Liedossa Hölmölän talossa

jatkuu.

UUSI ALKU.

76

2539

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei hölmö

      Samallaista turhaa höpötystä ja kirjoittajan ajankulua vuosikausia kuin hölmölän talon asukkaidenkin toiminta joka ei johda mihinkään, kummankaan paranemiseen.

      • Laatuisa Lieto

        Dokumentti tulee televisiosta tänään uusintana klo 23 jälkeen


    • T..li.

      MarttyyriMallari-TTt
      En missään nimessä haluisi ottaa tähän juttuun kantaa, mutta palstan johtajana en voi sivuuttaakaan tätä ongelmaa.

      Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä että he ovat jälkeenjääneitä nollia ja heidän olemassaolon ainoa tarkoitus on lukea ja ihailla kirjoituksiani.

      • TS

        Ei saa pikku lapsosta, 28 -vee, lähettää Ran Gai Cee Ltd Oy:n kurssille Kiinaan. Voi tulla lapsoselle traumoja, kun ei saa viikonloppuisinkaan lapsonen toteuttaa itseään WoW-pelillä.

        On tämä kamala sosiaalistalingraattinen maailma lapsoselle!


    • utelias naapuri

      Mitäs lapselle nykyisin kuuluu?

    • honkkonk

      saimpa hauskat naurut sun jutusta! kiitos!


      ja myönnettköön et tunnistin itseni yllättävän monesta tekstin käänteestäsi!

    • WOW-ammattilaiseksi?

      Ei mutta hei, eikös noita World of Warcraft yms. pelejä jotkut pelaile ihan ammatikseen nykyään?
      Tuolla harjoittelulla luulisi jo jonkun verran sitä peliä osaavan?

    • tosi on

      Tämä tarina on tosi.

    • minäkö vaan

      ok täytyypä kattella.
      ollaan vaimon kanssa muutettu tänne lietoon noin 2 vuotta sitten.
      Lieto on ihana paikka lapsi perheelle kaikki mitä tarvitsee on noin 100 metrin sisällä.
      Ainut miinus oli tosiaan hanhiojantie 3 se talo oli jokseenkin sekaisin hulluja narkkareita juoppoja jotka hakkasivat toisiaan ja olihan siellä yksi tapon yrityskin.
      mutta tosiaan muuten hyvä ja ihana kylä.

      • levotonta seutua

        onko se rivitalo siellä ojan vieressä


    • Laatuisa Lieto

      Kirjoitussarjan päähenkilö täyttää tänään 29 vuotta!

      Onnea!

      Hän sai Turun raastuvanoikeudessa 7.12.2011 lähestymiskiellon, jonka haki hänen kaksi kertaa pahoinpitelemä paikallinen henkilö.

      • Efesin asiakas

        Hmm...ketähän tämä paikallinen siis on...rupesi kiinnostamaan


    • ???

      Ootteko nähneet Seppoani? Muutama yö sitten se heräsi kainalostani ja hoki niuvanniemeen, niuvanniemeen, niuvanniemeen ja läksi ulos. Sen jälkeen en ole Seppoani nähnyt.

      Jos tiedätte jotain Sepostani, niin ilmoitattehan täällä. Minä menen nyt talleille lypsämään ori Eri Vieteriä.

    • Laatuisa Lieto

      Kuinka paljon on 44121,31 euroa?

      Aika paljon! Nimittäin tuon verran tällä WoW-lusmulla on Ulosottoviraston virallisessa ulosottorekisterissä maksettavaa viimeisten kahden vuoden ajalta. Aiempia velkoja toki löytyy runsaasti lisäksi.

      Kyllä kannattaa vain pelailla WoW-lastenpeliä vaikka ikää on seuraavaksi 30 vuotta!

      Työeläke karttuu? Ja Suomen kansantalous voi hyvin! Paskaduunia ei kannata tehdä!

      Joku päivä sitten radiossa todettiin, että yksi kadotettu nuori hulttio tulee maksamaan yhteiskunnallemme vähintään 1000000 euroa!

    • Laatuisa Lieto

      Tänään tuli taas hälytys äidille!

      Lapsonen oli ostanut kaupasta leipää, eikä se ollutkaan siivutettua. Voi sentään!

      Ei muuta kuin äiti äkkiä autollaan apuun, jotta 29-vuotias lapsonen ei kuolisi nälkään!

    • :DDD

      Varmaan Siwasta ostettua.

      • paha tauti.

        Skitsofrenia
        Skitsofrenia (F20) on vaikein mielenterveyden häiriö niin yksittäisen potilaan kuin koko yhteiskunnankin kannalta. Skitsofreniaan sairastutaan usein nuorella iällä ja edelleenkin monessa tapauksessa häiriö jää krooniseksi. Skitsofrenia on eri sairauksista suurin työkyvyttömyyden aiheuttaja ja suuri osa psykiatrisista sairaansijoista käytetään Suomessa skitsofreniapotilaiden hoitoon. Sairaansijojen voimakas vähentäminen 1980-luvun alusta on johtanut siihen, että skitsofrenian hoidossa avohoito myös perusterveydenhuollossa on saanut aiempaa tärkeämmän sijan.
        Skitsofrenian yleisyys on runsas 1 %. Se puhkeaa tavallisimmin 15 ja 45 ikävuoden välillä. Skitsofrenia on yhtä yleistä miehillä ja naisilla, mutta miehillä se puhkeaa yleensä 3-4 vuotta varhaisemmin kuin naisilla ja on ennusteeltaan huonompi. Skitsofrenia kasautuu naimattomiin ja eronneisiin ihmisiin ja toisaalta alimpiin sosiaaliryhmiin.
        Skitsofrenian etiologia
        Skitsofrenian syntyyn vaikuttavat monet tekijät. Tutkimuksissa on voitu osoittaa perinnöllisillä tekijöillä olevan merkitystä, samoin raskauden, syntymän ja sitä ympäröivän ns. perinataalikauden vammoilla ja kehityshäiriöillä. Jopa raskauden ajan masennukset ja järkytykset sekä ei-toivottu raskaus lisäävät lievästi riskiä. Erityisesti Suomessa on tutkittu myös paljon perheen vuorovaikutuksen ja yleensäkin varhaislapsuuden ihmissuhteiden vinoutumisen merkitystä skitsofrenian synnylle. Niillä ei ole voitu osoittaa olevan juuri osuutta skitsofrenian syynä, mutta taudinkulkuun ja ennusteeseen niillä voi olla merkitystä. On myös saatu viitteitä siitä, että eräät virustaudit saattaisivat olla yhteydessä skitsofrenian syntyyn, samoin eräät aivojen rakenteelliset ja mahdollisesti aineenvaihdunnalliset tekijät. Skitsofrenian tämän hetken keskeinen etiologinen teoria korostaa perinnöllisen alttiuden ja ympäristötekijöiden yhteisvaikutusta: kliininen häiriö puhkeaa vasta usean tekijän summautumisen jälkeen.
        Skitsofrenian oireet ja taudinkuva
        Skitsofreniaan sairastuminen tarkoittaa vaikeata persoonallisuuden hajoamista, todellisuuden tajun heikentymistä ja toimintakyvyn alenemista, joihin usein myös liittyy sosiaalisista kontakteista vetäytyminen. Potilas ei erota mielikuvitusta todellisuudesta.
        Skitsofrenian taudinkuva voi olla hyvin monimuotoinen, ja samalla potilaallakin taudinkuva voi vuosien kuluessa vaihdella. Akuuttia skitsofreenista taudinkuvaa luonnehtivat skitsofrenialle tyypilliset häiriöt ajatusten, havaintojen, puheen ja käyttäytymisen alueella. Näitä voivat olla esimerkiksi realiteettitajun katoaminen, paniikinomainen ahdistus, kiihottunut mieliala, pyrkimys eristäytyä, unirytmin häiriintyminen, ympäristön havaitsema persoonallisuuden ja käyttäytymisen muutos, hallusinaatiot (varsinkin kuuloharhat), paranoidiset merkityselämykset ja harhaluulot, derealisaation ja depersonalisaation tunne, tunne hypnotisoiduksi tulemisesta ja ajatusten leviämisestä ympäristöön, affektihäiriö, skitsofreeninen ajatushäiriö, katatoninen stupor tai kiihtymystila ja joskus väkivaltainen tai suisidaalinen käytös.


      • olen huomannut

        käy se muuallakin


    • Nölmölässä

      Hyvinkääläinen aseveli piti yöllä harjoituksia kylillä!

      Hän ei ole vielä pelannut näin monta vuotta, koska on vasta 18 -ikäinen.

    • Kuka

      Kuka on dazu? Liittyykö tähän juttuun jotenkin?

    • WoW -fanittaja

      Lapsosen äiti on taas huoltokeikalla. Vielä ei tiedetä, mikä nyt lapsosella on ongelma? Ehkä roskapussi on tullut täyteen?

    • hölmö itse.

      Totta,että viestit ovat tosi sairaita ja henkilö joka niitä kirjoittelee on mielipuoli nainen!!

    • WoW -fanittaja

      Lapsosen (29 v.) äiti on taas ajossa huoltokeikalla. Lapsonen hälytti äitinsä järjestämään puhtaan valkoisen paidan lapsosen mennessä entisen naapurinsa pojan häihin iltapäivällä.

      Valitettavasti World of Warcraft -peli pahasti keskeytyy moneksi tunniksi.

      Mikä onkaan sairasta?

    • WoW -fanittaja

      Uusi takaisku!

      Lapsosen äiti havaitsi lapsosen asunnolla, että lapsosen housutkin ovat niin paskaiset, ettei niillä voi häihin mennä! Ei muuta kuin lapsosen äiti lähti kotiinsa äkkiä pesemään lapsosen housut. Onneksi kone linkoaa 1400 rpm, joten ne saaneee kuivaksi ennen häihin lähtöä.

      Huoltoajoa lapsosen äidille tulee tänään siis yli 30 km!

      Lapsonen ei siis ole vielä onnistunut palkkaamaan taloudenhoitajaa/kotiapulaista/piikaa itselleen, mikä on ikävää!

    • WoW -fanittaja

      Lapsosen äiti sai illansuussa lapsoselta hälytyksen lähteä kauppaan ostamaan tarvikkeita, jotta lapsonen saisi haluamiaan räiskäleitä.

      Äitinsä osti maitoa, jauhoja, kananmunia, suolaa ja sokeria sekä välineitä. Taikina tehtiin. Lapsonen söi hyvällä halulla räiskäleitä hillon kera.

      Lopuksi äiti hoiti tiskauksen. Lapsonen söi lopun hillon sellaisenaan.

      Taloudenhoitaja/kotiapulainen/piika olisi ollut hyvä olla!

    • Wow -fanittaja

      Lapsonen tarvitsi taas äitinsä apua iltapäivällä, heti kun oli herännyt koko yön WoW -pelin jälkeen.

      Taloudenhoitajaa/kotiapulaista/piikaa tarvitaan kovasti vapauttamaan lapsosen äiti huoltotyöstä.

      Kunnan kotiavustajia ei millään saada paikalle lapsosta auttamaan.

    • WoW -fanittaja

      Lapsonen juo mielellään marjamehuja ja syö hänelle vietyjä marjoja. Hänelle ehdotettiin, että hän kävisi poimimassa mustikoita, joita nyt on. paljon metsissä. Lapsonen sanoi, että hän pelkää eksyvänsä metsään. Hänelle ollaan hankkimassa 1000 metrin rulla paksua ns. kalalankaa, jonka pään hän voi solmia autoonsa lähtiessään kohti marjamaita. Ehkä 1000 metrin verran riittää? Toisekseen, lapsonen sanoi, että marjastaminen on muitten puuhaa ja viittasi taloudenhoitaja/piika -projektiinsa, joka ei ole vieläkään onnistunut.

    • :DDD

      Tiesittekö muuten että kirjoitan kaikilla nikeillä, joita tällä palstalla on. Minulla on satunnaisgeneraattori, joka arpoo aina uuden nimimerkin. Olen myös palkannut pari työtöntä 9 euron päiväpalkalla kirjoittamaan eri nimerkeillä keskusteluitani. Sinua kirjoittaa yksi palkollisistani, ja minä kirjoitan itse henkilökohtaisesti juuri tässä näin. Käsikirjoitin tämän keskustelun eilen illalla, siinä provoilun lomassa kun heitin samalla Aisuri-juttuja.

    • WoW -fanittaja

      Lapsosen asunnon mattoja ei ole pesty koskaan. Tätä ehdotettiin, että hän menisi kunnan matonpesupaikalle mukana matot, juuriharja ja Mäntysuopaa.

      "Mikä on juuriharja?"

      "Mitä soopaa"

      "Ei ehdi, kun on World of Warcraft pahasti kesken ja jännäsä vaiheessa!"

    • viisas irstas

      no joo maksakaa ne velkanne jo mun tilille mitä silloin tuli tiedätte kyllä mistä

      • olin kahvikupilla

        itse tuhlaat kaikki pelikoneisiin rkioskilla


      • halpakolajuoma
        olin kahvikupilla kirjoitti:

        itse tuhlaat kaikki pelikoneisiin rkioskilla

        veikkauksesta voi voittaa niinhän sitä luulisi


    • Laatuisa Lieto

      Äsken tuli TV:stä energiansäästöohjeita perheille. Yksikin lapsi oli ottanut pitkiä suihkuja, jolloin vettä ja lämpimän veden takia energiaa kului todella paljon ja suorastaan hukkaan. Suihkun pituus oli lyhennetty noin yhteen minuuttiin. Kerrostaloon asennetaan myös huonoeistokohtaiset vesimittarit sekä kylmälle että lämpimälle vedelle. Se maksaa, joka kuluttaa!

      Ilmeni, että nykyään perheen lapset myös sulkevat vedentulon saippuoimisen ajaksi.

      Kun lapsonen asui vielä olohuonetta pelaten 24/7, omakotitalossa lämmitettiin aika ajoin puilla sauna ja lapsonenkin, vaikka tuskin peleiltään ehti, kävi saunassa. Erikoista oli, että vaikka yksiotehana on kohtuullisen helppo säätää sopivalle vedentulolle, lapsonen päästi vettä nimenomaan täydellä boimalla koko ajan - myös silloin kun hän oli viitisen minuuttia löylyssä!

      Olisi ollut löylystä tulon jälkeen liian vaikeaa ja vaivalloista säätää vedentulo sopivaksi!

      Nyt näin e enääi käy, koska keskustayksiössä ei ole saunaa!

    • lokkiharakka

      tästä henkilöstä havainto tänään nuolemolla kaatoi pari roskista

    • tuimakatse

      onko tällä miehellä baskeri pyhäpuku ja valkoinen keppi kädessä

      • useinkin nähnyt

        se mies käveli tänään hanhenkaaressa


    • oli rahapulaa taas

      tämä tapaus taisi olla tänään aamupäivällä kirjastolla ja kyseli mitä siellä teit

      • kelan asiakastuttu

        työkkärissä yritti kerran pikavippiä koneella saada


      • tulin perästä
        kelan asiakastuttu kirjoitti:

        työkkärissä yritti kerran pikavippiä koneella saada

        ja vessassa kumosi alkosta haetun vodkapullon janoon


      • ei vedä mukaan
        tulin perästä kirjoitti:

        ja vessassa kumosi alkosta haetun vodkapullon janoon

        tyhjiä kaljatölkkejä väijyy useinkin kookaupalla pullonpalautuksen luona onko vanhaksi menneitä ja saako itselleen


    • bordellipappa

      asunto oy hölmölä hyvä nimi taloyhtiölle

    • tosi on

      Tämä Hölmölän talo on omakotitalo.

      • kerrostaloasukki

        ai keskustiellä on omakotitaloja


    • mainittu

      tässä talossa taidettiin riehua taas pyhänä vähän

      • näin itse miehen

        tosi juttu on ja jatkuu tänään


    • paras kertomaan

      mikä mies se on joka ei joskus itsestään laulele

    • tästä puhutaan

      onko tällä asukilla muuten mopoa kuuluuko liigaan

      • ja tuskin tulee

        ei ole


    • sekin tuli mieleen

      tykkääkö tämä käydä asunnoissa luvatta nukkumassa paljonkin

      • naapurin mummo

        äidin helmoissa se pysyy


    • Taureenin sukulainen

      Asukki täytti pari viikkoa sitten 31 vuotta ja elämä on samalla mallilla kuin viimeiset useat vuodet.

      World of Warcraft muodostaa elämän sisällöstä hänellä pitkälti yli 97 %.

      Paha, kun asukki ei ehdi käymään edes ruokakaupassa. Onneksi äiti joka päivä huoltoajossa tuo ruokaa, tiskaa vähät tiskit, vie roskat ja hoitaa pyykkien viennin ja tuonnin vaatekaappiin. Pölynimurikin on liian vaikea kone asukille. Onneksi perän pyyhkiminen onnistuu jotenkin itse.

      Asukki ei vieläkään ole onnistunut palkkaamaan kotiapulaista eikä kodinhoitajaa. Yksi ehdokas kävi taannoin ja hän oli myös samalla lailla tykästynyt World of Warcraftiin. Silläkin oli ulosotossa parikymmentä tuhatta.

    • sille kuuluu

      vai tällaisia

    • Taureenin sukulainen

      Tänään lapsen äidillä on mennyt toista tuntia kana-riisipadan valmistukseen 31-vuotiaalle asukille. Äiti lähtee pian huoltoajolle punaisella autollaan viemään muonaa asukille sekä viime yönä pesemiään lapsen pyykkejä. Siitäkin matkasta tulee äidille 15 ajokilometriä.

      On se kumma, kun 31-vuotias ei itse ymmärrä ostaa edes valmisruokaa kaupasta! Jos ei osaa edes voileipiä tehdä, ns. kolmioleipiä on ihan valmiiksi tehtynä myynnissä avuttomille.

      Toisaalta – 31-vuotias ei ehdi kauppaan, koska World of Warcraft on pahasti kesken. Eikä sosiaalihuolto järjestä muutamaa kotiavustajaa päivässä hoitamaan lapsen kotitaloutta.

    • ihan arkista

      joulupäivänä

    • Taureenin sukulainen

      Joulu on yleensä yhdessäolon aikaa. Asukki ei edes tiedä, mihin sosiaaliviranomaiset hänen Jesse-poikansa (11 v.) ovat sijoittaneet. Silloin aikanaan, kun asukki sai sentään alulle jälkikasvua silloisen tyttöystävänsä kanssa, yhteiselo ei kauan kestänyt kun nainen jo lähti toisen kelkkaan lapsen kanssa, sillä pelikoneen jatkuva käyttö ei tuonut rahaa nuoreen perheeseen. Perheenperustamislainakin kului uusiin pelikoneisiin ja sen 3000 euroa takaaja sai vähistä rahoistaan maksaa pankille! Mutta koska ei lapsenhoidosta tullut koskaan yhtään mitään, oli parempi, että Jesse saa kasvaa joltisenkin normaalissa sijaisperheessä toisella paikkakunnalla.

    • melko tavallisia

      täälläkin päin nämä nykyään valitettavasti ovat

    • Taureeni

      Asukki on tuskastunut, koska kotiapulaista ei millään löydy. Eihän pienessä asunnossa niin kovin paljon kotitöitä ole, koska asukki on sentään kohtuullisen sisäsiisti eikä mitään keittiönkäryjäkään tule, koska asukki elää pelkillä voileivillä ja maidolla jo kymmenettä vuotta. Pyykkiä tosin tulee, vaikka yleensä asunnossa on vessapaperiakin pyyhintään.

      Asukin isoveli on matkustanut idän kaukomaille lomailemaan. Tällöin asukille tuli mieleen pyytää veljeä tuomaan kotiapulaiseksi yksi thaikkunen, joka olisi kotiapu 24/7 eikä häiritsisi World of Warcraft -pelin pelaamista. Sopivinta olisi, että thaikkunen olisi jo ainakin yli kuusikymppinen, joka on turvallisessa iässä jo.

      Tämmöisellä naisella olisi varmaan elämänkokemustakin jo ainakin yksinkertaisista kotiaskareista. Hänestä olisi myös varmaan apulaiseksi vanhan auton laitossa?

    • talveksi suomeen

      keskelle lunta ja kovinta paukkupakkasta viimoineen tuiskuineen pyryineen

    • lomalle etelään

      tammikuu suomessa

    • autosi vie

      autokorjaamoon

    • Best Man

      Tänään on ilon päivä. Hölmölän talon asukki on lopultakin mennyt kihloihin tasa-arvoisesti. Rakkaan nimi on: World of Warcraft.

    • heille sitten

      onneksi olkoon

    • pian sinnekin

      joulu tulee

      • heillä juhlaa hetken

        se on vasta todella sitten sielläkin isompaa ja parempaa


    • niinseonkin

      Upea.

    • Anonyymi

      Yes

    • Anonyymi

      ....

    Ketjusta on poistettu 20 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      143
      10396
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      55
      2973
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      206
      2809
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2107
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1868
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1689
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1606
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1577
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1533
    10. 82
      1368
    Aihe