Subtytönrangaistukset/nöyryytys

SubGirl19

olen 19 vuotias subi tyttö, kokemusta juurikaan ole, netin kautta on minua alistettu jonkun verran, laitettu nuolemaan lattiaa esim. Nyt kun minulla vakituinen avopuoliso, olen saanut tämän kiinnostumaan asiasta. Hän on 30 vuotias. Hän ei vain oikein tiedä mistä lähteä liikkeelle, ja minunkin vaikea neuvoa häntä asiassa, kun haluisin että asiat menevät juuri niinkuin hän haluaa. Esim. Millaisia rangaituksia subille voidaan antaa, joihin ei sisältyisi yhdyntä? Kuinka nöyryyttää subia? Jotenkin tuntuu että avopuolisoltani on mielikuvitus hukassa, ja minä kun taas nöyränä suostuisin kaikkeen, siis IHAN kaikkeen. Emme pääse touhussa yhtään eteenpäin, mikä harmittaa suunnattomasti, kun haaveilen 24/7 sub/Master suhteesta kuitenkin, ja tämä on minulle elämäntapa..

21

9285

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ompelua

      Jos ja kun vaimoni on lähdössä ulos omien naisystäviensä kanssa iltaa istumaan, käytän terävää neulaa sekä kirurgilankaa. Neulon sisemmät häpyhuulet yhteen, ettei anna vieraalle miehelle.

    • piiskalla alkuun

      No ihan perinteisellä piiskalla rinnoille ja perseelle sekä takareisiin ja pillukummulle aloitetaan. Sitten nurkassa häpeämistä tunnin verran. Sen jälkeen kotia siivoamaan perse paljaana ja housut kintuissa laahustaen. Jos jälki ei ole siistiä, niin lisää piiskaa.

      Täällä oli pari kuukautta sitten hyvä piiskausketju, josta voi saada oikein hyviä vinkkejä.

      • siveys kunniaan

        Kannatan piiskausta!

        Ja koska yhdyntään ei pidä joutua, niin siveysvyö (sellainen mikä sallii myös kakkaamisen) ja metalliset rintaliivit hankintaan ja käyttöön aina kun ei piiskata:

        http://www.my-steel.de/en/galerie.php?seite=6


    • Tuttua

      ..on se, että tuosta tuskin tulee ikinä yhtään mitään. Nämä sm puolen jututkun on vain sellaisia ettei niitä voi kenellekkään "opettaa" mainitsemallasi tavalla. Sitä kipinää niihin joko on ja osa asioista tulee kuin luonnostaan, tai sitä ei ole ja mielikuvitus, ajatus, luovuus yms puuttuu hommasta.

      Olen itsekkin 30-vuotias ja näitä asioita jo 10 vuotta harrastanut ..mainitsemasi tilanne on tullut erilaisin tavoin aika useinkin vastaan.

      • Lipovits

        Seksiä ihmisten välillä on tai sitten ei, hakemalla haettu "oo sä Batman, niin mä oon Robin" on niiin hukkaan heitettyä hommaa. Jos äijästäs ei oo sua alistamaan, niin sitten ei ole. Kannatta miettiä jotain sellasia leikkejä jotka teiltä onnistuu.


    • o99oyio,i9

      ". Hän ei vain oikein tiedä mistä lähteä liikkeelle, ja minunkin vaikea neuvoa häntä asiassa, kun haluisin että asiat menevät juuri niinkuin hän haluaa. "

      Häntä eivät yksinkertaisesti kiinnosta alistusleikit. Mikset hyväksy sitä? Ei kaikki ole ihme pervoja!

    • tyttönen vaipoissa

      Miten olis vaipat. Siinä on aika alistunut tunne kun joku päkottaa sut pistään vaipan päälle, ja vie sit kaupungille niin et vaippa vähän näkyy ja sit joudut tekeen tarpees vaippaan. Vaipanvaihto suoritetaan vasta kun master niin päättää :)

      • Jennimaaria

        Vaipat on tosi hyvä ja nöyryyttävä rangaistus! Mun poikakaveri "pakotti" mut ostamaan aikuisten vaippoja ja sitten jouduin käyttämään niitä julkisesti ja tekemään tarpeeni niihin.


      • Ähäkutti52
        Jennimaaria kirjoitti:

        Vaipat on tosi hyvä ja nöyryyttävä rangaistus! Mun poikakaveri "pakotti" mut ostamaan aikuisten vaippoja ja sitten jouduin käyttämään niitä julkisesti ja tekemään tarpeeni niihin.

        Vaipat opettaa subin hyvin tavoille...
        Varsinkin tosiaan julkisesti käytettynä sekä pakottaen tekemään tarpeet sinne... :D


    • Kokenut Mies

      Annan ehdotuksia kokemuksella erilaisista alistamisista ja rangaistuksista.

      Ensin laaditaan tiukat säännöt. Ne voivat olla pysyvät tai vain yhtä iltaa koskevat. Sääntöihin kuuluu, että jokaisesta rikkeestä on ehdottomasti aina annettava esimerkiksi kymmenen raipan sivallusta.

      Itse säännöt voivat olla tarkat kuten: orjattaren on aina puhutellessaan Herraansa aloitettava lause sanalla Herrani. Säännöt voivat myös olla pelkästään määräys: että orjattaren on aina viipymättä ja kyselemättä toteltava Herraansa.

      Idea on siis siinä, että säännöt määräävät myös alistajaa antamaan aina niiden määräämän rangaistuksen orjattarelle. Tästä ei ole kummallakaan lupaa poiketa. Tämä helpottaa aloittelevaa Masteria tietämään mitä tekee.

      Sääntöjä on hauska yhdessä suunnitella ja määritellä erilaiset rangaistukset eri virheistä.

      Piiskaamista ja ruoskimista voi määritellä tarkemmin. paitsi erilaiset iskujen määrät voidaan määritellä erilaiset välineet ja kohteet, johon sitä käytetään. Esimerkiksi kymmenen ruoskan iskua pakaroille tai selkään viisi vyöllä lyömistä. Rangaistava voidaan myös määrätä olemaan ruoskinnan aikana köytettynä. Alistavaan asentoon sitomista voi pitää myös rangaistuksena sinänsä. Naisen sitominen niin, että hän on täysin avuton, mutta sellaisessa asennossa jossa hänen käyttämisensä niin johonkin reikään naimiseen tai piiskaamiseen on helppoa, on usein molemmille erittäin antoisaa.

      Näkyvien orjattaren merkkien kantaminen vie molempia myös oikeaan tunnelmaan. Masterilla voi myös esimerkiksi olla aina jokin rankaisuväline vyöllä, jota orjattaren on määrätty suudella aina ennen kuin hän sanoo mitään. Orjattaren asuksi sopivat hyvin erilaiset nahkaiset tai metallliset ranne- ja nilkkahihnat ja kaulapanta. Niillä hänet on helppo kytkeä kiinni rangaistavaksi tai vain Masterin iloksi.

      Säännöissä on hyvä usein sopia esimerkikis, että orjatar rangaistaan jollain sovitulla tavalla ja määrällä aina jonain määrättynä aikana riippumatta onko hän rikkonut sääntöjä, vain jotta hän muistaisi asemansa. Myös tästä on sovittava niin, että Master tietää sen olevan hänen velvollisuutensa orjatartaan kohtaan.

      Säännöissä on oltava myös maininta, että orjatar on aina Herransa käytettävissä juuri niinkuin tämä tahtoo. Jos orjatar olisi vastahakoinen seuraa siitä automaattisesti sääntöjen määräämä rangaistus.

      Lopuksi vielä tärkeä asia. Säännöissä on myös kerrottava ehdottomasti ja selkeästi miten orjatar voi lopettaa leikin. Tämä turvasana tai pakotie on oltava, koska se antaa ensinnäkin alistuvalle varmuutta siitä, että hän voi vapaaasti antautua alistumisen nautintoon. Toiseksi se antaa varsinkin alistamista aloittavalle jatkuvaa tietoa siitä, että hän ei ole tekemässä mitään virhettä tai ole liian väkivaltainen. Myös hän voi rauhassa oppia nautiskekemaan alistumisesta nauttivan naisensa rankaisemisesta ilman, että hän tuntisi olevansa mikään naista hakkaava sekopää. Kysehän on kokoajan kuitenkin molempien yhteisestä nautinnosta.

      Teidän on keskusteltava haluistanne ja toiveistanne. Hyvän tien tällaiseen keskusteluun tuo esimerkiksi tällaisten sääntöjen ja erilaisten rangaistusten laatiminen. Näin opitte tuntemaan toisenne halut ja tarpeet.
      nsä

    • Kukkoldikalle

      Eräs kiihottava alistamismuoto on lähteä baariin/laivalle tms siten, että etukäteen on sovittu, jotta naisen tulee antaa aivan kenelle tahansa miehelle, joka pöksyihin pyrkii olipa sitten miellyttävä tapaus tai ei. Mitä vastenmielisempi tapaus, sen nöyryyttävämpää on riisua pikkuhousut, levittää reidet tälle ja antaa miehen tehdä temput.

      • laivalutka

        Toimii varsinkin ruotsinlaivalla.

        Masteri pääsee usein vieläpä katsomaan panoa vierestä kun naisen käskee pokaamaan jonkun ruman kännisen ukon, jolle pitää antaa. Hommassa lentää lasti isännältäkin kun katselee sitä toivotonta lihavan ukon äherrystä puolivelton kullin kanssa. Naisen on tietysti yritettävä kaikin keinoin palvella sitä ukkoa siinä ja saada lasti lentämään lopulta omaan suuhun.

        Panon jälkeen on hyvä käskeä nainen uudelleen ilman suihkua seuraavan kännikalan kimppuun ja taas vain itse viereen katselemaan kun ukko nussii vanhoilla liukkailla.

        Homma pitää hoitaa mieluiten menomatkalla tukholmaan, jotta tulomatkalla on samat naamat vastassa krapulaisena ravintolan ruokajonoissa. Siitä pääsee helposti käskemään naisen vielä kerran samojen äijien käisttelyyn ja ukot luulee saaneensa huoralta ilmaiseksi.


    • Master08

      aaa, Löytäisipä itekki sunkaltaiset lutkan käyttöön. Hommaa riittäis täyspäiväsesti.

      Piilossa ovat täällä Oulunseudulla, pah. Piristäisi kummasti näin syksynä ja talven tullessa. :)

    • epäsadisti

      Minun mielestäni ehkäpä tärkein asia on siinä, että täytyy tehdä selvä ero alistusleikkien ja sadismin välille. Olkoonkin, että niistä joskus puhutaan "sadomasokisminä", mutta oikeasti kysehän ei ole sadismista.

      Dominoivaa osapuolta voi ehkä helpottaa tieto siitä, että oikeastaan alistuja on tavallaan se joka leikkiä kontrolloi. Alistuja on se joka haluaa alistua, ja voi halutessaan päättää leikin.

      Mielestäni jotkut täällä ovat turhan jyrkkiä sen suhteen etteikö leikkejä voisi oppia. Itseasiassa väitän, että on täysin luonnollista arkailla oikeastaan mitä tahansa uutta, jotkut vain ovat kokeilunhaluisempia kuin toiset. Joillekin uusien asioiden kokeileminen voi olla vaikeampaa kuin toisille, mutta väitän että kuka tahansa voi päästä arkuudestaan, jos vain haluaa.

      Jos pitää nöyryytyksen tunteesta, niin sitä voi miettiä ihan suoraan että mikä tuntuisi nololta tai nöyryyttävältä. Piiskaaminen voi olla ihan hyvä, mutta ei välttämättä kovin nöyryyttävää, vähän riippuu miten sen kukakin kokee.

      Paljastavien asujen käyttö, ihan arkisissa tilanteissakin, voi olla nöyryyttävää. Eikä paras ole välttämättä paljastavin, toisinaan se voi olla juuri se kontrasti joka aiheuttaa ne vahvimmat tunteet. Esim. vaikkapa täyden alastomuuden sijaan voisi kokeilla hyvinkin peittäviä vaatteita, jotka kuitenkin jättävät alapään paljaaksi.

      Lisäksi on hyvä muistaa, että kysehän on leikistä, nöyryyttämisen ei tarvitse olla julkista, eikä todellista, vaikka kieltämättä on niitäkin joita nimenomaan julkinen nöyryyttäminen kiihottaa, toiset taas nauttivat siitä että voi turvallisesti antautua leikkiin, ja leikin aikana tapahtunut jää vain itsensä ja oman kumppanin tietoon, eikä sitä tarvitse sen enempää hävetä muulloin.

      Housuihin pissaaminen on myös sellainen asia joka tuntuu useimmista aika nöyryyttävältä. Subilta voisi vaikka kieltää vessan käytön pitkäksi aikaa ja pakottaa juomaan paljon, tällöin dominoiva osapuoli ei sinänsä määräisi subia kastelemaan housujaan, vaan se olisi subin oma vika (vaikka leikin säännöt tietenkin tekevät vaihtoehdoista lähes mahdottomia). Juominenkin puolestaan voi samaantapaan olla osa jotain muuta toimintaa, ja jälleen kerran subin "oma vika". Tällaisissa leikeissä voi käydä tosin niinkin, että subi suorastaan haluaa rangaistuksia, joten niiden välttely on usein vain näennäistä.

      Nöyryyttävien leikkien suhteen tuleekin muistaa, että "vastustelu" voi olla luonnollinen osa koko leikkiä, ja sen suhteen dominoivalle osapuolelle sen oman rakkaan "vahingoittaminen" voi olla henkisesti hyvinkin raskasta. Ja nimenomaan sen takia, kuin myös tietenkin alistuvan turvallisuuden kannalta, on ensiarvoisen tärkeää että on olemassa turvasana, joka voi olla mikä tahansa, mutta se ei saa esiintyä leikissä normaalisti ja kummankin on oltava tietoisia siitä, että leikki loppuu siihen sanaan välittömästi. Dominoivalle on tärkeää tietää että kaikki muu vastustelu on osa leikkiä, eikä sub oikeasti kärsi, vaan haluaa leikin jatkuvan.

    • Facesitting
      Kasvoillesi istuminen


      Maksat selälläsi alasti, ehkä sikiöasennossa lepositeissä.

      Miehesi tulee ilman housuja hajareisin istumaan kasvoillesi.

      Tehtäväsi on pitää suusi ja silmäsi auki ja nuolla miehesi perse.

      Erityisesti rektaali, eli sulkijalihas, joka on hyvin herkkä.

      Tämä jatkuu ehkä puoli tuntia tai tunnin, toki kielesi väsyy ennen pitkää.

      Jos tämä ei onnistu, ota yhteyttä niin voimme tehdä sen yhdessä.

      • Anonyymi

        Tulipa tämäkin asiaton profiili annettua ilmi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tulipa tämäkin asiaton profiili annettua ilmi.

        Ahistaako 🤣🤣🤣


    • Anonyymi
    • Yks helppo tapa on ilman seksiä alistaa toinen on käyttää subia esim tuolina tai kävely mattona. Itse olen 30v ja 90kg mies ja olen alistanut useita naisia istumalla näiden päälle ja tallomalla. Suosittelen kokeilemaan. Tissien päällä istuminen on mailman paras tunne.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 125
      3116
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      89
      2846
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2228
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      22
      1782
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1678
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1519
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1484
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1437
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1397
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      80
      1320
    Aihe