Aihe

Ensi kohtaamisesta lähtien..

nadiva

Iskin silmäni häneen jo silloin kun ensimmäisen kerran näin hänet. Mietin mielessäni, että vau miten ihana nainen. Ihana hymy, joka ulottui silmiin asti, kaunis ja suloinen, minua hiukan lyhyempi. Olin aivan myyty. Voi miten toivoinkaan että pääsisin töihin paikkaan jossa hän oli. Ja pääsinhän minä. Siitä hetkestä lähtien alkoivatkin elämäni parhaimmat puoli vuotta. Joka ikinen päivä oli ihana mennä töihin, kun tiesin hänen olevan siellä. Ja pettymys oli valtaisa, jos hän ei jonain päivänä ollutkaan paikalla. Viikonloppuisin vain odotin, että pääsen taas maanantaina takaisin töihin.

Joka kerta hänen hymynsä sai minut sulamaan ja minua alkoi heikottaa. Olin todellakin vaikuttunut siitä, kuinka joku voi tehdä minuun niin suuren vaikutuksen. Haaveilin hänestä joka hetki. Mietin kuitenkin, että todennäköisesti hän ei ajattele samalla tavalla vaikka hymyilikin minulle ja tulimme hyvin toimeen keskenämme. Suurin syy näihin ajatuksiin oli ikäeromme. Ja se että hänellä oli myös yksi lapsi. Olin kuitenkin iloinen, että minulla oli mahdollisuus nähdä häntä joka päivä. Ainahan ei saa sitä mitä haluaisi.

Parhaimpia hetkiä töissä olivat ne, kun toisinaan meillä oli kahdenkeskisiä hetkiä. Ne olivat ihania, koska sain katsella häntä rauhassa sen varjolla, kun keskustelimme. Tuntuivat ne myös toisinaan vaivaannuttavilta, koska mietin että mitä jos hän näkee minusta millaisia tunteita minulla on. Tai osaako hän lukea ajatuksiani. Ajatuksia hän tuskin osasi lukea, mutta luulen että hän kuitenkin huomasi että pidin hänestä. Kuitenkaan en usko, että huomasi tai ymmärsi millaisia tunteeni olivat oikeasti. Sen hän varmasti huomasi, että viihdyin hänen seurassaan.

Ajan kuluessa toisinaan oli hetkiä jolloin mietin, että oliko hän kiinnostunut. Hänen käytöksensä toisinaan antoi minun ymmärtää, että hän joko oli jollain tavalla kiinnostunut tai sitten se oli vain normaalia vitsailua ja leikkimielistä kiusaamista. Loppuaikoina hän sanoi minulle pitävänsä minusta. Olin otettu, koska olin arvannut jo ajat sitten, että hän piti minusta ainakin jollain tavalla.

Eräänä päivänä, kun meillä oli taas kahdenkeskinen keskusteluhetki, hän sanoi minulle että piti minusta todella paljon. Hän halusi halata minua. Suostuin tietenkin. Hän asteli eteeni ja katseemme kohtasivat. Siinä vaiheessa tiesin sen ja sanoja ei tarvittu. Huulemme kohtasivat ja sulivat niin lämpöiseen suudelmaan, josta olin vain haaveillut. Halasin häntä ja lähdin huoneesta.

Tämmöinen pieni kertomus, joka on muuten totta mutta lopun suutelukohtausta ei tapahtunut oikeasti. Se oli vain halaus. Mieletöntä, että joku ihminen voi vaikuttaa niin syvästi toiseen. Olisi kiva kuulla kommentteja tästä tarinasta. :)

5

9825

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • lesbo

   oij saisimpa minäkin saman hetken ellämääni :).i love girls.tähän synnytään ei kasveta

  • bi tyttö

   Olisit vaikka keksinyt tarinaan jatkoa vaikkapa olisit nähnyt hänet ravintolassa ja hän pyytää sua jatkoille luokseen,heillä ei ketään kotona...

   • lesbo ja ylpee

    Ihana tarina :-) tapahtuisipa minullekkin joskus. Ei ollut niin kuin muut tarinat, joissa vain sekstataan


  • leopardi95

   Olen käynyt saman läpi kuin sinä. Pääsin samaan kouluun erään ihanan naisen kanssa, ja elämä taas paistoi, kun tiesin että nään hänet joka arki päivä. Meilläkin oli jotain meidän välillä, ja se päättyi halaukseen. Nyt olemme eri työpaikoissa, ja mietin, että menetin elämäni rakkauden, hän vei sydämeni.

  • Just joooooo

   Ja tääkö on sun mielestä seksinovelli?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   198
   11656
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   174
   2703
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   143
   2075