psykoterapeutti ( VALVIRA-pätevyys)

      kotisivut
      http://www.juhakemppinen.fi/

      • tutkittua tietoa

      • Enemmästä vähemmän
        tutkittua tietoa kirjoitti:

        Kannabiksen haitalliset vaikutukset -kirjoitus

        http://www.juhakemppinen.fi/index.php?id=0yyicqvxxi0i56

        Miksi nuo Kemppisen kannabishaitat eivät koske kannabiksen lääkekäyttäjiä, vaikka he käyttävät kannabista useita grammoja päivässä jopa vuosikymmenien ajan, eikä lääkekannabiksenkaan CBD-pitoisuus ole mitenkään erityisen "tasapainoitettua", vaan virallisessa lääkekannabiksessa on eri CBD-pitoisuuden omaavia kasveja?

        Johtuuko se siitä, että kannabiksen päihdekäyttäjä käyttää liian vähän kannabista? Useat grammat päivässä ovat ongelmatonta käyttöä, koska lääkekäyttäjillä ongelmia ei ole (koska lainsäädäntö ei rankaise käytöstä, mikä on kannabiksen suurin haitta) mutta vähäisempi ja satunnainen käyttö johtaa ongelmiin.


      • ohhoijaasanokemppinen

        Jokainen asiaan perehtynyt ihminen tietää kannabiksen hyödyt ja kenelle ei sovi haitat.Kemppinen esittelee titteleitään vaan missä on sitoutuminen,rehellisyys sekä tietämys asioista.Aloittaja laittoi vaihtoehdot kemppisestä,tyhmä tai valehtelee.Kemppinen valehtelee,ei kiinnosta kemppistä kun hänen totuus.Tittelit on hankittu mm.palkkaluokan ja vallan vuoksi,huoraa ympäri suomea levittämässä kustannustehokasta päihdehoitoa joka on itse asiassa suuri kusetus.On pelottavaa jos kemppisen kaltaisia "lääkäreitä" on enemmän,pohdittuani miksi on hakeutunut alalle oli hyvinkin helppo löytää vastaus,jumalana olo.Mokata voi kun ei mielenterveys ja päihde jengi ole ensimmäisenä valituksia tekemässä.Jos vielä ovat ns.kemppisen mallin alla heitä koskee iso määrä rajoitteita,kun se kustannustehokkuus on nimenomaan sitä mitä kansalle ei kerrota.Ihmettelen suuresti että kemppinen edes mainitsi Valviran,on onneksi jokunen mokailu mennyt sinne asti ja rajattu kemppisen toimintaa.Kemppinen on myös "hyvällä etiikalla" varustettu,omat taidot kun ei riitä voidaan keksiä juttuja ja valehdella julkisesti lääkäristä joka on pätevämpi,arvostetumpi ja mm.edustaa ajanmukaista faktoihin perustuvaa kannabis politiikkaa.Jos päihdelääketieteen pätevyyden omaava lääkäri omaa mielipiteitä kuten;keksitty sairaus,saunantaakse narkit,voi jokainen tehdä omat johtopäätöksensä.P.SKemppinen minä vastaan ja voin todistaa sanani enkä tee kuten sinä kun YLE pyysi vastaamaan lehdessä valehtelusta niin luikit kuin r...a .


    • diipadaaaddaa

      Juha Kemppinen sanoo sen mitä kaikkien uppiniskaisten addiktien tarvitsee kuulla, ei sitä mitä uppiniskaiset addiktit haluaa kuula!

      • Paabadaaba

        Samanlainen huumehuijari ja asioiden vääristelijä tämä Kemppinen on mitä on myös nämä Pallarit ja Riipiset.


    • 6.3.2011

      Krooninen kannabiksen käyttö aiheuttaa pysyviä (?) aivotoiminnan häiriöitä

      Kannabiksenkäyttäjät ovat idealisoineet kannabiksen "vaarattomaksi luonnontuotteeksi", vaikka tutkimusnäyttö kannabiksen haitallisuudesta lisääntyy koko ajan.
      Kannabis häiritsee aivojen cingulumin toimintaa, jonka toimintahäiriöt ovat yhteydessä mieliala- ja motivaatio-ongelmiin.
      Aivotutkimukset alkavat saada selityksen sille, miksi kroonisila kannabiksen käyttäjillä on mielenterveysongelmia, ja miksi heillä esim. koulunkäynti ja opiskelu keskeytyvät niin helposti, kun kannabiksen käyttö lisääntyy.

      http://www.juhakemppinen.fi/index.php?id=fqtscslfvk26qb

      • Esabbi

        Olennainen asia kaikille muistettavaksi:

        "Valtaosalle kannabiksen käyttäjistä ei aiheudu todettavaa fyysistä tai psyykkistä haittaa edes pitkäaikaiskäytössä (Lancet 1995)"


      • NukkuvaTiedustelija

    • jimqqqq

      Siksi että kemppisen toiminnan taustalle on uskonto. Tuo kaiken selittävä ja kaikille toimille oikeutuksen antava oppi. Lääketieteen harjoittajan, potilaiden elämää ja lääkitystä määrittävissä käsissä hyvin, hyvin vaarallinen väline.

    • Kemppisen intressejä on vaikea hahmottaa sillä hän vihaa päihteitä ja niiden käyttäjiä.

      • piopipipipi

        Kamalin lääkäri kenen vastaanotolla olen käynyt! Haukkui narkoomaaniksi, jopa piripääksi ensi näkemältä. Syy oli kun olin joutunut katkon kautta lopettamaan bentsot ja pyysin psyk.polilla apua..
        Huusi etten tuu saamaan mitään rauhottavia,vaikka edea kysynyt..
        Lyrica myrkkyä kuitenkim tuputti heti..
        Siitä vasta helvetti alkoi..
        Onneksi lensi pois täältä psyk.polilta kun moni valitti samanlaisesta käytöksestä..
        Itkien sieltä lähdin.. ihan sairas tyypoi..


    • Kemppinen on jämäkkä ja hyvä psykiatri eikä ainakaan mun kohdalla tuumannut alkonkaan käyttöön mitään, kun sille rehellisesti myönsi. Kertoi kyllä ettei bipolaarisen lääkkeet oikein toimi, jos juo paljon, muttei mitenkään ylimielisesti. Kemppinen on hyvä keskustelija ja perusteellinen esim. määrätessään lääkkeitä. Hän on myös suorasanainen, mitä jotkut potilaat jopa pelkäsivät. Minulle hän on ollut yksi parhaimmista lanttumaakareista, sillä en enää käytä alkoa paljon, max 2- 3 krt / vuosi.

    • Tosin tässä oli nyt kysymys kannabiksesta alunperin, mutta kun osassa kirjoituksista paistoi selvästi läpi juuri se, että Kemppinen vihaa päihteitä, aivan kaikkia, siksi kirjoitin tuon aiemman postauksen.

    • fsdlksfdlöksfdakl

      Höpö, höpö. Eihän Kemppinen vihaa mitään päihteitä tietenkään, koska hänellä ei ole tunteita päihteitä kohtaan. Vain sinä urpo kannabiksen käyttäjä kuvittelet että joku vihaa jotain tiettyä huumetta. Mutta samalla todistat sen että itse olet äärettömän riippuvainen tuosta mainitsemastasi huumeesta, kun et voi olla puhumatta siitä.

    • aistimusharhamus

      Siis kuka oikeasti puhuu kannabiksen ihanuudesta ja sen tarpeellisuudesta.
      Vain koukussa oleva käyttäjä, joka ei enää tajua asemaansa ja sitä että on todellakin jäänyt siihen huumekoukkuun.
      On älytön tarve pulustautua, etsiä ja penkoa mahdollista myönteistä kirjoitusta joltain tasolta saadakseen hyväksyntää ja oikeutusta, kun itsekin alitajuisesti tietää olevansa koukussa, muttei myönnä.

      • fffhhjjj

        Koukussa ja "koukussa". Joka vkl alkoholia tai kukkaa niin viihdekäyttöä vai koukussa? Ainakin mä tarvin arjen vastapainoksi jompaa kumpaa. Perjantain ja lauantain jos kaataa niin siitä saa kärsiä päivän tai kaksi. Monena maanantaina on työpäivä mennyt krapula vitutuksessa.

        Kannabiksen käytön jälkeen ei sentään tarvi kärsiä krapulaa. Plus nukkuu sata kertaa paremmin kuin humalassa. Sen huomaa varsinkin maanantaisin.


      • Kemppinenilmanmoraalia

        Kemppistä ei kiinnosta kannabiksen lääkinnälliset hyödyt,haluaa nimensä esiin joka asiassa.Ei kemppistä juurikaan heilauta valehtelusta kiinni jääminen.Olen kyseisen herran kannanottoihin perehtynyt reilun vuoden ajan,harkittua valehtelua,vanhentunutta tietoa sekä täysin hänen omia faktoja viljelee enemmän kuin yksikään poliitikko vaalien alla.Taustalla mikäs muu kun raha ja valta.


    • KyllästynytVedättäjiin

      Aika kova "lääkäri" olevinaan, kun kirjoittaa selkeästi oman tietotaitonsa ulkopuolelta aivan täyttä roskaa. Kuka käski häntä kirjoittamaan propagandaa, kuka maksoi?

    • kehajumppinen

      Laillistaneita paikkoja tulee lisää ja väkisin niistä alkaa näkyä että kannabiksen laillistamisesta on lukuisia hyötyjä ja mitättömästi haittoja.

    • Anonyymi

      Tossa vielä Kemppisen motto. Elämän motto kiinalaisen talonpojan tarinasta: " Ei sitä tiedä, onko se hyväksi vai huonoksi.Aika näyttää".

    • Anonyymi

      Käsittämätöntä, kuinka sama ihminen voi kirjoittaa niin kypsän ymmärtäväisesti yhden päihteen käyttäjistä (alkoholi) mutta samalla niin naivisn vihamielisesti toisen päihteen käyttäjistä. En ollut uskoa että kirjoittaja oli edes sama näillä teksteillä. Ja tämä siis alkoholin ongelmakäyttäjältä.

    • Anonyymi

      Toivottavasti Kemppinen päivittää tietonsa tästä:

      National Academie s of Sciences, Engineering, and Medicine.
      2017. The health effects of cannabis and cannabinoids: The current state of evidence and recommendations for research. Washington, DC: The National Academies Press.

      Ehkä saamme päivitetyn version 10 v. vanhasta kirjoituksesta, josta olisi edes kaameimmat skaalausvirheet ja korrelaation ja kausaliteetin sekoittaminen oikaistu. Muusta puhumattakaan.

      • Anonyymi

        Palsta on sen verran hidas, että kommentoin omaa kirjoitustani. Jos tuo Kemppisen paperi tulisi minun omilta opiskelijoiltani (oppiarvoista riippumatta), lähteiden käytöstä tulisi pikainen hylsy.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      154
      2696
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2001
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1996
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1796
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1540
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe