ripsienpidennys

Onko tietoa mistä saa kauniit ja kestävät ripsipidennykset/tuuhennokset? Haluan kuulla kokemuksia niin tietää mistä ruveta kyselemään. Ja eivätkö nykyisin myös tee joissain kampaamoissa, millaisia kokemuksia niistä?

kiitoos:)
Ilmianna
Jaa

31 VastaustaOon käyny vähän eri tyypeillä, mutta nyt jäänyt tohon Kallioon siellä on kohtuu hinnat ja tekee tosi tarkkaa työtä. Sivut taisi olla www.sigi.fi
Ilmianna
Jaa
mutta tuohon on tosiaan helsingissä,,,olisin kaipaillut joensuun lähistöltä:)
Ilmianna
Jaa
No Niinivaaran kupeesta eräältä kosmetologilta ei ainakaan kannata mennä niitä hakemaan. Kokemusta on, ei tulleet yhtään nätit. Eivätkä kestäneet pitkään, vaan osa ripsistä tippui pian, kun taas osa jäi paikalleen. Ripsien poisto teki 5€.

Olen nähnyt joensuulaisilla naisilla hyvinkin laitettuja ripsiä. Minäkin haluan tietää, että missä niitä osataan oikeasti laittaa?
Ilmianna
Jaa
Itse olen käynyt muutaman kerran Meikkitalossa ripset laitattamassa. Ripset ovat onnistuneet ja pysyneet tosi hyvin. Suosittelen!!
Paikka löytyy Reijolasta.
Ilmianna
Jaa
style heaven keskustassa...näyttää hyvältä kaksi viikkoa...mutta kun ripset on kasvaneet kaks viikkoa...huomaat, että ne on liimattu yhteen köntsään, joka ripsien kasvaessa aiheuttaa sen, että ripset sojottaa ja painaa liikaa...en suosittele
Ilmianna
Jaa
Käyppä tuolla naapurin maassa samassa paikassa missä penistäkin pidennetään.Minkälainen on muuten puutarhasi?Anna vaan rehottaa sanoo alan mies...
Ilmianna
Jaa
Käyppäs festinossa
Ilmianna
Jaa
Minä kans suosittelen Meikkitaloa Reijolassa! Tosi kaunista jälkeä
Ilmianna
Jaa
Entäs ShiningBeauty, onko kenelläkään kokemuksia ripsienpidennyksestä? Heillä on nyt hyvä tarjous.
Ilmianna
Jaa
Shining Beauty halpa, mutta hirveet tuli ainakin mulle,
Festino ihanat, mutta vähän kalliimmat, laadukkaat, huolella tehdyt
BeaytyBox, ei niin laadukkaat, mut ok hintaiset, siellä käyn, hinta-laatu suhde ratkaisi
ExtremeFlashit saa muistaakseni kauneushoitola MB:stä... ne on varmasti täydelliset mutta hirveän kalliit (mutta jos ei ole rahasta kiinni)
Joku päivin hiuspaletti teki kanssa ripsien pidennyksiä..
Ilmianna
Jaa
Studio Sb.ssä on mielestäni parhaimmat joensuussa. olen kokeillut varmaan jokaisen paikan nyt. hintakin on ok ja tekijä erittäin kiva.
Ilmianna
Jaa
Päivin Hiuspaletin Reetta tekee loistavia ripsienpidennyksiä! Suosittelen!
Ilmianna
Jaa
noissa joita suosittelitte ja lisäksi kuudessa muussa.
Oli kyl surkeeta palveluu kun ripset niinku tippu pois aina ja piti vaan mennä uudelleen.
Sitku yhen kerran putos silmäluomi niinku toisen päälle ja väänty niin sit suutuin ja menin vaatimaan oikaisua, mut ei ne mitää oikassu.
Nyt on molelmmat luomet solmussa ja munat... siis silmämunat ihan ruvella ja niinku pissittääki.
Onneks mä en oo mikään turhis enkä sellanen niinku menee hakeen niitä botokseja naamoihin ja sillee.
Kyl siis jotkut naiset onn niinku ihan säälittävii kun ne otta niitä kohottajii ja vaik mitä.

... nii ja vielä säälittävämpii on nää yrittäjät jotka niinku ihan vaan muina miehinä tai naisina mainostaat itteesä täällä. Siis täällähän ei käy muita ku idiootteja ja sit mä... tai siis enhän mä niinku käy täällä.
Ilmianna
Jaa
todella surkee palvelu! Kävin siel kesällä ripset ottaa ja parin päivän päästä mun silmiä kirveli ihan sikana ja viikon päästä suurin osa oli tippunu pois! Kun kävin valittaa, niin sieltä sanottiin vaa et ei niissä mitään vikaa oo, mut korjas ne kumminkin. mut ei ne silti kestäneet ollenkaan ja tosiaan mulle tuli joku silmätulehdus. Tosi kallista, meni rahat ihan hukkaan! Lisäks yks tuttu sano et siellä työntekijät vaihtuu koko ajan et se yrittäjä on täys... En suosittele kyseistä paikkaa ollenkaan, tosi kallis ja töykeä asiakaspalvelu! Voin suositella tuota SB ja festinoa, siel oon käyny ja hyvin on pysyneet ja hyvä asiakaspalvelu.
Ilmianna
Jaa
Mikään ei ole säälittävämpää kuin käydä täällä palstoilla nimimerkin takaa haukkumassa nimeltä yrityksiä ja yrittäjiä! Itse en ole käynyt Meikkitalolla, koska asun toisella paikkakunnalla, mutta siskoni on heidän pitkäaikainen vakioasiakas ja on ollut erittäin tyytyväinen. Palvelu ollut ystävällistä ja rentoa. Ja voin itse sanoa, kun olen siskoni ripset nähnyt, että siistiä jälkeä tekee. Ja harvassa paikassa takuun antavat niinkuin siellä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Festinossa annetaan myös takuu ripsille ja kaikille töille! kannattaa kysyä eikä täällä vaan valittaa!!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Minä käyn Joensuun Studio Glamourissa, ei ole kokemuksia muualta mutta sitä paikkaa en vaihda! :) Käykää katsomassa heidän facebook-sivuilta ripsipidennyskuvat niin ei tartvitse uskoa kuulopuheisiin!
Ilmianna
Jaa
Joensuussa Hyvänolonkeskuksella tehdään ehdottomasti parhaat ripset! Olen käynyt siellä 2 vuotta huollattamassa ripsiäni, enkä ole kertaakaan pettynyt tulokseen.. Ripset on huolellisesti laitettu kaikki erilleen ja niitä on paljon! Tekijäkin on huippu
Ilmianna
Jaa
Festinon ripset kestää ja on luonnolliset!Ei tekoripsien näköset kuten sb:ssä!! Ja palvelu on mukavaa ja rentoa!
Ilmianna
Jaa
Tietääkö kukaan joensuun alueelta harjoittelijaa joka tekee ripsipidennyksiä tai sitten ihan ammattilaista joka tekee edullisemmin kotona??

Olen myös kokeillut useimpia yllä mainittuja paikkoja ja paras OLI Studio SB, mut nyt kun sieltä lähti hyvä ripsien tekijä, niin ei voi suositella enää. Nuo muut onkin sit liian kalliita.
Ilmianna
Jaa
Se liike, joka oli kakkosen uutisissa viikolla 29...jokainen, joka näki osuuden voi todeta mikä oli työn taso!!! Tukka nousi pystyyn......
Ilmianna
Jaa
tietääkö kukaan mistä liikkeestä kyseinen pätkä uutisissa oli:O ?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Voi himskutti kun tietäisi!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Joku kirjoitti, ettei kunnon ripsiä saa alle 100 eurolla. Minä otin omani täältä www.kauneuspalvelu.com, hoitola on siinä ihan Anttilan vieressä, hieman vaikea löytää. Ilmeisesti aika uusi paikka, mutta kosmetologi oli tosi mukava tyyppi ja ripsiin olen olllut tyytyväinen (otin n. kaksi viikkoa sitten). Hinta oli muistaakseni n. 80 euroa.
Ilmianna
Jaa
Kävin ottamassa ripsipidennykset studio sb:ssä. Olen ollu tyytyväinen :) Ripset pysyneet hyvänä.
Ilmianna
Jaa
Kävin studio sb:ssä, enkä toista kertaa mene. Järkyttävää työn jälkeä sekä itse omistajalta tökeröä asiakaspalvelua. Kyseinen uutispätkä luultavasti samasta paikasta kuvattu. En ihmettele!
Ilmianna
Jaa
Kavereiden kehujen ja suositusten saattelemana minä kokeilin sellaista firmaa kuin Fianna, tekee Reijolassa ja myös kotikäynteinä, todella hyvät ja edulliset tuli, plus tekijä todella mukava!!! Löytyy näköjään nettisivutkin: http://www.fianna.fi/fianna/
Ilmianna
Jaa
Miksi siihen mirriin täytyy laittaa ritset,kun alkuperäiset kerran ajellaan pois.
Ilmianna
Jaa
Suosittelen ehdottomasti Salon Cahelinia teollisuuskadulla. Olen testannut monta eri ripsipidennyksen tekijää Joensuussa, ja tämä on yksinkertaisesti paras! Ripset kestävät hyvinä pitkään, itse käyn neljän viikon välein huollossa. Parhaimmat, kauneimmat ja kestävimmät ripset tekee Salon Cahelin Johanna! Pitkään etsin hyvää tekijää ja viimein onneksi löytyi:)
Ilmianna
Jaa
Todellakin Salon Cahelin tekee upeat kestävät ripset. Testannu oon paljon joensuussa. Ripset laitettu todella huolella myös silmäkulmiin asiakkaan toiveen mukaan. Tekijäkin todella mukava. Kuuntelee asiakkaan toiveet. Tsemppiä ja tyyniloa Johannalle.
Ilmianna
Jaa
Paras paikka on Tokmanni. Ripsipiirakat tarjouksessa 6 euroo kilo. nammmmm.
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

ripsienpidennys

Onko tietoa mistä saa kauniit ja kestävät ripsipidennykset/tuuhennokset? Haluan kuulla kokemuksia niin tietää mistä ruveta kyselemään. Ja eivätkö nykyisin myös tee joissain kampaamoissa, millaisia kokemuksia niistä?

kiitoos:)

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta