Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

H1N1-ROKOTE & PÄÄNSÄRKY

ZIP!

GSK mainostaa kovasti nyt Zapp -nimistä särkylääkettä.

Samainen lääkejätti valmisti myös Pandemrix -H1N1-rokotteemme.

Pandemrix -rokotteessa oli mukana skvaleeniadjuvantti, jonka useimmiten
on ilmoitettu olevan syyllinen ns. Persianlahden syndroomaan.

Yksi tämän skvaleeniadjuvantin aiheuttamista reaktioista raportoidaan
olevan... KROONISET PÄÄNSÄRYT (chronic headaches.)

“This adjuvant,(Squalene), contributed to the cascade of reactions called “Gulf War syndrome”, documented in the soldiers involved in the Gulf War. The symptoms they developed included arthritis, fibromyalgia, lymphadenopathy, rashes, photosensitive rashes, malar rashes, chronic fatigue, chronic headaches, abnormal body hair loss, non-healing skin lesions, aphthous ulcers, dizziness, weakness, memory loss, seizures, mood changes, neuropsychiatric problems, anti-thyroid effects, anaemia, elevated ESR (erythrocyte sedimentation rate), systemic lupus erythematosus, multiple sclerosis, ALS (amyotrophic lateral sclerosis) also known as Lou Gehrig’s disease, Raynaud’s phenomenon, Sjorgren’s syndrome, chronic diarrhoea, night sweats and low-grade fevers. (Viera Scheibner, Ph.D, The Adverse Effects of Adjuvants in Vaccines, Nexus Magazine Dec. 2000 vol.8, No.1)"
http://mmsforhispaniola.com/?p=1696

- - -

Suosittelen myös seuraavan artikkelin huolellista lukemista kaikille:

From the March 2005 Idaho Observer:

"Squalene: The next wave of global pharmacological warfare
Fish oil vaccine adjuvant programs bodies for "endless loop of self-destruction"

by The Idaho Observer

It’s a race—will we all be injected with substances that program our own bodies to attack us before or after we realize that the newest weapon in the New World arsenal is our own immune system?"
http://proliberty.com/observer/20050323.htm

6

620

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sitten mistään!

      ""........jatkuu.
      Sikainfluenssarokotteen sisältö:
      Suomessa käytettävän Pandemrix-sikainfluenssarokotteen sisältö sekoittamisen jälkeen.
      3,75 ug inaktivoitua, pilkottua influenssavirusta, joka sisältää kananmunissa tuotettua antigeenia A/Kalifornia/7/2009 (H1N1)v-kaltaisesta viruskannasta (X-179A)

      vaikuttava aine:
      10,69mg skvaleeni =tehosteaine
      11,86mg DL-alfa-tokoferoli (E-vitamiini) =tehosteaine
      4,86 mg polyoksietyleenisorbitaanimono-oleaatti (polysorbaatti 80) =tehosteaine
      5,00 ug tiomersaali (elohopeayhdiste) =säilöntäaine
      ovalbumiini
      formaldehydi
      gentamysiinisulfaatti
      natriumdeoksikolaatti
      oktoksinoli-10
      natriumkloridi
      dinatriumvetyfosfaatti
      kaliumdivetyfosfaatti
      kaliumkloridi
      magnesiumkloridi
      vesi
      ---

      Formaldehydi:

      Suomessa käytettävä Pandemrix-sikainfluenssarokote sisältää formaldehydiä. Formaldehydiä on käytetty rokotteen valmistuksessa influenssaviruksen inaktivointiin. Yksi annos Pandemrix-rokotetta sisältää sekoittamisen jälkeen formaldehydiä enintään 50 mikrogrammaa.
      Formaldehydi on ihmisessä syöpää aiheuttava aine, mikäli sille altistuu pitkäaikaisesti tai toistuvasti. Toistuva altistuminen formaldehydille voi aiheuttaa myös silmien ja nenän kroonista ärsytystä, alempien hengitysteiden ärsytystä ja astman kaltaisia oireita. Toistuva ihoaltistus voi aiheuttaa allergista ihottumaa.
      Lyhytaikaisen altistumisen vaikutuksia ovat muun muassa silmien ja hengitysteiden ärsytys. Hengitysteissä formaldehydi aiheuttaa polttavaa tunnetta, yskää, päänsärkyä, pahoinvointia ja hengenahdistusta. Formaldehydin hengittäminen voi aiheuttaa myös kurkunpään turvotusta, keuhkoputkien supistumista, keuhkotulehdusta, maksa- ja munuaisvaurioita sekä keuhkopöhön. Formaldehydin vesiliuosten roiskeet silmään aiheuttavat polttavaa tunnetta silmässä. Väkevä formaldehydin vesiliuos voi aiheuttaa sarveiskalvon samentumisen tai sokeutumisen. Formaldehydiliuos voi aiheuttaa ihon kihelmöintiä, kuivumista ja punoitusta.

      Lähteet:
      GlaxoSmithKline (Suomen rokotetoimittaja)
      Työterveyslaitos
      Maailman terveysjärjestö WHO
      Euroopan lääkevirasto EMEA
      ---

      Gentamysiinisulfaatti:

      Suomessa käytettävä Pandemrix-sikainfluenssarokote sisältää gentamysiinisulfaattia, joka on vain sairaalakäyttöön tarkoitettu aminoglykosidiryhmän antibiootti.
      Gentamysiinisulfaatin on todettu aiheuttavan ototoksisia ja nefrotoksisia haittavaikutuksia. Ototoksiset haittavaikutukset ilmenevät sisäkorvavaurioina ja nefrotoksiset haittavaikutukset munuaisvaurioina. Vaurioille herkkiä ovat erityisesti sikiöt ja vastasyntyneet, etenkin keskoset, sekä potilaat, jotka kärsivät munuaisten heikosta toiminnasta, nestetasapainon häiriöstä tai aliravitsemuksesta.
      Gentamysiinisulfaatilla on havaittu myös seuraavia haittavaikutuksia: ihottuma, kutina, kuulohäiriöt ja sisäkorvavaurio, johon liittyy pahoinvointi, huimaus ja tasapainohäiriöt. Valkuaisvirtsaisuus, seerumin kreatiniini- ja ureapitoisuuden nousu, nokkosrokko. Poikkeavia maksa-arvoja ja verenkuvan muutoksia, jotka voidaan todeta ainoastaan verikokeesta.
      Gentamysiinisulfaatti saattaa aiheuttaa huimausta ja pyörrytystä. Tämän vuoksi on syytä välttää autolla ajamista tai tarkkuutta vaativien koneiden käyttöä gentamysiinisulfaattilääkityksen aikana. Gentamysiinisulfaattia ei suositella käytettäväksi raskauden tai imetyksen aikana, koska aineen vaikutusta sikiöön tai pieniin lapsiin ei tunneta.
      Gentamysiinisulfaattia, kuten kaikkia ototoksisia antibiootteja, saa käyttää vain pakottavissa tilanteissa.
      ---

      Tällaisiin sikapiikistä sairastuneisiin törmään lähes päivittäin:
      ""Olen terve vanhempi nainen, ruokavalioini on ollut pienestä pitäen kasvisruoka. Liikun normaalisti, pääasiassa kävellen. En ole syönyt mitään lääkkeitä koskaan ! Joskus asperiini tabletti !
      -
      Otin sika piikin ja nyt olen ollut kolmeviikkoa kuin invalidi. Ensin oli käsi puuduksissa , sitten tuli kainalo kipeäksi että, en voinut nostaa kättä. Joka liike sattui jopa pc- llä. kirjoittaminen, sitten niska jäykisty.
      ei voi päätä kääntää. Kaikki piikin jälkeen ????
      -
      Olen varma että, sillä on ollut yhteys nyt oleviin kipuihin. En ota enää mitään piikkiä ! ""

      Vieläkö haluat ottaa sikapiikin ja tehdä itsemurhan? En suosittele!
      Alkuun-Up ""
      http://personal.inet.fi/koti/haistahome/Vaiettu_sikainfluenssasta.html
      ...

      Migreenin syy:
      http://personal.inet.fi/koti/haistahome/Rankat_bakteerikokeet.html

    • 67567567657

      Skvaleenin todennäköiset pitkäaikaisvaikutukset alkanevat pian näkymään,
      joten lienee paikallaan seurata myös migreenin esiintyvyyttä esimerkiksi koululaisten keskuudessa.

      • Huuhaata tuo

        WHO:n (World Health Organization) sivuilta voit lukea todellista faktaa: http://www.who.int/vaccine_safety/topics/adjuvants/squalene/questions_and_answers/en/index.html

        Eli ei ole näyttöä skvaleenin haitoista. Vuoden 1997 jälkeen on annettu yli 22 miljoonaa rokoteannosta, joissa on ollut skvaleeniadjuvantti. Kyllä haittojen pitäisi näkyä jo.


    • Skvaleeniko myrkky?

      Skvaleenia esiintyy luonnostaan monissa kasvien siemenissä ja öljyissä. Esim. oliiviöljyssä sitä on noin 400-450 mg/100 g. Tuntuu aika utopistiselta, että skvaleenin käyttö apuaineena aiheuttaisi tuollaisia ongelmia, varsinkin kun rokotteessa sitä oli vain 10,69 mg. Onhan se tietysti eri asia saada aine suoraan verenkiertoon kuin ruuansulatuksen kautta, mutta silti.

      • Skvaleenirokotettu

        Skvaleenin nauttiminen sellaisenaan noin pienenä määränä ei luultavasti vaikuta mitenkään, vaikka sen ottaisi suoraan verenkiertoon. Rokotteessa skvaleeni on kuitenkin yhdistetty antigeeniin, siis inaktivoituun mikrobiin, esim. virukseen. Tämä sen takia, että tapettu virus ei ilman adjuvanttia aiheuta puolustusreaktiota. Elimistö hyökkää samalla adjuvanttia vastaan, kun se puolustautuu antigeenilta. Tämä johtaisi joidenkin mielestä autoimmuunireaktioon, eli elimistö alkaisi hyökätä myös elimistössä luontaisesti esiintyvää skvaleenia vastaan. Tästä ei ole kuitenkaan saatu tieteellistä näyttöä. Autoimmuunireaktiota esiintyy joillakin luonnostaankin, eikä ole pystytty osoittamaan, että skvaleenin käyttö adjuvanttina olisi aiheuttanut sitä. Vaikka joillakin olisi näin käynytkin, että rokote olisi laukaissut autoimmuunireaktion, niin näiden henkilöiden määrä on hyvin pieni suhteessa rokotettujen määrään.


    • Totuus on tie.

      Skvaleenia on annettu mutta sitä käytetty yli 65v.
      rokotuksissa.

      Jo se on omiaan herättämään valtavan epäilyksen.

      MIten voi erottaa iästä johtuvat kuolinsyyt
      verrattuna esim. jonkin aineen aiheuttamaan
      ennenaikaiseen kuolemaan?

      USAssa skvaleenin käyttö rokotteissa on kielletty,
      siellä sen käyttö onkin juuri eniten tutkittu ja
      myös kokeita tehty.

      Persianlahden sodan veteraanit ovat aivan
      eri mieltä Pentagonin ja WHO:n lausunnoista.

      Skvaleenilla on tosin tiettyjä ominaisuuksia
      jotka voisivat palvella esim. niitä tahoja
      jotka haluavat vähentää ihmisväestöä maapallolta:
      sen on tukittu vaikuttavan mm. spermatuotantoon,
      tosin ei ilman vakavia sivuoireita...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1985
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1753
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1614
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1390
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      58
      1287
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1272
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1256
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1254
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      11
      1217
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1191
    Aihe