Tehoaako CLA oikeasti?

snowshoer

Eli polttaa rasvaa sekä estää rasvan varastoitumista ja täten kiinteyttää/laihduttaa. Sorruin ostamaan sellaisen Leader nimisen cla 1400 mg 100kpl purkin. Olen alkanut harrastamaan kestävyysliikuntaa ja syön samalla cla:ta 3200 milligrammaa päivässä kuten purkin ohje käskee. Tulenko kiinteytymään tai laihtumaan nopeammin cla:n avulla? Kertokaas kokemuksianne cla:n käytöstä että onko teillä auttanut vai menikö rahanne hukkaan.

10

9613

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ......

      Sanottuna turhan purkin ostit, yksikään asiakas ei ole tullut minulle kertomaan että, olisi laihtunut.

      Palautetta on tullut vihreästä teestä enemmän, kun sitä on käyttänyt pelkästään.
      Itse en usko CLA tuotteisiin laisinkaan, palaute on niin huonoa ihmisiltä.

      Sinua laihduttaa vain oikea ruokavalio ja liikunta.

    • cla+omega3

      vähintään 2 kk ennenkuin voi sanoa vaikuttiko se. Ja hyvä omega 3 valmiste rinnalle muuten ei kuulemma toimi koska kehon rasvavarastot voivat olla tyhjät ja cla:ta ei riitä enää rasvanpolttoon vaan se menee varastoon. Nettikirjoitusten mukaan se on joillakin toiminut joillakin ei. Olisiko niillä joilla ei ole toiminut juuri niitä hätähousuja jotka eivät ole malttaneet käyttää kuin yhden purkin eli 1:den kuukauden ja kyllästyneet liian aikaisin.

    • noita probiootteja!

      Tuo bakteerihomma tarttee juuri noi bakteerit!
      -
      "" ***Sivuilla oleva toistettava teksti***
      Näe koko "metsä", eikä pelkästään yhtä "puuta"! Rasvasota, lihominen ja terveys koostuu peräti neljästä osa-alueesta, eikä lopullista parannusta terveydessä saavuteta ennenkuin otat kaikki neljä osa-aluetta huomioon:

      1.Tyydyttyneen rasvan saannin lisääminen (20%) ja maitorasvan probioottibakteerien huomioiminen (n.30%):
      - Koska piilorasvoista emme saa riittävästi tyydyttynyttä rasvaa solujen "rakennusaineeksi", niin pyri siihen että saat tyydyttyneen rasvan lehmän maidosta, voista ja juustoista siksi että lehmän maidon rasva sisältää pastöroinnin jälkeen kaksi tärkeintä probioottibakteeria; Lactobacillus asidophilus ja Bifidobacterium, jotka saat "kaupantekijäisiksi" tyydyttyneen rasvan lisäksi!
      - Saat 4-5.stä lasillisesta (n.4r-%) raakamaitoa (=pastöroimaton ja homogenoimaton!) riittävästi tyydyttynyttä rasvaa kaksi tärkeintä probioottibakteeria; L-a ja Bif,
      - Huomioi tämä: Po bakteerit kuolevat silloin kun kuumennat maidon yli 50 C-astetta. Ainoastaan elävistä probioottibakteereista on hyötyä.

      - Huomioi tämä: Em muodostaa puolet(50%) kokonaisuudesta!

      2.Antibiootin ja Kv-homeantibioottin vaikutuksen huomioiminen (n.20%):
      - Antibiootti-lääke tappaa po probioottibakteerit, joten vältä antibioottia! Tulehdusten parantaminen voidaan tehdä kolmella tärkeimmällä mh-bakteerilla "tehosessiona" (ks mm "Rankat bakteerikokeet"!)
      - Mm Penisilliini-lääke tehdään homeantibiootista, jolloin KosteusVaurioHome-antibiootti aiheuttaa samat ongelmat kuin lääke-antibiootti! Ks "KVHT-altistuneen hoito".

      3.Prebiootin saaminen limakalvoille (n.10%):
      - Prebiootti on sulamaton kuitu, joka on probioottibakteerien elatus'alusta limakalvoilla.
      - Saat prebioottia syömällä mm banaania, raakasipulia ja kokojyvä vehnää.

      4.Hiilihydraattien saannin vähentäminen (n.20%):
      - Olemme saaneet sokereita n. kuusi kertaa enemmän, kuin elimistömme sitä tarvitsee, joten vähennä reilusti sokerin saantia-mutta älä lopeta sokerin saantia kokonaan!
      Huomioi tämä:
      - Elimistön käyttämättä jääneistä sokereista maksa "tahkoaa" rasvaa, joka näkyy ylimääräisenä rasvana vyötäröllä. Ja mikäli käytät antibioottia, tai kvht-altistut, etkä ole syönyt po probioottia niin ylimääräinen sokeri näkyy hyllyvänä "ohuena" rasvahötynä!

      Probiootti=hyödyllinen-tarpeellinen bakteeri (mhb). Mitenkä saan immuunipuolustuksen perustan muodostavat tärkeimmät probioottibakteerit?:
      1.(1.)Lactobacillus asidophilus,
      2.(2.)Lactobacillus bulgaricus ja
      3.(7.)Bifidobacterium.
      - Joita on saatava limakalvoille jatkuvasti päivittäin vähintään 5-(suositus on 10-)miljardia bakteeria/vrk - joten tee näiden bakteereiden saannista elämäntapa. Se miksi limakalvojen parantaminen on tosi hidasta puuhaa, selviää kun suhteutat nämä kaksi asiaa:
      1. Mikroskooppisen pienillä bakteereilla parannetaan;
      2. Elimistön valtavaa-lievästi tulehtunutta limakalvo aluetta. Tulehduksen hoitoon juuri tarvitaan 2.(2.)Lactobacillus bulgaricus bakteeria, jolloin olet pitkällä-turvallisella "antibioottikuurilla"!""
      http://personal.inet.fi/koti/haistahome/Elamaa_yllapitavat_probiootti_bakteerit&homeantibiootti.html

    • CLA+

      CLA 1400mg OMEGA3 TOIMII! MALTTAKAA SEN KANSSA JA TULOKSIA TULEE.LIIKUNTAA EI TARVITSE JUURI HARRASTAA KUNHAN OTTAA MUKAAN PALJON HEDELMIÄ JA JÄTTÄÄ EPÄTERVEELLISET ATERIAT JA NAPOSTELTAVAT VÄLIIN....

      • Jojoilija

        Toimiii...mutta malttia pitää olla, syön CLA 1400 ja vihreä teen pillereitä Omega3.....3 purkki menossa ..ja paino putoaa...niinkuin CLA sanoo..niin kaikki epäterveellinen pois...paljon hedelmiä ja vihanneksia, rahkaa, raejuustoo ym......


      • jättää kaiken, heh !
        Jojoilija kirjoitti:

        Toimiii...mutta malttia pitää olla, syön CLA 1400 ja vihreä teen pillereitä Omega3.....3 purkki menossa ..ja paino putoaa...niinkuin CLA sanoo..niin kaikki epäterveellinen pois...paljon hedelmiä ja vihanneksia, rahkaa, raejuustoo ym......

        "Kun jättää kaiken epäterveellisen ruokavaliosta, ja tilalle "paljon hedelmiä ja vihanneksia, rahkaa, raejuustoo ym...... ", niin taatusti laihtuu ilman sen kummempia vaihtoehtotuotteita. "

        Ohjeesi on suorastaan naurettava. Huomaattekohan itse, kuinka hupaisia kirjoituksenne ovat.


    • cla88

      olen 24-vuotias. 165cm pitkä ja alkupainona 65kg.
      laihduin 10kiloa alle vuodessa CLAn, vihreän teen ja omegoiden avulla.
      liikuntaa en harrastanut. stressasin vain töissä.
      että näin :)
      CLAn käytön lopetin noin 6kk sitten, eikä painoa ole tullut yhtään takaisin vaikka syön paljon.
      voisi kyllä pian aloittaa uuden CLA-kuurin

    • toimii...

      Ruoka olkoon lääkkeesi!


      Hyviä rasvoja:

      Kala, pähkinät, siemenet, manteli, avokado, kananmuna, kylmäpuristetut öljyt. Kylmäpuristuksen ansiosta öljyn rasvahappokoostumus ja vitamiinit säilyvät luonnollisessa muodossaan. Eläinrasvat (luomu parasta). EI MARGARIINIA


      Hyvää rasvaa tulisi saada vähintään gramma per painokilo (normaali paino). Hyviä rasvoja tarvitsemme kasvuun ja kehitykseen sekä yleisterveyden ylläpitämiseen. Tämä rasva on energian, ruoansulatuksen, aivojen, solujen ja aineenvaihdunnan kannalta välttämätöntä. Rasvan tehtävä on toimia solukalvojen rakennusmateriaalina ja solujen viestinviejien lähtöaineena. mm. hormonaalisten viestien toimivuus on kiinni rasvasta.



      Suomalaisen ravitsemussuosituksen mukaan aikuisten tulisi saada päivittäisestä energiansaannista 25-35 % rasvoista. Lasten rasvantarve on suurempi.

      Oman rasvantarpeensa pystyy laskemaan yksinkertaisen kaavan avulla:

      Energian tarve päivässä (kcal) x (25-35) / 100 / 9 = rasvan määrä päivässä (g).

      Esimerkiksi 2000 kilokaloria päivässä tarvitsevan rasvantarve on 56-79 grammaa.

      Tämä rasvan tarve ei mitenkään täyty "kevytmyrkyillä" ja epäterveellisellä margariinilla.





      Proteiinit:

      Proteiinien päivittäinen tarve 0,8-2 grammaa per painokilo (normaali paino) riippuen aktiivisuudesta. Proteiinit ovat elimistölle välttämättömiä rakennusaineita, joita mm. solut, hormonit, aineenvaihdunta ja lihakset tarvitsevat. Proteiinit koostuvat aminohapoista. Keho ei pysty valmistamaan läheskään kaikkia tarvitsemiaan aminohappoja, vaan ne on saatava ravinnosta. Aminohappojen lähteenä voivat olla joko eläin- tai kasviproteiinit. Eläinproteiinien lähteitä ovat kaikki lihat, kalat, äyriäiset, munat, maito ja niistä valmistetut tuotteet. Kaikki eläinproteiinien lähteet tarjoavat jokaisen tarvittavan välttämättömän aminohapon.


      Hyviä kasvikunnan proteiininlähteitä ovat palkokasvit, täysjyvävilja, pähkinät ja siemenet. Kasvisravinnon perusproteiini tulee täysjyväviljasta. Viljasta saadaan hyvälaatuinen proteiiniseos yhdistämällä se joko palkokasveihin (pavut, linssit, herneet) tai perunaan, sieniin, juureksiin tai muihin vihanneksiin. Kasvikunnan tuotteista soijaproteiinin aminohappokoostumus on ihanteellisin. Useissa kasvikunnan tuotteissa jotain aminohappoa on hyvin vähän, mutta yhdistelemällä eri kasviproteiinin lähteitä saadaan lopputulokseksi hyvälaatuinen proteiiniseos.



      Suomalaisen ravitsemussuosituksen mukaan proteiinia tulisi saada n. 10 – 20 % päivittäisestä energiasta. 2000 kcal ruokavaliossa tämä tarkoittaa 50 – 100 g proteiinia päivässä.



      Hyviä hiilihydraatteja:

      Syö kasviksia, vihanneksia, juureksia (ei vanhaa ravintoköyhää perunaa), hedelmiä ja marjoja vähintään 500 grammaa päivässä.





      Suomalaisen ravitsemussuosituksen mukaan hiilihydraattia tulisi saada loput energiasta eli n. 45 % päivittäisestä energiasta. 2000 kcal ruokavaliossa tämä tarkoittaa 225 g hiilihydraattia päivässä.





      Viljat (n. 70% hiilihydraattia), sokeri (100% hiilihydraattia) ja peruna (runsaasti tärkkelystä, joka muuttuu sokeriksi) nostavat verensokerin nopeasti, jolloin haima alkaa tuottaa runsaasti insuliinia. Liiallinen insuliini veressä laskee verensokerin liian alas ja liian nopeasti. Tällöin ihminen on taas nälkäinen ja haluaa syödä. Insuliinin tehtävä on varastoida ylimääräinen veressä oleva sokeri (glukoosi) kudoksiin rasvaksi. Insuliinitason pysyessä vakaana elimistö polttaa rasvaa. Perunan ja viljat voi korvata juureksilla, kasviksilla, vihanneksilla ja marjoilla.





      Kohtuudella täysjyväviljaa jos viljat sopivat?


      Ravinnolla on keskeinen merkitys aivojen monimutkaisen verkoston toiminnalle ja aivoterveydelle. Sekä neuronit eli hermosolut että viestiä vievät aivojen välittäjäaineet muodostuvat ravintotekijöistä. Ravinto vaikuttavaa lisäksi immuniteettiin eli vastustuskykyyn, mielialaan (esim.masennus, aggressiivisuus), hormonitoimintaan, lisääntymiskykyyn, syöpien kehittymiseen, perimään, unen laatuun, jaksamiseen jne... Keskeisin tekijä on ravinnon vaikutus suolistoon ja aineenvaihduntaan, jossa muodostuu jopa 80% immuniteetistamme. Immuniteettijärjestelmäsi toimiessa huonosti sairastut.

      Lisäksi C- ja D-vitamiinia tarvitaan purkista sekä magnesiumia ja kalaöljyä.

      C- ja D-vitamiinin sekä magnesiumin puute on maailman yleisin ravitsemuksellinen puutos.

      C-vitamiinia 500-1000mg / vrk
      D-vitamiinia 50-100µg / vrk
      Magnesiumi (sitraattia) 300-400mg/vrk
      Omega-3 rasvahappoja

    • Nitta1

      Kilot kuriin Keho kiinteäksi.

    • ukkelsson71

      Pystyin tahdonvoiman avulla välttämään ylipainoa muodostavat kalorit vuosikymmeniä. Nyt en enää välitä.
      Napsin lihottavia välipaloja. Ylipainoa on vaan 5kg mutta sekin vaivaa jo liikkumista. Kasvisruokia nauttimalla solakoituisin normaalipainoiseksi.
      Oluet osaan välttää energiapommeina mutta viinaa tarvitsen tulehduskuumeen taltuttamiseen. Hengästyn jo pienestäkin ponnistuksesta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 126
      3239
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      89
      2956
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2268
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      25
      1796
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1678
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1529
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1494
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1437
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1407
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      81
      1335
    Aihe