Suomalaiset hotellivankeja Tunisiassa

Reutterssi

Suomalaiset ovat jääneet yksin hotelleihin tunisiassa, kun muiden maiden kansalaiset on jo lennätetty pois maasta.
Suomalaisille on luvattu ruokaa huomiseen saakka. Hotellissa olevat kertovat että odottavat että milloin kapinalliset iskevät hotelliin ja tappavat. Viereinen kylä oli ryöstelty ja poltettu viimeyönä.

MIKSI SUOMEN ULKOMINISTERIÖ ON NIIN SAAMATON ETTEI SUOMALAISIA SAADA MAASTA POIS ????

8

659

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tunisian tt

      ei siellä mitään "kyliä" ole ryöstetty tai poltettu, mellakoitsijat hajoittavat vain presidentin perheen omistamia kiinteistöjä ja tämä rikollisjengi(koostuu entisistä presidentin henk.koht. poliiseista) ovat jo napattu, he yrittivät tehdä mahd. paljon tuhoa ja varastelivat liikkeiste...

      normaalilla turistilla ei ole mitään hätää kuhan ei mellakoitsijoiden joukkoon sotkeudu! edelleenhän maassa saa normaalisti liikkua päiväsaikaan ja kyllä matkanjärjestäjät ihmiset pois hommaisivat JOS OLISIVAT OIKEASTI VAARASSA!

      joten lopeta propaganda levittäminen tai joudut vastuuseen kirjoituksistasi!

      • Reutterssi

      • reutterssi

        ja sunnutaina kun ampuivat miehen siihen hotelli jinenen eteen niin käyttivät yhteen mieheen viisi luotia, mieti ei talvisodassa tuhlailtu tuollalilla. vai mitä tunisian tt?


      • "ei siellä mitään "kyliä" ole ryöstetty tai poltettu, mellakoitsijat hajoittavat vain presidentin perheen omistamia kiinteistöjä ja tämä rikollisjengi(koostuu entisistä presidentin henk.koht. poliiseista) ovat jo napattu, he yrittivät tehdä mahd. paljon tuhoa ja varastelivat liikkeiste..."


        Näin. Ei Soussessa ole mitään kyliä, se on kaupunkialuetta, kivitaloja, korkeampia ja matalalampia ihan kuin Suomessa. Upeimmat alueet ovat ainakin yhtä hienoja ja kulttuurihistoriallisesti yhtä arvokkaita kuin esim. Helsingin Kulosaaressa. Olen itse ollut useamman kerran Tunisiassa, mm. liikkunut julkisilla liikennevälineillä pitkin poikin Tunisiaa. Viimeksi olin Tunisiassa viime joulukuussa, hotelli oli Soussessa, mutta tuli käydyksi mm. Tunisissa ja Kairouanissa. Koskaan ei ole ollut mitään vaaraa, päin vastoin. Väki on ystävällistä, avuliasta, impulsiivista jne. Koskaan ei ole mitään varastettu. Enemmän saa pelätä kotikulmillani Helsingin Kalliossa, jos pelkäämään haluaa ryhtyä. Sensaatiolehdet ottavat tyypilliseen tapaan kaiken irti tästä vallankumoushommasta. Todella ikävää, että siellä on nyt tuollainen tilanne, kansa ja täysin sivulliset saavat kärsiä. Toivottavasti tämä kuohuntavaihe jää mahdollisimman lyhyeksi ja olot tasaantuvat ja paranevat. Detourin oppaat ovat asiantuntevia ja avuliata ja luottaisin näihin enemmän kuin sensaatiolehtien juttuihin.

        "normaalilla turistilla ei ole mitään hätää kuhan ei mellakoitsijoiden joukkoon sotkeudu! edelleenhän maassa saa normaalisti liikkua päiväsaikaan ja kyllä matkanjärjestäjät ihmiset pois hommaisivat JOS OLISIVAT OIKEASTI VAARASSA!"


        ...näinkin...


    • khlkniol

      Miksi Tunisialaiset haluaisi suomalaiset tappaa??

      Suomalaiset tai muut turistit ei liity yhtään mitenkään tähän tunisian tilanteeseen!!!

      • Johan nyt

        Paikan päällä olleena ihmettelen kirjoitusten yksipuolisuutta. Ilmeisesti me jotka jouduimme tulemaan otiin eilen pitkin hampain, emme ole vielä tajuneet kuinka nopea iskun oululaiset suurperheiden Suomessa oleva jälkeläiset lukivat tilanteen kehittymisen Tunisiassa, ja saivat aikaan keskuudessan massahysterian. Se raivokas evaukuoinnin vaatimus täällä Suomessa oli vielä maanantaina paikan päällä klo 15.30 Vinccissä pidetyssä tiedotustilaisuudessa vain toteamus. 4:stä Monastiristä evaukoidusta yksi halusi heti kotiin, loput jos eivät saa palata Monastiriin. Opas kertoi, että kootiin pääsee omalla kustannuksella. Nämä 4 kirjoittiva nimensä hinta- ja kotiutustiedusteluun. Kantaouin alueen lomalaiset emme allekirjoittaneet mitään.
        Oppaat joutuivat muuttamaan asumisensa Jineneen, missä oli jo alkanut joukkohysteria. Siellä oli ulkonaliikkumiskiellon alku klo 17 lisäksi haluttu ymmärtää tai ymmärretty väärin että päiväsaikaan ei myöskään tule mennä kylille.
        Seuraavana päivänä kävikin niin, että olimmekin lähes kaikki, Suomesta lukemaamme tiedon mukaan, vaatimassa kotiinpääsyä.Takuuvarmaa on se, että meitä oli jäämässä kokemamme mukaan hyvin lomasuunnitelmien mukaisiin olosuhteisiin kymmeniä , ruotsalaiset Deturilaiset ja Aurinkomatkalaiset mukaan lukien. Eilen illalla meitä oli hiljainen tyrmistynyt koneellinen Ruotsin ja Vantaan kentillä.
        Hyvin alkanut loma keskeytyi median ja tuon sisäringin luomaan levottomuuteen. Siinä löi Oulun seutu jokerilyönnin mihin muu Suomi ei hoksannut vastata ajoissa.
        Meille esitettiin vaihtoehdoksi yksi hotelli johon voimme mennä luopuksi matka-ajaksi, mutta itse olisimme
        maksaneet kotimatkan ja ylimenneiltä jatkopäiviltä 30 euroa /nenä. Detur ilmoitti näin pesevänsä kätensä.
        Tuollainen noin 200 kestiasiakkaan menettämispelko kävi voimille ja johto taipui. On niin. että jos yrität varata turilta pitkän loman -8 vk talveksi ne on jo varattu näille jotka nyt riensivät etulekoon. Vielä menomatkalla vieressä istuvat kehuivat meidän matksutavan heidän siivellään Tunisiaan.


    • tyhmä-tyhmempi

      millaisia idiooteja tällä onkaan

      • Tervetuloa takaisin!

        Ei muuten ole totta, että kaikkien muiden maiden kansalaiset olisi lennäätetty Soussesta pois. Täällä on edelleen turisteja mm. paljon Norjalaisia sekä myös suomalaisiakin. Kaupunki on palanut arkeen ja kaikki pelaa kuten ennenkin. Mitään levottomuuksia ei ole. Paikallistenkin elämä on takaisin töissä ja kouluissa. Suomi kun olisi vielä edes päivän viivyttänyt matkalaisten paluuta niin tilanne jo rauhoittui. Harmin paikka pitkänmatkalaisille joilla jäi loma ihan kesken.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1260
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1056
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      63
      797
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      750
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      661
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      648
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    Aihe