Uusia fantasia kirjasarjoja ??

568344657

Mitä uusia (2000-> ) julkaistuja fantasia kirjoja on tullut, sellaisia nuorille (15-20v, pojat) sopivia, tyyliin ''perillinen, twilight, harry potter'' Ja mielellään myös sellaisia mistä on tulossa myös elokuva, mutta niin että sarjassa olisi ainakin kaksi osaa ja kolmas tulossa, suosittuja nuorten kirjoja ???

10

677

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fgsiiii

      mustesydän -trilogia on 2000-luvulla ilmestynyt, oikein hyvä sarja mielestäni. Elokuvakin ensimmäisestä osasta on tehty, mutta se ei ollut mitenkään erityinen. Kirjat ovat parempia

    • tuntematon sotilas

      ainakin christopher paolinin Perillinen kirjasarja johon kuuluu: Eragon, Esikoinen ja Brisingr ja neljäs osa tulossa. ensimmäisestä osasta on myös tehty elokuva. ja samoin toinen hyvä on R.A Salvatoren Tymorran kivi

    • violetsound

      Sarah Rees Brennanin Demonin merkitsemät (ensimmäisen osan nimi). Kaksi osaa ilmestynyt, kolmas osa tulossa, ensimmäinen osa suomennettu.

      http://wsoy.fi/yk/products/show/77961

      Todella hauska, jännittävä ja älykkäästi kirjoitettu kirja, jonka loppu räjäyttää pään (mutta sitä ei kannata lukijalle etukäteen kertoa). Ei mitään tusinatavaraa, vaan tämä tarina jää taatusti mieleen.

    • Santeri Viljakainen

      Jatko-osa toissasyksynä ilmestyneelle esikoiskirjalleni ilmestyi juuri :) Ensimmäisen osan nimi on Sielunmessu, ja nyt tämän toisen Langennut Enkeli, kohderyhmänä nuoret ja aikuiset.
      Kaikkiaan tuo tarina mystiset kyvyt omaavasta runoilijasta käsittää kuusi osaa, ja tällä hetkellä olen kirjoittamassa kolmatta, joka luultavasti ilmestyy ensivuonna.
      1800-luvun vaihtoehtoiseen Eurooppaan sijoittuvaa fantasiaa, jännitystä ja romantiikkaa.

      Täältä voi lukea lyhyen esittelyn:
      http://www.nordbooks.net/tuotteet.html?id=2/123

    • ....................

      Miten olisi irlantilaisen Eoin Colferin Artemis Fowl -sarja? Ikävä kyllä elokuvaa ei vielä ole tehty, mutta kiinnostuksen merkkejä elokuvaoikeuksiin on kyllä ilmennyt. Sarjan alkuosaa esitettiin aikanaa jopa Harry Potterin haastajaksi.
      Mainittakoon, että kirja sijoittuu nykyaikaan ja se on oikeastaan yhdistelmä fantasiaa, jännitystä ja thrilleriä unohtamatta erinomaista ironiaa.

    • juumoro

      Cassandra Claren varjojen kaupungit on hyvä sarja! kaksi kirjaa tietääkseni suomennettu ja neljä niitä kai on kaiken kaikkiaan. Leffaa aletaan juuri kuvata ensimmäisestä osasta. Vampyyrejä ja ihmissusiakin on mutta ei oo ollenkaan kirjan pääasia, ihan eri luokkaa kun joku twilight. Kannattaa lukea on tosi hyvä! :)

    • lukut0ukka

      Rick Riordanin Percy Jacksonit kannattaa lukea ja eka osa on myös elokuvana.

      • 20

        Percyt kannattaa tosiaan lukea, oli ihan oiva kirjasarja. En tiedä minkälainen on tuo saman kirjailijan uudempi sarja (eka osa Punainen pyramidi tai jokin sellainen), mutta uskoisin, että yhtä hyvä ellei parempikin. Hauskaa ja eläväistä tekstiä ainakin Percyjen puolesta luvassa, mielenkiintoisesta asetelmasta nyt sitten puhumattakaan.


    • Lu5u7ou554

      Samaa mieltä, että Jacksonit ovat hyviä :). Elokuvakin on ihan ok ja myös se uusi kirja Punainen Pyramidi. Sitten kannattaa myös lukea Darren Shanit, nekin kai ovat 2000-luvulta. Ne kertovat Darrenista, josta tulee vampyyri jne. en nyt sano siitä enempää. Ja Anthony Horowitsin kirjatkin ovat ihan hyviä.

    • 20v mies

      Olin tänään akateemisessa ja löysin assassins creed kirjoja 2 osaa ja lisää on varmasti tulossa. Ostin ensinmäisen ja olen ollut siinä aika kiinni tänään (pidän myös niistä peleistä)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      198
      4666
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      274
      2750
    3. 134
      1707
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1401
    5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      203
      1357
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1156
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1124
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      74
      1077
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1057
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1051
    Aihe