Hyvä/edullinen eläinlääkäri Tampereella

sero13

Eli etsin hyvää ja edullista eläinlääkäriä Tampereelta. Pennulle pitäisi rokotukset hankkia ettei ole väliä, vaikka suosittelemassasi paikassa ei olisikaan kaikkia mahd. laitteita jne. Etsin mieluiten sellaista paikkaa missä käsitellään pentua mahdollisimman hyvin ettei iske paniikki myöhempiä käyntejä ajatellen.
Kiitos jo etukäteen.

49

20147

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jiohnyoy7

      meitin ison vahvan koiran kanssa ja Sirkka Pyhälä on rauhallinen ja varma otteissaan. Meidän nuorelta tyhjennettiin tukkeutunut anaalirauhanen, joka oli tosi vaikea ja homma hoitui kädenkäänteessä. Koira pysyi paikallaan eikä yrittänyt hangoitella edes vastaan! Ei mene "klinikkalisiä" kun hän ottaa vastaan oman kotinsa yhteydessä. Ollaan käyty siellä myös pennun rokotuksilla, joten tiedettiin, että hoitaa hyvin hommansa. Koiralle lirkuttelua tosin on turha odotella keltään pätevältä lekurilta, koska vain asiantuntija tietää että lepertely tekee koiran olon epävarmaksi ja ajattelemaan, että nyt on kyse jostain erikoisesta kun noin jutellaan. Rauhallinen harvasanaisuus on paikallaan. Sen tosin varmaan itsekin koiranomistajana tiedät :) Itse arvostan kovasti lääkäriltä pitkää kokemusta, koska osaavat paremmin "lukea" koiria ja ovat varmoja otteissaan.

      Mutta tosiaan Tampereelta en tiedä ketään, koska aina käyty Lempäälässä Pyhälällä..

      Onnea pennusta! Ja toivotaan, että löydätte juuri teille sopivan lääkärin. Samalla on sit mukava aina käydä, kun on tuntenut pennusta saakka :)

      • sero13

        Kiitos vinkistä! Munkin pentu kasvaa aika isoksi niin olisi hyvä jo tässä vaiheessa löytää se "luottolääkäri". Todella hyvä ettei ole koiralle lirkuttelua, koska sitä ei kotonakaan harrasteta :D Tampereelta on suositeltu paljon Inka-Mari Anttilaa, mutta viikon oon yrittänyt soittaa eikä ole ehtinyt vastaamaan. Niin suosittu näyttää olevan :) Muuten yrittäisin vaikka parikin viikkoa soitella, mutta olisi hyvä jo saada mahd. pian rokotukset niin pääsis kunnolla ulkoileen ilman panikointia muista koirista ja jätöksistä.


    • huomio vrw

      huomio

    • Marjuskahurttanen

      Lielahdessa Päivikki Pekkarinen on löytö! Rauhallinen, asiallinen ja ystävällinen eläintä ja omistajaa kohtaan. Avun saa nopeasti ja aina on ollut diagnoosit kohdallaan. Suosittelen:)

      • misse1996

        Todella asiantunteva,hienovarainen eläinlääkäri ja ihmistuntija ottaa lemmikinomistajan kivasti huomioon,lisäksi edullinen ja joustava työajoissa.suosittelen.kävi kotona nukuttamassa misun 18vuotta.jäi hyvä muisto.


    • AAAARRRGGGGHHH!!!!!

      mitä tuo edullinen tuossa otsikossa tekee?
      Koiran pito ei ole ilmaista!
      Sen ylläpidosta on oltava valmis maksamaan eikä todellakaan
      kannata aina etsiä sitä halvinta vaihtoehtoa!

      • -

        mielisairas.


    • sero13

      Etsin HYVÄÄ ja edullista, en "kaikista halvinta ja huonointa laatua."
      Tottakai oon valmis maksamaan kaiken tarvittavan koiralle, mut ei tässä mitään miljonäärejä olla, päin vastoin.

      Kiitokset vinkeistä! Inka-Mari Anttilaan päädyin kuitenkin ja todella tyytyväinen häneen olenkin, suosittelen! Koira ei ees huomannu kun rokotukset annettiin! :)

    • sudee

      Nää on niin näitä.. pakko heittää paskaa niskaan kun joku ystävällisesti kysyy neuvoa johonkin asiaan, siis tuota "AAARGH" tyyppiä tarkoitan.

      Miksi ihmeessä ei saisi hintoja vertailla jos samassa lauseessa vielä sanoo että hyväkin pitäisi olla??? Mä olen omia koiriani käyttänyt oikeastaan vain näillä halvoilla eläinlääkäreillä (joita on myös hyviksi kehuttu) ja paljon rauhallisempia koirat on näissä pienemmissä paikoissa ja diagnoosi aina oikea.
      Muutaman kerran olen joutunut käymään kalliilla kunnan eläinlääkärillä ja ovathan he olleet mukavia, mutta hinnatkin on kyllä aika mojovat.
      Tänään lähden viemään koiraani tälle Sirkka Pyhälälle ja hintaa tälle operaatiolle tulee n70-80 euroa, kun taas kunnallisella olisi tullut maksamaan vähintään 200 euroa (soitin siis molemmille kun yritin saada sopivaa aikaa).

      Mutta maailma onkin täynnä näitä tyyppejä jotka ajattelee että kallein on paras, harmi vain että se olettamus on täyttä puppua.

    • sero13

      Niin mielummin mäkin maksaisin 70-80€, kun 200€ jos lopputulos on sama :) Pienimmissä paikoissa tykkään ite siitä että saa ns. yksilöllisempää palvelua ja eläinlääkärille ei tarvitse sanoa, kun oma nimi ja koiran nimi niin heti muistaa kuka on kyseessä, vaikka ei olisikaan käynyt kun muutaman kerran.

      • Eilasinikka

        Missä Sirkka Pyhälä otta vastaan ?


    • sudee

      sero13 oon aivan samaa miletä.

      Meillä kävikin niin eilen tuolla Sirkka Pyhälällä että velotettiinki vain peruskäynti ku oli niin "helpo juttu", Eli rahaa meni vain 43 euroa kun tosiaan tampereen kaupungin eläinlääkärillä ois menny se väh. 200.

      Meillä siis eilen lohkesi kynnen kuori hermosta tuolta karvaturrilta. Tuhatjalkaan kun soitin ni sanottiin että ei edes lähdetä yrittää poistoa ilman nukutusta, mutta Sirkka kysyi jo puhelimessa antaako koira käsitellä itseään ja kun sanoin että antaa tosi hyvin niin sanoi että kokeillaan eka ilman rauhotusta.Ja hyvinhän se meni. Itse pidin kiinni ja sanoin taikasanat "mamma hoitaa" ja koira tiesi olla rauhassa. Niks naks vaan ja kynsi oli poissa ja rahaa säästy eihän sekään ole hyvä rauhoittaa koiraa jos ilman rauhoitustakin selvittäisiin..

    • jojojojojkokokok

      nekalan koira ja kissa on hyvä, siel rokotukset n 45e sisältää kaiken, itse käyn siellä.

    • 87ui

      REVIIRI Tampereen Epilässä!

    • Nenns____

      Paras on ehdottomasti Koira ja Kissa Nekalassa! Loistavaa palvelua ja kerrankin kävin näyttämässä erästä pattia kissan takajalassa - eläinlääkäri kertoi, että se oli vain rasvapatti eikä ottanut edes maksua! :) olimme päivän viimeiset asiakkaat ja sisällä noin 20 minuuttia, aika kului kissa-asioista jutellessa.

      Muutenkin suosittelen Kissaa ja Koiraa, ystävällistä palvelua, pieni paikka, emmekä ole koskaan joutuneet odottamaan. On myös todella kilpailukykyinen paikka - lasku oikeasti puolittui, kun ennen käytin eläimiäni Hakametsän eläinlääkärissä (siellä sain trauman elääkärin huonosta kohtelusta ja rahapussikin jäi shokkitilaan).

      Eli siis: menkää ihmeessä Nekalan Koiraan ja Kissaan Pirta Tapion hoiviin :)

      • Suosittelen

        Minäkin suosittelen tätä Koiraa ja Kissaa. Todella mukava henkilökunta ja hintatasoltaan kohtuullinen. Vanhaan ja jo vaivoista kärsivään kissaani suhtauduttiin hienon lämpimästi ja samalla realistisesti, siitä kiitos heille. Ei tyrkytetty kaikenlaisia kalliita oljenkorsia, vaan todettiin, että viime kuukaudet alkaa olla käsillä. Tehdään niistä hyvät ja päästetään lepoon kun on aika. Kisu on vielä elossa, mutta nyt on oikeesti viime hetket lähellä, muistan hyvällä tämän eläinlääkärin sanoja.

        Älkää kavahtako Nekalaa vaan lähtekää ihmeessä näyttämään lemmikkiänne Koiraan ja Kissaan.


    • Danna

      Suosittelen myös Sirkka Pyhälää. Edullinen ja osaava. Toimisto kun on kodin yhteydessä, niin tarvitse veloittaa mitään oheiskuluja myöskään. Lääkkeet toki sai matkaan mukaan, mutta hintaero aiempaan vastaavaan operaatioon toisaalla oli huikea.

      • Marileee77

        Juu on edullinen mutta ei mitään osaa joten sekin raha menee hukkaan. Epäammattimainen ja töykeä. Juu ei eläimille tarvi lirkuttaa mutta pitäisi nyt osata ihmisille puhua. Mollasi eläinlääkärikollegoitaan ja puhui heidän henkilökohtaisista asioista. En saanut todellakaan apua koiralleni. Muualta olin saanut ja sain. En todellakaan suosittele!!!!


    • köyhä opiskelija

      AAAARRRGGGGHHH!!!!!:lle
      Sähän nyt ihan hullu olet.
      Ei asiat ole noin yksinkertaisia. Jos ihmisillä olis rahaa niin kai ne nyt veis esim. lapsensa mieluummin yksityislääkärille kuin ilmaiseen terveyskeskukseen. Sama homma eläinten kanssa. Vaikka kuinka eläintään rakastais ja tahtoo sille parasta, pakko on myös kysellä hintoja.

      hmph! kaiken maailman mielipiteitä sitä tuleekin luettua...

    • Premium

      Lainaus:
      "mitä tuo edullinen tuossa otsikossa tekee?
      Koiran pito ei ole ilmaista!
      Sen ylläpidosta on oltava valmis maksamaan eikä todellakaan
      kannata aina etsiä sitä halvinta vaihtoehtoa! "

      ---

      Edullinen ei ole sama kuin ilmainen! ;)

      Ja jos menee rokotettavaksi, niin samaa rokotusainetta saa - meni sitten kalliille tai halvemmalle.

      Sama kuin ihminen menisi lääkäriin: Sitä voi mennä rokotettavaksi julkiseen terveydenhuoltoon edullisemmin tai maksaa enemmän yksityisellä. Silti saat rokotteesta aivan samat vasta-aineet eri asioita vastaan :)

      Itse panosta eläinten ruokaan, joten aion itekkin ottaa edullisimmassa paikassa rokotukset :) Eihän ihmisillekkään vaadita aina kalleimpia asioita vaan sitä voi säästää jossain asiassa ja panostaa jossain toisessa.

    • trelainen1

      Tämä on vähän vanha ketju, mutta nostan silti, koska aihe ei sinänsä ole vanhentunut. Käyn koirani kanssa eläinlääkäri Jaana Kekillä Amurissa. Hän on todella mukava lääkäri ja vaikuttaa ihan tosissaan olevan kiinnostunut potilaidensa kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Hinnat ovat edulliset, ja joka kerta Kekki tutkii koiran läpi ja kyselee kuulumiset. Aina jos aikaa jää yli kun varsinainen toimenpide on tehty, lääkäri tarjoutuu leikkaamaan kynnet, tyhjentämään anaalit, ym. pikkutoimenpiteitä, jos niille on tarvetta. Muutenkin neuvoo auliisti ja on antanut paljon hyviä vinkkejä kotihoitoon. Huonona puolena on sitten tietysti se, että hyvälle ja suositulle lääkärille on välillä vaikea saada aikaa. Olemme pari kertaa joutuneet asioimaan akuutin vaivan vuoksi isolla eläinlääkäriasemalla, ja molemmilla kerroilla meininki oli vähän sellaista 3min vastaanottohuoneessa ja antibioottikuuri ja 100e lasku kouraan. Periaatteessa hoito siis on ollut asiantuntevaa ja asiallista, mutta esimerkiksi aikaa kysymyksille ei ole jäänyt eikä muista kuulumisista tai vaivoista ole kyselty mitään.

    • Ei Tuhatjalkaan

      Etsin hyvää eläinlääkärin viikonloppupäivystystä Tampereelta kun koiran korva on kipeä. Harmi, että pienet yksityiset eläinlääkärit eivät ole silloin tavoitettavissa!

      Tuhatjalkaan en mene, ellei ole aivan pakko eli henki kysessä. Palvelu ja "hoito" on kehnoa ja pelkkää tylyä rahastusta! En voi suositella missään suhteessa. En voi myöskään mitenkään käsittää, että Tampereen kaupunki on hyväksynyt tuollaisen huijarifirman viralliseksi eläinlääkäripäivystykseksi!

      Viime kerralla eläinlääkäri käytti häikäilemättä hyväkseen tietämättömyyttämme teettämällä todella kalliita (viikonloputaksat) ja täysin tarpeettomia tutkimuksia koirallemme. Yritimme ehdottaa, että tulisimme uudestaan maanantaina kun iän varsinaista hätää ei ollut. Silloin lääkäri pelotteli meitä ja hädissämme suostuimme kaikkiin tutkimuksiin, kokeisiin ja ultriin.

      Verikokeita otti kokematon eläintenhoitajaharjoittelija. Hän ei saanut piikkiä suoneen parillakaan yrittämällä. Toinen hoitaja tuli ja viskeli suuttuneena käsipapereita pitkin lattiaa.

      Myöhemmin kävi ilmi, että koirassa ei itse asiassa ollut mitään vikaa. Lääkäri vain pisti meidät maksamaan tietämättömyydestä li pari sataa euroa.

      Mietimme, onko Tuhajalassa provisiopalkat?

      • cho-

        Samaa mieltä tuhatjalasta, koiraani puri käärme ja jouduimme silti odottelemaan lähes tunnin että hoitaja laittoi nesteytykseen. Toki lääkäri vilkaisi koiraani sitä ennen n. 2 min.. jatko ohjeita ei olisi saanut ellei itse olisi kysynyt. Ja no kallishan paikka on kun mikä!
        Vähemmän akuuteissa tapauksissa olemme käyneet ensin Hakametsän ell (ei erityisen hyvä, mutta kyllä sielä käy jos ei muualta sopivaa aikaa saa) ja sittemmin Hervannan ell, itse suosin paikkaa, lähellä, mukava palvelu eikä mahdttoman kalliskaan (rauhoitus, tutkiminen, nukutus 2 hampaan poistoa varten ja aikaakin meni n.45-60 min lasku 210e joka sisälsi myös lääkeet mukaan). Viimeksi päivystävänä toimi univet nekalassa josta sai kyllä hyvää hoitoa suht nopeasti vaikka aika kallis reissuhan sekin oli (tulehduslääke ja kipulääke piikillä, nesteytys, verikoe ja oraalilääke mukaan 220e aikaa meni noin 20min)


    • Tampereelta koira

      Samoja kokemuksia Tuhatjalasta. :/ Korkeiden päivystystaksojen lisäksi myös soittaminen on kallista ja palvelu tosiaan tympeää. Veterissä on päivystys lauantaisin aamupäivällä ja Reviirissä sekä lauantaina että sunnuntaina klo 14 asti. Veter on kokemukseni mukaan ihan hyvä paikka, perusystävällinen ja hyvä palvelu, hinnat tosin aika korkeat. Reviiristä ei ole omakohtaista kokemusta.

      • Valkoinen söpöläinen

        Hoidin kissan synnytystä Tuhatjalassa pyhien takia. Ihan ihanaa palvelua sain, vaikka puhelut maksoikin ja maksoihan käyntinikin. He neuvoi puhelimessa, ja antoi vapauden mulle päättää itse. Vietin tuntikausia synnyttävän kissankni kanssa siellä.
        Hyvää hoitoa sain.
        Asioin sitten omalla lääkärilläni Eläinystäväsi lääkärillä, samoin upeaa palvelua.
        Ja syntyneen vammaisen pikkumirrin loppu hoidettiin Veterissä hienosti sekin.


    • silmä- ja polvitarka

      Olisiko jollain vinkkejä mihin viedä Tampereen seudulla koiraa silmä- ja polvitarkastukseen. Jaana Kekillä käydään muutoin, mutta silmätarkastuksia hän ei tee. Aivan loistava eläinlääkäri muuten, asiointi on aina todella miellyttävää! Reviirissä, hakametsässä ja veterissä ilmeisesti tehdään silmä- ja polvitarkastuksia. Tehdäänköhän muualla?

    • Unskin iskä

      Nokialla,aivan keskustassa on :www.pirkanelainlaakari.fi


      Suosittelen,netissä toimii ajanvaraus aivan loistavasti.
      Vastaa jopa puhelimeen!!(millon, ehtii) ja kuuntelee ja kertoo mitä kannattaa tehä.
      ottaa potilaan todella huomioon,kyselee ja hoitaa.
      Tais tulla meidän haukkujen "henkilääkäri" :)

      • 1729

        Ääni Pirkan Eläinlääkärille.


    • kammottava rokotus

      Itse olen käynyt Veterissä ja Eläinystäväsi lääkärissä, molemmissa hieno kohtelu.

      Oma koirani sai kammon Vaasan eläinlääkäristä. Rokotus meni hyvin, mutta sitten tuli paha rodulle tyypillinen rokotusreaktio, jota kyseinen eläinlääkäri ei tunnistanut. Pisti pahasti sairaan kipeän kouristuksia saaneen koiran peppuun rajusti kuumemittaria. Koira itki. Taisi jäädä ikuinen ison miehen kammo. Ainakin näin on käyttäydytty, eikä muita kammottavia miehiä ole ollut.
      Silti hyökkii suurten miesten kimppuun.

    • Älä usko kaikkea...

      16-vuoden eläinlääkärikokemuksilla: Kissa ja Koira Nekalassa on paras paikka ikinä!

      Kun soittelin alkuviikosta koiran tiputtelusta muualle, sanottiin, että kannattaa mennä näyttämään vasta, jos koiran kunto huononee. Nekalaan russelimummomme pääsi torstaina ja märkäkohtu leikattiin perjantaina.

      Uskomaton suoritus sinänsä, koska koiramme on niin iäkäs. Eläinlääkäri Pirta ja nukuttaja-Essi hoitivat vaikean homman kotiin hienosti ja kohtuuhinnalla - myös pelästyneet omistajat huomioiden.

      Pirtan mukaan onnistumista auttoi se, että koiran kunto ei onneksi ehtinyt mennä huonoksi. Koira heräsikin reippaasti tunnin päästä leikkauksesta ja juoksenteli saman tien pihalle pissalle.

      Jos olisin toiminut aiempien ohjeiden mukaisesti, pikku koiramme ei nyt ehkä tuhisisi petissään. En vie meidän vanhusta enää ikinä minnekään muualle hoitoon.

    • koiranomistaja

      Kissa jo koira nekalassa taas aivan hirveä paikka pennulle jolle lääkärissä käynti uusi kokemus. Onneksi ei siitä reissusta jäänyt koiralle kammoa! Sellaisia otteita lääkäriltä etten minäkään olisi näyttänyt tulehtunutta silmää tollaselle tyypille..

    • Lääkkeillä hoitamist

      Vammalan kunnaneläinlääkäri on huippu. Kokenut ja hyvä lääkäri. Itse aikoinani kyselin ja sain muutamalta tämän vastauksen.

      Nämä vanhemmat lääkärit ovat hyviä. Osaamisen alue on eläin. Nykyään eläinlääkärin koulutukseen liittyy niin paljon 'muuta', EU:n lainsäädännön takia, että osaavat käyttää koneita ja määrätä lääkkeitä, mutta itse eläimen todellinen tunteminen sairauksineen, on heikompaa. (Saavat bonuksia ja palkintoja lääkefirmoilta, kun lääkemenekki on hyvä....)

      • marius100

        Taas vastailen vanhaan ilmoon, mutta mielestäni oli aivan kauhea kokemus se Sastamalan kunnan lääkäri! Oman pennun rokotus meni aivan normaalisti, mutta sivusta pakosti seuranneena ihan itku tuli, kun edellisen asiakkaan iso koira piti lopettaa siivouskopissa, jonne koira ei edes mahtunut, eli oli ovet auki ja omistajat itkivät lysyssä kopin reunoilla ja häpeilivät siinä edessämme tunteiluaan...:( Koin tilanteen todella epämukavaksi heidän puolestaan...:(


      • marius101

        Lisäys edelliseen.. meillä ei ollut niin kiire, ettemmekö olisi voineet odottaa ja antaa tutkimushuonetta heidän käyttöönsä tapahtuneen ajaksi...ei se niin kauan kestä se lopetus...lääkärillä vaan oli kova tohina päällä ja kiire saada asiakkaat hoidettua (ja rahat saatua)...:(


    • Koiralle hyvä ell.

      Käytin aiempaa epilepsiasta (ja ilmeisesti munuaisviasta) kärsivää koiraani Reviirissä ja alkuun palvelu pelasi, mutta kun meitä hoitanut eläinlääkäri jäi pois, palvelun taso laski ja tuntui, että meillä teetettiin ties mitä kaikkea ja alle 180euron ei kertaakaan käynniltä pois päästy :/ Muutenkin tuntui, ettei lääkärit oikein kunnolla tienneet, mikä koiraani lopulta vaivasi ja mitä sille olisi pitänyt tehdä.. Oma kokemukseni siis oli, että paikka on kallis ja palvelussa/ammattitaidossa parantamisen varaa.

      Nyt on ollut toiselle koiralle hakusessa hyvä eläinlääkäri, josta tulisi vakiopaikka ja Nekalan koira ja kissa ei ainakaan aikaa varatessa todellakaan säväyttänyt. Minulle suututtiin, kun kyselin hintaa ja kyseenalaistettiin koko koiran olemassaolo :O Vähän häkellyin tuosta puhelinkeskustelusta.. Varasin joka tapauksessa ajan, jonka aion nyt perua, kun otin yhteyttä Jaana Kekkiin. Todella rempseä, asiantunteva ja ystävällisen oloinen ihminen! Eikä hinta-arviokaan päätä huimannut. Uskoisinkin siis, että hänestä tulee meille se omalääkäri, lupaavalta ainakin puhelimessa vaikutti!

    • Whippe

      Olikohan hiukka yli hinnoteltua ;230 € Vammalan pieneläin klinikalla hammaskiven poisto ja kolmen poskihampaan,sekä kolmen etu hampaan poistosta,nekin he ottivat omistajalta kysymättä mitään.Veivät vaan koiran toimenpide huoneeseen ja sanovat,tulkaa sitten hakemaan tunnin kuluttua.Kyseessä oleva koira on vain 6 kilonen.Ajattelin vaan,että huima ero on Jaakko Rasin(Turussa) hinnoissa,kun Jaakko otti vain 70€ samankaltasesta toimen piteestä,mutta kyse oli hiukka isommasta koirasta,eli 16 kilonen vinttikoira,jolle hän myös anto samaan rahaan joitakin vitamiini piikkejä.

    • vastine Whippelle

      ^ Kaikki hampaan poistot on kalliita, ei taida muualla Pirkanmaalla lähteä edes tuolla 230 e kuusi hammasta muun hammashoidon yhteydessä.

    • DorisTi

      Onko tietoa Tampereella tai lähiseudulla lonkkien röntgenkuvausten hinnoista?
      Luin ketjusta että täällä joku arvosteli kun yrittää edullista apua koiralle löytää.
      itse olen hyvin pienituloinen mutta haluan kuitenkin koiralleni kaiken mahdollisen avun mahdollisimman edullisesti.
      Kyseessä vanha koirani jonka kävelyä haittaa kivut jotka haluaisin selvittää enkä vain syöttää tulehduskipulääkkeitä.

      Kiitos jo etukäteen ystävällisistä vastauksistanne :)

    • salluri

      Eläinystäväsi lääkäri on hyvä ja edullinen! Ainakin näissä perus tarkastuksissa, "pikkuvaivoissa", rokotuksissa ym... Isommista toimenpiteistä ei kokemusta.

      Kävin tänään Epilän Reviirissä koiran korvatulehduksen vuoksi. Korva tarkastettiin ja mukaan saatiin puhdistusaine ja korvatipat. Palvelu oli asiantuntevaa ja hyvää MUTTA, loppulaskun summa oli 171e! Meinasin pyörtyä kassalla, kun kuulin summan. Koiralla ollut aikaisemmin kaksi korvatulehdusta, joten tunnistin vaivan oireista heti. Eläinystäväsi lääkärissä maksoin pari vuotta takaperin samasta hoidosta ja kausirokotteista alle yheksänkymppiä. Reviirin hinnoissa todellakin satanen liikaa. Mitähän lie pyytävät isommista operaatioista...

    • Töppis

      Nekalan koira ja kissan Pirta jäänyt eläkkeelle! Mihin nyt?!?!?! Jatkaako siinä kukaan?

    • Neppisnee

      Jep, kävinpä sitten minäkin pakon edestä Reviirissä. Enkä kyllä vie sinne koiraani toiste, loppulasku oli miltei 400€. Huh huh. Herää kysymys, että lienikö kaikki ihan tarpeellista. Aiemmin samat toimenpiteet lukuunottamatta verikokeita kunnaneläinlääkärillä 90€. Ja sitä tuotteiden (ruokien ym.) pakkomyyntiä. Älkää menkö siis elei teillä ole todella paksu lompakko ja paljon aikaa käyntiin.

    • Voi voi voi

      Vai on Pirta Tapio jäänyt eläkkeelle! Olen siellä koiraani käyttänyt eli siellä on kaikki sairaustiedot ja röntgenkuvat. Niitä tarvitsisin nivelmuutoksen seurantaa varten, mutta miten ne saisi? Kumma, ettei asiakkaille ole ilmoitettu mitään.

    • Pakko kehua

      Suosittelen lämpimästi Hervannan eläinlääkäreitä. Hinnan, laadun ja kohtelun suhteen ei tarvitse pettyä! Helppo reitti bussilla perille keskustastakin. Hintavertailu kestää hyvin taximatkankin. Todella mukava paikka.

    • 1160

      Pirkan Eläinlääkäri. Jos haluaa hyvän, ystävällisen palvelun kohtuuhinnalla. Meidän oma eläinlääkäri jota ei vaihdeta.

    • koirienpuolesta

      Inka-Mari Anttila Tampereen Epilässä, suosittelen! Univet ja Tuhatjalka puolestaan sellaisia, että niiden palveluja eläinteni hoidossa en käytä ellei ole aivan viimeinen pakko.

    • summ1

      Minun pitäisi käyttää koirani kohdunpoistossa, ikää 6,5 vuotta. Tiedän että on perustoimenpide ja turvallisempaa poistaa nyt kun on vielä nuorempi ja erittäin hyväkuntoinen kun ottaa riskiä että vanhana tulisi märkäkohtu tai kohtutulehdus, mutta silti jännittää kun leikkaus on aina leikkaus. Onko suositella tähän toimenpiteeseen hyvää eläinlääkäriä?

    • AOU

      Veteira Tampereen keskustassa (Stockmannin takana) erittäin kohtuuhintainen ja asiantunteva palvelu! Eläinlääkäri Aino Patjaksen hoitoon viedään ehdottomasti meidän karvaturri tarvittaessa myös toiste. Suosittelen!

    • amedeo

      Olisiko joku antaa Sirkka Pyhälän kontaktteja? Miten löytää häntä? Kissalle on liian huono olo.

    • Siiri123_

      En suosittele Sirkka Pyhälää! Epäammattimainen ja epäkohtelias vanha rouva. Hoitotavat ja osaaminen vanhanaikaista.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      28
      1387
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1292
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1206
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1204
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1191
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1183
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1177
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe