Potku netti ja katu on kyllä niin vitsi

Exkoomapotilas

Pitkällä sairaslomalla ollessaan keksii kaikenlaista kuluttaakseen aikaa. Löysin potkunetin ja katuosion, koska aihepiiri kiinnosti. Luin uteliaisuuttani sitä tunnin tai kaksi ja totesin, että hei hyvää päivää. Missä mennään oikeasti. Eihän siellä ole yhtään katukeskustelua, ei yhtään. Magataan katu-uskottavasti, mutta ketä vastaan. Spurguja vastaan, jotka joskus ärähtävät :) Ei tunnisteta vaaraa ja ylireagoidaan uhan edessä kun pelätään niin vitusti. Joku entinen kamppailija keuhkoaa sanalaskuillaan ja nössöt kommentoi jne..ovimiehiä tai vanhahoja tekijöitä? Aika hiljaista. Joku ovimies, joka ollut pari vuotta jossain "pahoissa" paikoissa. Ihan oikeasti hei, missä mennään. Katu ja ovikulttuurista ei hajuakaan. Yhtäkään vanhaa oikean oven miestä siellä ei ole, eikä yhtäkään katuväkivallan ammatitilaista., eikä tule. Poikkeuksena tunnistin satunnaisen kirjoittelijan, jotka eivät edes osallistuneet koko vitun katukeskusteluun, koska heillä oli aivan muuta asiaa. Sen huomasin heti kättelyssä lukiessani juttuja läpi. Mustalaisistakin puhuttiin, mutta yhtäkään johtavaa mannea siellä ei ollut keskusteluissa. Niistä puhutaan, mutta puheet on puheita. On aivan eri asia tuntea kulttuuri. Yhtäkään oikean kriminaalinjärjestön jäsentä siellä ei ole. Onko yhtäkään rahaovien vanhaa pokea, en usko. Mitä ne on tai mitä ne ovat olleet. Mitä siellä tienasi ja miksi? Aivan, se on mysteeri, mutta voin kertoa, että ihan vitusti. Paljonko tienasi kunnon maahantuonnilla muuli ja mitä etuja se sai, mitä' sai vasikka vastaansa kun raha puhuu. Ei hajuakaan tämän väkivallan muodosta. Feikkinä oleminen ei ole pitkäikäinen ammatti sillä osastolla jos hypätään käytäntöön. Se on tuon forumin satusetien opeilla kuin hyppy tyhjyyteen. Sanotaan, että laput pitäisi ottaa silmiltä, silti tämä katukeskustelu potkussa on juurikin sitä laput silmillä keskustelua, jossa spekuloidaan asioita, joista ei lähikäden tietoa ole kun joku "vanhempi" kertoo vain jotain lapinlisien kanssa.
Ei mitään käsitystäkään katuväkivallasta ja alamailman toiminnasta, ei mitään. Nämä ovat ne junttikippolan juntit, joissa "junttikarateka" voi päteä heikkoa itsetuntoaan. Alamailman oikeat piirit eivät ole mitään yksinkertaisia juntteja, joita hakataan seinään kravmagan peruskurssin opeilla. Aivan eri planeetta. Tosin, näin sen pitääkin mennä ja näin sen pitääkin jatkua, jotta piiri pyörii. Sanonko ihan suoraan. Sanon. Poistakaa se katukeskustelu sieltä kokonaan ja laittakaa tilalle Urpojen henkselinpaukuttelukerho. Ihan sen takia, että se johtaa pahasti harhaan ja joku defendorambo voi pienessä kumarassa luulla tietävänsä jotain ja menettää henkensä leikkiessään sankaria. Te olette satavuotta jäljessä ajasta. Ainoat ketkä katuväkivallasta, siitä raaimmasta päästä osaavat opettaa ovat kadut ja sinne kasvetaan. Se on oma kulttuurinsa, eikä sitä opita kursseilla. Ei mitään jakoa, ei yhtään mitään jakoa, kun se ei ole nähtävissä ja opittavissa foorumeilla, eikä sinne kadulle kukaan halua. Sinne joudutaan ja joutuessaan on selviydyttävä. Kaikki eivät selviydy, eivät nekään jotka yrittivät ja olivat hyviä. Selviytyjät ovat luoneet oman kulttuurinsa satojen vuosien aikana, eikä sitä edes käsitellä tai ajatella katukulttuurina, vaikka se on siellä syntynyt. On asioita joista ei puhuta kaikille, ei voida. Junttijuoppoja nyt pieksee jokainen vartijakurssin käynyt muutenkin. Niitä jotka ovat vastapuolella (hyvien puolella) ja jollain tavalla osaavat vaikuttaa asioiden kulkuun, ovat myyneet jo kauan sitten sielunsa päästäkseen sille tasolle. Potkun keskustelu pyörii ala-arvoisen lapsellisella tasolla. Se on vain sitä kun pelottaa ja pitää käydä itsepuolustuksen tehopikakurssi, sitten uskaltaa ylittää puiston suomessa :) Raha liikkuu omissa piireissään myös siellä alamailmassa. Se on älykkäämpi, väkivaltaisempi ja vittumaisempi kulttuuri kuin luulisi, eikä se ole kaunis ja romanttinen, mutta uskollinen sen tuntiessaan kyllä.

Tuskin tätä kukaan edes luki. En olisi tätä kirjoittanut koskaan, jos en olisi pakosta vuoteessa lähes liikuntakyvyttömänä. Turhautuneisuutta, rauhottavia, yrttejä ja yksinäisyyttä, se johtaa tälläiseen lieveilmiöön. Tämä ei ole pysyvä ilmiö vaan vieraissa käynti.

14

1958

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EXkatukakara

      Ja monesta asiasta samaa mieltä jopa. Kyllä tosin näillä "itsepuolustuskursseilla", oppii ja taitoja tulee, mutta siellä on käytävä vuosia. Harjoitteet pitäis olla realistisempia, ei se auta että kaveri salila sanoo, mä käyn nyt sun päälle, ei kukaan kadullakaan sitä meille etukäteen kerro.
      Tai jos kertoo, siitä tilanteesta onkin sitten turha odottaa pääsevänsä mattoon/olkapäähän taputtamalla.
      Se on totta että katuväkivallasta ei useimmilla harrastajilla oo mitään käsitystä ja äkkiä luullaan muutaman vuoden harjoittelun jälkeen olevansa kovia/voittamattomia tyyppejä.

      • Exnäppäimistöninja1d

        Noin puhuu semmoset jotka luulee tietävänsä totuuden... oletko itse koskaan harrastanut RBSD lajeja? luultavasti et ja miksi kirjotat tänne etä sinne potku.net? koska siellä aika monella olisi sanottavaa sun putkinäkösestä kommenteista mutta et kirjoita koska puhut paskaa!


      • :) Koomafani :)
        Exnäppäimistöninja1d kirjoitti:

        Noin puhuu semmoset jotka luulee tietävänsä totuuden... oletko itse koskaan harrastanut RBSD lajeja? luultavasti et ja miksi kirjotat tänne etä sinne potku.net? koska siellä aika monella olisi sanottavaa sun putkinäkösestä kommenteista mutta et kirjoita koska puhut paskaa!

        Ajattelitko Exnäppäimistöninja RBSD lajien mullistaneen itsepuolustustaidot ja opettavan pärjäämään tositilanteissa?
        Opetetaan puolustautumaan toista samanlaista idioottia vastaan ei muuta.
        Sitten voi kulkea kadulla maiharit ja reisitaskuhousut jalassa kun tietää miten RBSD lajitoveri hyökkää :)))
        Uskoo ken tahtoo. Komppaan viestiketjun aloittajaa .


        "Se on vain sitä kun pelottaa ja pitää käydä itsepuolustuksen tehopikakurssi, sitten uskaltaa ylittää puiston suomessa"
        "Junttijuoppoja nyt pieksee jokainen vartijakurssin käynyt muutenkin"
        "Te olette satavuotta jäljessä ajasta"

        Ei voisi paremmin asiaa ilmaista. Sait minusta fanin.


    • Exkoomapotilas

      Potkunetin katuosio on niin vitsi, ei potkunetti.

    • ivlop

      Veikkaanpa, että 99% taviksista on ihan tyytyväisiä siihen, että oppivat puolustautumaan muiden tavisten kännissä/aineissa/pikaistuksissa tehdyistä päällekarkauksista. Tähän monet kamppailulajit, etenkin ns RBSD-lajit, antavat hyvät avaimet. Toki hyvä kamppailutaito vaatii vuosien päämäärätietoista harjoittelua, opeteltiin sitten kehää tai katua varten.

    • kemulo

      1. Suomessa suurin osa tilanteista on kyllä ihan kännirähinöitä. Ei niihin tarvitse oikeasti mitään treeniä, jos ei aikaansa jaksa treenaamiseen kuluttaa. Suurin osa Suomessa ei treenaa mitään ja pärjää ihan hyvin.

      2. Kaikki treeni sohvalla makoilun ja pleikkarin pelaamisen päälle parantaa kyllä selkeästi mahdollisuuksia selviytyä väkivaltaisista tilanteista.

      3. Ei kaikkea kannata ottaa niin vakavasti, varsinkin jos ei tarvitse taitoja työssään. Hyvin suurella todennäköisyydellä ei taitoja tarvitse kuitenkaan.

      • seppo kuuskyluvulta

        Ei se täyttä tuubaa ole. Turhaan luot mitään sädekehää "katuammattilaisille", koska sitä maailmaa ei ole enää. Siis sitä fantasiaväritteistä "katumaailmaasi". Hyvä, keskustelua ja ajatuksia herättävä aloitus kuitenkin.

        Vanha polvi on jo vanhaa, siinä se. Eivät ne nettiin kirjoittele, harmi vain, olisi tuhansia tarinoita, tosia ja epätosia. Kuten isällänikin, joka ns vanhan koulun gansteri, oikeaa alamaailmaa. Ei se kaunis maailma ollut, mitä jouduin näkemään jo lapsena.

        Väitän kyllä toista, että kyllä siellä salillakin oppii, parempi vähän kuin ei mitään.


      • seppo kuuskytluvulta
        seppo kuuskyluvulta kirjoitti:

        Ei se täyttä tuubaa ole. Turhaan luot mitään sädekehää "katuammattilaisille", koska sitä maailmaa ei ole enää. Siis sitä fantasiaväritteistä "katumaailmaasi". Hyvä, keskustelua ja ajatuksia herättävä aloitus kuitenkin.

        Vanha polvi on jo vanhaa, siinä se. Eivät ne nettiin kirjoittele, harmi vain, olisi tuhansia tarinoita, tosia ja epätosia. Kuten isällänikin, joka ns vanhan koulun gansteri, oikeaa alamaailmaa. Ei se kaunis maailma ollut, mitä jouduin näkemään jo lapsena.

        Väitän kyllä toista, että kyllä siellä salillakin oppii, parempi vähän kuin ei mitään.

        Ettei se vanhanajan poke tarkoita yhtään mitään. Aloittaja on vähän itsekin lukenut netistä ja kirjoista juttuja ja kääntää se hyvin olevasti omaksi katu-uskottavuudekseen. Vähän lisätään mystisyyden peittoa ja kerrotaan, että siirtyy takavasemmalle kohta.

        On valehteljijoita ja todenpuhujia.


    • gdfgsdf

      "Alamailman oikeat piirit eivät ole mitään yksinkertaisia juntteja, joita hakataan seinään kravmagan peruskurssin opeilla"

      Kyllä suurin osa rikollisista on suhteellisen tyhmiä, ovat ajautuneet rikosten piiriin. Vain pieni osa on tätä älykästä. Ei se poista sitä, etteivätkö nämä ole todella vaarallisia. Ne kun eivät pelaa salisääntöjen tai minkään mukaan. Puukko tulee mieluummin selkään kuin etupuolelta.

      Eiväthän nämä pärjäisi hetkeäkään salilla, mutta harva salimies taas pärjää heidän maailmassaan. Osa kyllä.

    • En ole katulapsi

      "Katujen kasvatin" ei oikeasti tarvitse osata mitään. "Kaduilla selviäminen" perustuu vain sille että liikkuu aina vain isossa porukassa, ja/tai aseistautuu enemmän kuin vastapuoli.

      Yksinään "katujen kasvatit" juoksevat pakoon kuin jänöpuput.

    • Kamppailijalta

      Tämä keskustelu on yhtä vitsi kuin Potku.netin katu ja kaikki muutkin itsepuolustuskeskustelut. Hankkikaa elämä. Ja vinkki, se ei löydy itsepuolustuslajien treeneistä.

      • Harhan vallassa

        No, kerro se meille oi Viisas. Mistä se elämä löytyy?


    • dgsdgsdg8888

      Ei ole olemassa mitään mystistä katutappelijaa. Kyllä se maailma perustuu johonkin muuhun kuin reiluun 1vs1 tappeluun.

    • SauliKihniöstä

      Hyvä ketjun aloitus ja paljon asiaa. RBSD-lajit yrittävät toki luoda mielikuvaa todellisuudesta laukomalla itsestäänselvyyksiä kuin olisivat ne itse keksineet ja samalla dissaavat perinnelajeja. Lajilla ei kovin paljoa ole merkitystä jos mieli murtuu. Kyllä, samaa mieltä "katu" osio on vitsi. Vitseillekkin aina paikkansa on ja foorumi noin muuten hyvä.

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      71
      5022
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      16
      2332
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1857
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1561
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      42
      1553
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1348
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1267
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      3
      1185
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      13
      1176
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1173
    Aihe